Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Szár egy nap.... baj hogy a következő 15 is ilyen lesz.......Mit gondoltál, hogy minden versenyszámot megnyerünk amiben elindulunk? Ez az első olimpiád? Első napon kár ennyire felzaklatni magad.
Szilágyi kiesèse belefèrt volna ha mondjuk Szatyi ellen van de így.....
dande2
több mint 1 éve
A piros páston épp Bazadze öli meg a bírókat. Teljesen jogosan

több mint 1 éve
Magyar közvetítésben meg tudtak magyarázni h az utolsót miért a tunéziai kapta?Nemcsik virágnyelven azt mondta el, hogy ez kb akkora csalás volt, mint anno neki Montano ellen.
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Mongol birkózóedző (keress rá erre), letépte a ruháját és fetrengett a szőnyegen, meg dühöngött.Tudom, hogy sportszerűtlennek számít, de egyszer tényleg meg kéne csinálni valamelyik vívónak vagy edzőnek egy olyat, mint amit a mongol edzők, veszítenivalónk úgyse lenne semmi, úgyis minden kétes esetet megadnak a másiknak, mert ő többet cigánykodik.azmivoltaz?
Kampman
peach
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Szár egy nap.... baj hogy a következő 15 is ilyen lesz.......Szilágyi kiesèse belefèrt volna ha mondjuk Szatyi ellen van de így.....
több mint 1 éve
Magyar közvetítésben meg tudtak magyarázni h az utolsót miért a tunéziai kapta?Nem tudom, én a máltait néztem.
csebi
több mint 1 éve
Ez akkor is vicc lenne, ha Gémesi nyert volna amúgy. 😀Pont ezt akartam kérdezni
Jughead
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tudom, hogy sportszerűtlennek számít, de egyszer tényleg meg kéne csinálni valamelyik vívónak vagy edzőnek egy olyat, mint amit a mongol edzők, veszítenivalónk úgyse lenne semmi, úgyis minden kétes esetet megadnak a másiknak, mert ő többet cigánykodik.azmivoltaz?
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Magyar közvetítésben meg tudtak magyarázni h az utolsót miért a tunéziai kapta?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Édes faszom, ez megint mi volt... na ezért nem nézek vívást, ez így nettó faszság

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csak nálam halt le az olimpia eredménykövetője?
több mint 1 éve
Létezik hogy 4 adón ad az m4 kerékpárt, de rögbit egyiken se... vicc.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Ez akkor is vicc lenne, ha Gémesi nyert volna amúgy. 😀
több mint 1 éve
na, az utolsót odaadták ajándékba az arabnakTunéziai....nem francia gyarmat volt véletlenül....
peach
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
hogy egyik se jut 8-ba az volt 50-50? 😀 ne viccelj már, elvileg egymással játszott volna a két magyar a 16 közt..Gémesi, Szatmári, Szilágyi offPedig kb 50-50 volt
nem gondoltam volna, hogy 3 magyarból 8-ba sem jut SENKI!
NB2
Rajna
ezeket a tippjeidet légyszi előre jelezd akkor
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Nem lehet óvni?Hogyne, megnézik kb. ugyanolyan alakok, mint akik az eredeti ítéletet hozták.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Kardban be kell vezetni csak 1 lámpas számít oszt jó napot
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Gémesi, Szatmári, Szilágyi offCsak holnap nehogy ez legyen
NB2
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Gémesi, Szatmári, Szilágyi offPedig kb 50-50 volt
NB2
több mint 1 éve
Tudom, hogy sportszerűtlennek számít, de egyszer tényleg meg kéne csinálni valamelyik vívónak vagy edzőnek egy olyat, mint amit a mongol edzők, veszítenivalónk úgyse lenne semmi, úgyis minden kétes esetet megadnak a másiknak, mert ő többet cigánykodik.Hogy?
Kampman