Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Nekem az volt.Akkor keverednek a dolgok. Ott negyed óra alatt ment el a 6, az semmi extra.Sydney, Magyarország - Dánia, Olimpiai döntő, dán időkérés a vége előtt 10 perccel, 6 gólos magyar vezetésnél.Egyrészt nézhetünk, mahohizmusból, vagy ilyen dolgokra várva.Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
Baszoódjak még, ha még egyszer leülök női kézit nézni. Én hülye barom.
zinedine5
MC12
Másrészt mi volt az a katalizátor 2000.10.01-én?
zacknorb
MC12
2003 Zágráb, na az esetleg.
csipkelli
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Két epic atlantázás, a vb-döntőn viszont még OT is volt.Akkor keverednek a dolgok. Ott negyed óra alatt ment el a 6, az semmi extra.Sydney, Magyarország - Dánia, Olimpiai döntő, dán időkérés a vége előtt 10 perccel, 6 gólos magyar vezetésnél.Egyrészt nézhetünk, mahohizmusból, vagy ilyen dolgokra várva.Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
zinedine5
MC12
zacknorb
MC12
csipkelli
több mint 1 éve
Idén majdnem megszegtem, a női kosarasoknál, győzni kellett ugye egy olyan csapat ellen, akinek tökmindegy volt a meccs, és ott vagyunk az olimpián. De aztán mondtam, hogy ezt a szép sorozatot nem szegjük meg. Jól is tettem.És totálisan igazad van.Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
zinedine5
MC12
Én is próbálom, de olimpián néha visszaesek.
zinedine5
több mint 1 éve
Amugy ha 2x nyerunk nincs baj. Spanyolokat sztem verjuk.

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Akkor keverednek a dolgok. Ott negyed óra alatt ment el a 6, az semmi extra.Sydney, Magyarország - Dánia, Olimpiai döntő, dán időkérés a vége előtt 10 perccel, 6 gólos magyar vezetésnél.Egyrészt nézhetünk, mahohizmusból, vagy ilyen dolgokra várva.Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
zinedine5
MC12
zacknorb
MC12
Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
Sydney, Magyarország - Dánia, Olimpiai döntő, dán időkérés a vége előtt 10 perccel, 6 gólos magyar vezetésnél.Egyrészt nézhetünk, mahohizmusból, vagy ilyen dolgokra várva.Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
zinedine5
MC12
zacknorb
több mint 1 éve
kézilabda olimpiai döntőEgyrészt nézhetünk, mahohizmusból, vagy ilyen dolgokra várva.Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
zinedine5
MC12
zacknorb
több mint 1 éve
Egyrészt nézhetünk, mahohizmusból, vagy ilyen dolgokra várva.Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
zinedine5
MC12
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És totálisan igazad van.Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
zinedine5
MC12
Én is próbálom, de olimpián néha visszaesek.
több mint 1 éve
Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
zinedine5
több mint 1 éve
Az első félidőben vezettünk 16-11re és volt addig 5 lerohanás gólunk...Az utána lévő meccsen összesen 1!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Southgate van a padon?
több mint 1 éve
Hát az amúgy legalább ennyire gyenge spanyolokat muszáj megverni
több mint 1 éve
Mentális felkészítés nulla, mint a legtöbb magyar sportban.És ehhez még nem is pszichológus, meg ilyenek kellenének, csak egy alapvető oktatás, hogy mittudomén 10 másodpercnél azért nézzetek fel az órára és csináljatok egy max. 2 passzból álló figurát, aminek lövés a vége, vagy ha az nem jön össze, akkor csak simán tüzelj.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
30 másodpercünk volt megnyerni a meccset, és befejeztük egy inkább belemenéssel mint szabaddobással szélen 😀 De gecibuták ezek is anyám
több mint 1 éve
Fél perc van hátra és úgy labdáznak mintha percek lennének, mennyire nincsenek ott fejben.
több mint 1 éve
Picsák
több mint 1 éve
Ezt hozták össze a végén.Baszoódjak még, ha még egyszer leülök női kézit nézni. Én hülye barom.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Előnyben egy kibaszott lövés nélkül, good job.
több mint 1 éve
Vicc bazmeg
több mint 1 éve
Angola a nő kézis Argentína, ettől függetlenül hülyék vagyunk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Így jobb!