NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
20
5
2:15, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
nagyon nem évente jön 😀ff 15-re vetettél egy pillantást?Nem. Meg ps3ra volt utoljara ffem. Nem volt rossz egyebkent, de a harcrendszer annyira nem jott be. Abban meg korokre volt bontva, nem tudom, az ujabbakban milyen peldaul. Csak ffnel mindig azt lattam, hogy evente kijon egy uj, aztan ugy voltam vele, hogy akkor meg nagyjabol ugyanaz lehet mind, mininalis fejlodessel, es vegul elmaradt a beszerzese.
kicsit kpop feeling, de a harc az akció nem stratégia és open world
Negritis
Stez
és mindegyik fő számozás más világ
www.youtube.com/watch?v=MTZRpUYS34c
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
PS3 vagy 4? JRPG-k játszanak-e?
Milyen tematika/korszak/környezet?
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Nem. Meg ps3ra volt utoljara ffem. Nem volt rossz egyebkent, de a harcrendszer annyira nem jott be. Abban meg korokre volt bontva, nem tudom, az ujabbakban milyen peldaul. Csak ffnel mindig azt lattam, hogy evente kijon egy uj, aztan ugy voltam vele, hogy akkor meg nagyjabol ugyanaz lehet mind, mininalis fejlodessel, es vegul elmaradt a beszerzese.ff 15-re vetettél egy pillantást?Lattam videot errol az ujrol, faszanak tunik. Csak en annyira nem komalom ezt a 2D-s cuccot. Nier automatat nyomtam nehany honapja, ott megvolt a maga zsenialitasa az allandoan valtakozo nezetnek, de mar is kicsit extrem volt nekem.will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
jah igen még a Dragon Age Inquisition-t dobnám be
Negritis
gyeek
mint ahogy a Blasphemous, Dead Cells, Hollow Knight, Celeste, Messenger ... is 😀
Negritis
shawnka
Stez
de javaslom a blind forest-t is előtte
Negritis
Ami meg vegig ilyen, arra nem merek beruhazni meg olcson sem, felek, hogy nem tud beszippantani. Bar valamikor kesobb megerhet egy probat, ha nem pusztul ki az emberiseg.
Ha kipusztulunk, akkor bucsuzaskepp eloveszem ujra a the witcher 3at, szamomra az az etalon. 😀
Stez
Negritis
több mint 4 éve
ff 15-re vetettél egy pillantást?Lattam videot errol az ujrol, faszanak tunik. Csak en annyira nem komalom ezt a 2D-s cuccot. Nier automatat nyomtam nehany honapja, ott megvolt a maga zsenialitasa az allandoan valtakozo nezetnek, de mar is kicsit extrem volt nekem.will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
mint ahogy a Blasphemous, Dead Cells, Hollow Knight, Celeste, Messenger ... is 😀
Negritis
shawnka
Stez
Negritis
Ami meg vegig ilyen, arra nem merek beruhazni meg olcson sem, felek, hogy nem tud beszippantani. Bar valamikor kesobb megerhet egy probat, ha nem pusztul ki az emberiseg.
Ha kipusztulunk, akkor bucsuzaskepp eloveszem ujra a the witcher 3at, szamomra az az etalon. 😀
Stez
több mint 4 éve
Lattam videot errol az ujrol, faszanak tunik. Csak en annyira nem komalom ezt a 2D-s cuccot. Nier automatat nyomtam nehany honapja, ott megvolt a maga zsenialitasa az allandoan valtakozo nezetnek, de mar is kicsit extrem volt nekem.will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
Negritis
shawnka
Stez
Negritis
több mint 4 éve
will of the wisps, igenOri and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
Negritis
shawnka
Stez
több mint 4 éve
Ori and the will bla bla bla?ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
Negritis
shawnka
több mint 4 éve
én azt megvárom Switchreha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
Negritis
shawnka
több mint 4 éve
ha már ezek, én az Ori új részére csúsztam rá a napokban nagyon csúnyán 😀azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
Negritis
több mint 4 éve
Be is szippantott egyből, éljenek a point & click játékoka gog kiborított, adva van a Beneath a Steel Sky játék (ncore-on nincs fenn), de sehol nem látom, hogy hol lehetne leszedniigen van egy gog galaxy nevű alkalmazás
itt is fel kell telepíteni egy steamhez hasonló alkalmazást?
6 napig meg ugye utóbbin ingyenes a Football Manager 2020, bár az szerintem esélytelen, hogy normálisan fusson a laptopomon
r.baggio
Negritis
www.theverge.com/2012/2/19/2810418/classics-beneath-a-steel-sky-revolution-software
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
azért az más fajta játék 😀Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
gyeek
több mint 4 éve
Ha már hárdkór (Dark Souls), akkor Darkest Dungeon! 😉inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
Negritis
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
inkább Dark Souls mint Skyrim 😀Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
Stez
több mint 4 éve
Ez nem tunik rossznak. Elsore szegeny ember Skyrimja. 🙂Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
Negritis
több mint 4 éve
Dragons Dogma?tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
briareos
több mint 4 éve
tuti van rá külső nézetes mod de hát az konzolon nem játszikJatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
Stez
PMC
több mint 4 éve
Jatszottam vele. A vilag es a stilus kurvara tetszett, viszont ez a belso nezet annyira elmondhatatlanul idegesitett es felkurt, hogy vegul nem is vittem vegig. Szamomra elkepesztoen kezelhetetlen volt, nem volt nekem szimpatikus. Ez meg elrontotts teljesen a jatek elmenyet.Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
briareos
több mint 4 éve
Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂kingdom come deliverance?
Stez
több mint 4 éve
Én most a napokban órák hisszakat CoD Warzonet pörgetek 😎nincs 100 gigám a gulág rojálra 😕
Még szerencse, hogy 1 hete jelent meg.
Ráadásul mindenkinek free, szóval aki nem tudja mihez kezdjen, hajrá...
Már 2 napja van 1 vs 1 mód is 😁
Chargers LT
több mint 4 éve
Karantén van, ráérek 😊 Ja nekem sincs fogalmam semmiről, ami nem valami mocsok gecc Souls, vagy fantasy. Valahol a League of Legendsnél lemaradtam, amikor még Warcraft 3 mod volt 😊
Röviden: sajnálom, hogy a Baldurs Gate3 D&D szabályrendszeren alapul, és nem a Pillars of Eternity: Deadfire rendszerén. 😊
Egy kicsit szomorú vagyok, hogy végül a Larian csinálta meg a BGIII-t.Ezt jo volt olvasni. Halvany lila gozom sincs, mi van. 😀
Divinity sorozatot mindenki szerette, kivéve a HC szakaszt, pl. engem. Én sem utáltam, csa ka történeteket rettenetes faszságnak tartottam. A TB harcrendszer tök OK, csak a Deadfire elképesztően ravasz min -max RT rendszeréhez képest....nem átütő, de utóbbi Black exe, ami legendásan király.
Mondjuk gondolom a BG III így is úgy is valami D&D (tehát a Larian rendszerénél sokkal rosszabb) harcrendszeren alapul, tehát mindegy. De legalább szép 3Ds grafika lesz.
Szegény Pillars 2 nem lett akkora siker mint az 1, és leginkább az engine, és a tényleg nagyon agyas karakter- generálás miatt. (asszem a10 karakterem lett az igazi)
Remélem lesz Pillars 3 -és már az is valami korszerű motoron lesz. (Nagyon más kifogást emelni nem tudnék ellene).
Helmut Zimmer
Nagy player vagyok, latjatok? 😀
Stez
több mint 4 éve
Wasteland 3 bétát nézte valaki?vagy csak én vagyok innen backer? 😀
több mint 4 éve
Egy kicsit szomorú vagyok, hogy végül a Larian csinálta meg a BGIII-t.Ezt jo volt olvasni. Halvany lila gozom sincs, mi van. 😀
Divinity sorozatot mindenki szerette, kivéve a HC szakaszt, pl. engem. Én sem utáltam, csa ka történeteket rettenetes faszságnak tartottam. A TB harcrendszer tök OK, csak a Deadfire elképesztően ravasz min -max RT rendszeréhez képest....nem átütő, de utóbbi Black exe, ami legendásan király.
Mondjuk gondolom a BG III így is úgy is valami D&D (tehát a Larian rendszerénél sokkal rosszabb) harcrendszeren alapul, tehát mindegy. De legalább szép 3Ds grafika lesz.
Szegény Pillars 2 nem lett akkora siker mint az 1, és leginkább az engine, és a tényleg nagyon agyas karakter- generálás miatt. (asszem a10 karakterem lett az igazi)
Remélem lesz Pillars 3 -és már az is valami korszerű motoron lesz. (Nagyon más kifogást emelni nem tudnék ellene).
Helmut Zimmer
Nagy player vagyok, latjatok? 😀
több mint 4 éve
Én most a napokban órák hisszakat CoD Warzonet pörgetek 😎Még szerencse, hogy 1 hete jelent meg.
Ráadásul mindenkinek free, szóval aki nem tudja mihez kezdjen, hajrá...
Már 2 napja van 1 vs 1 mód is 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Egy kicsit szomorú vagyok, hogy végül a Larian csinálta meg a BGIII-t. Divinity sorozatot mindenki szerette, kivéve a HC szakaszt, pl. engem. Én sem utáltam, csa ka történeteket rettenetes faszságnak tartottam. A TB harcrendszer tök OK, csak a Deadfire elképesztően ravasz min -max RT rendszeréhez képest....nem átütő, de utóbbi Black exe, ami legendásan király.
több mint 4 éve
Gtat 2 napig birtam jatszani. Szetszopkodtak az 5t, na most nekem unalmas volt mar eleg hamar. A regiekez nagyon szerettem, ez valamiert nekem lapos volt. Red dead 2t rongyosra jatszottam, zsenialis. Elkezdtem ujra, de mar tul egyszeru volt, kivulrol fujtam a terkepeket es a rejtett kincseket, igy meg volt penzem lovera, egyszeru volt minden.ezért volt ott a smiley, mert tippre nem neki valóde Stez nem weeb!!!jrpg, abból is az a fajta amiben végtelenségig el tudsz merülniNa most igyekszem nem nagyon proszto lenni: az mi a fene? 😀Kezdek unatkozni, a vegen PS Store-os vasarolgatas lesz ebbol. Valami kurva hosszu RPG-vel. Ha a witcher 3 nem lett volna meg, az lenne most a tokeletes jatek, amibe siman bele tudnek tolni 200 orat. 🙂persona 5 royal? 😀
Stez
Negritis
Jo, nyilvan most gyorsban rakerestem, de igy elsore nem kifejezetten az en stilusom. Nem nagyon szeretem az ilyen harcrendszert, mert a regi final fantasyk ugranak be rola. Az ujakkal nem jatszottam, nem tudom, azok milyenek. Fura nekem ez a jatek amugy. Nem tunik rossznak, tenyleg csak azt tudom mondani, hogy fura. Hosszabb videokat mondjuk nem neztem, csak igy villamban egykettot.
Stez
amúgy nézz rá a monster hunterre
nem teljesen open world, de ettől még elég hosszú és jó
valamint ugye a from soft játékok 😀
Negritis
shawnka
mondjuk a Yakuza game-k talán
gta, rdr, watchdogs
Negritis
Watchdogs nincs meg, de ubisoft, szoval tuti assasins creed alap, minden jatekuk az. 😀