NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
Kis segítség kellene ha van itt hozzáértő esetleg: van egy ps4 1TB használt konzolom. Hozzá Gta 5, madden nfl 19, nhl17, red dead redemption 2 ultimate edition játékok. Keveset használt a konzol, karcmentes. Mennyit érhet így ez az összeállítás körülbelül jelenleg?60-70ezer Ft kb, sztem.
pfefe8
Pep71
Köszi a segítséget.Kis segítség kellene ha van itt hozzáértő esetleg: van egy ps4 1TB használt konzolom. Hozzá Gta 5, madden nfl 19, nhl17, red dead redemption 2 ultimate edition játékok. Keveset használt a konzol, karcmentes. Mennyit érhet így ez az összeállítás körülbelül jelenleg?konzolvilág, platinumshop, ... elvileg hajlandó lehet megvenni
pfefe8
valamint érdemes szétnéni hardverapró-vatera-jofogáson
Negritis
Steelers fan
több mint 4 éve
Pep71
2 593
Kis segítség kellene ha van itt hozzáértő esetleg: van egy ps4 1TB használt konzolom. Hozzá Gta 5, madden nfl 19, nhl17, red dead redemption 2 ultimate edition játékok. Keveset használt a konzol, karcmentes. Mennyit érhet így ez az összeállítás körülbelül jelenleg?60-70ezer Ft kb, sztem.
pfefe8
több mint 4 éve
Kis segítség kellene ha van itt hozzáértő esetleg: van egy ps4 1TB használt konzolom. Hozzá Gta 5, madden nfl 19, nhl17, red dead redemption 2 ultimate edition játékok. Keveset használt a konzol, karcmentes. Mennyit érhet így ez az összeállítás körülbelül jelenleg?konzolvilág, platinumshop, ... elvileg hajlandó lehet megvenni
pfefe8
valamint érdemes szétnéni hardverapró-vatera-jofogáson
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
Kis segítség kellene ha van itt hozzáértő esetleg: van egy ps4 1TB használt konzolom. Hozzá Gta 5, madden nfl 19, nhl17, red dead redemption 2 ultimate edition játékok. Keveset használt a konzol, karcmentes. Mennyit érhet így ez az összeállítás körülbelül jelenleg?
Steelers fan
több mint 4 éve
Hendrix
1 555
PC-n amugy vannak PS/Xbox emulatorok, azzal nem probalkoztal? Ne kerdezed hogy mukodik, iMacen eselytelen, szoval konkret tapasztalatom nincs.Nem RGH-s szerintem (6 éve lett flashelve kb, mindig DVD-n írattuk ki hozzá a játékokat), és 10k-t nem is ér meg nekem h megcsinálják olyanra.GamesTorrents-n fent van, ha RGH-s a geped egy FTP kabellel at tudod masolni.Mire gondolsz? Flashelt a boxom, így net nincs rajta. Egy 09et találtam eddig használtan egy webshopban (+14et de azt PS-re)Megvan esetleg valakinek az NCAA football 14 xbox 360ra?online store-ba nincs?
Vagy tudtok olyan helyet BP-n, ahol be lehet szerezni? (ahol kiírják pl, nem feltétlenül kell eredeti)
Borbinho
Negritis
Borbinho
Hendrix
Lehet akkor simán megveszem a használt eredeti 09-es játékot 😀 úgy is a dinasty mód miatt kellene, soha nem játszottam még vele, csak YouTubeon nagyon bírom a Not The Expert videóit.
Go UGF Pandas + DVSU Dingos! 😀
Borbinho
www.youtube.com/watch?v=YemVbCG7MZU
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
Nem RGH-s szerintem (6 éve lett flashelve kb, mindig DVD-n írattuk ki hozzá a játékokat), és 10k-t nem is ér meg nekem h megcsinálják olyanra.GamesTorrents-n fent van, ha RGH-s a geped egy FTP kabellel at tudod masolni.Mire gondolsz? Flashelt a boxom, így net nincs rajta. Egy 09et találtam eddig használtan egy webshopban (+14et de azt PS-re)Megvan esetleg valakinek az NCAA football 14 xbox 360ra?online store-ba nincs?
Vagy tudtok olyan helyet BP-n, ahol be lehet szerezni? (ahol kiírják pl, nem feltétlenül kell eredeti)
Borbinho
Negritis
Borbinho
Hendrix
Lehet akkor simán megveszem a használt eredeti 09-es játékot 😀 úgy is a dinasty mód miatt kellene, soha nem játszottam még vele, csak YouTubeon nagyon bírom a Not The Expert videóit.
Go UGF Pandas + DVSU Dingos! 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Hendrix
1 555
GamesTorrents-n fent van, ha RGH-s a geped egy FTP kabellel at tudod masolni.Mire gondolsz? Flashelt a boxom, így net nincs rajta. Egy 09et találtam eddig használtan egy webshopban (+14et de azt PS-re)Megvan esetleg valakinek az NCAA football 14 xbox 360ra?online store-ba nincs?
Borbinho
Negritis
Borbinho
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
ncore-n néztem ott nincs 😀Nem, de ott v ncoreon tuti fent van, csak nincs dvd íróm, h magamnak ki tudnám írnipirate-bayn nézted?Mire gondolsz? Flashelt a boxom, így net nincs rajta. Egy 09et találtam eddig használtan egy webshopban (+14et de azt PS-re)Megvan esetleg valakinek az NCAA football 14 xbox 360ra?online store-ba nincs?
Borbinho
Negritis
Borbinho
Negritis
Borbinho
és nincs haverod akinek van írója? 😀 (mondjuk nekem most a notiban dvd rom sincs 😀)
több mint 4 éve
Nem, de ott v ncoreon tuti fent van, csak nincs dvd íróm, h magamnak ki tudnám írnipirate-bayn nézted?Mire gondolsz? Flashelt a boxom, így net nincs rajta. Egy 09et találtam eddig használtan egy webshopban (+14et de azt PS-re)Megvan esetleg valakinek az NCAA football 14 xbox 360ra?online store-ba nincs?
Borbinho
Negritis
Borbinho
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
pirate-bayn nézted?Mire gondolsz? Flashelt a boxom, így net nincs rajta. Egy 09et találtam eddig használtan egy webshopban (+14et de azt PS-re)Megvan esetleg valakinek az NCAA football 14 xbox 360ra?online store-ba nincs?
Borbinho
Negritis
Borbinho
több mint 4 éve
Mire gondolsz? Flashelt a boxom, így net nincs rajta. Egy 09et találtam eddig használtan egy webshopban (+14et de azt PS-re)Megvan esetleg valakinek az NCAA football 14 xbox 360ra?online store-ba nincs?
Borbinho
Negritis
több mint 4 éve
Megvan esetleg valakinek az NCAA football 14 xbox 360ra?online store-ba nincs?
Borbinho
több mint 4 éve
Megvan esetleg valakinek az NCAA football 14 xbox 360ra?Vagy tudtok olyan helyet BP-n, ahol be lehet szerezni? (ahol kiírják pl, nem feltétlenül kell eredeti)
több mint 4 éve
Tessék, pl 08hoz fifahungary.co.hu/letoltes/HSP_08_vol2Volt vmi oldal ahonnan egy időben le lehetett szedni a mennyei modot és lehetett tolni otthoni bajnokságbanÉn a PES-hez több évig készítettem NB1-es patchet anno.Igaz az még PS3 volt.
csebi
JoeyPorter
több mint 4 éve
Én nyomom a CoDot, egyre jobban tetszik. 😎ránéztem, rájöttem h nekem a cod nem jön be
Vagány game
Chargers LT
valahogy a látványvilág nem ül
több mint 4 éve
Én nyomom a CoDot, egyre jobban tetszik. 😎Vagány game
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
mvg nioh 2-t streamelés fck, most vagyok legközelebb ahhoz hogy ps4 pro-t vegyek 😀
több mint 4 éve
Én is leszedtem a CoDot tegnap, ma este pereg majd 😎😁Streamet néztem róla, ott tetszett.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ők ezzel nem szórakoztak, átírták a csapatokat meg a játékosok neveit.Volt vmi oldal ahonnan egy időben le lehetett szedni a mennyei modot és lehetett tolni otthoni bajnokságbanvárj, lehet hogy az volt.En anno a 98-as fifaban csinaltam meg az nb1-et es a diosgyorrel toltam🤣Szoval a texans-nal lehet katyvasz mert egy meglevo jatekban nem lehet atirni egy teljes csapatot.😊
ZoliMP
erről mindig pár kollégiumi évfolyamtársam jut eszembe, akik a FIFA '99-ben csinálták meg a magyar bajnokságot talán a belga alapjain
slowmotion
ZoliMP
az biztos, hogy ezt '99-ben vagy 2000-ben csinálták.
slowmotion
csebi
több mint 4 éve
én még nem szedtem le (nincs is 100 gigányi helyem jelenleg 😀), de tervezem. tegnap néztem streamen, és eléggé bejövős. pár mechanika szerintem tök jól el lett találva, jó húzások (self revive, az h kijelzi ha a társaid harcolnak/lőnek, a vásárlásos rész, hogy akár a már meghalt csapattársad is vissza tudod "venni", meg az az 1v1es harc is menő, ahol vissza lehet jutni a játékba egy másik, már meghalt játékos kárára). plusz a map is elég nagynak tűnik, sok felé lehet menni. Ami nekem nem tetszett (tudom, nonszensz 😀), az a színvilág. Gondolom ez a Modern Warfare velejárója, a kopottas/szürke, "szovjet" hatás.leszedtem végül, mert én szerettem a pubg-ttwitter.com/CallofDuty/status/1237057744135323649?s=07én ránéztem, nekem tetszik, de engem 1-2 hétnél tovább nem tudnak megfogni a BR-ek, egyedül a Apex tartott ott a gépnél.
Eleg baszatosnak nez ki, es ingyenes.
Viszont ennyi helyem nincs, lehet muszaj leszek beszerelni a hdd-t (v esetleg venni egy masik ssd-t)
For Modern Warfare owners who are up-to-date on all of the game's latest patches, Warzone only requires 18-22 GB to install. On the flip side, those who don't own Modern Warfare are looking at a Warzone download size anywhere between 83 and 101 GB.
Borbinho
Kenny
a fortnite-ban az építkezés az apex-ban a forced group nem jött be
Negritis
több mint 4 éve
leszedtem végül, mert én szerettem a pubg-ttwitter.com/CallofDuty/status/1237057744135323649?s=07én ránéztem, nekem tetszik, de engem 1-2 hétnél tovább nem tudnak megfogni a BR-ek, egyedül a Apex tartott ott a gépnél.
Viszont ennyi helyem nincs, lehet muszaj leszek beszerelni a hdd-t (v esetleg venni egy masik ssd-t)
For Modern Warfare owners who are up-to-date on all of the game's latest patches, Warzone only requires 18-22 GB to install. On the flip side, those who don't own Modern Warfare are looking at a Warzone download size anywhere between 83 and 101 GB.
Borbinho
Kenny
a fortnite-ban az építkezés az apex-ban a forced group nem jött be
több mint 4 éve
twitter.com/CallofDuty/status/1237057744135323649?s=07én ránéztem, nekem tetszik, de engem 1-2 hétnél tovább nem tudnak megfogni a BR-ek, egyedül a Apex tartott ott a gépnél.
Borbinho
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=tMYq_T1FaVs
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Én a PES-hez több évig készítettem NB1-es patchet anno.Igaz az még PS3 volt.Volt vmi oldal ahonnan egy időben le lehetett szedni a mennyei modot és lehetett tolni otthoni bajnokságbanvárj, lehet hogy az volt.En anno a 98-as fifaban csinaltam meg az nb1-et es a diosgyorrel toltam🤣Szoval a texans-nal lehet katyvasz mert egy meglevo jatekban nem lehet atirni egy teljes csapatot.😊
ZoliMP
erről mindig pár kollégiumi évfolyamtársam jut eszembe, akik a FIFA '99-ben csinálták meg a magyar bajnokságot talán a belga alapjain
slowmotion
ZoliMP
slowmotion
csebi
több mint 4 éve
Volt vmi oldal ahonnan egy időben le lehetett szedni a mennyei modot és lehetett tolni otthoni bajnokságbanvárj, lehet hogy az volt.En anno a 98-as fifaban csinaltam meg az nb1-et es a diosgyorrel toltam🤣Szoval a texans-nal lehet katyvasz mert egy meglevo jatekban nem lehet atirni egy teljes csapatot.😊
ZoliMP
slowmotion
ZoliMP
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.