NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
44
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
16
5
New Orleans Saints - New York Jets
13
7
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
9
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
New York Giants - Minnesota Vikings
8
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
huhh, ez most mázli volt
több mint 1 éve
ez viszont nem jó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nemcsik Zsoltnak megsúghatná valaki, hogy ne abajgassa a “francia kollégákat” a lassítások miatt, mert lassan harminc éve magyar stáb közvetíti a vívást az olimpiákon… 😂
— Haraszti Ádám (@aharaszti) July 27, 2024
több mint 1 éve
szerintem az nem változottA rugózására értettem inkább.Most mintha picit többet "pattogna" Muhari, nem? Vagy csak más a kamera szöge...minimálisan aktívabb, jah, de alapvetően nincs változás
Igor
Szesze
Igor
több mint 1 éve
Azt hittem a franciák jobban fognak Málló Betonért lelkesedni.Bár ha talál, akkor felharsannak.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A rugózására értettem inkább.Most mintha picit többet "pattogna" Muhari, nem? Vagy csak más a kamera szöge...minimálisan aktívabb, jah, de alapvetően nincs változás
Igor
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Most mintha picit többet "pattogna" Muhari, nem? Vagy csak más a kamera szöge...minimálisan aktívabb, jah, de alapvetően nincs változás
Igor
több mint 1 éve
ha az utolsó szakaszig előnyben tud lenni akkor a vége meglesz
több mint 1 éve
Most mintha picit többet "pattogna" Muhari, nem? Vagy csak más a kamera szöge...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
eddig jó
több mint 1 éve
minden asszó sárgalappal indul?Elég sok, de én láttam már pirosat is! 😛
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hogy a gecibe látják, hogy hol talált a tőr hegye? Ezt mintha látná valaki a jégkorongban a korongot.
több mint 1 éve
minden asszó sárgalappal indul?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
na meséljetek, hány magyar aranyról maradtam le?Mióta alszol? 😀
Löfli
több mint 1 éve
Észtek ilyen jók vívásban? 10 próbáról tudtam, de más sportról nem.Tokióban is nyertek érmet párbajtőrben
Sixo
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Fuh Eszter de meg fogja verni ezt a KingKongot a döntőben.Aki toronymagasan a favorit? Nyilván ázsiai, szóval az a buff megvan... csak ahhoz kéne egy franciát is verni 😕
Sixo
több mint 1 éve
Észtek ilyen jók vívásban? 10 próbáról tudtam, de más sportról nem.Párbajtőrben jók, a többi fegyvernemben nem léteznek
Sixo
több mint 1 éve
Fuh Eszter de meg fogja verni ezt a KingKongot a döntőben.
több mint 1 éve
Marha izgi a rögbi bronzmeccs
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Észtek ilyen jók vívásban? 10 próbáról tudtam, de más sportról nem.
több mint 1 éve
SZUTERÉN győzelmet arattak! És ki mint arat, úgy vet... szóval nem lesz jó a jövő évi termés!Aszongya ez a kretén Varga Ákos, hogy szuverén (!) győzelmet arattak a franciák...Nem értesz vele egyet?
empty taxi
Sixo