NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
34
7
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem vagyok jó sportból, simán Rajna nyerné. Sok dolog megragad, de azért messze nem minden.Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛Igor = Brady3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Na meg a már említett szörf, valóban.
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
dande2
Ezt odaadom Rajnának 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Emptyt ne hagyd ki, és akkor még ott van a kis pásztói padawan is 😀Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛Igor = Brady3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Most mehet.Igor = BradyA Ravens drukkernek ekkora sértést mondani. Szégyelld magad. Ray Lewis mindjárt elmegy a Kálvin Térre.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Igor = BradyA Ravens drukkernek ekkora sértést mondani. Szégyelld magad. Ray Lewis mindjárt elmegy a Kálvin Térre.
Sixo
több mint 1 éve
Lehetne intézni egy Igor-Rajna sport Gèniuszt. Szólok is a tesómnak 😛Igor = Brady3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
Sixo
több mint 1 éve
Biztos kimaradna 1-2, de ha az a kérdés, hogy "elfelejtetettem-e" őket, akkor nyilván nem, meg tudnám mondani, milyen sportban, mikor, milyen körülmények között szerezték, max a felsorolás közben elvesznek. De a felvetés ugye arra vonatkozott, hogy az emberek azt sem tudják, kik.Egyébként tényleg az összeset fel tudnád?Kérdezzük meg Rajnát, hogy ő hány érmest tud felsorolni 😀Ez adja minden sporteredmény értékét 😀
Szesze
Rajna
Szesze
De annyiban igaz az eredeti gondolat, hogy a magyar olimpiai bajnokokat minden olimpiáról el tudnám mondani 😀
több mint 1 éve
Ez sima faszság, Kb a szégyelld magad megszólalás! "Aki nem egyértelmű aranyesélyes, az minek megy ki a mi pénzünkből" szintű panelproli megnyilvánulás szint. Én nem gondolnám, hogy ilyen vagy, de most őket idézted....Mind örülünk neki, sőt még egy helyezés is nagy dolog, néha több mint egy VB dobogó, de elmúlik és mi marad meg./ lehet félreértés volt amit írtamÉn mindegyiknek örültem, imádom az olimpiát, jobban mint bármilyen más sporteseményt, és igenis örölök minden magyar éremnek mint egy kisgyerek. Honnan tudjam hogy neked mi számítMondjál 10-et aki nem nyert aranyat is aki számít.És? Attól nem lehet örülni neki vagy mi a here?Sorold fel a magyar csapat érmeseit Wikipédia nélkül az elmúlt 30 évbőlKi a faszt érdekelnek az olimpiai ezüst bronz. Érmesek,? Kb senkit a családtagokon kívűl.Wtf?
ozibozi
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
Én amúgy 2004 től nézem az olimpiát, onnatól bármikor felsorolom szinte az összeset
kapitnono
Én 1980 óta nézem😉
ozibozi
kapitnono
ozibozi
Ez a lány nekem egy Cinderella sztori, mint ahogy általában a magyar (nem csak arany)érmesek általában...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
van stream, m4 sport - 4Valld be, ha jó stream lenne hozzá, néznéd!Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
Szesze
Igor
iktriad
több mint 1 éve
Igor = Brady3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Valld be, ha jó stream lenne hozzá, néznéd!Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
Szesze
Igor
több mint 1 éve
hát én ugye pinyós vagyok, szóval nekem alapRandom 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
Szesze
Igor
több mint 1 éve
3...2...1Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
Szesze
Igor
Igor kiégett 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Egyébként tényleg az összeset fel tudnád?Kérdezzük meg Rajnát, hogy ő hány érmest tud felsorolni 😀Ez adja minden sporteredmény értékét 😀
Szesze
Rajna
több mint 1 éve
Random 64 közötti meccseket azér nem nézek, ott még nem tartok 😛ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Na nyomi francica lehet a hongkongit is lenyomja....
több mint 1 éve
Kérdezzük meg Rajnát, hogy ő hány érmest tud felsorolni 😀Ez adja minden sporteredmény értékét 😀
Szesze
több mint 1 éve
ping-pong is lesz még ma, én ezt nézemLesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
Igor
több mint 1 éve
Kérdezzük meg Rajnát, hogy ő hány érmest tud felsorolni 😀Hány érmest nem tud!
Szesze
több mint 1 éve
ahogy nézem birkózásban ez amerikaiaknak nagyon kedvező volt, így lehet Kyle Dake-nek aranya. bár Tazhudinov így is veri Snydert szerintem, de legalább Sadulaevet elkerülte, így ezüst meglehet.Lehetett jelentkezni bárkinek (aki nem fotyózkodott Putyinnal, Kósnak ezért lesz érme...), csak csomó helyen a szövetség alapból visszadobta/nem engedte az embereket - cselgáncs pl, birkóban is volt vita róla... az a meglepő h valaki eljött.én azt nem értem, hogy van az, hogy valamelyik oroszt engedték indulni független zászló alatt, valamelyiket nem. a legjobb birkózók mint Sidakov, Sadulaev nem lehetnek ott, de Tazhudinov, aki szintén aranyesélyes ő ott lehet.Hogy van orosz úszó a mezőnyben?független zászló alatt
Janek
zacknorb
deyell
Igor
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Lesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Ált úszás lesz a nap vége, csapatsportok lesznek mindig későn (kosár, röpi) + vívódöntők az első héten.
kapitnono
több mint 1 éve
Kérdezzük meg Rajnát, hogy ő hány érmest tud felsorolni 😀
több mint 1 éve
Mondjátok már ki hogy Samsung Z flip, konkrétan reklámoztátok is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Lesz még ma valami értelmes az úszáson kívül?Szörf!
kapitnono