NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
a gog kiborított, adva van a Beneath a Steel Sky játék (ncore-on nincs fenn), de sehol nem látom, hogy hol lehetne leszedniigen van egy gog galaxy nevű alkalmazás
itt is fel kell telepíteni egy steamhez hasonló alkalmazást?
6 napig meg ugye utóbbin ingyenes a Football Manager 2020, bár az szerintem esélytelen, hogy normálisan fusson a laptopomon
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
a gog kiborított, adva van a Beneath a Steel Sky játék (ncore-on nincs fenn), de sehol nem látom, hogy hol lehetne leszedniitt is fel kell telepíteni egy steamhez hasonló alkalmazást?
6 napig meg ugye utóbbin ingyenes a Football Manager 2020, bár az szerintem esélytelen, hogy normálisan fusson a laptopomon
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ezért volt ott a smiley, mert tippre nem neki valóde Stez nem weeb!!!jrpg, abból is az a fajta amiben végtelenségig el tudsz merülniNa most igyekszem nem nagyon proszto lenni: az mi a fene? 😀Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂persona 5 royal? 😀
Stez
Negritis
Jo, nyilvan most gyorsban rakerestem, de igy elsore nem kifejezetten az en stilusom. Nem nagyon szeretem az ilyen harcrendszert, mert a regi final fantasyk ugranak be rola. Az ujakkal nem jatszottam, nem tudom, azok milyenek. Fura nekem ez a jatek amugy. Nem tunik rossznak, tenyleg csak azt tudom mondani, hogy fura. Hosszabb videokat mondjuk nem neztem, csak igy villamban egykettot.
Stez
amúgy nézz rá a monster hunterre
nem teljesen open world, de ettől még elég hosszú és jó
valamint ugye a from soft játékok 😀
Negritis
shawnka
mondjuk a Yakuza game-k talán
gta, rdr, watchdogs
több mint 4 éve
de Stez nem weeb!!!jrpg, abból is az a fajta amiben végtelenségig el tudsz merülniNa most igyekszem nem nagyon proszto lenni: az mi a fene? 😀Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂persona 5 royal? 😀
Stez
Negritis
Jo, nyilvan most gyorsban rakerestem, de igy elsore nem kifejezetten az en stilusom. Nem nagyon szeretem az ilyen harcrendszert, mert a regi final fantasyk ugranak be rola. Az ujakkal nem jatszottam, nem tudom, azok milyenek. Fura nekem ez a jatek amugy. Nem tunik rossznak, tenyleg csak azt tudom mondani, hogy fura. Hosszabb videokat mondjuk nem neztem, csak igy villamban egykettot.
Stez
Negritis
több mint 4 éve
jrpg, abból is az a fajta amiben végtelenségig el tudsz merülniNa most igyekszem nem nagyon proszto lenni: az mi a fene? 😀Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂persona 5 royal? 😀
Stez
Negritis
Stez
több mint 4 éve
Na most igyekszem nem nagyon proszto lenni: az mi a fene? 😀Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂persona 5 royal? 😀
Stez
Negritis
több mint 4 éve
főleg, ha a Brotherhoodot szünet nélkül kezded utánaVégig vittem az assassins creed 1et. Közepe táján picit repetitiv lett, picit kuszkodtem is de a vége be gyorsult. 2t feltettem még nagyon az elején vagyok fe jobban tetszik eddigA 2 szerintem a franchise legjobbja
csebi
Wester
több mint 4 éve
Végig vittem az assassins creed 1et. Közepe táján picit repetitiv lett, picit kuszkodtem is de a vége be gyorsult. 2t feltettem még nagyon az elején vagyok fe jobban tetszik eddigA 2 szerintem a franchise legjobbja
csebi
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Végig vittem az assassins creed 1et. Közepe táján picit repetitiv lett, picit kuszkodtem is de a vége be gyorsult. 2t feltettem még nagyon az elején vagyok fe jobban tetszik eddig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
most épp van 21 cucc ami freeCsak ezek meg nem free-k, nem?www.gog.com/Nem vagyok otthon ebben a technikaban.azt sem tudom mi az a gogg es korszerusitett fajlok.ZIPeket tölthetsz le róla amik nem tartalmaznak ártalmas elemeket, de goggal ellentétben ezek a letöltések nincsenek korszerűsítve. Valószínűleg kalózkikötőben használhatóbb dolgok vannak ha nem értesz mélyebben a tecsnikához (akárcsak én).amugy ez az oldal megbizhato?Az age of empires elso resze, legalisan ingyen elerheto valahonnan?😀abandonwaregames.net/game/age-of-empires
ZoliMP
?
warr_b
ZoliMP
gyeek
Koszi azert
ZoliMP
itt .exe-k vannak és elvileg a modern pc-kre optimalizálva van egy csomó játék
Negritis
warr_b
de alapvetően nem ingyenes tény
viszont ha gog verziót töltesz le ncore boltból akkor az exe telepítése után nem kell trükközni semmit
több mint 4 éve
Csak ezek meg nem free-k, nem?www.gog.com/Nem vagyok otthon ebben a technikaban.azt sem tudom mi az a gogg es korszerusitett fajlok.ZIPeket tölthetsz le róla amik nem tartalmaznak ártalmas elemeket, de goggal ellentétben ezek a letöltések nincsenek korszerűsítve. Valószínűleg kalózkikötőben használhatóbb dolgok vannak ha nem értesz mélyebben a tecsnikához (akárcsak én).amugy ez az oldal megbizhato?Az age of empires elso resze, legalisan ingyen elerheto valahonnan?😀abandonwaregames.net/game/age-of-empires
ZoliMP
?
warr_b
ZoliMP
gyeek
Koszi azert
ZoliMP
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
www.gog.com/Nem vagyok otthon ebben a technikaban.azt sem tudom mi az a gogg es korszerusitett fajlok.ZIPeket tölthetsz le róla amik nem tartalmaznak ártalmas elemeket, de goggal ellentétben ezek a letöltések nincsenek korszerűsítve. Valószínűleg kalózkikötőben használhatóbb dolgok vannak ha nem értesz mélyebben a tecsnikához (akárcsak én).amugy ez az oldal megbizhato?Az age of empires elso resze, legalisan ingyen elerheto valahonnan?😀abandonwaregames.net/game/age-of-empires
ZoliMP
?
warr_b
ZoliMP
gyeek
Koszi azert
ZoliMP
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 561
Nem vagyok otthon ebben a technikaban.azt sem tudom mi az a gogg es korszerusitett fajlok.ZIPeket tölthetsz le róla amik nem tartalmaznak ártalmas elemeket, de goggal ellentétben ezek a letöltések nincsenek korszerűsítve. Valószínűleg kalózkikötőben használhatóbb dolgok vannak ha nem értesz mélyebben a tecsnikához (akárcsak én).amugy ez az oldal megbizhato?Az age of empires elso resze, legalisan ingyen elerheto valahonnan?😀abandonwaregames.net/game/age-of-empires
ZoliMP
?
warr_b
ZoliMP
gyeek
Koszi azert
több mint 4 éve
Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂persona 5 royal? 😀
Stez
több mint 4 éve
Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂
több mint 4 éve
ZIPeket tölthetsz le róla amik nem tartalmaznak ártalmas elemeket, de goggal ellentétben ezek a letöltések nincsenek korszerűsítve. Valószínűleg kalózkikötőben használhatóbb dolgok vannak ha nem értesz mélyebben a tecsnikához (akárcsak én).amugy ez az oldal megbizhato?Az age of empires elso resze, legalisan ingyen elerheto valahonnan?😀abandonwaregames.net/game/age-of-empires
ZoliMP
?
warr_b
ZoliMP
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Nem tudom 😊amugy ez az oldal megbizhato?Az age of empires elso resze, legalisan ingyen elerheto valahonnan?😀abandonwaregames.net/game/age-of-empires
ZoliMP
?
warr_b
ZoliMP
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 561
amugy ez az oldal megbizhato?Az age of empires elso resze, legalisan ingyen elerheto valahonnan?😀abandonwaregames.net/game/age-of-empires
ZoliMP
?
warr_b
több mint 4 éve
www.pcgamer.com/football-manager-2020-is-free-to-play-for-a-week/
több mint 4 éve
Dune meets history és a kor mércéjével gyönyörű grafika és a hangulat volt a trükkje, ehhez képest elég jól volt balanszírozva, egyesek a mai napig (asszem Thaiföldön különösen népszerű) versenyszinten tolják. 😊AOE1-ben azt szerettem, hogy tök sokáig el lehetett vele játszani. AOE3 hiába volt gyönyörű, ha hamar lehetett a pályákkal végezni. Jó nem mondom mikor múltkor elővettem és toltam egy picit, azért enyhén volt idegesítő mikor a legelső korban totyogtak az emberek csigatempóban 😊 De aztán megszoktam... De szerintem nehézségre az 1 volt a legnehezebb.En a 2-vel probalkoztam, de nem tetszett anno.
Sőt érdekes volt, hogy még a AOE1-ben mennyire fontos volt a hajóhad, sok campaignt azzal simán megnyerhettél ez a későbbi kiadásokban mennyire háttérbe szorult.
NB2
Az 1-es melysegeit nem ismerem, pedig sokat toltam.Nemetul volt meg es csak 1 beallitast hasznaltam.🤣🤣
ZoliMP
Tyű, szameg hullámokban tör rám az ellenállhatatlan nosztalgia. Beteszem a soundtrackjét és aztán lehet összekukázom valahonnan a játékot.
www.youtube.com/watch?v=pOCPrjY1-28
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 561
AOE1-ben azt szerettem, hogy tök sokáig el lehetett vele játszani. AOE3 hiába volt gyönyörű, ha hamar lehetett a pályákkal végezni. Jó nem mondom mikor múltkor elővettem és toltam egy picit, azért enyhén volt idegesítő mikor a legelső korban totyogtak az emberek csigatempóban 😊 De aztán megszoktam... De szerintem nehézségre az 1 volt a legnehezebb.En a 2-vel probalkoztam, de nem tetszett anno.
Sőt érdekes volt, hogy még a AOE1-ben mennyire fontos volt a hajóhad, sok campaignt azzal simán megnyerhettél ez a későbbi kiadásokban mennyire háttérbe szorult.
NB2
Az 1-es melysegeit nem ismerem, pedig sokat toltam.Nemetul volt meg es csak 1 beallitast hasznaltam.🤣🤣
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 561
Koszi, de nem elnek vele. A linket hasznalom majd szerintem.Az age of empires elso resze, legalisan ingyen elerheto valahonnan?😀csak egy sörért, de ha beugrasz, akkor megvan a collector's edition (1+exp+2+exp) originalban. az egynek nem álltam neki, mert én a kettőn szocializálódtam, és onnan nézve az egy nagyon nyögvenyelősnek, de legalább kevésbé jól megtervezettnek tűnt.
ZoliMP
slowmotion
több mint 4 éve
www.pcguru.hu/hirek/a-gog-27-ingyenes-jatekkal-segit-otthon-maradni/53849tyrian 2000, most elmorzsoltam pár könnycseppet mennyit toltam vele kis pisisként
Negritis
több mint 4 éve
www.pcguru.hu/hirek/a-gog-27-ingyenes-jatekkal-segit-otthon-maradni/53849
több mint 4 éve
Az age of empires elso resze, legalisan ingyen elerheto valahonnan?😀csak egy sörért, de ha beugrasz, akkor megvan a collector's edition (1+exp+2+exp) originalban. az egynek nem álltam neki, mert én a kettőn szocializálódtam, és onnan nézve az egy nagyon nyögvenyelősnek, de legalább kevésbé jól megtervezettnek tűnt.
ZoliMP