NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
RE3 Remake berendelve. Legyen már péntek!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=xuYpFCavVeQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
10k+ nekemHah, a jó öreg Diablo 2 + LoD.mapping-ig nem jutottam el a delirium mechanika miattÉn is állandóan meghaltam (egy ideje csak SC-t játszom, játszon HC-t, akinek ez a munkája... pedig 4000+ órám van Diablo 2-3-ban összesen HC-ban.
de amúgy igen a POE dícsérendő
Negritis
Most már játszható, a loot nem rossz, nerfeltek az on-death mechanikán. Ja, és javítottam a grafikai motoron is, végre újra játszható 😊
Gyurma Pappa
Hány órám volt benne...
warr_b
mondjuk én most elővettem megint d3atis
POE nem tudott megfogni amikor sok éve próbálkoztam vele
több mint 4 éve
én majd a kövi ligát tolom inkább 😀Én megfogadtam, hogy csak 4.0-ban játszok megint... 4 ligával ezelőtt 😀
Negritis
több mint 4 éve
Hah, a jó öreg Diablo 2 + LoD.mapping-ig nem jutottam el a delirium mechanika miattÉn is állandóan meghaltam (egy ideje csak SC-t játszom, játszon HC-t, akinek ez a munkája... pedig 4000+ órám van Diablo 2-3-ban összesen HC-ban.
Negritis
Most már játszható, a loot nem rossz, nerfeltek az on-death mechanikán. Ja, és javítottam a grafikai motoron is, végre újra játszható 😊
Gyurma Pappa
Hány órám volt benne...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
én majd a kövi ligát tolom inkább 😀mapping-ig nem jutottam el a delirium mechanika miattÉn is állandóan meghaltam (egy ideje csak SC-t játszom, játszon HC-t, akinek ez a munkája... pedig 4000+ órám van Diablo 2-3-ban összesen HC-ban.
Negritis
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
mapping-ig nem jutottam el a delirium mechanika miattÉn is állandóan meghaltam (egy ideje csak SC-t játszom, játszon HC-t, akinek ez a munkája... pedig 4000+ órám van Diablo 2-3-ban összesen HC-ban.
Negritis
több mint 4 éve
A GGG újra megmutatta, hogy miért is annyira népszerű a Path Of Exile és hogy miért is sikeresek egy játékkal is.mapping-ig nem jutottam el a delirium mechanika miatt
Távolabbról indítva a kérdést, online játékoknál szerintem nagyon fontos, hogy folyamatos legyen a patch. Egy LOL-ban ahol állandó a nerf/buff, egy WoW-ban, ahol a kód mérete miatt, mindig elromlik valami, mi teljesen máshol van, mint a patch, vagy egy HS, ahol minden kieg után nerfelni kell valamit,mert kurvára nem képes megtanulni tesztelni a Blizzard"hogy megmaradjon a játékélmény".
A POE egészen más tészta. 3 havonta új liga, új kontent, új mechanikák. És van, hogy ez a mechanika nagyon király lesz (Metamorph) és van hogy borzasztó (a mostani, Delirium). És amikor látja, a fejlesztő, hogy mi történik, akkor nem kezd el másról beszélni, még ha igaza is lenne (Atlas fejlesztések, crafting átalakítása, mind nagyon feldobták a játékot, egyszerűbbé tettek dolgokat illetve unalmassá váló mechanikákat lecseréltek), hanem beleáll, és átdolgozza az egész új mechanikát, és megoldja, hogy a játékosok ELÉGEDETTEK legyenek.
Bármikor adom inkább nekik a pénzem 3 havonta egy skin packért, mint hogy AAA-s címeket vegyek teljes áron 😊
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
A GGG újra megmutatta, hogy miért is annyira népszerű a Path Of Exile és hogy miért is sikeresek egy játékkal is. Távolabbról indítva a kérdést, online játékoknál szerintem nagyon fontos, hogy folyamatos legyen a patch. Egy LOL-ban ahol állandó a nerf/buff, egy WoW-ban, ahol a kód mérete miatt, mindig elromlik valami, mi teljesen máshol van, mint a patch, vagy egy HS, ahol minden kieg után nerfelni kell valamit,
A POE egészen más tészta. 3 havonta új liga, új kontent, új mechanikák. És van, hogy ez a mechanika nagyon király lesz (Metamorph) és van hogy borzasztó (a mostani, Delirium). És amikor látja, a fejlesztő, hogy mi történik, akkor nem kezd el másról beszélni, még ha igaza is lenne (Atlas fejlesztések, crafting átalakítása, mind nagyon feldobták a játékot, egyszerűbbé tettek dolgokat illetve unalmassá váló mechanikákat lecseréltek), hanem beleáll, és átdolgozza az egész új mechanikát, és megoldja, hogy a játékosok ELÉGEDETTEK legyenek.
Bármikor adom inkább nekik a pénzem 3 havonta egy skin packért, mint hogy AAA-s címeket vegyek teljes áron 😊
több mint 4 éve
Használt Ps4 fát 500 GB és slim között esztétikai különbségen kívül van más is ami fontos ?www.digitaltrends.com/gaming/ps4-vs-ps4-slim/
ozibozi
több mint 4 éve
ozibozi
17 170
Használt Ps4 fát 500 GB és slim között esztétikai különbségen kívül van más is ami fontos ?
több mint 4 éve
ha már jön a bannerlord, mókázok és ebbe futottam bele 😀www.reddit.com/r/mountandblade/comments/fr8nzh/incriminate_my_prisoner/
nier automata rajongóknak
youtu.be/EL-kVmzo8KE
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=WMjxzs41ahk
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=ubRf4zyEvG4tele van jobbnál jobb dolgokkal <3 Nintendo <3
oh, im hyped af
Negritis
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=ubRf4zyEvG4oh, im hyped af
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=5q67_4yxv9I&feature=emb_title
több mint 4 éve
Ingyen Child of Light:lifehacker.com/enjoy-a-free-copy-of-child-of-light-for-your-windows-pc-1842475211
RPG-vel fűszerezett platform játék, szépségesen mesés grafikával, viszonylag érdekes játékmenettel (csak ne csináljátok meg az összes harcot, mert az a része egy idő után kicsit monoton 😊 )
több mint 4 éve
A klasszikus Warhammer Onlinet egy elkötelezett brigád újraindította Return of Reckoning néven. Nem kis meglepetésemre éjfél tájt is rohadt sokan tolták még. Ha valakit érdekelne egy klasszikus mmo wow-klón a Warhammer univerzumban, annak itt a link: www.returnofreckoning.com/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
A 4 Deus Exből mindegyiket ajánlom Baggio, a 2. rész (invisible War) kivételével (az első rész idén 20 éves). A Human Revolutionnál keresd a Director's cut verziót.
több mint 4 éve
To The Moon / Gone Home / Dear Esther, Vanishing of Ethan Carter / What remains of Edith Finch, Firewatch or
Persona sorozat.. és/vagy a 68 milliárd visual novel valamelyike?
RPG-ket már kivesézték többiek nagyjából..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
olyan klasszikus játékokat keresek, melyeket a története, mondanivalója miatt érdemes végigjátszani (mint pl. a most letudott Beneath a steel sky, de hogy más stílust is írjak és ne menjek olyan messzire: Bioshock)Monkey Island széria, Indiana Jones and the fate of Atlantis, stb 😁😉
addig beérem a most GOG-on 1.4 euróért megvett Theme Hospitallal 😊
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
oh plancescape torment-t akartam nem a numenerát 😀
több mint 4 éve
olyan klasszikus játékokat keresek, melyeket a története, mondanivalója miatt érdemes végigjátszani (mint pl. a most letudott Beneath a steel sky, de hogy más stílust is írjak és ne menjek olyan messzire: Bioshock)Albion. Sztoris RPG.
r.baggio
Darklands. Nem kimondottan a történet miatt mert az marginális, de a Német-Római Császárság történelmileg hiteles környezetébe szórnak bele európai mitológiai elemeket. DOS Boxot igényel.
Vampire - The Masquerade: Bloodlines. Úgyis készítik a folytatást, remek vámpíros 90es évek eleje hangulat.
Arcanum: Of Steamworks And Magic Obscure. Ezt is a fenti játék fejlesztői készítették, mélyen kidolgozott steampunk-fantasy RPG.
This War Of Mine.
Planescape: Torment. Sokak szerint a legjobb RPG evah. Mások képtelenek elviselni a rengeteg szöveget. Utóbbiak gyökerek.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
olyan klasszikus játékokat keresek, melyeket a története, mondanivalója miatt érdemes végigjátszani (mint pl. a most letudott Beneath a steel sky, de hogy más stílust is írjak és ne menjek olyan messzire: Bioshock)mit értesz klasszikus alatt? 😀
r.baggio
torment tides of numenera
kotor 1-2
mass effect 1-3
dead space 1
portal 2
nier automata
witcher 1-3
deus ex human revolution
hellblade senua's sacrifice
ac 2 és brotherhood
system shock 1-2
vampire bloodlines
disgaea 1 (elborult jrpg)
és ha már jprg akkor chrono trigger emulatorral
dust an elysian tale, hollow knight, ori and the blind forest
fable
fallout new vegas
grim fandango
life is strange, walking dead, wolf amongst us
alien isolation
sleeping dogs
sw jedi knight jedi academy