PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 5 éve
nemtom hogy van-e ennél Nintendobb játék, sajnos nem nintendobéta óta tolom, szerintem amint helyreállnak a dolgok official fall guys streamer leszek 😀
viszont van steamen és ingyenes PS4en most
www.youtube.com/watch?v=z6UrdUAZ7wM
Steamen szerver gondok vannak sajnos
Negritis
több mint 5 éve
nemtom hogy van-e ennél Nintendobb játék, sajnos nem nintendoviszont van steamen és ingyenes PS4en most
www.youtube.com/watch?v=z6UrdUAZ7wM
Steamen szerver gondok vannak sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
meglepően szórakoztató a Hellpointvégeztem az első végigjátszással
Negritis
kb 20 óra volt és meglepően jót szórakoztam, volt 1-2 "cheap" shot de alapvetően örülök hogy támogattam őket KS-en
a harc sztem jó, annyi zavar csak hogy ha elfogy a staminád akkor tudnak "stagger lock"olni ami "olcsó"halálhoz tud vezetni és frusztrál, de összeségében nem ez volt a jellemző
a környezet zseniális sztem, én imádom az Event Horizon-t és bőven merítettek onnan
a történet is elég jó és elgondolkodtató, de sci fi rajongóknak nem túl sok újítással bír
én viszonylag kevés buggal találkoztam, de elvileg elég sok van
Soulslike rajongóknak tudom javasolni
több mint 5 éve
meglepően szórakoztató a Hellpoint
több mint 5 éve
jah igen és végre ez is kint van, a Souls like rajongóknak 1 próbát megérhetén még KS-en backeltem
www.youtube.com/watch?v=Y1mdV17pEdI
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=wvl05CQKkY0
több mint 5 éve
A Carrion az év egyik legjobb játéka, sima top5 eddig 😊 Zseniális az ötlet, a játék, és a megvalósítás is.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
twitter.com/batterystaple_g/status/1288595530365378561?s=09
több mint 5 éve
Játszottam 10 db 3 perces partit, így lett 1496 pont, ezzel kalkulálhatsz, ha lehet.én mondjuk sokat játszok gép ellen és stockfish 3-4 között vagyok max szóval nem tom az mennyire ellenfél nektekÉn is lichessen 3+2 blitzeketChess.com-on szokott valaki 1 perceseket játszani?lichessen szoktam néha 3 perceset, de nekem az is nagyon kevés
Sobri Jóska
Negritis
csebi
Negritis
több mint 5 éve
ide rakom be, de tech-be is mehetnesrác mentális egészségének lehet nem tett jót a pandémia
www.youtube.com/watch?v=QOJfyp0KMmM
Negritis
több mint 5 éve
amúgy sakkhoz:www.youtube.com/c/AGADMATOR/videos
www.twitch.tv/gmhikaru
több mint 5 éve
én mondjuk sokat játszok gép ellen és stockfish 3-4 között vagyok max szóval nem tom az mennyire ellenfél nektekÉn is lichessen 3+2 blitzeketChess.com-on szokott valaki 1 perceseket játszani?lichessen szoktam néha 3 perceset, de nekem az is nagyon kevés
Sobri Jóska
Negritis
csebi
több mint 5 éve
Én is lichessen 3+2 blitzeketChess.com-on szokott valaki 1 perceseket játszani?lichessen szoktam néha 3 perceset, de nekem az is nagyon kevés
Sobri Jóska
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Chess.com-on szokott valaki 1 perceseket játszani?lichessen szoktam néha 3 perceset, de nekem az is nagyon kevés
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Chess.com-on szokott valaki 1 perceseket játszani?
több mint 5 éve
ide rakom be, de tech-be is mehetnewww.youtube.com/watch?v=QOJfyp0KMmM
több mint 5 éve
amúgy az Avowed mellett nekem még ez a 2 bejelentés szólt nagyot a micronálremélem PC-re is jön mind2
www.youtube.com/watch?v=ytDioRTWtFQ
több mint 5 éve
Carrion-t tolta innen vki? twitchen amit láttam elég fun reverse horror MVThe Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 5 éve
40k-s Vermintide! Ha olyan jól csinálják meg mint az elmúlt két játékukat, akkor a Deathwingnek végképp leáldozott. Mondjuk még mindig neheztelek rájuk ahogy a War of The Roses ejtve lett.www.youtube.com/watch?v=Zp44GNRzvCc
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Hát... Hmm..én a PS eventtől se dobtam hátast pc&nintendo rajongóként egyik sem győzött még meg
A PS eventtől ledobtuk a hajunkat, de ettől nem. És a PS nek még nincs vége.
A Destiny, a stalker 2, az Avowed és az Everwild tetszetős, de 2 meglepi volt összesen és nagy cím alig pár.
Szerintem most már az sem állja meg a helyét, hogy az eddigi x-boxosok nem váltanak...
A játékok nagy %ban játszhatóak mindkettőn, a zsír játékok viszont nagyreszt PSesek.
Chargers LT
több mint 5 éve
Hát... Hmm..A PS eventtől ledobtuk a hajunkat, de ettől nem. És a PS nek még nincs vége.
A Destiny, a stalker 2, az Avowed és az Everwild tetszetős, de 2 meglepi volt összesen és nagy cím alig pár.
Szerintem most már az sem állja meg a helyét, hogy az eddigi x-boxosok nem váltanak...
A játékok nagy %ban játszhatóak mindkettőn, a zsír játékok viszont nagyreszt PSesek.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=YS8n-pZQWWc&feature=emb_title
több mint 5 éve
mvg-dansgaming tolta néztem nem jött átnézegetem de nagyon nem kap el a hangulatnézz rá most: www.twitch.tv/szerintedofficial
nekem eddig idén a Hades a goty
követi az xcde és a mnb 2
Negritis
shawnka
ha lesz PS5-m és lesz rá vagy ha kijön PC-re valszeg teszek vele egy próbát de nem tűnik akkora durranásnak
több mint 5 éve
nézegetem de nagyon nem kap el a hangulatnézz rá most: www.twitch.tv/szerintedofficial
nekem eddig idén a Hades a goty
követi az xcde és a mnb 2
Negritis
több mint 5 éve
Nyomja valaki közületek a Geforce Now-al? Megéri a havidíjat? Azon gondolkodtam ki lehetne próbálni TV-n, csak az andorid app kéne hozzá és streamelve lehetne játszani. A net kábel direkt rá van kötve szóval avval nem kéne gond legyen