Olimpia
24 feliratkozó
több mint 2 éve
Ha az első endet megnyered 4-0-ra, onnan csak rombolni kell baszki, nem elbukni a következőt háromra. Itt a kilencedik ebdben látszodott hogy szopóroller lesz a vége, meg is történt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Hasselborgek rettentoen elbasztak...Annyi ostobaságot amit az idei olimpián műveltek a fiúk is, csoda hogy itt tartanak. Èn megint csak a köveket látom nem tudom nèzni de abból is látszik, hogy milyen idiótán játszanak.....nem is èrdemel aranyat...főleg a nők nem....
gabokocka
több mint 2 éve
Hasselborgek rettentoen elbasztak...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
No igen, hol vnnak már a Kirvesniemik, Saarinenek, Isometsä-k, Myllylä-k...ja de pl. a németek (főleg Frenzel) azért északi összetettben az egyéni számokat keményen uralták az olimpiákon, az elmúlt 12 egyéni olimpiai címből csak kettőt nyertek norvégok. Boe sem volt jobb egyéniben mint Fourcade vagy most Fillon-Maillet, csak hát a váltókban hozták az ingyen aranyakat.De a norvègra milyen vaxot raktak...nem látom csak a szöveges eredmènyt de az mi, hogy a norvèg 4t hibázott a svèd meg kettőt ès így is vezet....vagy èn èrtelmezem fèlre?Boe rohadt jól sífut sajnos 😕
dande
csórikámnak ha üldözésesben nem jön a szélvihar még lenne +1 aranya
mondjuk én is utálom, hogy biatlont és az északi összetett így lerabolják a norvégok, szeretem ha változatos egy verseny
NB2
Engem sokkal jobban aggaszt a finnek gyengélkedése, főleg hogy szurkolok nekik. Ha nem lenne Niskanen és a nővére évek óta sehol se lennének egyik északi sportban sem. 21 éve azért minden északi számban volt egy aranyaspiránsuk, igaz a biathlonban akkor is max egy makarainenjük volt, dehát az unalmas, az eleve kit érdekel 😀
eaglesmcnabb
Bírtam őket én is, lehet elfogyott a koksz 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ja, ez nagyon gáz, nem tudom, mi ment ott félre, Lajunen+Manninen északi összetett, Ahonen síugrás, azóta meg semmi...ja de pl. a németek (főleg Frenzel) azért északi összetettben az egyéni számokat keményen uralták az olimpiákon, az elmúlt 12 egyéni olimpiai címből csak kettőt nyertek norvégok. Boe sem volt jobb egyéniben mint Fourcade vagy most Fillon-Maillet, csak hát a váltókban hozták az ingyen aranyakat.De a norvègra milyen vaxot raktak...nem látom csak a szöveges eredmènyt de az mi, hogy a norvèg 4t hibázott a svèd meg kettőt ès így is vezet....vagy èn èrtelmezem fèlre?Boe rohadt jól sífut sajnos 😕
dande
mondjuk én is utálom, hogy biatlont és az északi összetett így lerabolják a norvégok, szeretem ha változatos egy verseny
NB2
Engem sokkal jobban aggaszt a finnek gyengélkedése, főleg hogy szurkolok nekik. Ha nem lenne Niskanen és a nővére évek óta sehol se lennének egyik északi sportban sem. 21 éve azért minden északi számban volt egy aranyaspiránsuk, igaz a biathlonban akkor is max egy makarainenjük volt, dehát az unalmas, az eleve kit érdekel 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
ja de pl. a németek (főleg Frenzel) azért északi összetettben az egyéni számokat keményen uralták az olimpiákon, az elmúlt 12 egyéni olimpiai címből csak kettőt nyertek norvégok. Boe sem volt jobb egyéniben mint Fourcade vagy most Fillon-Maillet, csak hát a váltókban hozták az ingyen aranyakat.De a norvègra milyen vaxot raktak...nem látom csak a szöveges eredmènyt de az mi, hogy a norvèg 4t hibázott a svèd meg kettőt ès így is vezet....vagy èn èrtelmezem fèlre?Boe rohadt jól sífut sajnos 😕
dande
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
De a norvègra milyen vaxot raktak...nem látom csak a szöveges eredmènyt de az mi, hogy a norvèg 4t hibázott a svèd meg kettőt ès így is vezet....vagy èn èrtelmezem fèlre?Boe rohadt jól sífut sajnos 😕
dande
több mint 2 éve
Bárki jobb bármilyen sportban, mint a franciák, ez nem is kérdés. 😊Acélsodrony, persze... 😊Ja mert az sokkal jobb hogy a kokszos nyer xD
Túlzás lett volna 2 csigazabáló arany mára, jó ez így. 😊
somoskovig
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
De a norvègra milyen vaxot raktak...nem látom csak a szöveges eredmènyt de az mi, hogy a norvèg 4t hibázott a svèd meg kettőt ès így is vezet....vagy èn èrtelmezem fèlre?
több mint 2 éve
Acélsodrony, persze... 😊Ja mert az sokkal jobb hogy a kokszos nyer xD
Túlzás lett volna 2 csigazabáló arany mára, jó ez így. 😊
somoskovig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Acélsodrony, persze... 😊Túlzás lett volna 2 csigazabáló arany mára, jó ez így. 😊
több mint 2 éve
én imádkozom egy szélviharért a lőtéren 😊én meg egy befutó maciért, izgalmasabb lenne szó se róla
NB2
több mint 2 éve
én imádkozom egy szélviharért a lőtéren 😊
több mint 2 éve
braisaz 😀 ott van!
több mint 2 éve
Jó ez a "szél-lottó", az eleje lőtt 5-7 m/s szélben, a közepe meg 1-2 m/s mellett, fair.Minden versenyt fedett pályára!
somoskovig
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Jó ez a "szél-lottó", az eleje lőtt 5-7 m/s szélben, a közepe meg 1-2 m/s mellett, fair.a 2 norvég még lehet így is behúzza
somoskovig
több mint 2 éve
Jó ez a "szél-lottó", az eleje lőtt 5-7 m/s szélben, a közepe meg 1-2 m/s mellett, fair.
több mint 2 éve
a szél elintézte a versenyt szépen 😊
több mint 2 éve
Eckhoffal mi történt? 😊Nyugi, majd az állóban lő 6 hibát a két körben. 😊
NB2
több mint 2 éve
Eckhoffal mi történt? 😊
több mint 2 éve
Szerencsétlen kislány..............Valijeva......rövidben bírta a nyomást, de itt bukott. rohadt mérges vagyok magamra hogy nem raktam meg Shcherbakovát....
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szerencsétlen kislány..............Valijeva......
több mint 2 éve
Dávid kajak benézte hogy Ryota a 3. 😀Mekkora menet volt, atyaég!