NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
olyan klasszikus játékokat keresek, melyeket a története, mondanivalója miatt érdemes végigjátszani (mint pl. a most letudott Beneath a steel sky, de hogy más stílust is írjak és ne menjek olyan messzire: Bioshock)addig beérem a most GOG-on 1.4 euróért megvett Theme Hospitallal 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
nem is tudtam h sacred 2 ps4-en téma ősrégi cucc.Nyilvan, en az elit vagyok, az csak PS4-en jatszik. Marmint ha elfogyott az orszag, amin uralkodhat.sztem PS4-re kell neki, arra nincs sztemcsak vigyázni kell ha ncore-ról szerzed be van benne vmi gamebreaking bugSacred 2-t ajánlom még, bár az is régi.Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
warr_b
briareos
Negritis
Stez
bár ja a teljesitmény ott van kb mint egy akkori desktopnak
shots fired
több mint 4 éve
Nyilvan, en az elit vagyok, az csak PS4-en jatszik. Marmint ha elfogyott az orszag, amin uralkodhat.sztem PS4-re kell neki, arra nincs sztemcsak vigyázni kell ha ncore-ról szerzed be van benne vmi gamebreaking bugSacred 2-t ajánlom még, bár az is régi.Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
warr_b
briareos
Negritis
több mint 4 éve
sztem PS4-re kell neki, arra nincs sztemcsak vigyázni kell ha ncore-ról szerzed be van benne vmi gamebreaking bugSacred 2-t ajánlom még, bár az is régi.Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
warr_b
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csak vigyázni kell ha ncore-ról szerzed be van benne vmi gamebreaking bugSacred 2-t ajánlom még, bár az is régi.Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
warr_b
több mint 4 éve
Sacred 2-t ajánlom még, bár az is régi.Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
www.pcguru.hu/hirek/egeszen-brutalis-rajtott-vett-az-uj-animal-crossing-a-rekordot-a-doom-eternal-banta/53949Kivancsi leszek egyebkent, hogy a vilagban most mennyire fognak elszallni a vasarlasok, mindenki otthon, karanteban, unalomban, rengeteg lesz a vasarlas a Store-okban.
Negritis
több mint 4 éve
www.pcguru.hu/hirek/egeszen-brutalis-rajtott-vett-az-uj-animal-crossing-a-rekordot-a-doom-eternal-banta/53949
több mint 4 éve
destiny 2-t akartam írni 😀Warframe nincs meg, a division 1et nem akartam a 2 utan jatszani, nyilvan visszafejlodes valamennyire minden tekintetben, hiszem par evvel korabbi.division, warframe?Igen, ilyen csodakat hallottam. Az anthem mondjuk meg teljes aron sem megy 3 ezer fole a store-ban, aztan ugy viszik le 2 ezerre.Ghost recon Breakpointrol nem olvastam jokat. Viszont 6 ezerre leakcioztak ps store-ba. Annyiert megeri? A The division 2 szerintem abszolut jo lett, azt birom. Hasonlit ez ra?elvileg annyira szar hogy teljesen át kell dolgoznia a ubinak 😀
Valaki, aki jatszott ezzel, taoasztalatok? Vagy varjam meg, ami 3-4 ezerre leviszik?
Stez
kb mint az anthem
Negritis
Azert erdekelt, mert tudtam, hogy szarnak mondjak, de ugye mar jo par honapja kijott, aztan azert gondolom azota ugy ahogy javitottak a bugokat, meg talan sikerult korrekt allapotba hozni a jatekot. Mert ha igen es mondjuk eovezhetosegben eler egy Division 2t,akkor mar adnek erte 6 ezret, az mar belefer ugy. Ha nem tettek rendbe, akkor nem is tema.
Stez
Negritis
Stez
több mint 4 éve
Warframe nincs meg, a division 1et nem akartam a 2 utan jatszani, nyilvan visszafejlodes valamennyire minden tekintetben, hiszem par evvel korabbi.division, warframe?Igen, ilyen csodakat hallottam. Az anthem mondjuk meg teljes aron sem megy 3 ezer fole a store-ban, aztan ugy viszik le 2 ezerre.Ghost recon Breakpointrol nem olvastam jokat. Viszont 6 ezerre leakcioztak ps store-ba. Annyiert megeri? A The division 2 szerintem abszolut jo lett, azt birom. Hasonlit ez ra?elvileg annyira szar hogy teljesen át kell dolgoznia a ubinak 😀
Valaki, aki jatszott ezzel, taoasztalatok? Vagy varjam meg, ami 3-4 ezerre leviszik?
Stez
kb mint az anthem
Negritis
Azert erdekelt, mert tudtam, hogy szarnak mondjak, de ugye mar jo par honapja kijott, aztan azert gondolom azota ugy ahogy javitottak a bugokat, meg talan sikerult korrekt allapotba hozni a jatekot. Mert ha igen es mondjuk eovezhetosegben eler egy Division 2t,akkor mar adnek erte 6 ezret, az mar belefer ugy. Ha nem tettek rendbe, akkor nem is tema.
Stez
Negritis
több mint 4 éve
division, warframe?Igen, ilyen csodakat hallottam. Az anthem mondjuk meg teljes aron sem megy 3 ezer fole a store-ban, aztan ugy viszik le 2 ezerre.Ghost recon Breakpointrol nem olvastam jokat. Viszont 6 ezerre leakcioztak ps store-ba. Annyiert megeri? A The division 2 szerintem abszolut jo lett, azt birom. Hasonlit ez ra?elvileg annyira szar hogy teljesen át kell dolgoznia a ubinak 😀
Stez
kb mint az anthem
Negritis
Stez
több mint 4 éve
Igen, ilyen csodakat hallottam. Az anthem mondjuk meg teljes aron sem megy 3 ezer fole a store-ban, aztan ugy viszik le 2 ezerre.Ghost recon Breakpointrol nem olvastam jokat. Viszont 6 ezerre leakcioztak ps store-ba. Annyiert megeri? A The division 2 szerintem abszolut jo lett, azt birom. Hasonlit ez ra?elvileg annyira szar hogy teljesen át kell dolgoznia a ubinak 😀
Stez
kb mint az anthem
Negritis
több mint 4 éve
Ghost recon Breakpointrol nem olvastam jokat. Viszont 6 ezerre leakcioztak ps store-ba. Annyiert megeri? A The division 2 szerintem abszolut jo lett, azt birom. Hasonlit ez ra?elvileg annyira szar hogy teljesen át kell dolgoznia a ubinak 😀
Stez
kb mint az anthem
több mint 4 éve
Ghost recon Breakpointrol nem olvastam jokat. Viszont 6 ezerre leakcioztak ps store-ba. Annyiert megeri? A The division 2 szerintem abszolut jo lett, azt birom. Hasonlit ez ra?Valaki, aki jatszott ezzel, taoasztalatok? Vagy varjam meg, ami 3-4 ezerre leviszik?
több mint 4 éve
Reméljük nem.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Az a harmadik. A masodik hirtelen beelozott, az eloben megy, sajnos.Pláne hogy szűk két hónap és jön amásodik részLast of Us, ha már apokalipszis és fertőzés.Mass Effect trilógia. Ha már apokalipszis...Ha mar sztori, kinel mely jatekok birnak a legjobb tortenettel?Gyönyörű játék az Ori korábbi része is minden szempontból, de az újra nincsenek szavak annyira szép. Olyan érzelmeket hoz elő, amit game korábban nem. 🙂will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
jah igen még a Dragon Age Inquisition-t dobnám be
Negritis
gyeek
mint ahogy a Blasphemous, Dead Cells, Hollow Knight, Celeste, Messenger ... is 😀
Negritis
shawnka
Stez
de javaslom a blind forest-t is előtte
Negritis
Chargers LT
Nalam a Nier Automata, Horizon Zero Dawn, Red dead 2, god of warok, witcher 3 peldaul elol van, persze en nem jatszottam szet mindent.
Death Strandingnek ezt a reszet mondjak erosnek, The last of us nyilvan szinten nagyon eros.
Stez
gyeek
Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
ha nagyon nem találok semmit amivel tolnám, akkor lehet behúzom a demon souls-t ps3ra 😀
több mint 4 éve
Pláne hogy szűk két hónap és jön amásodik részLast of Us, ha már apokalipszis és fertőzés.Mass Effect trilógia. Ha már apokalipszis...Ha mar sztori, kinel mely jatekok birnak a legjobb tortenettel?Gyönyörű játék az Ori korábbi része is minden szempontból, de az újra nincsenek szavak annyira szép. Olyan érzelmeket hoz elő, amit game korábban nem. 🙂will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
mint ahogy a Blasphemous, Dead Cells, Hollow Knight, Celeste, Messenger ... is 😀
Negritis
shawnka
Stez
Negritis
Chargers LT
Nalam a Nier Automata, Horizon Zero Dawn, Red dead 2, god of warok, witcher 3 peldaul elol van, persze en nem jatszottam szet mindent.
Death Strandingnek ezt a reszet mondjak erosnek, The last of us nyilvan szinten nagyon eros.
Stez
gyeek
Sobri Jóska
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Mass Effect vagy Dragon Age számomra 😀de pl a Xenoblade Chronicles története is kurvajó
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Fallout 1. Ha már karantén. 😀Last of Us, ha már apokalipszis és fertőzés.Mass Effect trilógia. Ha már apokalipszis...Ha mar sztori, kinel mely jatekok birnak a legjobb tortenettel?Gyönyörű játék az Ori korábbi része is minden szempontból, de az újra nincsenek szavak annyira szép. Olyan érzelmeket hoz elő, amit game korábban nem. 🙂will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
Negritis
shawnka
Stez
Negritis
Chargers LT
Stez
gyeek
Sobri Jóska
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Last of Us, ha már apokalipszis és fertőzés.Mass Effect trilógia. Ha már apokalipszis...Ha mar sztori, kinel mely jatekok birnak a legjobb tortenettel?Gyönyörű játék az Ori korábbi része is minden szempontból, de az újra nincsenek szavak annyira szép. Olyan érzelmeket hoz elő, amit game korábban nem. 🙂will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
Negritis
shawnka
Stez
Negritis
Chargers LT
Stez
gyeek
több mint 4 éve
Mass Effect trilógia. Ha már apokalipszis...Ha mar sztori, kinel mely jatekok birnak a legjobb tortenettel?Gyönyörű játék az Ori korábbi része is minden szempontból, de az újra nincsenek szavak annyira szép. Olyan érzelmeket hoz elő, amit game korábban nem. 🙂will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
Negritis
shawnka
Stez
Negritis
Chargers LT
Stez
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Ha mar sztori, kinel mely jatekok birnak a legjobb tortenettel?Gyönyörű játék az Ori korábbi része is minden szempontból, de az újra nincsenek szavak annyira szép. Olyan érzelmeket hoz elő, amit game korábban nem. 🙂will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
Negritis
shawnka
Stez
Negritis
Chargers LT
több mint 4 éve
Gyönyörű játék az Ori korábbi része is minden szempontból, de az újra nincsenek szavak annyira szép. Olyan érzelmeket hoz elő, amit game korábban nem. 🙂will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
Negritis
shawnka
Stez
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
PS3 vagy 4?Ps4.
JRPG-k játszanak-e?
Milyen tematika/korszak/környezet?
Igor
Ev vegetol mar ps5, ha nem csuszik a megjelenese. 😀
Barmi, ami open world, es el lehet vele szorakozni 30+ orat, van benne felfedezni valo, akcio, nem ures a vilag, meg monoton. Es lehetoleg a kuldetesek nem ismetlodnek meg kb ugyanazok.
Tovabbra is a Ghost of a Tsushimara nyalazok. Meg tervezem majd beszerezni a Death Strandinget, bar felek, hogy nem az en jatekom lesz, mert en szeretek akciozgatni, annak meg nem az a fo profilja.
Gondolkoztam a Nioh 2ben, de nem varazsolt el, az a helyzet, az elso reszevel nem jatszottam. Noha felig open world, a Sekirot is majd beszereznem, ha lemegy az ara 10 ala. Az elmult idoszakbol oket irtam fel magamnak, perpill.
Negritis: oke, ezt nem tudtam. Ralesek majd, aztan siman benne van, hogy itt unalmas napokon, karanten kozepen store-bol bezsakolom.