Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Gémesinek ez 8 között, vagy hol tart?16, 1et nyert
zacknorb
több mint 1 éve
Gémesinek ez 8 között, vagy hol tart?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Kopecky testvérek, mint a Boateng testvérek, más-más országot képviselnek.
több mint 1 éve
Knibb ha nem engedett volna ki az utolsó pár méterre akkor a vezetést átvezette volna. Mondjuk azzal ki tudja hanyadik lett volna.
több mint 1 éve
Na végre gyerünk Csani
több mint 1 éve
Jól van eleget elemeztük ezt a zakót nèzük a vívást....
több mint 1 éve
Nah szerencsére Krézi is megerősített, hogy ma Longo Borghini fog nyerni.
több mint 1 éve
Oda Boba Fett miatt én is.Az mi kép, az afgán a 1.5 perccel előtte indult kínait behozta. Igor most nagyon szomorú.Ezt el tudom engedni, már a 48 kilós női judora fókuszálok mint nevem mutatja... női időfutam az 4/10-es esmény kb.
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Az volt már hogy Major Veronika viszont lövèszetben első helyen döntős holnap dél körül? Persze a döntőben ennek már nincs jelentősége hányadik helyen jutott be.igen
dande2
több mint 1 éve
Az mi kép, az afgán a 1.5 perccel előtte indult kínait behozta. Igor most nagyon szomorú.Ezt el tudom engedni, már a 48 kilós női judora fókuszálok mint nevem mutatja... női időfutam az 4/10-es esmény kb.
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Az volt már hogy Major Veronika viszont lövèszetben első helyen döntős holnap dél körül? Persze a döntőben ennek már nincs jelentősége hányadik helyen jutott be.
több mint 1 éve
Krikett meg buzkashi. Sok más nem ugrik be.Kevés olyan sportot tudsz mondani, ahol egy afgán versenyző klasszissal jobb mint a kínai, respekt.taekwondón kívül melyik sportban lehet ez?
Igor
deyell
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
itt, kerékpár TT-ben, nőkKevés olyan sportot tudsz mondani, ahol egy afgán versenyző klasszissal jobb mint a kínai, respekt.taekwondón kívül melyik sportban lehet ez?
Igor
deyell
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kevés olyan sportot tudsz mondani, ahol egy afgán versenyző klasszissal jobb mint a kínai, respekt.taekwondón kívül melyik sportban lehet ez?
Igor
buhloone mindstate
több mint 1 éve
239 ha veszel egy tálcával plusz 24*50 ha van dobozdíjjaTuborg az meg okes nalam. Igy 32 fok felett foleg. 😀Azt mondta sörért 😀Mondom, fasza ez a nap, lassan elkene neznem a Lidl-be valami sörért.Most akciós a Tuborg talán
Zsellér van de Vrij
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Zsellér van de Vrij
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Az mi kép, az afgán a 1.5 perccel előtte indult kínait behozta. Igor most nagyon szomorú.
több mint 1 éve
Kevés olyan sportot tudsz mondani, ahol egy afgán versenyző klasszissal jobb mint a kínai, respekt.
több mint 1 éve
Na, Demi, csak ne törd össze magad, TDF-et ne befolyásolja
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gémesi mikor lép újra pástra? Vagy már ő is kiesett?15:25
Heisman nádor
több mint 1 éve
Tadej mit akarsz, itt van Urska 😀
Poloska vagyok.