NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
34
7
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
ejjha, Németh nagyot ment
több mint 1 éve
Döntő tus itt is
több mint 1 éve
pont az Ovtcharov meccset adják ami halál sima2.15-öt hallottam... 2 méter a minimum talán. Inkább nézd a Burkina Faso - Suriname pingpong harmincketteddöntőt! 😛asszem 2 méter mély csak a szokásos 3 helyettnincs wr, botrány 😊Szerintem nem elég mély a medence, nem lesz itt sok WR. A férfi 100 mell és férfi 400 gyors alapján.
NB2
Walsh bombaformában van, de a másik kettő lassú volt pillangón is... ha ez egy normális medence, Walsh úszik egy 54.8at simán...
Igor
Szesze
Igor
több mint 1 éve
jaja, SZG-ék is ezt ecseteltéknincs wr, botrány 😊Szerintem nem elég mély a medence, nem lesz itt sok WR. A férfi 100 mell és férfi 400 gyors alapján.
NB2
Walsh bombaformában van, de a másik kettő lassú volt pillangón is... ha ez egy normális medence, Walsh úszik egy 54.8at simán...
Igor
több mint 1 éve
2.15-öt hallottam... 2 méter a minimum talán. Inkább nézd a Burkina Faso - Suriname pingpong harmincketteddöntőt! 😛asszem 2 méter mély csak a szokásos 3 helyettnincs wr, botrány 😊Szerintem nem elég mély a medence, nem lesz itt sok WR. A férfi 100 mell és férfi 400 gyors alapján.
NB2
Igor
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Mióta lehet így kijönni a medencéből, mint ahogy a csoki tette? Azt hittem azért kizárás jár.Gyurta római VB győzelme óta. 😀
Sixo
több mint 1 éve
asszem 2 méter mély csak a szokásos 3 helyettnincs wr, botrány 😊Szerintem nem elég mély a medence, nem lesz itt sok WR. A férfi 100 mell és férfi 400 gyors alapján.
NB2
Igor
több mint 1 éve
nincs wr, botrány 😊Szerintem nem elég mély a medence, nem lesz itt sok WR. A férfi 100 mell és férfi 400 gyors alapján.
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Mióta lehet így kijönni a medencéből, mint ahogy a csoki tette? Azt hittem azért kizárás jár.
több mint 1 éve
Nem Gisele vált el AFC Tomitól, mert a vén kecske másfelé is szívesen evett káposztát?Szerinted miért vált el Brady Giseletől?Igor is megdugta Giselet?3...2...1Igor = Brady
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
zacknorb
Sixo
több mint 1 éve
ausztrálok nem szarral gurigáznak
több mint 1 éve
nincs wr, botrány 😊
több mint 1 éve
Belefulladt a kínai a végén, kár érte, Manuel visszahozta nekik...
több mint 1 éve
4-0nál írtam 😏Na nyomi francica lehet a hongkongit is lenyomja....8-3 szóval nem hinném hogy ez merész jóslás volt
dande2
petey
több mint 1 éve
Szerinted miért vált el Brady Giseletől?Igor is megdugta Giselet?3...2...1Igor = Brady
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Megvárja, amíg hazaérsz. 😀Most mehet.Igor = BradyA Ravens drukkernek ekkora sértést mondani. Szégyelld magad. Ray Lewis mindjárt elmegy a Kálvin Térre.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Na nyomi francica lehet a hongkongit is lenyomja....8-3 szóval nem hinném hogy ez merész jóslás volt
dande2
több mint 1 éve
Nagy ügy, megvolt AB-nek is. 😀Igor is megdugta Giselet?3...2...1Igor = Brady
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Ja tényleg, bocs Empty ès bocs te 😉Emptyt ne hagyd ki, és akkor még ott van a kis pásztói padawan is 😀Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛Igor = Brady3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Na meg a már említett szörf, valóban.
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
dande2
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
én gyorsan kiesnék a francba és mennék a büfébe 😀Emptyt ne hagyd ki, és akkor még ott van a kis pásztói padawan is 😀Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛Igor = Brady3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
dande2
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem hiszem, h lenne esélye Igornak.. még annyi se, mint fantasyban ellenem😊Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛Igor = Brady3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
dande2