Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
kiesett a francia!
több mint 1 éve
Na kijinxeltem Candassamyt, ki a király?Ez a kínai mondjuk jóval magasabb, majdnem akkora mint a francia, vagyis kb akkora mint Muhari... itt nem biztos h ugyanaz a szurkálás menni fog.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
15-10 Yunak, jöhet egy újabb ázsiai
több mint 1 éve
A finnen nem is Vingegaardos, rajta konkrétan fehér Darth Vader sapka van.
több mint 1 éve
11-8 Yunak, 1 percen belül vannak
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Szeme közé! 8-8
több mint 1 éve
hú de bevédte szerencsére
több mint 1 éve
Dik az afgán mit teker. Azért érem csak nem lesz belőle. A szlovénre 1 percet ráver, oszt férfiaknál a szlovének a legjobbak.
több mint 1 éve
9-7 két harmad után.. ez még nagyon meleg lesz
több mint 1 éve
Jó lenne ez a kínai csaj, mert a francia közönség biztos velünk lenne utána 😃
több mint 1 éve
Szilágyi konkrétan be volt szarvaÁronnal mi történt csoda lett volna a negyedik de ilyen sima vereségre nem számított ilyen korán ?kellemetlen stílusú volt az ellenfél.
Toca
deyell
több mint 1 éve
Áronnal mi történt csoda lett volna a negyedik de ilyen sima vereségre nem számított ilyen korán ?kellemetlen stílusú volt az ellenfél.
Toca
buhloone mindstate
több mint 1 éve
ezen a holland-magyaron elég kemény védekezést tolnak a csapatok
több mint 1 éve
Akkor olyan, mint a Dárdai család és a Hertha.Hogy lehet valaki német Szabó Mátyás néven?Apja csinálta meg a német kardvívást, nyilván ott van
Sixo
Rajna
több mint 1 éve
jaja, első harmad után konkrétan 5-1 Yu-nakMárpedig egyelőre a kínai vezetéppen ezért kár is addig elemezgetni az esélyeket amíg Candasssamy be nem jut a 8-ba 😉Idén kétszer vívtak, 1-1 a mérleg, szerintem legalább 40% esélye van Muharinak (amúgy párbajtőrben szinte sose mondanék 20% alá senkit 😊 )Muhari nagyon meggyőző eddig, viszont neki is francia ellenfele lesz valszeg... ráadásul az aktuális világbajnok.Hát Candassamy ellen a papírforma eredmény a vereség... de hátha borul ott is, elég sok helyen borult már ma.
deyell
Igor
Rajna
Szesze
Hanni
több mint 1 éve
Áronnal mi történt csoda lett volna a negyedik de ilyen sima vereségre nem számított ilyen korán ?
több mint 1 éve
Hogy lehet valaki német Szabó Mátyás néven?Apja csinálta meg a német kardvívást, nyilván ott van
Sixo
több mint 1 éve
Márpedig egyelőre a kínai vezetéppen ezért kár is addig elemezgetni az esélyeket amíg Candasssamy be nem jut a 8-ba 😉Idén kétszer vívtak, 1-1 a mérleg, szerintem legalább 40% esélye van Muharinak (amúgy párbajtőrben szinte sose mondanék 20% alá senkit 😊 )Muhari nagyon meggyőző eddig, viszont neki is francia ellenfele lesz valszeg... ráadásul az aktuális világbajnok.Hát Candassamy ellen a papírforma eredmény a vereség... de hátha borul ott is, elég sok helyen borult már ma.
deyell
Igor
Rajna
Szesze
több mint 1 éve
Én speciel jinxelni próbáltam/ez volt a terv...éppen ezért kár is addig elemezgetni az esélyeket amíg Candasssamy be nem jut a 8-ba 😉Idén kétszer vívtak, 1-1 a mérleg, szerintem legalább 40% esélye van Muharinak (amúgy párbajtőrben szinte sose mondanék 20% alá senkit 😊 )Muhari nagyon meggyőző eddig, viszont neki is francia ellenfele lesz valszeg... ráadásul az aktuális világbajnok.Hát Candassamy ellen a papírforma eredmény a vereség... de hátha borul ott is, elég sok helyen borult már ma.
deyell
Igor
Rajna
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Az össze m4es kommentál a tour de france körvetítésekről jött, de amikor az olimpián megy az országúti kerékpár akkor senki sem kommentálja...Knézy és Székely hol az összes?
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
éppen ezért kár is addig elemezgetni az esélyeket amíg Candasssamy be nem jut a 8-ba 😉Idén kétszer vívtak, 1-1 a mérleg, szerintem legalább 40% esélye van Muharinak (amúgy párbajtőrben szinte sose mondanék 20% alá senkit 😊 )Muhari nagyon meggyőző eddig, viszont neki is francia ellenfele lesz valszeg... ráadásul az aktuális világbajnok.Hát Candassamy ellen a papírforma eredmény a vereség... de hátha borul ott is, elég sok helyen borult már ma.
deyell
Igor
Rajna
Szerkesztette: Szesze