NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 359 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Milák mikor 🏊?
több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Na amit írtam némi felülvizsgálatra szorul, mert megvan az olasz bronz, kicsit elment a kontinensegyensúly, de a lényeg, hogy a vívómezőny nagyon mély, lásd Áron mai semmiből jött ellenfelét.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
csóri egyiptomi még érmet sem nyert 😊
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Jó lett ez a vívó kezdés így azért. A hat érmet hat különböző ország fogja vinni, jó eséllyel 2-2-2 bontásban Európa, Afrika és Ázsia. Nagyon széles a mezőny, egy ilyen, nekünk erős napon is szép dolog az érem. Főleg egy "beugrótól" (reggel valaki még írta is, hogy az éremesélyesünk otthon ül 😊 ).
Rajna
Sportágnak jót tesz az tény, de ez nagyon gyér kezdés volt a fiúktól. Tuti benne van az is, hogy gyökérkedtek a szövetségben
FLZOLI
OK, csak kontextusban kell látni, hogy nagyon nehéz bármit is elérni, ezt próbáltam illusztrálni. Az olaszok, kínaiak, amerikaiak pl. simán érem nélkül is maradhatnak (olasz bronzesély még van). Benne van, hogy a férfi kard most rosszul jött ki, de Áronnak ezzel a formával sehogy sem lett volna meg a négyes döntő Oh ágán, Szatmári és Gémesi is elég kérdéses körülmények között, nagyon szoros asszóban estek ki nagyon is kompetens vívók ellen.

Szerintem olimpia előtt a reális várakozás egy egyéni és két csapatérem volt. Ebből az előbbi már megvan, jól állunk.
Rajna
Ha a világbajnok és 3x olimpia cimvedo indul akkor az arany elvárás és reális cél, hiába magyarázzuk másképp. Sok a rivális, nehéz az út, de ilyen csapattal nem lehet úgy odamenni, hogy majd lesz valahogy.
FLZOLI
A cél mindig az arany, de a reális elvárás nem lehet az. A 3x egymás utáni arany szinte hihetetlen, ebben a szakágban ha te vagy a legjobb, max 20-25% esélyed van nyerni.
Rajna
talán még annyi sincs.. a háromszoros egymás utáni győzelem az elképesztő teljesítmény, szinte megismételhetetlen
több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Ozi egy általános jelenségről beszélt... az hogy ti összeszedtétek a 10-20 százalékát az érmeseknek, az ő véleményét erősíti, nem kritizálva benneteket ezzel, mert ez a közösség jóval átlag feletti sportismerettel rendelkezik

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 243
Ki a faszt érdekelnek az olimpiai ezüst bronz. Érmesek,? Kb senkit a családtagokon kívűl.
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
Sorold fel a magyar csapat érmeseit Wikipédia nélkül az elmúlt 30 évből
ozibozi
És? Attól nem lehet örülni neki vagy mi a here?
Én amúgy 2004 től nézem az olimpiát, onnatól bármikor felsorolom szinte az összeset
kapitnono
Mondjál 10-et aki nem nyert aranyat is aki számít.
Én 1980 óta nézem😉
ozibozi
Én mindegyiknek örültem, imádom az olimpiát, jobban mint bármilyen más sporteseményt, és igenis örölök minden magyar éremnek mint egy kisgyerek. Honnan tudjam hogy neked mi számít
kapitnono
Mind örülünk neki, sőt még egy helyezés is nagy dolog, néha több mint egy VB dobogó, de elmúlik és mi marad meg./ lehet félreértés volt amit írtam
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
28,5 millió Ft jár a bronzért. Azért ez egy ennyire kis sportban nem kis pénz, illetve eredményként elkönyvelendő magunkban, hogy igen megérte az egész és lehet menni tovább legközelebb többért.
És kurva szépen mutat otthon.

Én pont azon gondolkodtam, pár sportban mennyire tudják értékelni az aranyérmet egy EB-n meg le se játsszák a mérkőzést egy nagyobb sportágban.
KeyG
Csak tedd összehasonlításba h anno 2008ban a Hosi a pekingi pénzből vett egy 4 szobás újépítésű lakást a Marinan. Na most ebből a 28bol most garzont sem tud ott venni (meg használtat sem)
Szerk: érzem h arany és bronz de az akkori bronzból simán volt ott lakás

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Ki a faszt érdekelnek az olimpiai ezüst bronz. Érmesek,? Kb senkit a családtagokon kívűl.
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
Én amúgy 2004 től nézem az olimpiát, onnatól bármikor felsorolom szinte az összeset
kapitnono
Jól hangzik csak WTF kategória és duma
Én 1980 óta nézem😉
ozibozi
Aki értelmes és felfogja, hogy mi az a munka amit beletesznek, meg mekkora nyomás egy ilyen vivó nap fejben egy olimpián azt érdekli örül és büszke.
Na meg persze van aki picsog és csak azt tudja sikerként megélni ha valaki aranyat nyer.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
Adam Peaty, a brit Milák Kristóf.

több mint 1 éve
Jó lett ez a vívó kezdés így azért. A hat érmet hat különböző ország fogja vinni, jó eséllyel 2-2-2 bontásban Európa, Afrika és Ázsia. Nagyon széles a mezőny, egy ilyen, nekünk erős napon is szép dolog az érem. Főleg egy "beugrótól" (reggel valaki még írta is, hogy az éremesélyesünk otthon ül 😊 ).
Rajna
Sportágnak jót tesz az tény, de ez nagyon gyér kezdés volt a fiúktól. Tuti benne van az is, hogy gyökérkedtek a szövetségben
FLZOLI
OK, csak kontextusban kell látni, hogy nagyon nehéz bármit is elérni, ezt próbáltam illusztrálni. Az olaszok, kínaiak, amerikaiak pl. simán érem nélkül is maradhatnak (olasz bronzesély még van). Benne van, hogy a férfi kard most rosszul jött ki, de Áronnak ezzel a formával sehogy sem lett volna meg a négyes döntő Oh ágán, Szatmári és Gémesi is elég kérdéses körülmények között, nagyon szoros asszóban estek ki nagyon is kompetens vívók ellen.

Szerintem olimpia előtt a reális várakozás egy egyéni és két csapatérem volt. Ebből az előbbi már megvan, jól állunk.
Rajna
Ha a világbajnok és 3x olimpia cimvedo indul akkor az arany elvárás és reális cél, hiába magyarázzuk másképp. Sok a rivális, nehéz az út, de ilyen csapattal nem lehet úgy odamenni, hogy majd lesz valahogy.
FLZOLI
A cél mindig az arany, de a reális elvárás nem lehet az. A 3x egymás utáni arany szinte hihetetlen, ebben a szakágban ha te vagy a legjobb, max 20-25% esélyed van nyerni.

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
Hova tűnt a kommentátor a úszásról?

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 002
28,5 millió Ft jár a bronzért. Azért ez egy ennyire kis sportban nem kis pénz, illetve eredményként elkönyvelendő magunkban, hogy igen megérte az egész és lehet menni tovább legközelebb többért.

Én pont azon gondolkodtam, pár sportban mennyire tudják értékelni az aranyérmet egy EB-n meg le se játsszák a mérkőzést egy nagyobb sportágban.
KeyG
Plusz még ott van az életjáradék is, ami nyilván nem egy óriási összeg( Bruttó átlagkereset 50% bronz esetén) de azért csak van az is, főleg ha később nyer hozzá még érmeket mondjuk.
kapitnono
Akkor remélem összeszedtünk minden olyan dolgot amiért ez megérte a magyar lánynak. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Rajna
FLZOLI

Rajna

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
kapitnono
Én 1980 óta nézem😉
ozibozi
Én mindegyiknek örültem, imádom az olimpiát, jobban mint bármilyen más sporteseményt, és igenis örölök minden magyar éremnek mint egy kisgyerek. Honnan tudjam hogy neked mi számít

több mint 1 éve

KeyG
Plusz még ott van az életjáradék is, ami nyilván nem egy óriási összeg( Bruttó átlagkereset 50% bronz esetén) de azért csak van az is, főleg ha később nyer hozzá még érmeket mondjuk.

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Amúgy az egyetlen dolog, ami beárnyékolja a vívás sikerét, az a közvetítés. Hihetetlen, hogy Szekerest sikerült kb. downgrade-elni (vagy legalábbis ugyanolyanra cserélni), nulla hozzáadott érték, csak közhelyek és értetlenkedés. Nemcsik hiába ért hozzá, arra használja, hogy amikor mond valamit, nagyon helyesel, mintha maga találta volna ki. Csak azért nem nézem némán, mert Nemcsik mmeg mond közben hasznosakat, ha épp nem tromfolja le.

Erre igazán figyelhetnének, mert most ez a legfontosabb sportágunk (kajak-kenu lehet még hasonló max, de ha az is, ott sokkal kevésbé kell bármihez érteni). Egy olyan embert beültethetnének, aki a) ért egy kicsit hozzá b) hajlandó főleg kérdezni a szakértőtől.
Rajna
ez sajnos már régóta probléma, ráadásul egyre lejjebb megy a színvonal ami nem kis teljesítmény.. Nemcsik nélkül ez az egész egy totális katasztrófa lenne megint, én az előzőknél már némán néztem a közvetítést.
több mint 1 éve
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
kapitnono
Jól hangzik csak WTF kategória és duma
Én 1980 óta nézem😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Rajna
FLZOLI

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
Mondjál 10-et
Aranyosat tudsz
ozibozi
Nekem speciel Tokioban Vas Kata Blanka volt a legnagyobb meglepetés és az ő versenyét élveztem leginkább.

több mint 1 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
Mondjál 10-et
Aranyosat tudsz
ozibozi
Fábián Laci,Szabó Joe, Güttler K(0.01el) Egerszegi

több mint 1 éve
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
kapitnono
De fiatal vagy 😉 (nekem az már a ötödik volt 😛)
dande2
11 voltam akkor 😁

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 002

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Rajna
FLZOLI
Decsièknèl..... abszolút nekik kellett volna belátónak lenni ès nem csinálni a fesztivált a tesónak vègezni a munkáját... önző farmok...
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Ja plusz Imre Geza ezustjet sztem halalomig nem felejtem.

Plusz Nemcsik Zsoltet, mikor az a rohadas olasz ott ugralt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ozibozi
jól vagy bazdmeg?
petey
Az összes vendéglátó üres, ha az olimpia megy, mert senkit sem érdekel
Mellesleg én ismerem a
Lúzerek/nyilvánnem/ ezek akik csak dobogósok lettek. A szeretett országod nem ismeri őket .

Szerkesztette: ozibozi