NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
45
7
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Itt senkinek nem lett volna esèlye.... csapatban is nehéz lesz
több mint 1 éve
#KispályásVagyokJa tényleg, bocs Empty ès bocs te 😉Emptyt ne hagyd ki, és akkor még ott van a kis pásztói padawan is 😀Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛Igor = Brady3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Na meg a már említett szörf, valóban.
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
dande2
eaglesmcnabb
dande2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Imre Géza, Kővágó Zoltán, Balogh Gábor, Férfi párbajtőr csapat, Cseh László, Mr Sajtburesz, Márton Anita,Sorold fel a magyar csapat érmeseit Wikipédia nélkül az elmúlt 30 évbőlKi a faszt érdekelnek az olimpiai ezüst bronz. Érmesek,? Kb senkit a családtagokon kívűl.Wtf?
ozibozi
ThundersNFL a Paraszt
Mondjál 10-et
Aranyosat tudsz
ozibozi
Martinek János, Nemcsik Zsolt, Női vízilabdacsapat,
Most csak hirtelen....ennyi jut eszembe kútfőből.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Eddig oktatás
több mint 1 éve
elég komoly az usa-argentína férfi röpi is, bár 2-0 az amiknak nem könnyű nekik
több mint 1 éve
Már kint van. Reggel mondták, hogy már egy Wizzairen van.mert Kristóf még ki sem utazottDressel amúgy nem erőltette meg magátSzerinted miért nincs itt egyéni 100on?
zacknorb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Mi keressek rá? Láttam élőben.Keress rá hanyadik lett...Dressel amúgy nem erőltette meg magátSzerinted miért nincs itt egyéni 100on?
zacknorb
Sixo
olympics.com/en/news/u-s-olympic-swimming-trials-2024-results-ledecky-dressel
Igor
több mint 1 éve
Rengeteg tollaslabdázó van kicsit ilyen "egyenmezben", teljesen ugyanolyan a design, még ha színben kicsit el is térhetnek.
több mint 1 éve
mert Kristóf még ki sem utazottDressel amúgy nem erőltette meg magátSzerinted miért nincs itt egyéni 100on?
zacknorb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na gyerünk Oh
több mint 1 éve
Keress rá hanyadik lett...Dressel amúgy nem erőltette meg magátSzerinted miért nincs itt egyéni 100on?
zacknorb
Sixo
olympics.com/en/news/u-s-olympic-swimming-trials-2024-results-ledecky-dressel
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Hubi is de szart úszott 48.51 ...Bizony pedig neki kellett volna a legjobbnak lenni kb...
Sixo
több mint 1 éve
ausszik első embere mit csinált? 😊 kb ha ő nem annyira béna, nyerhettek is volnaMásodik rosszabb volt és lehet a harmadik is.
NB2
több mint 1 éve
Dressel amúgy nem erőltette meg magátSzerinted miért nincs itt egyéni 100on?
zacknorb
több mint 1 éve
ausszik első embere mit csinált? 😊 kb ha ő nem annyira béna, nyerhettek is volna
több mint 1 éve
Szebi ezt most szarul úszta.Szerintem 7. hely lett volna a max ebben a döntőben... az a szép h bejutottunk.
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Dressel amúgy nem erőltette meg magát
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
sajnos a többiek kevésbé..
több mint 1 éve
Kong nem kongott hanem Aranyat kongatott....7-2 lyukas garast nem adtam volna Kongért
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jól van nyert a HKG