Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Közben Loser vezetésével kegyetlenül összeállt az argentin blokk a röpi bronzmeccs 4. játszmájában, ha ez így megy tovább döntőszett lesz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Akkó kezdjük el kántálni a varázsigét h jó legyen a low.Ha a német nő lovát kapjuk, akkor már előtte...majd a lovaglás után kiderül mi a szitu.."Trust the process"azt hittem már kihagyod a ziccert 😊Na mi lesz ma az öttusán? Igor? 😊Nem látom az érmet benne, túl sokan vannak a magyarok előtt (Choong, Jun, Lifanov, Palazkov, Elgendy, sőt bekavarhat Belaud v Kuf is), de a TOP 10 második fele meglehet... 😛
Szesze
Igor
Szesze
Én leszek a legboldogabb, ha egy férfi öttusázó (is) felülmúlja a várakozásaimat...
Igor
Szesze
Gondolom az a ló még ott van
Chargers LT

Madden hates me.
több mint 4 éve
2en lovagolták, mind2nél ugyanaz lett a vége és egyik sem fejezte be, ilyenkor azért csak nem hagyják, hogy másnap is lehessen őt lovagolni, ennyire nem lehet csökönyösek a szervezőkHa a német nő lovát kapjuk, akkor már előtte...majd a lovaglás után kiderül mi a szitu.."Trust the process"azt hittem már kihagyod a ziccert 😊Na mi lesz ma az öttusán? Igor? 😊Nem látom az érmet benne, túl sokan vannak a magyarok előtt (Choong, Jun, Lifanov, Palazkov, Elgendy, sőt bekavarhat Belaud v Kuf is), de a TOP 10 második fele meglehet... 😛
Szesze
Igor
Szesze
Én leszek a legboldogabb, ha egy férfi öttusázó (is) felülmúlja a várakozásaimat...
Igor
Szesze
Chargers LT
több mint 4 éve
Ha a német nő lovát kapjuk, akkor már előtte...majd a lovaglás után kiderül mi a szitu.."Trust the process"azt hittem már kihagyod a ziccert 😊Na mi lesz ma az öttusán? Igor? 😊Nem látom az érmet benne, túl sokan vannak a magyarok előtt (Choong, Jun, Lifanov, Palazkov, Elgendy, sőt bekavarhat Belaud v Kuf is), de a TOP 10 második fele meglehet... 😛
Szesze
Igor
Szesze
Igor
Szesze
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
hollandok 3-1re nyerték a döntőt, nem volt gól a 2. félidőben
több mint 4 éve
Hmm az erős úszók közül csak Elgendy maradt el a várakozásoktól. Elgeziry és a 2 brit nagyot ment.

Madden hates me.
több mint 4 éve
majd a lovaglás után kiderül mi a szitu.."Trust the process"azt hittem már kihagyod a ziccert 😊Na mi lesz ma az öttusán? Igor? 😊Nem látom az érmet benne, túl sokan vannak a magyarok előtt (Choong, Jun, Lifanov, Palazkov, Elgendy, sőt bekavarhat Belaud v Kuf is), de a TOP 10 második fele meglehet... 😛
Szesze
Igor
Szesze
Igor
több mint 4 éve
"Trust the process"azt hittem már kihagyod a ziccert 😊Na mi lesz ma az öttusán? Igor? 😊Nem látom az érmet benne, túl sokan vannak a magyarok előtt (Choong, Jun, Lifanov, Palazkov, Elgendy, sőt bekavarhat Belaud v Kuf is), de a TOP 10 második fele meglehet... 😛
Szesze
Igor
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
ezek nagyot úsztak..
több mint 4 éve
azt hittem már kihagyod a ziccert 😊Na mi lesz ma az öttusán? Igor? 😊Nem látom az érmet benne, túl sokan vannak a magyarok előtt (Choong, Jun, Lifanov, Palazkov, Elgendy, sőt bekavarhat Belaud v Kuf is), de a TOP 10 második fele meglehet... 😛
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Marosi úszása rendben van, Kaszában kb. 1 mp benne maradt.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Na mi lesz ma az öttusán? Igor? 😊Nem látom az érmet benne, túl sokan vannak a magyarok előtt (Choong, Jun, Lifanov, Palazkov, Elgendy, sőt bekavarhat Belaud v Kuf is), de a TOP 10 második fele meglehet... 😛
Szesze
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Kinderis jót úszott magához képest, Lifunov nem a tegnap jól vívók közül.

Madden hates me.
több mint 4 éve
A maszk alatt Vári Attila van ott a lányokkal? De jó dolga van az olimpiai bajnokunknak 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
6 arany 7 ezüst 6 bronzén meg 7-7-7-et tippeltem még az olimpia előtt 😊
Én 7-8 aranyat vártam, de 19 erem az nagyon szép teljesítmény, főleg hogy úszásban jócskán elmaradtunk a várakozástól.
tüsi91
több mint 4 éve
Már csak 1 futam Marosi és Kasza úszása előtt.Dunán adják is.
empty taxi
több mint 4 éve
6 arany 7 ezüst 6 bronzÉn 7-8 aranyat vártam, de 19 erem az nagyon szép teljesítmény, főleg hogy úszásban jócskán elmaradtunk a várakozástól.
több mint 4 éve
Már csak 1 futam Marosi és Kasza úszása előtt.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Na mi lesz ma az öttusán? Igor? 😊
több mint 4 éve
Ezaz!
több mint 4 éve
Bravó csajok!Ráadásul Szűcsöt és Ganglt kivéve mindenki jó lehet Párizsra is!

Madden hates me.
több mint 4 éve
tipikus női meccs volt.. ezúttal összejött 😊
több mint 4 éve
Nagyon szép teljesítmény volt ez a meccs Magyaritól