NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
70
11
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
azért az durva, hogy fél11 van és legalább még 9 esemény zajlikszegény Pótának még el se kezdődött a meccse
jobb esetben én ilyenkor már alszom 😊
NB2
több mint 1 éve
Feketeöves olimpiaszakértőinket kérdezem, hogyan értékelnék a mai napot. Nekem kicsit csalódás, bár Muhari kellemes meglepetés volt, de Szilágyitól, ha nem is aranyat, de ennél többet vártam. A vívás eddig felemás. Az úszóktól kb ennyi, lehetett volna picit jobb, a férfi kézinél viszont engem csalódás ért.Köszi srácok a válaszokat!
csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
azért az durva, hogy fél11 van és legalább még 9 esemény zajlikjobb esetben én ilyenkor már alszom 😊
több mint 1 éve
ffi kard döntő miért áll 14-9-en percek óta?
több mint 1 éve
Hát mondjuk a franciák elleni (ráadásul idegenbeli) meccs azért komoly indikátor akkor is, ha csoportmeccs. Simán esélyes, hogy ez lesz a döntő is majd.dánok brutál jók, simán nyerni fognak sztemHosszú a kézilabda torna, egy dán kaliberű csapatnak az egyenes kieséses szakaszra kéne időzíteni a csúcsformát. Ha a 4 közé is hasonló játékkal jutnak be, az lesz komoly indikátor szvsz.
Szesze
empty taxi
több mint 1 éve
dánok brutál jók, simán nyerni fognak sztemHosszú a kézilabda torna, egy dán kaliberű csapatnak az egyenes kieséses szakaszra kéne időzíteni a csúcsformát. Ha a 4 közé is hasonló játékkal jutnak be, az lesz komoly indikátor szvsz.
Szesze

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Feketeöves olimpiaszakértőinket kérdezem, hogyan értékelnék a mai napot. Nekem kicsit csalódás, bár Muhari kellemes meglepetés volt, de Szilágyitól, ha nem is aranyat, de ennél többet vártam. A vívás eddig felemás. Az úszóktól kb ennyi, lehetett volna picit jobb, a férfi kézinél viszont engem csalódás ért.Vegyestüzelésű páros Péni OK a csaj vak
csi77
Pisztolyos csaj döntő - OK
Valter Ati - OK
Pingpong vegyespáros OK
Női vízilabda Nem OK
Férfi kézilabda BALFASZOK
Úszás OK
Vívás OK, de kardban van hiányérzetem
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
dánok brutál jók, simán nyerni fognak sztem
több mint 1 éve
Feketeöves olimpiaszakértőinket kérdezem, hogyan értékelnék a mai napot. Nekem kicsit csalódás, bár Muhari kellemes meglepetés volt, de Szilágyitól, ha nem is aranyat, de ennél többet vártam. A vívás eddig felemás. Az úszóktól kb ennyi, lehetett volna picit jobb, a férfi kézinél viszont engem csalódás ért.Szerintem a vívás okés, egy éremnél többet nem lehetett reálisan várni. Miután a két jobb kardvívónk a ma kimagasló Oh ágán volt, amúgy is mindegy, hol estek ki szerintem. Gémesinek nézhetett volna ki egy érem, ha másképp alakul a Ferjani-meccs vége.
csi77
A csapatok szerintem reális vereségeket szenvedtek, de nyilván rossz, hogy nincs pontunk, és hát a kéziben ez a továbbjutást messzire is tette. Női pólóban nincs nagy jelentősége a csoportnak.
Úszók azt hozták, amit ma lehetett.
Mészáros magabiztosan döntős, ez nemzetközileg is értékelhető eredmény, bár kb. errefelé volt várható.
Szerintem ennél talán kicsit lehetett volna jobb (szebb színű érem, valamelyik csapat nyer), de összességében reális nap volt.
több mint 1 éve
Oh ne bassza föl
Draft

több mint 1 éve
Ez a spori egy farok
Draft

több mint 1 éve
Feketeöves olimpiaszakértőinket kérdezem, hogyan értékelnék a mai napot. Nekem kicsit csalódás, bár Muhari kellemes meglepetés volt, de Szilágyitól, ha nem is aranyat, de ennél többet vártam. A vívás eddig felemás. Az úszóktól kb ennyi, lehetett volna picit jobb, a férfi kézinél viszont engem csalódás ért.Némi alulteljesítés azért volt ma összességében, de ha azt mondják, hogy meglesz ma az első érem, én aláírtam volna reggel.
csi77
A kéziseknek hiányozni fog a mai meccs, de az utóbbi időben Egyiptom ellen rendre Yahiáéknek jött ki jobban a végjáték.
Aki ma még jól teljesített az a tornászgyerek.

Madden hates me.
több mint 1 éve
Feketeöves olimpiaszakértőinket kérdezem, hogyan értékelnék a mai napot. Nekem kicsit csalódás, bár Muhari kellemes meglepetés volt, de Szilágyitól, ha nem is aranyat, de ennél többet vártam. A vívás eddig felemás. Az úszóktól kb ennyi, lehetett volna picit jobb, a férfi kézinél viszont engem csalódás ért.én őszintén, a vívóktól egyéniben sosem várok semmit, teljesen lutri az egész, hiába hogy Pl siklósi is érmes matéria, ha szar napja lesz akkor kuka. Csapatban viszont 2 érmet várok. Szóval majd ráérek izgulni ha a csapatversenyek jönnek 😀
csi77
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ovtcahrov elég jó formában van ahogy nézemAz a bolgár fasz?
Szesze
Draft

több mint 1 éve
Ovtcahrov elég jó formában van ahogy nézem
több mint 1 éve
kamu!!, asszonyt te is megvernéd sportkvízben 10/10-szer, mint én!#KispályásVagyokJa tényleg, bocs Empty ès bocs te 😉Emptyt ne hagyd ki, és akkor még ott van a kis pásztói padawan is 😀Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛Igor = Brady3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Na meg a már említett szörf, valóban.
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
dande2
eaglesmcnabb
dande2
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Feketeöves olimpiaszakértőinket kérdezem, hogyan értékelnék a mai napot. Nekem kicsit csalódás, bár Muhari kellemes meglepetés volt, de Szilágyitól, ha nem is aranyat, de ennél többet vártam. A vívás eddig felemás. Az úszóktól kb ennyi, lehetett volna picit jobb, a férfi kézinél viszont engem csalódás ért.Muhari gyönyörű, Szilágyinal valami nem volt kopp 4 olimpianként belefér.
csi77
Csapataink meg hát jó, hogy kijutottak de mintha fejben meg otthon lennének.
Na jó a női kezisek tetszettek.( tudom nem ma volt)
több mint 1 éve
Ez meglesz....Oh
Draft

több mint 1 éve
Feketeöves olimpiaszakértőinket kérdezem, hogyan értékelnék a mai napot. Nekem kicsit csalódás, bár Muhari kellemes meglepetés volt, de Szilágyitól, ha nem is aranyat, de ennél többet vártam. A vívás eddig felemás. Az úszóktól kb ennyi, lehetett volna picit jobb, a férfi kézinél viszont engem csalódás ért.
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Karabatic még játszik? Nem is tudtam, pedig már biztos 40+Vannak ilyenek, nekem ma Marcelinho Huertas volt ilyen WTF élmény, a csávó 42 évesen is legit PG volt a franciák ellen.
kapitnono

Madden hates me.
több mint 1 éve
Karabatic még játszik? Nem is tudtam, pedig már biztos 40+

több mint 1 éve
#SzerényVagy#KispályásVagyokJa tényleg, bocs Empty ès bocs te 😉Emptyt ne hagyd ki, és akkor még ott van a kis pásztói padawan is 😀Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛Igor = Brady3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Na meg a már említett szörf, valóban.
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
dande2
eaglesmcnabb
dande2
empty taxi