NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
88
12
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
szép!
több mint 1 éve
az eleje nagyon fontos ilyenkor, úgyhogy ez a csusza most nagyon kellett 😊
több mint 1 éve
na megvan a 3-3ilyenkor az a baj, h bár látszólag lélektani előny van (és ez igaz is), de általában mégsem az szokta nyerni a döntőt aki így feljön, mert rohadt nehéz 3 szetten keresztül így végigtolni.. de hátha most összejön
több mint 1 éve
van a franciáknál egy Felix Lebrun nevű fiatal gyerek, már top10-ben van a világranglistán, ő brutál módon játszik tolszárfogással, olyan fonákja van hogy beszarásKöszi. Én a fonákon gondolkodtam hogy amikor próbáltam sehogy se adta ki 😀Egyébként miért jobb kínai stílusban játszani?nem kínai, tolszár
Heisman nádor
nem jobb, csak más, manapság már kevesen használják, mert azért a fonákot nagyon lekorlátozza, bár újabban ez sem feltétlen igaz, páran megújították a tolszár játékot is
Szesze
A nevére nem emlékeztem, de legalább átjött amire gondoltam
Heisman nádor
több mint 1 éve
kár, h már nincs időkérésünk..
több mint 1 éve
Köszi. Én a fonákon gondolkodtam hogy amikor próbáltam sehogy se adta ki 😀Egyébként miért jobb kínai stílusban játszani?nem kínai, tolszár
Heisman nádor
nem jobb, csak más, manapság már kevesen használják, mert azért a fonákot nagyon lekorlátozza, bár újabban ez sem feltétlen igaz, páran megújították a tolszár játékot is
Szesze
A nevére nem emlékeztem, de legalább átjött amire gondoltam
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
volt idő, mikor az enyémet is megfoghatta volna 😊megvan a második szett.. tartok tőle, h azon a bukott 3. szetten fog elmenni, de ne legyen igazammost megfogta Gina
Szesze
petey
több mint 1 éve
megvan a második szett.. tartok tőle, h azon a bukott 3. szetten fog elmenni, de ne legyen igazammost megfogta Gina
Szesze
több mint 1 éve
szétesett a német, most meg kell fogni
több mint 1 éve
Egyébként miért jobb kínai stílusban játszani?nem kínai, tolszár
Heisman nádor
több mint 1 éve
megvan a második szett.. tartok tőle, h azon a bukott 3. szetten fog elmenni, de ne legyen igazam
több mint 1 éve
Egyébként miért jobb kínai stílusban játszani?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
szép
több mint 1 éve
megjött az első necc, de az se volt elég
több mint 1 éve
kanada azért csak behúzta a végére
több mint 1 éve
hát most ezen a meccsen 40 körül már nem a lábmuna dominál náluk (stílusából adódóan eleve mindkettő az asztal közelében játszik), de azért majd nézd meg a férfi meccseket a helyezkedéssel kapcs 😊 de kurva gyorsan kell reagálni az biztosmondjuk a pinyó az pont arról szól, hogy hogyan gyakorlod be az ütéseket, mert olyan kurva gyors hogy nincs idő gondolkodni meg helyezkedni.nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?hát nem ő az esélyes.. azért van igazából egyáltalán esélye, mert nagyon jól ismerik egymást és ez neki kedvez, mert a "németnek" van speckó stílusa
petey
Szesze
petey
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
a német gyanítom okoshan pingpongozikmondjuk a pinyó az pont arról szól, hogy hogyan gyakorlod be az ütéseket, mert olyan kurva gyors hogy nincs idő gondolkodni meg helyezkedni.nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?hát nem ő az esélyes.. azért van igazából egyáltalán esélye, mert nagyon jól ismerik egymást és ez neki kedvez, mert a "németnek" van speckó stílusa
petey
Szesze
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
mondjuk a pinyó az pont arról szól, hogy hogyan gyakorlod be az ütéseket, mert olyan kurva gyors hogy nincs idő gondolkodni meg helyezkedni.nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?hát nem ő az esélyes.. azért van igazából egyáltalán esélye, mert nagyon jól ismerik egymást és ez neki kedvez, mert a "németnek" van speckó stílusa
petey
Szesze
több mint 1 éve
8-0 a mákos pontok aránya, brutál
több mint 1 éve
kommentár nélkül nyomja az ES is, érzik, hogy ide nem kell szöveg.nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?a szörföt kell nézni, az nyugtató.
petey
deyell
több mint 1 éve
nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?hát nem ő az esélyes.. azért van igazából egyáltalán esélye, mert nagyon jól ismerik egymást és ez neki kedvez, mert a "németnek" van speckó stílusa
petey
több mint 1 éve
nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?a szörföt kell nézni, az nyugtató.
petey
buhloone mindstate
több mint 1 éve
nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?