Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
RIP ukrán. 5x 10est lőtt zsinórban, erre az utolsó lövésénél sokat kivárt, az utolsó sec-ben ordító sípszónál ellőtte és jött egy 6os.
több mint 1 éve
Siralom a TV program, kosár, pingpong, női tenisz... marad az úszás. Meló mellett most ennyike.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Akkor eddig 4 nap, 1 bronz, nem a legjobb kezdés...Holnap van esély pár éremre, ma semmi. Holnap lesz Milák 200 pille, meg a férfi kard csapat. Illetve Tóth Krisztián és Gercsák Szabina. Esetleg ha a triatlont elindítják végre.
És lehet az a bronz se lenne, ha Kun Annát nem tiltják el...
Go Vikings!
több mint 1 éve
Lol az ukrán a világranglista vezető brazil ellen 3x 10essel indított xD 2-0 oda.
több mint 1 éve
Szegény a szétlövésben csak egy 8ast lőtt. 3-5ről megfordította a brazil.
több mint 1 éve
Akkor eddig 4 nap, 1 bronz, nem a legjobb kezdés...És lehet az a bronz se lenne, ha Kun Annát nem tiltják el...
több mint 1 éve
Íjász közönség kb, mint a tenisz, adogatásnál/lövésnél szünet kell. Az egyik fasz a maláj utolsó előtti lövésénél beleordibált, oszt lőtt egy 6-7es vonalat. Remélem kizavarják a nézőtérről.
több mint 1 éve
Akkor meg logikai gond van a mondani valójával.Még mindig Erik, az angolna... ő volt Egyenlítői-Guineából. Pedig te jössz itt mindig az afrikaiakkal 😊Már többedjére lövitek el, de nem értem a memet.Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.A szabadkártyások már kb. a Géza Elemér Q kategória.
Sixo
Kampman
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Még mindig Erik, az angolna... ő volt Egyenlítői-Guineából. Pedig te jössz itt mindig az afrikaiakkal 😊Már többedjére lövitek el, de nem értem a memet.Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.A szabadkártyások már kb. a Géza Elemér Q kategória.
Sixo
Kampman
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=9dNvE5YYjowMár többedjére lövitek el, de nem értem a memet.Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.A szabadkártyások már kb. a Géza Elemér Q kategória.
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Már többedjére lövitek el, de nem értem a memet.Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.A szabadkártyások már kb. a Géza Elemér Q kategória.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.A szabadkártyások már kb. a Géza Elemér Q kategória.
Sixo
több mint 1 éve
Azt hittem -1 francia ,de Chirault a szétlövészben egy 10est tolt ... Már a taiwaniakra sem lehet számítani.
több mint 1 éve
Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.
több mint 1 éve
egész jó volt ez a spanyol-görög kosár, jöhet a gyeplabdaa rangadó
több mint 1 éve
Aki képben van a honi állapotokkal, attól kérdezném, hogy annak mi az oka, h jelenleg egyértelműen a tőr a leggyengébb fegyvernemünk? '88 óta nem nyertünk benne érmet olimpián és '87 óta vb címet sem
több mint 1 éve
22 éves, idősebb nálad ...Sixo miért posztol kislányokról képeket?
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Ez már így marad.Sixo miért posztol kislányokról képeket?
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
itt ez volt a papírforma sajnos.Ők úgy estek ki egymás után mint a kardosokcsak itt senki nem beszélt aranyesélyről
Heisman nádor
zacknorb
internal primates forever
több mint 1 éve
Sixo miért posztol kislányokról képeket?
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/s/TeUTHYpXEWma velem is szembe jött, csak annyit mondtam hogy bazdmeg geci
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.