PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 5 éve
kevésnek tűnik, még a POE is izgalmasabb.A 3 katasztrófa volt, kiváncsian várom, hogy a 4 megmenti-e a játékot.Bekezdett a Blizzcon.Ez mind szép és jó...és a trailer is tetszetős, de nekem kellene vmi nagy (játékmenet)újítás ebbe a játékba, hogy újra vonzó legyen.
Diablo IV
Kenny
www.youtube.com/watch?v=0_cyKh-TnW8
Greengo
több mint 5 éve
Bekezdett a Blizzcon.Ez mind szép és jó...és a trailer is tetszetős, de nekem kellene vmi nagy (játékmenet)újítás ebbe a játékba, hogy újra vonzó legyen.
Diablo IV
Kenny
www.youtube.com/watch?v=0_cyKh-TnW8
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
liquipedia.net/starcraft2/2019_WCS_Global_Finalsnyilván most megy ki az egyik helyi telekom torony .D
rég voltam ennyire besózva WCS global finalért
Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
na, ma este raerek ha van valami mozgolodas 😀jó volt az 😀ja, mehet a smurffel akár ma este is már, gigantikus ráérések lesznek hétvégénokés, benne vagyok, de előre szólok még egyszer, h a bambaságom legendás, az aim-em meg vicc kategória 😀
shawnka
Tito05
JSanyo
több mint 5 éve
jó volt az 😀ja, mehet a smurffel akár ma este is már, gigantikus ráérések lesznek hétvégénokés, benne vagyok, de előre szólok még egyszer, h a bambaságom legendás, az aim-em meg vicc kategória 😀
shawnka
Tito05
több mint 5 éve
liquipedia.net/starcraft2/2019_WCS_Global_Finalsrég voltam ennyire besózva WCS global finalért
több mint 5 éve
na itthon, jöhet a hozzáadogatásokés, benne vagyok, de előre szólok még egyszer, h a bambaságom legendás, az aim-em meg vicc kategória 😀ja, mehet a smurffel akár ma este is már, gigantikus ráérések lesznek hétvégénmennyit kellett melózni azért a 2 view/stream mutatóért 😊Jatszottunj joparat anno, beinditottuk Sanyo legendas twitch karrierjet is😂Hahaha Kenny global elit én meg babér sasAz igen, akkor a közös CS-zést lehet nem kéne erőltetni, kivéve ha nem akartok nevetni egy jót 😀
shawnka
Tito05
Engem speciel nem zavar ha valaki kisebb rankon van, van erre egy megfelelo account😃
Kenny
keresztkala vagyok perpill, szóval ha kenny és zsombor is kis accot hoz, akkor nem lehet nagy gond
JSanyo
shawnka
Tito05
s.team/p/tjj-qpdk/BRWKHQQQ
steamcommunity.com/profiles/76561198185101863/
Szerkesztette: shawnka
több mint 5 éve
okés, benne vagyok, de előre szólok még egyszer, h a bambaságom legendás, az aim-em meg vicc kategória 😀ja, mehet a smurffel akár ma este is már, gigantikus ráérések lesznek hétvégénmennyit kellett melózni azért a 2 view/stream mutatóért 😊Jatszottunj joparat anno, beinditottuk Sanyo legendas twitch karrierjet is😂Hahaha Kenny global elit én meg babér sasAz igen, akkor a közös CS-zést lehet nem kéne erőltetni, kivéve ha nem akartok nevetni egy jót 😀
shawnka
Tito05
Engem speciel nem zavar ha valaki kisebb rankon van, van erre egy megfelelo account😃
Kenny
keresztkala vagyok perpill, szóval ha kenny és zsombor is kis accot hoz, akkor nem lehet nagy gond
JSanyo
shawnka
több mint 5 éve
ja, mehet a smurffel akár ma este is már, gigantikus ráérések lesznek hétvégénmennyit kellett melózni azért a 2 view/stream mutatóért 😊Jatszottunj joparat anno, beinditottuk Sanyo legendas twitch karrierjet is😂Hahaha Kenny global elit én meg babér sasAz igen, akkor a közös CS-zést lehet nem kéne erőltetni, kivéve ha nem akartok nevetni egy jót 😀
shawnka
Tito05
Kenny
JSanyo
több mint 5 éve
mennyit kellett melózni azért a 2 view/stream mutatóért 😊Jatszottunj joparat anno, beinditottuk Sanyo legendas twitch karrierjet is😂Hahaha Kenny global elit én meg babér sasAz igen, akkor a közös CS-zést lehet nem kéne erőltetni, kivéve ha nem akartok nevetni egy jót 😀
shawnka
Tito05
Kenny
több mint 5 éve
Jatszottunj joparat anno, beinditottuk Sanyo legendas twitch karrierjet is😂Hahaha Kenny global elit én meg babér sasAz igen, akkor a közös CS-zést lehet nem kéne erőltetni, kivéve ha nem akartok nevetni egy jót 😀
shawnka
Tito05
több mint 5 éve
Hahaha Kenny global elit én meg babér sasAz igen, akkor a közös CS-zést lehet nem kéne erőltetni, kivéve ha nem akartok nevetni egy jót 😀
shawnka
több mint 5 éve
Hahaha Kenny global elit én meg babér sasmilyen szintet lősz meg? mert mikor sas megy kala szintű haverokkal tolom, akkor örülök ha a becsület 1-2-3 kill megvan 😀Valaki pár napja felvetette (asszem shawnka), h a bowl.hu-s álomcsapat ismét tolhatna pár gamet közösen... nos, csak szeretném jelezni, hogy vasárnapig kb. semmi dolgom, szal nekem ideális időpont a projekt újjáélesztéséhez 😀 btw LoL-on kívül mehet a CS vagy az OW is, de azért az FPS játékokban igencsak az alját súrolom a ranglétrának...CS mehet, ha vagyunk öten 😀
Tito05
Kenny
Annyi baj legyen, hozhatok akkor majd carryt, csak tartsatok életben 😀 btw igor szívesen tolok pár botgamet is veled az összecsiszolódáshoz, plusz attól függően milyen szerepet játszol majd, adhatok pár tippet is, mely karaktereket érdemes kezdőként vagy mechanikailag gyengébb játékosként preferálni (vagy csak csekkold a meccselőzményeimet 😀 )😀 😀Egy LoL-ba beszállnék, de igencsak korlátozott képességekkel és champ mennyiséggel rendelkezek 😀Dettó.
kristóf17
Intermediate botokat azért általában sikerül megverni, kb ez a szint.
Igor
Rég próbáltam, de ha kapok egy jungle-t, akkor elevickélek vígan, de carryzni a meccset nem vagyok képes laneken.
ARAM-ban viszont high elo dia minden ilyesmi. Imádom.
kristóf17
Tito05
több mint 5 éve
milyen szintet lősz meg? mert mikor sas megy kala szintű haverokkal tolom, akkor örülök ha a becsület 1-2-3 kill megvan 😀Valaki pár napja felvetette (asszem shawnka), h a bowl.hu-s álomcsapat ismét tolhatna pár gamet közösen... nos, csak szeretném jelezni, hogy vasárnapig kb. semmi dolgom, szal nekem ideális időpont a projekt újjáélesztéséhez 😀 btw LoL-on kívül mehet a CS vagy az OW is, de azért az FPS játékokban igencsak az alját súrolom a ranglétrának...CS mehet, ha vagyunk öten 😀
Tito05
Kenny
Annyi baj legyen, hozhatok akkor majd carryt, csak tartsatok életben 😀 btw igor szívesen tolok pár botgamet is veled az összecsiszolódáshoz, plusz attól függően milyen szerepet játszol majd, adhatok pár tippet is, mely karaktereket érdemes kezdőként vagy mechanikailag gyengébb játékosként preferálni (vagy csak csekkold a meccselőzményeimet 😀 )😀 😀Egy LoL-ba beszállnék, de igencsak korlátozott képességekkel és champ mennyiséggel rendelkezek 😀Dettó.
kristóf17
Igor
Rég próbáltam, de ha kapok egy jungle-t, akkor elevickélek vígan, de carryzni a meccset nem vagyok képes laneken.
kristóf17
több mint 5 éve
😀 😀Egy LoL-ba beszállnék, de igencsak korlátozott képességekkel és champ mennyiséggel rendelkezek 😀Dettó.
kristóf17
Igor
Szerkesztette: kristóf17
több mint 5 éve
Egy LoL-ba beszállnék, de igencsak korlátozott képességekkel és champ mennyiséggel rendelkezek 😀Dettó.
kristóf17
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Egy LoL-ba beszállnék, de igencsak korlátozott képességekkel és champ mennyiséggel rendelkezek 😀
több mint 5 éve
Valaki pár napja felvetette (asszem shawnka), h a bowl.hu-s álomcsapat ismét tolhatna pár gamet közösen... nos, csak szeretném jelezni, hogy vasárnapig kb. semmi dolgom, szal nekem ideális időpont a projekt újjáélesztéséhez 😀 btw LoL-on kívül mehet a CS vagy az OW is, de azért az FPS játékokban igencsak az alját súrolom a ranglétrának...CS mehet, ha vagyunk öten 😀
Tito05
több mint 5 éve
Valaki pár napja felvetette (asszem shawnka), h a bowl.hu-s álomcsapat ismét tolhatna pár gamet közösen... nos, csak szeretném jelezni, hogy vasárnapig kb. semmi dolgom, szal nekem ideális időpont a projekt újjáélesztéséhez 😀 btw LoL-on kívül mehet a CS vagy az OW is, de azért az FPS játékokban igencsak az alját súrolom a ranglétrának...
több mint 5 éve
Na, akkor ebből egy letöltés lesz, mert már kellene valami elfoglaltság a néha szabad időszakokra. FM-et meg mindig imádtam.
több mint 5 éve
USM 98.Az volt az igazi.Ne irogassatok mar FM-rol, az en fos gepemen tovabbra sem akar elindulni, puffogok is miatta eleget, pedig elvileg vinnie kellene a gepemnek...archive.org/details/msdos_Championship_Manager_93-94_1993
De igy meg nem talalok semmilyen jo focimenedzsert, a fifanak ez a resze fos, mondjuk az egesz. Ebben volt a remenyem. De amilyen joizuen irogattok rola, faj a szivem. 😀
Stez
Negritis
@csebi Igazad van, én vagyok a hülye.
2 év alatt olyan keretet sikerült összepakolni, most hívogat a schalke meg még egy bundesligas csapat, de ha lelépnek akkor csak ilyen fiatal,project csapathoz mennék.
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
EZt vhol be lehet állítani? :oElső évben bajnokként kezdek.Első évben h lett bl ha eleve Euroligában indult a csapat? 😊Na kipróbáltam az fm 19et úgy h utoljára fm 17tel játszottam. Hat elég komoly újítások vannak amiken csak pislogok meg ...Nekem ez a legjobban bejövő rész az utóbbi 5 évből.
csebi
Fradival két év alatt 2 BL csoportkör, igaz összesen szereztem 4 pontot 😀
Kenny
csebi
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Ne irogassatok mar FM-rol, az en fos gepemen tovabbra sem akar elindulni, puffogok is miatta eleget, pedig elvileg vinnie kellene a gepemnek...archive.org/details/msdos_Championship_Manager_93-94_1993
De igy meg nem talalok semmilyen jo focimenedzsert, a fifanak ez a resze fos, mondjuk az egesz. Ebben volt a remenyem. De amilyen joizuen irogattok rola, faj a szivem. 😀
Stez
több mint 5 éve
Ne irogassatok mar FM-rol, az en fos gepemen tovabbra sem akar elindulni, puffogok is miatta eleget, pedig elvileg vinnie kellene a gepemnek... De igy meg nem talalok semmilyen jo focimenedzsert, a fifanak ez a resze fos, mondjuk az egesz. Ebben volt a remenyem. De amilyen joizuen irogattok rola, faj a szivem. 😀
Szerkesztette: Stez