Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 195 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 553 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nagyon röhögnék, ha Milák hozná a legfényesebb érmünket (ezüst/arany) a kajak-kenun kívül 😀
Chargers LT
Márpedig valószínűleg ez lesz, mert max Hubin kívül senkiben nem látom az arany esélyét sem.
kapitnono
Érdi Mária, vitorla esetleg
zacknorb
Ha blama lesz az Olimpia egy vájling pénz elverésével akkor mivel fogják magyarázni?
Guruló dollár baloldallal?
ThundersNFL a Paraszt
megoldás: még több pénzt kell beleönteni!!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 897 — Kinek mit intézett a kormánya
Akkor ahogy nézem 13:30-ig nekünk most a kardcsapatig off a program Kapást leszámítva?
kapitnono
férfi triatlon zajlik
zacknorb
Ha top 10 lesz akkor az maga a csoda vagy hogy állnak?
ThundersNFL a Paraszt
Bicsak Bence előző olimpián volt 7. lehet itt olyasmi eredmény. Bár sajna Csongornak van egy sárga lapja (15 sec bünti)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
Nagyon röhögnék, ha Milák hozná a legfényesebb érmünket (ezüst/arany) a kajak-kenun kívül 😀
Chargers LT
Márpedig valószínűleg ez lesz, mert max Hubin kívül senkiben nem látom az arany esélyét sem.
kapitnono
birkózásban van esély az aranyra most hogy az oroszok legjobbjai nem indulhatnak.

internal primates forever

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 130 — je suis poloska
Akkor ahogy nézem 13:30-ig nekünk most a kardcsapatig off a program Kapást leszámítva?
kapitnono
férfi triatlon zajlik
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
csongor nem olyan rossz futó, bár itt sokan alibiznek bicón, szal lutri.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 173 — WHO DAT!!!!
Chargers LT
kapitnono
zacknorb
Nem is hallottam még róla 😀
De ahogy nézem valóban világ és európa bajnok, szóval akár tényleg lehet is valami

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
öttusa, párbajtőr, rasovszky, van itt azért bőven esély, de azért röhögnék ha muszukajev hozná az egyetlen aranyat xD
eaglesmcnabb
Akkor a nyílt utcán bokánfosom magam....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
kapitnono
férfi triatlon zajlik
zacknorb

Draft

több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 433 — Ajmo Vatreni
Chargers LT
kapitnono
zacknorb
Ha blama lesz az Olimpia egy vájling pénz elverésével akkor mivel fogják magyarázni?
ThundersNFL a Paraszt
háború
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 130 — je suis poloska
öttusa, párbajtőr, rasovszky, van itt azért bőven esély, de azért röhögnék ha muszukajev hozná az egyetlen aranyat xD

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Chargers LT
kapitnono
zacknorb

Draft

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 897 — Kinek mit intézett a kormánya
kapitnono
férfi triatlon zajlik

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Chargers LT
kapitnono

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hááát nem volt valami meggyőző 😊
NB2
Nem hinném, hogy nagyon beleadott mindent, utolsó fordulásnál, 25 méter alatt 5 embert is előzött, ez azért sokat elmond...
kapitnono
Azt néztem én is,hogy nagy nézzük mit tudtok....

Draft

több mint 1 éve
Hubi eddig délután mindig szarabbat ment mint délelőtt, remélem ez most ennek szólt, mert az első 150 az fürdés volt.
gabokocka
Ahogy néztem csak kifogott....

Draft

több mint 1 éve
Chargers LT

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 245 — Keep pounding
Hubi eddig délután mindig szarabbat ment mint délelőtt, remélem ez most ennek szólt, mert az első 150 az fürdés volt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 723 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Kapásné is továbbment 16.-ként!
NB2
Azért mert a britett kizárták
ThundersNFL a Paraszt
pont azt számoltam én is

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Ez mitől pech előfutamban? Bénaság.
több mint 1 éve
NB2
Nem hinném, hogy nagyon beleadott mindent, utolsó fordulásnál, 25 méter alatt 5 embert is előzött, ez azért sokat elmond...

több mint 1 éve
NB2
Azért mert a brittet kizárták

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

több mint 1 éve
több mint 1 éve
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 867 — no es importante
a judosokon meg kb meg sem lepődök és kínosan mosolygok az nso 24-25 db érem jóslatán amivel szokás szerint megetették az országot a kezdés előtt
peach
Amúgy konkrétan az olimpia előtt itt a topicban hetekig azt ment, hogy ez a nagyközönség számára marha nagy blama lesz, szóval én fel voltam készülve.
zacknorb
Bowl.hu forum, fény az éjszakában

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal