Olimpia
24 feliratkozó
több mint 2 éve
mi megy itt a 2. helyért😊 tiszta biciklis megállás volt 😊
több mint 2 éve
biztos ide? 😊Ó b..... Töröltem, töröld te is légyszi 😊
NB2
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
ez az északi összetett egy rohadt belterjes sporta most vezető 4 nemzet sportolói nyerték érzésre kb az elmúlt 5 év összes versenyét 😊
több mint 2 éve
Úúú na ez az, hát ez mennyire állat már. Gyors, jól néz ki, eladható fiataloknak is, látványos, ez az olimpiai elvárás most nem? 😀Van az a tök beteg sport, ahol ilyen jeges pályán mennek le korival, tele van kanyarral meg ugratóval, mindenki totál beöltözve protektorokba, és az emberek nagyrésze elfikkan közben. Annak mi a neve és miért nem olimpiai sportág? 😀 Vagy csak nem találom a programban?www.redbull.com/hu-hu/tags/ice-cross-downhill
Hanni
de amúgy az tényleg rohadt jó volt!
NB2
több mint 2 éve
Akito!!! Frenzel meg elkúrja a németeknek? Norvégok okosabbak voltak, nem kockáztattak Riiberrel.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Holnap 8-ra tették a női biatlon tömegrajtost!
több mint 2 éve
Van az a tök beteg sport, ahol ilyen jeges pályán mennek le korival, tele van kanyarral meg ugratóval, mindenki totál beöltözve protektorokba, és az emberek nagyrésze elfikkan közben. Annak mi a neve és miért nem olimpiai sportág? 😀 Vagy csak nem találom a programban?www.redbull.com/hu-hu/tags/ice-cross-downhill
Hanni
de amúgy az tényleg rohadt jó volt!
több mint 2 éve
Van az a tök beteg sport, ahol ilyen jeges pályán mennek le korival, tele van kanyarral meg ugratóval, mindenki totál beöltözve protektorokba, és az emberek nagyrésze elfikkan közben. Annak mi a neve és miért nem olimpiai sportág? 😀 Vagy csak nem találom a programban?
több mint 2 éve
64 század, nem a megbillenésen múlt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Hopp a japán repersztett egy olimpiai csúcsot...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Majdnem elfikázott az utolsó kanyarban, néhány tized biztosan ott maradt
több mint 2 éve
Leerdam vezet ‹3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Shiffrin kieséseinek 60% ezen az olimpián jött
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
oh vazze hülye eurosport.huazt írta a programban, hogy síakrobatika síkereszt, vazze sícross a neve, úgy már érdekelt volna!!!
több mint 2 éve
Azt már nem is láttam.De nem tudom mi lehetett mert a korábbi futamokban voltak sztem gazos esetek ott nem zartak ki senkit, itt en nem lattam semmi veszeset, mondjuj Naeslundot hesszeltem a többieket leszartam 😊
több mint 2 éve
De ez a bírói döntés itt a végén wtf volt?dandefigyelj, újabb arany, Naeslund behúzta a síkrosszt 😊
gabokocka
Még a negyedik helyezett német csaj is tiltakozott, hogy övé legyen a bronz...
több mint 2 éve
Szerencsétlen Shiffrin…Nem szeretem, de én is nagyon megsajnáltam amikor kiesett...
somoskovig
több mint 2 éve
északi összetettben minek kell történnie, hogy ne a norgék nyerjenek? 😊
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 655
Most h beleszaladtam ezekbe a freestyle snowboardosugrasos dolgokban.abszolut szorakoztatoak de akkor egy break miert zavarja az embereket?Ugyis annyi sportag van az olimpian h max kap egy osszefoglalot a nao vegen ha nem jut ki magyar breakes.
több mint 2 éve
Hülyék, kértek volna tanácsot a fifától hogy kell a bíróküldést megoldani a 4 évente rendezendő legnagyobb eseményükön!Ja de pl. síugrásban/északi összetettben rendszeres, nyilván 5 bíró van, és nincs akkora hatásuk a végeredményre, de amikor tizedek döntenek, vagy csapatversenyben ahol 8 ugrás van simán döntő lehet.Van kb. 10 ország, ahol nagyjából értelmes szinten űzik ezt a sportot, nyilván bírót is onnan fogsz tudni hozni, ezzel meg automatikusan meg is van az átfedés.
Ráadásul ott nem is tudnának kukázni 5 olyan bírót ahol nincs átfedés a sportolók között, itt talán meg tudnák oldani.
eaglesmcnabb
somoskovig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Észak-Amerika ma mehetett haza jéghokibanFinn-Szlovák és Orosz-Svéd elődöntők lesznek
egy jó kis északi döntő mekkora lenne!
több mint 2 éve
Zimbabwei meg paraguayi bírókat a gyorskorcsolyára!Van kb. 10 ország, ahol nagyjából értelmes szinten űzik ezt a sportot, nyilván bírót is onnan fogsz tudni hozni, ezzel meg automatikusan meg is van az átfedés.Ja de pl. síugrásban/északi összetettben rendszeres, nyilván 5 bíró van, és nincs akkora hatásuk a végeredményre, de amikor tizedek döntenek, vagy csapatversenyben ahol 8 ugrás van simán döntő lehet.De ilyen szituációnak semmilyen nemzetközi, még amatőr versenyen nem szabadna megtörténnie, nemhogy egy olimpián,egy ilyen sportágnál, ahol bár nyilván a döntések is objektív módon vannak lefektetve, nem lehet kizárni belőle a szubjektív tényezőtindex.hu/sport/2022/peking/2022/02/16/short-track-noi-1500-meter-jaszapati-petra-konya-zsofia-ferfi-valto-b-donto/A minap pont a stúdióbeszélgetésben, mikor a bíró forma volt az egyik vendég mondta, hogy borzasztó nehéz totális pokerarcot vágni, mikor a srácok előtte korcsolyáznak hát el tudom képzelni, hogy milyen nehéz lehet döntést is hozni.
Mondjuk ez kicsit szerintem komolytalanná teszi a sportágat, mikor a főbíró ugyanolyan nemzetiségű, mint 2 versenyző a futamban 😀 maga az elv miatt írom, nem kifejezetten azért, mert a magyar versenyzők szívták volna meg
Hurka
Hanni
Hurka
Ráadásul ott nem is tudnának kukázni 5 olyan bírót ahol nincs átfedés a sportolók között, itt talán meg tudnák oldani.
eaglesmcnabb
somoskovig
több mint 2 éve
de nyárin meg hányszor látunk afrikai bírót víváson, holott szerintem 10 vívó nincs azon a földrészen 😊Van kb. 10 ország, ahol nagyjából értelmes szinten űzik ezt a sportot, nyilván bírót is onnan fogsz tudni hozni, ezzel meg automatikusan meg is van az átfedés.Ja de pl. síugrásban/északi összetettben rendszeres, nyilván 5 bíró van, és nincs akkora hatásuk a végeredményre, de amikor tizedek döntenek, vagy csapatversenyben ahol 8 ugrás van simán döntő lehet.De ilyen szituációnak semmilyen nemzetközi, még amatőr versenyen nem szabadna megtörténnie, nemhogy egy olimpián,egy ilyen sportágnál, ahol bár nyilván a döntések is objektív módon vannak lefektetve, nem lehet kizárni belőle a szubjektív tényezőtindex.hu/sport/2022/peking/2022/02/16/short-track-noi-1500-meter-jaszapati-petra-konya-zsofia-ferfi-valto-b-donto/A minap pont a stúdióbeszélgetésben, mikor a bíró forma volt az egyik vendég mondta, hogy borzasztó nehéz totális pokerarcot vágni, mikor a srácok előtte korcsolyáznak hát el tudom képzelni, hogy milyen nehéz lehet döntést is hozni.
Mondjuk ez kicsit szerintem komolytalanná teszi a sportágat, mikor a főbíró ugyanolyan nemzetiségű, mint 2 versenyző a futamban 😀 maga az elv miatt írom, nem kifejezetten azért, mert a magyar versenyzők szívták volna meg
Hurka
Hanni
Hurka
eaglesmcnabb
somoskovig