Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Amúgy emlékszem anno NFL meccset úgy követtem, hogy néztem a game castot. Na a vívás közvetítést annál tovább nem kellene fejleszteniNBAt néztem telexen meg a kemény csapat első vb címét NSOn szövegesen volt egy feeling
szaba
olympics.com/en/paris-2024/results/fencing/men-s-sabre-team/qfnl000300--
Ezt most itt követem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
+6, plusz hat
több mint 1 éve
ott van!!
több mint 1 éve
megadta!
több mint 1 éve
Amúgy emlékszem anno NFL meccset úgy követtem, hogy néztem a game castot. Na a vívás közvetítést annál tovább nem kellene fejleszteniSosem felejtem el azokat az éjszakákat, mikor néztem a kis vonalakat.
szaba
több mint 1 éve
Kiselefánt a fiú, hamar felejt.Tudása felfelé konverGALLO.Azt mondja, Szilágyi oktatja Gallot... Hát jól kioktatta.Gallo gyorsan tanul!
Szokol
szaba
empty taxi
több mint 1 éve
Amúgy emlékszem anno NFL meccset úgy követtem, hogy néztem a game castot. Na a vívás közvetítést annál tovább nem kellene fejleszteni
több mint 1 éve
Gémesi de okosan lépett ki 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Én amúgy úgy szeretnék lelkesedni ezért a szarért, de nem megy.nekem meg 6k a pulzusom 😀
Szokol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
remélem most jön a digó meGALLO
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szééép
több mint 1 éve
Én amúgy úgy szeretnék lelkesedni ezért a szarért, de nem megy.
több mint 1 éve
ezen az asszón kéne megnyerni
több mint 1 éve
Köcsög digó, ne magyarázzá'Kb három ilyet kapott Szatmaritol …
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Iktriad plsTudása felfelé konverGALLO.Azt mondja, Szilágyi oktatja Gallot... Hát jól kioktatta.Gallo gyorsan tanul!
Szokol
szaba
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Köcsög digó, ne magyarázzá'

több mint 1 éve
Szatmári kijavította az első asszós betlijét
több mint 1 éve
Nem vagyok képes hallgatni m4-en, ez borzalmas.... sikerült elérniük, hogy lenémítva fogom nézni.Nemzetközi ES egész jó, sokkal jobban elmagyarázzák mit miért hogyan ítélnek
Igor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Várom ezen a kard meccsen a mai kézilabda meccs féle befejezést.
több mint 1 éve
Tudása felfelé konverGALLO.Azt mondja, Szilágyi oktatja Gallot... Hát jól kioktatta.Gallo gyorsan tanul!
Szokol
szaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
most értem ide, látom szoros..
több mint 1 éve
Nem vagyok képes hallgatni m4-en, ez borzalmas.... sikerült elérniük, hogy lenémítva fogom nézni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Remélem a végén megvágják ezt a Kúratrolit
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ő nem egy Gyokovics.Áron sérült? 😕Szerintem szimulálja
warr_b
szaba

több mint 1 éve
Ezt a 24. Olasz tust a nemzetközi ES kommentátor sem értette h kapta az olasz