NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
70
11
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
persze, h elment a szett baszki.. ez nem fog beleférni sztem
több mint 1 éve
Nick Calathes, a duplázó Gators legendája pályán, nem gondoltam volna, hogy eszembe juttatja ma valaki azt a csapatot 😀amikor utoljára láttam, még valami floridai sörligában játszott White Chocolate-tal
Rajna
több mint 1 éve
egy kis szerencse most már ide is jöhetne
több mint 1 éve
most még egy csusza is bazzeg
több mint 1 éve
6-0 a neccarány oda baszki..
több mint 1 éve
Nick Calathes, a duplázó Gators legendája pályán, nem gondoltam volna, hogy eszembe juttatja ma valaki azt a csapatot 😀
több mint 1 éve
Póta kurva jól kezeli ezt a szemcsét, pedig brutálisan jön róla a labda
több mint 1 éve
Tény és való hogy ez vagányabb lett volna: youtu.be/-n91lSO0wJQ?si=tX4-Duu1k9r-eEY1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Imre Géza, Kővágó Zoltán, Balogh Gábor, Férfi párbajtőr csapat, Cseh László, Mr Sajtburesz, Márton Anita,Sorold fel a magyar csapat érmeseit Wikipédia nélkül az elmúlt 30 évbőlronz. Érmesek,? Kb senkit a családtagokon kívűl.Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
Mondjál 10-et
Aranyosat tudsz
ThundersNFL a Paraszt
Martinek János, Nemcsik Zsolt, Női vízilabdacsapat,
Most csak hirtelen....ennyi jut eszembe kútfőből.....
[/quote]
Ki a faszt érdekelnek az olimpiai ezüst b
Imre Gézát ne légyszi, rá fájdalommal gondolokozibozi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
nah Póta behúzta az első szettetstílusban nem rossz neki ez az ellenfél, simán van esély továbbjutni
több mint 1 éve
Hongkongnak is a nagy népi Kína himnuszát játsszák.Szokják csak szegények.
több mint 1 éve
Fürjes Balázs 🤢🤢🤢🤮🤮🤮Inkább mint Rezsiszilárd vagy a Kolostormalac.
ThundersNFL a Paraszt

Madden hates me.
több mint 1 éve
Fürjes Balázs 🤢🤢🤢🤮🤮🤮Régebben Schmitt Pált láthattad hasonló eseményeken.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Fürjes Balázs 🤢🤢🤢🤮🤮🤮
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Eszter eredményhirdetése az m4-en!
több mint 1 éve
meglátjuk, szerintem simán veretlenül nyerikIgen, de a dán csapat gerince azért nem mai gyerek, sorozatterhelés + regeneráció kérdés azért nálam még bőven játszik.Hát mondjuk a franciák elleni (ráadásul idegenbeli) meccs azért komoly indikátor akkor is, ha csoportmeccs. Simán esélyes, hogy ez lesz a döntő is majd.dánok brutál jók, simán nyerni fognak sztemHosszú a kézilabda torna, egy dán kaliberű csapatnak az egyenes kieséses szakaszra kéne időzíteni a csúcsformát. Ha a 4 közé is hasonló játékkal jutnak be, az lesz komoly indikátor szvsz.
Szesze
empty taxi
Szesze
empty taxi
több mint 1 éve
Igen, de a dán csapat gerince azért nem mai gyerek, sorozatterhelés + regeneráció kérdés azért nálam még bőven játszik.Hát mondjuk a franciák elleni (ráadásul idegenbeli) meccs azért komoly indikátor akkor is, ha csoportmeccs. Simán esélyes, hogy ez lesz a döntő is majd.dánok brutál jók, simán nyerni fognak sztemHosszú a kézilabda torna, egy dán kaliberű csapatnak az egyenes kieséses szakaszra kéne időzíteni a csúcsformát. Ha a 4 közé is hasonló játékkal jutnak be, az lesz komoly indikátor szvsz.
Szesze
empty taxi
Szesze

Madden hates me.
több mint 1 éve
oh... köszönöm! hivatalos oldal, ajrósport megragadt 14-9-nélffi kard döntő miért áll 14-9-en percek óta?Már vège nyert Oh 15-11-re
slowmotion
dande2
több mint 1 éve
Az ír vietnámi tollasozó egy nagyon szoros meccset játszik az izraelivel.Döntő szett lesz, kifejezetten szórakoztató meccs.
Viszont mintha ez kevésbé lenne pörgős, mint a páros, a labdamenetek között mintha több lenne a szünet.
Kampman
több mint 1 éve
ffi kard döntő miért áll 14-9-en percek óta?Már vège nyert Oh 15-11-re
slowmotion
több mint 1 éve
azért az durva, hogy fél11 van és legalább még 9 esemény zajlikRióban ottani idő szerint bőven éjfél után is mentek még a röplabda és strandröplabda meccsek.
jobb esetben én ilyenkor már alszom 😊
NB2
Amennyire vissza tudok emlékezni, mondjuk Pekingben meg Londonban inkább befejezték hamarabb a dolgokat.