Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Elképesztő h Pufi óta nem tudtunk kinevelni egy normális centert …Kineveltünk, csak Böde és Ádám Martin focizik. 😀
csebi
több mint 1 éve
Fú de szarok vagyunk elől...És mindkét gol Vogele volt
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Kaylee McKeown továbbra is nagyon cuki szemüveges. Remélem még lesz jelenése a dobogó tetején Párizsban. 😀Valszg 6 aranyat fog nyerni.... | na jó, csak 5-öt, de az benne van. Ez egy fizetett jinx-hirdetés |
iktriad
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Elképesztő h Pufi óta nem tudtunk kinevelni egy normális centert …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
"Hány ország van ebben az országban?"Remélem az írek lenyomják az angolokat az úszó éremtáblán.... bár a mai 4*200-at nem tudom, hogy tudnák elszúrni.A skótok és a velsziek neked smafu?
Igor
szaba
"4"
Ted Lasso és Coach Beard amikor még a Tottenham-et edzették.
több mint 1 éve
6 aranynál az ausztrálok. Az usa 'csak' 4nél. Nyilván úgy is meg fogják nyerni a éremtáblázatot, de azért beragadtak az elején.
több mint 1 éve
ezt mi a fasznak lőtte el onnan..? ráadásul ilyen szarul
több mint 1 éve
Mondja a kommentátor, hogy a legidősebb Paltrinieri a mezőnyből, mintha még Athénban is ott lett volna. Megnézem, egy jó 40esre számítva látom, hogy még a 20as éveiben van...az úszás az új torna
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Kaylee McKeown továbbra is nagyon cuki szemüveges. Remélem még lesz jelenése a dobogó tetején Párizsban. 😀
több mint 1 éve
Mondja a kommentátor, hogy a legidősebb Paltrinieri a mezőnyből, mintha még Athénban is ott lett volna. Megnézem, egy jó 40esre számítva látom, hogy még a 20as éveiben van...
több mint 1 éve
Megígérte személyesen, hogy a végén beszél velük /be is mondták már délelőtt, de a bajkeverő clickbait sajtó csinálja a feszkótAzért ha Milák nyer holnap, nagy csalódás lenne, ha utána interjút adna bárkinek 😀nyugi, nem fog 😊
csipkelli
Szesze
több mint 1 éve
Remélem az írek lenyomják az angolokat az úszó éremtáblán.... bár a mai 4*200-at nem tudom, hogy tudnák elszúrni.A skótok és a velsziek neked smafu?
Igor
több mint 1 éve
nem kis blokk volt
több mint 1 éve
Férfi úszást továbbra is uralják az európaiak.tiszta kilencvenes évek
Sixo
több mint 1 éve
Hatalmas taktikai küzdelem zajlik a medencében
több mint 1 éve
az éppen elég 😀Paltrinierivel csak egy kurva nagy baj van, hogy digóMost kéne egy olasz egy-kettő amikor Meki látja.Az ír zászló volt, csak benézted. Szegény paltrinieri, de sajnáltam, mondjuk lábtempó nélkül várható volt, hogy nem fogja megcsinálni a hajrát 😀
Sixo
eaglesmcnabb
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Remélem az írek lenyomják az angolokat az úszó éremtáblán.... bár a mai 4*200-at nem tudom, hogy tudnák elszúrni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Paltrinierivel csak egy kurva nagy baj van, hogy digóMost kéne egy olasz egy-kettő amikor Meki látja.Az ír zászló volt, csak benézted. Szegény paltrinieri, de sajnáltam, mondjuk lábtempó nélkül várható volt, hogy nem fogja megcsinálni a hajrát 😀
Sixo
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Wiffen vajon be fog baszni este?A kérdés inkább az, hogy mennyire. 😀
balintbaba
több mint 1 éve
Mekkora meccs volt ez a 800m
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Most kéne egy olasz egy-kettő amikor Meki látja.Az ír zászló volt, csak benézted. Szegény paltrinieri, de sajnáltam, mondjuk lábtempó nélkül várható volt, hogy nem fogja megcsinálni a hajrát 😀
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A VSOPNa ki jött vissza? 😀fogAzért ha Milák nyer holnap, nagy csalódás lenne, ha utána interjút adna bárkinek 😀nyugi, nem fog 😊
csipkelli
Szesze
Stez
iktriad
youtu.be/Pcfh5l7qgfI?si=B0RRk46bM9QJqGVZ