NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
78
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
57
10
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
8
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
6
5
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Oh elég nagyot fordított, remélem, végig is viszi. Jár már a koreai férfi kardvívásnak és talán személy szerint neki is egy nagy siker
több mint 1 éve
Minden sértés nélkül, de Verrasztó fullra transzfesztitának néz ki.A tegnapi megnyitó hatása. 😀
Sixo
több mint 1 éve
Minden sértés nélkül, de Verrasztó fullra transzfesztitának néz ki.melyik?
Sixo
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Minden sértés nélkül, de Verrasztó fullra transzfesztitának néz ki.
több mint 1 éve
Ott megvolt osztva a szurkolásom -> 2. és 4. hely lett. Szóval, kit szeretnél az úszóknál h szívjon?Akinek szurkolok, mind ezüstöt kap 😕Akkor ki szurkolt Tarlingnak, az Rajna volt?
Akkor ööö... hajrá magyar 4*100as váltó!!!
Igor
zacknorb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Egyetlen Far-ral kezdődő és és-re végződő, szimpatikus sportoló van... és az Ali Farokmanés from Northern Iowa!Sissyt jön mint a talajvízEddig....a Csanit legyőző tunéziai döntőzik....
ThundersNFL a Paraszt
ThundersNFL a Paraszt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Igor utólag szokta eldönteni, hogy kinek szurkolt.Akinek szurkolok, mind ezüstöt kap 😕Akkor ki szurkolt Tarlingnak, az Rajna volt?
Igor
zacknorb
több mint 1 éve
nadalék nyerték az elsőt
több mint 1 éve
Akinek szurkolok, mind ezüstöt kap 😕Akkor ki szurkolt Tarlingnak, az Rajna volt?
Igor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Goated teniszduó nyert?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Sissyt jön mint a talajvízEddig....a Csanit legyőző tunéziai döntőzik....
ThundersNFL a Paraszt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Én Valternek szurkoltam és 22. lett. 😀Van akinek a Ganna, van akinek a gané Evenepoel!Akinek szurkolok, mind ezüstöt kap 😕aki gannának szurkol, az annyit is ér, erre azt tudom mondani
Igor
eaglesmcnabb
Igor
több mint 1 éve
Egyébként fent a programmal azért óvatosan. Ma meccsre kellett mennünk és néztük mikor lesz a vívás elődöntő. NS azt írta 21.30 döntő. Jah lehet a döntő 21.30, de az elődöntők rohadtul nem akkor voltak!Micsoda félrevezetés 😀
NB2
több mint 1 éve
Van akinek a Ganna, van akinek a gané Evenepoel!Akinek szurkolok, mind ezüstöt kap 😕aki gannának szurkol, az annyit is ér, erre azt tudom mondani
Igor
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Egyébként fent a programmal azért óvatosan. Ma meccsre kellett mennünk és néztük mikor lesz a vívás elődöntő. NS azt írta 21.30 döntő. Jah lehet a döntő 21.30, de az elődöntők rohadtul nem akkor voltak!
több mint 1 éve
Akinek szurkolok, mind ezüstöt kap 😕aki gannának szurkol, az annyit is ér, erre azt tudom mondani
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Sissyt jön mint a talajvíz
Draft

több mint 1 éve
Azèrt ha ez tunèziai megnyeri a kardot akkor sokszorosan beigazolódik amit mèg pár napja írtam a vívással kapcsolatban 😔🥺
több mint 1 éve
Az egész rögbire gondoltam. Sokszor nekifutottam már mert picit hasonlít az amerikai focira, de nagyon nem nyerte el a tetszésemetHát nekem marhára nézhetetlen ez az egész rögbi, de biztos van akinek tetszikuniós rögbi jobb.
kapitnono
deyell

több mint 1 éve
nem kicsitFiji blamaAkkor nyertek a fanciák?
NB2
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Fiji blamaAkkor nyertek a fanciák?
NB2
Draft

több mint 1 éve
Akinek szurkolok, mind ezüstöt kap 😕Akkor ööö... hajrá magyar 4*100as váltó!!!
több mint 1 éve
kevés meccsen/sportágban szurkolok a franciák ellen, de most kapják be
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Fiji blama
több mint 1 éve
Mennyire rühellem a csigazabálókat...... remélem a hongkongi csaj hozza a papírformát.....