NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
azért az durva, hogy fél11 van és legalább még 9 esemény zajlik
jobb esetben én ilyenkor már alszom 😊
NB2
szegény Pótának még el se kezdődött a meccse
több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
Feketeöves olimpiaszakértőinket kérdezem, hogyan értékelnék a mai napot. Nekem kicsit csalódás, bár Muhari kellemes meglepetés volt, de Szilágyitól, ha nem is aranyat, de ennél többet vártam. A vívás eddig felemás. Az úszóktól kb ennyi, lehetett volna picit jobb, a férfi kézinél viszont engem csalódás ért.
csi77
Köszi srácok a válaszokat!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
azért az durva, hogy fél11 van és legalább még 9 esemény zajlik
jobb esetben én ilyenkor már alszom 😊
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
ffi kard döntő miért áll 14-9-en percek óta?
több mint 1 éve
dánok brutál jók, simán nyerni fognak sztem
Szesze
Hosszú a kézilabda torna, egy dán kaliberű csapatnak az egyenes kieséses szakaszra kéne időzíteni a csúcsformát. Ha a 4 közé is hasonló játékkal jutnak be, az lesz komoly indikátor szvsz.
empty taxi
Hát mondjuk a franciák elleni (ráadásul idegenbeli) meccs azért komoly indikátor akkor is, ha csoportmeccs. Simán esélyes, hogy ez lesz a döntő is majd.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 033
Az ír vietnámi tollasozó egy nagyon szoros meccset játszik az izraelivel.

Viszont mintha ez kevésbé lenne pörgős, mint a páros, a labdamenetek között mintha több lenne a szünet.

Szerkesztette: Kampman

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Szesze
Hosszú a kézilabda torna, egy dán kaliberű csapatnak az egyenes kieséses szakaszra kéne időzíteni a csúcsformát. Ha a 4 közé is hasonló játékkal jutnak be, az lesz komoly indikátor szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 400 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Feketeöves olimpiaszakértőinket kérdezem, hogyan értékelnék a mai napot. Nekem kicsit csalódás, bár Muhari kellemes meglepetés volt, de Szilágyitól, ha nem is aranyat, de ennél többet vártam. A vívás eddig felemás. Az úszóktól kb ennyi, lehetett volna picit jobb, a férfi kézinél viszont engem csalódás ért.
csi77
Vegyestüzelésű páros Péni OK a csaj vak
Pisztolyos csaj döntő - OK
Valter Ati - OK
Pingpong vegyespáros OK
Női vízilabda Nem OK
Férfi kézilabda BALFASZOK
Úszás OK
Vívás OK, de kardban van hiányérzetem

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
csi77
Szerintem a vívás okés, egy éremnél többet nem lehetett reálisan várni. Miután a két jobb kardvívónk a ma kimagasló Oh ágán volt, amúgy is mindegy, hol estek ki szerintem. Gémesinek nézhetett volna ki egy érem, ha másképp alakul a Ferjani-meccs vége.

A csapatok szerintem reális vereségeket szenvedtek, de nyilván rossz, hogy nincs pontunk, és hát a kéziben ez a továbbjutást messzire is tette. Női pólóban nincs nagy jelentősége a csoportnak.

Úszók azt hozták, amit ma lehetett.

Mészáros magabiztosan döntős, ez nemzetközileg is értékelhető eredmény, bár kb. errefelé volt várható.

Szerintem ennél talán kicsit lehetett volna jobb (szebb színű érem, valamelyik csapat nyer), de összességében reális nap volt.

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 400 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Oh ne bassza föl

Draft

több mint 1 éve
Ez a spori egy farok

Draft

több mint 1 éve
csi77
Némi alulteljesítés azért volt ma összességében, de ha azt mondják, hogy meglesz ma az első érem, én aláírtam volna reggel.
A kéziseknek hiányozni fog a mai meccs, de az utóbbi időben Egyiptom ellen rendre Yahiáéknek jött ki jobban a végjáték.
Aki ma még jól teljesített az a tornászgyerek.

Madden hates me.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
csi77
én őszintén, a vívóktól egyéniben sosem várok semmit, teljesen lutri az egész, hiába hogy Pl siklósi is érmes matéria, ha szar napja lesz akkor kuka. Csapatban viszont 2 érmet várok. Szóval majd ráérek izgulni ha a csapatversenyek jönnek 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 033
Egyik argentin röplabda játékos neve Loser Bruno.

több mint 1 éve
Ovtcahrov elég jó formában van ahogy nézem
Szesze
Az a bolgár fasz?

Draft

több mint 1 éve
Ovtcahrov elég jó formában van ahogy nézem
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Lesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?
kapitnono
Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.

Na meg a már említett szörf, valóban.
Igor
ping-pong is lesz még ma, én ezt nézem
Szesze
Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛
Igor
3...2...1

Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Igor = Brady
Sixo
Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛
dande2
Emptyt ne hagyd ki, és akkor még ott van a kis pásztói padawan is 😀
eaglesmcnabb
Ja tényleg, bocs Empty ès bocs te 😉
dande2
#KispályásVagyok
empty taxi
kamu!!, asszonyt te is megvernéd sportkvízben 10/10-szer, mint én!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
csi77
Muhari gyönyörű, Szilágyinal valami nem volt kopp 4 olimpianként belefér.
Csapataink meg hát jó, hogy kijutottak de mintha fejben meg otthon lennének.
Na jó a női kezisek tetszettek.( tudom nem ma volt)
több mint 1 éve
Ez meglesz....Oh

Draft

több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Karabatic még játszik? Nem is tudtam, pedig már biztos 40+
kapitnono
Vannak ilyenek, nekem ma Marcelinho Huertas volt ilyen WTF élmény, a csávó 42 évesen is legit PG volt a franciák ellen.

Madden hates me.
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
ez az Oh kemény ellenfél lesz csapatban.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Karabatic még játszik? Nem is tudtam, pedig már biztos 40+

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 629 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?
kapitnono
Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.

Na meg a már említett szörf, valóban.
Igor
ping-pong is lesz még ma, én ezt nézem
Szesze
Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛
Igor
3...2...1

Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Igor = Brady
Sixo
Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛