Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
A hongkongi úszócsaj nevével sem boldogultak, már a Siobhan se ment.SGA-t Crazy csak Shainek hívja, rájött, hogy a családnevét nem tudja kimondani 😀Fejlődés tapasztalható, már Alexandernek hívja.
empty taxi
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
SGA-t Crazy csak Shainek hívja, rájött, hogy a családnevét nem tudja kimondani 😀Fejlődés tapasztalható, már Alexandernek hívja.
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Geci ennek az amerikai virgin-szigetekinek is milyen eres az alkarja. Ha nekem is ilyen lenne ha kéne 3 órának verni a diófát amíg kidől ...
több mint 1 éve
Disznóság! Remélem megvesszőzted...3 szett után 3-3, a japán utolsó cinkes nyilát a megkent spori egy szektorral beljebb látta így vitte a 3. szettet.Most lőtt a japán ellenfele egy 6ost !Warrb hol vagy, egy amerikai virgin-szigeteki a lőállásban !Kajálok, aztán negyed óra múlva meeting 😕
Sixo
Közvetíts, Jenő!
warr_b
Sixo
Sixo

több mint 1 éve
SGA-t Crazy csak Shainek hívja, rájött, hogy a családnevét nem tudja kimondani 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
sajnos a mai afgán judos kikapott, így csak Észak-Korea maradt ma, akinek szurkolhatok. de majd jön az atlétika, ott van egy szomáliai futó 800 méteren.Komolyan képes vagy egy Észak-Koreának drukkolni? Mi lesz a következő, Csád? Ruanda? Magyarország?Siralom a TV program, kosár, pingpong, női tenisz... marad az úszás.pingpongban észak-koreai aranyért lehet szurkolni hamarosan.
Meló mellett most ennyike.
warr_b
deyell
warr_b
internal primates forever
több mint 1 éve
3 szett után 3-3, a japán utolsó cinkes nyilát a megkent spori egy szektorral beljebb látta így vitte a 3. szettet.Most lőtt a japán ellenfele egy 6ost !Warrb hol vagy, egy amerikai virgin-szigeteki a lőállásban !Kajálok, aztán negyed óra múlva meeting 😕
Sixo
Közvetíts, Jenő!
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Jogos. De akkor mondjuk úgy, hogy a török2 előttünk van, mert ugye nekik egy ezüst, nekünk egy bronz.A szerb 2es csapat megnyerte a vegyes 10 méteres pisztolyt. Szerb2nek is hamarabb lett aranya, mint nekünk, gg @mustaineEgy szerb csapat indult vegyes 10 méteres pisztolyban, szóval ez az első számú és egyetlen volt. A másik döntősnél, a törököknél jutott be a második számú csapat. De ettől még tény, hogy előbb lett aranyuk a szerbeknek, mint nekünk.
Sixo
erba09
több mint 1 éve
Most, hogy mondod én sem.Warrb hol vagy, egy amerikai virgin-szigeteki a lőállásban !en meg nem lattam warr-t meg ezt az amerikai virgin-szigetekit egy szobaban egyszerre, csak mondom.
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Most lőtt a japán ellenfele egy 6ost !Warrb hol vagy, egy amerikai virgin-szigeteki a lőállásban !Kajálok, aztán negyed óra múlva meeting 😕
Sixo
Közvetíts, Jenő!
warr_b
több mint 1 éve
Warrb hol vagy, egy amerikai virgin-szigeteki a lőállásban !en meg nem lattam warr-t meg ezt az amerikai virgin-szigetekit egy szobaban egyszerre, csak mondom.
Sixo
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Warrb hol vagy, egy amerikai virgin-szigeteki a lőállásban !Kajálok, aztán negyed óra múlva meeting 😕
Sixo
Közvetíts, Jenő!

több mint 1 éve
Warrb hol vagy, egy amerikai virgin-szigeteki a lőállásban !
több mint 1 éve
Komolyan képes vagy egy Észak-Koreának drukkolni? Mi lesz a következő, Csád? Ruanda? Magyarország?Siralom a TV program, kosár, pingpong, női tenisz... marad az úszás.pingpongban észak-koreai aranyért lehet szurkolni hamarosan.
warr_b
deyell

több mint 1 éve
Szerintem Selmeczi nagyon jó edző. Nagy Peti sem volt rossz anno, nem tudom most mit csinál.Amerikában vannak ,de oda nem mehet 15 évesen. Egyetemre ment ki mindenki aki sikeres lett, Katinaka, Hubi vagy Pádár Niki. Ahhoz viszont van még pár éve.Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.Egyre inkább úgy látom, kelleni fog neki egy komolyabb edző. Aki tényleg jó. Milák is, ha nyer, Virth össze teheti a két kezét, mert egy bohóc ő, nem edző.
Sixo
szaba
Sixo
több mint 1 éve
Amerikában vannak ,de oda nem mehet 15 évesen. Egyetemre ment ki mindenki aki sikeres lett, Katinaka, Hubi vagy Pádár Niki. Ahhoz viszont van még pár éve.Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.Egyre inkább úgy látom, kelleni fog neki egy komolyabb edző. Aki tényleg jó. Milák is, ha nyer, Virth össze teheti a két kezét, mert egy bohóc ő, nem edző.
Sixo
szaba
több mint 1 éve
A szerb 2es csapat megnyerte a vegyes 10 méteres pisztolyt. Szerb2nek is hamarabb lett aranya, mint nekünk, gg @mustaineEgy szerb csapat indult vegyes 10 méteres pisztolyban, szóval ez az első számú és egyetlen volt. A másik döntősnél, a törököknél jutott be a második számú csapat. De ettől még tény, hogy előbb lett aranyuk a szerbeknek, mint nekünk.
Sixo
több mint 1 éve
Szerintem a női úszóknál tudták, hogy kuss lesz itt, ezért kihegyezték az EB-re, ami sikeres lett. Persze a "mezőny" senkit sem érdekel
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Amerikában vannak ,de oda nem mehet 15 évesen. Egyetemre ment ki mindenki aki sikeres lett, Katinaka, Hubi vagy Pádár Niki. Ahhoz viszont van még pár éve.Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.Egyre inkább úgy látom, kelleni fog neki egy komolyabb edző. Aki tényleg jó. Milák is, ha nyer, Virth össze teheti a két kezét, mert egy bohóc ő, nem edző.
Sixo
szaba
több mint 1 éve
Jah, megy, azt min nézzem? Melózok, arra kell a laptop.Siralom a TV program, kosár, pingpong, női tenisz... marad az úszás.??? Az íjászat megy. Most jött hozzá kommentátor is, aki nem ért hozzá. Odaadta az ukránnak, hogy ezt nem ronthatja el, nyilván jött egy 6os.
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Nah, vége az úszásnak is bazz, itt is már pingpong megy, vegyespáros, mehh.Siralom a TV program, kosár, pingpong, női tenisz... marad az úszás.pingpongban észak-koreai aranyért lehet szurkolni hamarosan.
warr_b
deyell

több mint 1 éve
Íjász közönség kb, mint a tenisz, adogatásnál/lövésnél szünet kell. Az egyik fasz a maláj utolsó előtti lövésénél beleordibált, oszt lőtt egy 6-7es vonalat. Remélem kizavarják a nézőtérről.ott a kezében az íj, innentől kezdve kitalálhatod mi a megoldás
Sixo
több mint 1 éve
Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.Egyre inkább úgy látom, kelleni fog neki egy komolyabb edző. Aki tényleg jó. Milák is, ha nyer, Virth össze teheti a két kezét, mert egy bohóc ő, nem edző.
Sixo
több mint 1 éve
Siralom a TV program, kosár, pingpong, női tenisz... marad az úszás.pingpongban észak-koreai aranyért lehet szurkolni hamarosan.
warr_b
internal primates forever
több mint 1 éve
Siralom a TV program, kosár, pingpong, női tenisz... marad az úszás.??? Az íjászat megy. Most jött hozzá kommentátor is, aki nem ért hozzá. Odaadta az ukránnak, hogy ezt nem ronthatja el, nyilván jött egy 6os.
warr_b