PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 5 éve
Shroud már visszatért és ninjáról is vannak hírektwitter.com/Twitch/status/1293249855779897345
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nem tudom, én aggódok hogy nem lesz túl jó, ráadásul mint mondtam az hogy a kedvenc karakterem nem elérhertő elég negatívan érintnemtom itt kik játszottak a DC Universe-zel vagy a Marvel Heroes-zal de én nem érzem többnek ezt a játékot mint azokatÉn imádtam anno a Marvel Heroest (az egyetlen game ami ezer óra fölött van nálam steamen) úgy, hogy nagyon örülök, hogy jött végre újra egy multis coop Marvel game. (kicsit már uncsi volt, hogy csak mobilra jön minden)
twitchen is néztem és engem az lootershooter item jelleg se győzött meg
és akkor meg se említem hogy Spiderman PS5 excluzivitása mennyire felb@sz
www.youtube.com/watch?v=PD-LAD_7etU
www.youtube.com/watch?v=NpX4UCFvEIM
Negritis
Beta alapján pedig már most kijelentem, hogy soha nem volt még ilyen fun Marvel karikkal játszani. A harcrendszere egy kicsit lebutított Arkham-Spiderman (sok karival terveznek így nem annyira részletes, de így is elég változatos lett mindenki a későbbi szinteken) Tipikusan az a játék amit inkább játszani kell, hogy átjöjjön a feelingje, na meg nem árt, ha nagy Marvel fan valaki. 😀 Az egyetlen negatívum, hogy sok a frame rate drop és 1-2 mozgás animáció elég gagyi lett, de ezeket talán javítják a megjelenésre. De ezen kívül semmi, Én imádom. És ahogy olvasom a redditet, a rajongók is imádják. Ez lesz az idei Days Gone, a sajtótól kapja majd a 60-70%os értékeléseket, a fanoktól meg a 80-90et. Ha meg tényleg sokáig fogják megtölteni új contentel és herokkal akkor azt hiszem megvan az új otthona a Marvel rajongóknak a kövi pár évre. 😊
Raven17
a loot nem lesz "látványos" csak nagyobb számok lesznek ahogy néztem ami komoly gond volt a divisionben és az anthemben is
meg a kontent is kérdéses hogy mennyire lesz jó
az meg hogy ugyanazokat a robotokat csépelem háát necces lehet hogy hosszútávon jó-e
több mint 5 éve
twitter.com/GameDataLibrary/status/1291513640693227521
több mint 5 éve
nemtom itt kik játszottak a DC Universe-zel vagy a Marvel Heroes-zal de én nem érzem többnek ezt a játékot mint azokatÉn imádtam anno a Marvel Heroest (az egyetlen game ami ezer óra fölött van nálam steamen) úgy, hogy nagyon örülök, hogy jött végre újra egy multis coop Marvel game. (kicsit már uncsi volt, hogy csak mobilra jön minden)
twitchen is néztem és engem az lootershooter item jelleg se győzött meg
Negritis
Beta alapján pedig már most kijelentem, hogy soha nem volt még ilyen fun Marvel karikkal játszani. A harcrendszere egy kicsit lebutított Arkham-Spiderman (sok karival terveznek így nem annyira részletes, de így is elég változatos lett mindenki a későbbi szinteken) Tipikusan az a játék amit inkább játszani kell, hogy átjöjjön a feelingje, na meg nem árt, ha nagy Marvel fan valaki. 😀 Az egyetlen negatívum, hogy sok a frame rate drop és 1-2 mozgás animáció elég gagyi lett, de ezeket talán javítják a megjelenésre. De ezen kívül semmi, Én imádom. És ahogy olvasom a redditet, a rajongók is imádják. Ez lesz az idei Days Gone, a sajtótól kapja majd a 60-70%os értékeléseket, a fanoktól meg a 80-90et. Ha meg tényleg sokáig fogják megtölteni új contentel és herokkal akkor azt hiszem megvan az új otthona a Marvel rajongóknak a kövi pár évre. 😊
több mint 5 éve
nemtom itt kik játszottak a DC Universe-zel vagy a Marvel Heroes-zal de én nem érzem többnek ezt a játékot mint azokattwitchen is néztem és engem az lootershooter item jelleg se győzött meg
több mint 5 éve
mondjuk aki nem érti hogy miért nem számoltak ennyi játékossaltwitter.com/FallGuysGame/status/1290971375386140673de most már legalább megjelenik, hogy mm off, nem csak zuhansz a semmibe
asszem értem a szerver gondokat 😀
Negritis
JSanyo
azért 1.5 millió aktív játékos az kis túlzással COD szint nem egy indie
több mint 5 éve
twitter.com/FallGuysGame/status/1290971375386140673de most már legalább megjelenik, hogy mm off, nem csak zuhansz a semmibe
asszem értem a szerver gondokat 😀
Negritis
több mint 5 éve
elvileg csak a wechat-re fog vonatkozni a tencent ban másra nemmondjuk mókás lenne mer jópár hollywoodi produkcióban is benne vannak és akkor a gamerekről ne beszéljünk akiket ezzel felbasznának
több mint 5 éve
Discord-ban is van Tencent részesedés, meg még pár egyéb helyenwww.pcgamer.com/every-game-company-that-tencent-has-invested-in/
és ki tudja az elmúlt 1 évben még hova vásárolták be magukat
több mint 5 éve
Jön az igazi #gamergate. Ez kb azt jelentené, hogy Amerikában nem lehetne online játszani pl se a Fortnite-tal, se a GTA-val, se a LoL-al, se a COD-dal.Path of Exile se 😮 😮 😮 😮
iktriad
Természetesen ez a rendelet soha az életben nem fog életbe gyakorlatban lépni.
09.15-ig kapott idő a Microsoft hogy megegyezzen a TikTok-ról, gondolom visszautasították az elnök felajánlását, hogy 30%-ot bedobnának a kasszával közvetítői díjként, és erre Trump meg megmutatta, hogy neki bizony nagyobb van. Majd 09.14-én lezárják az üzletet, és akkor Trump meg visszavonja ezt a baromságot. Vagy közben a bíróság megsemmisíti.

több mint 5 éve
Jön az igazi #gamergate. Ez kb azt jelentené, hogy Amerikában nem lehetne online játszani pl se a Fortnite-tal, se a GTA-val, se a LoL-al, se a COD-dal. Trump may have just unintentionally technically tried to ban financial payments to Riot Games, Epic Games, League of Legends, Valorant, Fortnite, and half the gaming industry by clamping down on Tencent
— Rod Breslau (@Slasher) August 7, 2020
Incredible. Tencent owns Riot Games and has a stake in Supercell, Grinding Gear Games, like 40% of Epic Games, Bluehole, and little chunk of fucking Activision.
— David Milner (@DaveMilbo) August 7, 2020
Trump accidentally made a lot of American video games illegal. https://t.co/iIyl6g2ivk
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=7w-pZm7Zay4
több mint 5 éve
4 Beyond the sword még állat voltEhhsanguine pact secret society special unitna eljutottunk oda hogy lehet Sid Meiernek kell bocsánatot kérnie a Civ vi season passert-ért. Olyanok kértek refoundot, akik eddig soha....Mármint valamelyik új népnek ezek a spéci egységei? Drakula mint a román nép vezére? 😊
Személy szerint nem mondanám rá, hogy szar, mert annyira nem jó. Teljes összeomlás....
Amikor emperorban a vámpír seregek, igen jól olvastátok nem mod, a vámpír seregek megjelennek a 25.! körben, és neked van két bunkósod.
Helmut Zimmer
FLZOLI
edit: vannak cthulhu worshipperek is
briareos
Mondtam én, hogy a 3 után már szar az összes
warr_b
több mint 5 éve
Ehhsanguine pact secret society special unitna eljutottunk oda hogy lehet Sid Meiernek kell bocsánatot kérnie a Civ vi season passert-ért. Olyanok kértek refoundot, akik eddig soha....Mármint valamelyik új népnek ezek a spéci egységei? Drakula mint a román nép vezére? 😊
Személy szerint nem mondanám rá, hogy szar, mert annyira nem jó. Teljes összeomlás....
Amikor emperorban a vámpír seregek, igen jól olvastátok nem mod, a vámpír seregek megjelennek a 25.! körben, és neked van két bunkósod.
Helmut Zimmer
FLZOLI
briareos
Mondtam én, hogy a 3 után már szar az összes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
sanguine pact secret society special unitna eljutottunk oda hogy lehet Sid Meiernek kell bocsánatot kérnie a Civ vi season passert-ért. Olyanok kértek refoundot, akik eddig soha....Mármint valamelyik új népnek ezek a spéci egységei? Drakula mint a román nép vezére? 😊
Helmut Zimmer
FLZOLI
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 5 éve
na eljutottunk oda hogy lehet Sid Meiernek kell bocsánatot kérnie a Civ vi season passert-ért. Olyanok kértek refoundot, akik eddig soha....Mármint valamelyik új népnek ezek a spéci egységei? Drakula mint a román nép vezére? 😊
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
na eljutottunk oda hogy lehet Sid Meiernek kell bocsánatot kérnie a Civ vi season passert-ért. Olyanok kértek refoundot, akik eddig soha....Személy szerint nem mondanám rá, hogy szar, mert annyira nem jó. Teljes összeomlás....
több mint 5 éve
korábban kérdezte valaki hogy milyen laptop kell legalább egy minecraft-t futtató laptophozyoutu.be/7KjOKfsnlD0
ez talán tud választ adni
több mint 5 éve
twitter.com/FallGuysGame/status/1290971375386140673asszem értem a szerver gondokat 😀
több mint 5 éve
na jó ma 1 csak összejött 😀
több mint 5 éve
van hype 😀
több mint 5 éve
Nagyon vagány a fall guys 😀 Láttam ma pont stremben, állat! 😀játszani is élmény, 3. döntőmet tolom most épp esélyem sincs nyerni de casual fun
Chargers LT
több mint 5 éve
Nagyon vagány a fall guys 😀 Láttam ma pont stremben, állat! 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
official nem leszek, de sztem én is összerakom mert őrület funnemtom hogy van-e ennél Nintendobb játék, sajnos nem nintendobéta óta tolom, szerintem amint helyreállnak a dolgok official fall guys streamer leszek 😀
viszont van steamen és ingyenes PS4en most
www.youtube.com/watch?v=z6UrdUAZ7wM
Steamen szerver gondok vannak sajnos
Negritis
shawnka
aki akar vegyen fel steamen nyugodtan
steamcommunity.com/profiles/76561198005801906/
Szerkesztette: Negritis, a vajda