PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 5 éve
Tényleg kint van egy teljesen új Civ ????erre gondolsz?
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=1nDp0sc9Pf0
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Tényleg kint van egy teljesen új Civ ????
több mint 5 éve
Ja, nyilván, én most twitch kontextusban válaszoltam.twitch esetében igen, de a youtube-netflix-... mind VOD szolgáltatók csak nem annak hívod őketMi az a vod ha szabad tudni?élő streamról készült felvétel, amit visszanézhetsz
ZoliMP
Gyurma Pappa
ugye ezt írtam korábban csak a 3 hozzászólásban gondolom elveszettMi az a vod ha szabad tudni?Video On Demand
ZoliMP
(streamek visszanézhető felvétele)
Negritis
Negritis

több mint 5 éve
twitch esetében igen, de a youtube-netflix-... mind VOD szolgáltatók csak nem annak hívod őketMi az a vod ha szabad tudni?élő streamról készült felvétel, amit visszanézhetsz
ZoliMP
Gyurma Pappa
ugye ezt írtam korábban csak a 3 hozzászólásban gondolom elveszettMi az a vod ha szabad tudni?Video On Demand
ZoliMP
Negritis
több mint 5 éve
a twitch ezt elbaszta hogy nem készült fel rendesen hogy milyen következmények vannakNem tudom, hogy ezt hogy lehet jól megcsinálni. Amíg a jogtulajdonosokat nem rendezik világszinten, addig ez így is marad. Teljesen újra kéne gondolni, hogy miként kezelik az ilyen szabadon terjedő jogokat, mint a zene. Ezt nem a Twitch (Amazon) fogja megoldani.
Negritis

több mint 5 éve
Mi az a vod ha szabad tudni?élő streamról készült felvétel, amit visszanézhetsz
ZoliMP

több mint 5 éve
a másik twitch téma most a Sakk, elég szépen előre ugrott és épp zajlik egy verseny is, Hikaru Nakamura pátyolgatott jópár versenyzőtíme az első 3 nap recapje
www.youtube.com/watch?v=URX8zpxR1WE
www.youtube.com/watch?v=yQncdC3C7uE
www.youtube.com/watch?v=QzTuKEBJFRo
több mint 5 éve
Mi az a vod ha szabad tudni?Video On Demand
ZoliMP
több mint 5 éve
igen egy ideje lehetett tudni igenamúgy Twitch egyik ereje eddig az volt hogy stream közben nyugodtan mehetett a saját zenédvalahol ez várható volt, és igazából elég sokáig engedte a Twitch a "jogsértést"
nah ennek a világnak sajnos vége
és úgy néz ki hogy livestreameket is le fognak lőni, nem csak vodokat
Negritis
nem véletlen, hogy Hafu és Dog már nagyon régen szabadon használható zenéket hallgatnak és nagyon nem bánom, hogy nem lesz több song requestnek csúfolt gachi küldözgetést... egyrészt mert soooo 2017, másrészt meg már unalmas volt
Gyurma Pappa
és a számkérős résszel egyetértek (mondjuk nem is nézek olyan streamet ahol ez számít 😀)
de azért az h a GTA V-ben a rádió megszólal és emiatt lelövik a streamet az necces
valamint én pl ManVSGame-t nézek sokat és ő elég sok kevésbé ismert zenét tol
meg sokszor game soundtracket
twitter.com/MANvsGAME/status/1270356651455864836
twitter.com/magicswordmusic/status/1270366205027606528
kiváncsi vagyok hogy rá milyen hatással lesz, mostanában megint nem sokat streamel mert mentális problémákkal küzd
de pl mi lesz egy Just Dance stream során? vagy guitar hero?
és milyen következményei lesznek?
a twitch ezt elbaszta hogy nem készült fel rendesen hogy milyen következmények vannak
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 491
Mi az a vod ha szabad tudni?
több mint 5 éve
amúgy Twitch egyik ereje eddig az volt hogy stream közben nyugodtan mehetett a saját zenédvalahol ez várható volt, és igazából elég sokáig engedte a Twitch a "jogsértést"
nah ennek a világnak sajnos vége
Negritis
nem véletlen, hogy Hafu és Dog már nagyon régen szabadon használható zenéket hallgatnak és nagyon nem bánom, hogy nem lesz több song requestnek csúfolt gachi küldözgetést... egyrészt mert soooo 2017, másrészt meg már unalmas volt

több mint 5 éve
amúgy Twitch egyik ereje eddig az volt hogy stream közben nyugodtan mehetett a saját zenédnah ennek a világnak sajnos vége
több mint 5 éve
elvileg kicsivel van 10 óra alatttudom, még anno toriks tolta be anno 11 óra alá (ha jól emlékszem), és már akkor pedzegették, de még senki sem vállalta a 2 runt 24 óra alatt
www.speedrun.com/gtav#100
tekintve h volt anno 22órás Xenoblade 100% run, így nem lepne meg 😀
Negritis
több mint 5 éve
elvileg kicsivel van 10 óra alattEgyébként meg nagyon várom, 2019-ben és 2020-ban is egy csomó jó játék jelent meg, amit nagyon szeretném látni, ahogy runolnak.én azt nézném meg, hogy valaki rápróbál-e a 2xGTA V 100%ra egy nap alatt 😊
Gyurma Pappa
JSanyo
www.speedrun.com/gtav#100
tekintve h volt anno 22órás Xenoblade 100% run, így nem lepne meg 😀
több mint 5 éve
Egyébként meg nagyon várom, 2019-ben és 2020-ban is egy csomó jó játék jelent meg, amit nagyon szeretném látni, ahogy runolnak.én azt nézném meg, hogy valaki rápróbál-e a 2xGTA V 100%ra egy nap alatt 😊
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
#killtheanimals#savetheanimals
Negritis
Egyébként meg nagyon várom, 2019-ben és 2020-ban is egy csomó jó játék jelent meg, amit nagyon szeretném látni, ahogy runolnak.

több mint 5 éve
jah meg is néztem gyorsan a hivatalos oldaltwww.pcguru.hu/hirek/summer-games-done-quick-iden-online-tartjak-a-nagy-nyari-speedrun-maratont/55527?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterÉn! Már vártam a bejelentést. Azért nem lesz ugyanolyan a táncoló, szakálas geekek nélkül, de remélem összejön pár millió.
ahogy várni lehetett, bár nemtom rajtam kívül ki szokta várni 😀
Negritis
szerk.: aminek kimondottan örülök, hogy megmaradtak az elveik mellett, és az Orvosok Határok Nélkült támogatják továbbra is, nem ültek fel valai hpyevonatra. Több ilyen kedvezményes kéne a világnak <3
Gyurma Pappa
gamesdonequick.com/#jump
mondjuk az eddig online eventekek hangulata annyira nem volt jó, de talán ez jobb lesz
#killtheanimals
több mint 5 éve
www.pcguru.hu/hirek/summer-games-done-quick-iden-online-tartjak-a-nagy-nyari-speedrun-maratont/55527?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterÉn! Már vártam a bejelentést. Azért nem lesz ugyanolyan a táncoló, szakálas geekek nélkül, de remélem összejön pár millió.
ahogy várni lehetett, bár nemtom rajtam kívül ki szokta várni 😀
Negritis
szerk.: aminek kimondottan örülök, hogy megmaradtak az elveik mellett, és az Orvosok Határok Nélkült támogatják továbbra is, nem ültek fel valai hpyevonatra. Több ilyen kedvezményes kéne a világnak <3
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 5 éve
www.pcguru.hu/hirek/summer-games-done-quick-iden-online-tartjak-a-nagy-nyari-speedrun-maratont/55527?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterahogy várni lehetett, bár nemtom rajtam kívül ki szokta várni 😀
több mint 5 éve
Fenn van a listán 😊Helmut ZimmerEn a Deep Sky Derelictsel jartam igy. 3 karaktert kell osszevalogatni, es sok jo otletem volt, mire osszeallt a tuti trio. Vagy 12x kezdtem ujra, ugy egy honapig probalgattam, mikor meddig jutva. Mivel az eleje tul konnyu, utana derult ki mindig, mi a gyenge pont. De most boldogsag van. 😊
ulpianus
több mint 5 éve
Helmut ZimmerEn a Deep Sky Derelictsel jartam igy. 3 karaktert kell osszevalogatni, es sok jo otletem volt, mire osszeallt a tuti trio. Vagy 12x kezdtem ujra, ugy egy honapig probalgattam, mikor meddig jutva. Mivel az eleje tul konnyu, utana derult ki mindig, mi a gyenge pont. De most boldogsag van. 😊
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
kicsit máshogy állok most hozzá és több siker élményem is van, meg jobban is élveztem 😀én most a Xenoblade után Dragons Dogmázni fogokDogmát nem fogod megbánni. Én nagyon szerettem.
mikor először toltam akkor annyira nem jött be, de múlt héten toltam kicsit és kicsit értelmesebben és jobban is tetszett
bár az hogy nincs dodge a harcban kicsit archaikussá teszi
Negritis
Helmut Zimmer
de most Xenoblade, ez talán számomra minden idők játéka
több mint 5 éve
én most a Xenoblade után Dragons Dogmázni fogokDogmát nem fogod megbánni. Én nagyon szerettem.
mikor először toltam akkor annyira nem jött be, de múlt héten toltam kicsit és kicsit értelmesebben és jobban is tetszett
Negritis
több mint 5 éve
én most a Xenoblade után Dragons Dogmázni fogokmikor először toltam akkor annyira nem jött be, de múlt héten toltam kicsit és kicsit értelmesebben és jobban is tetszett
több mint 5 éve
Nem mai játék, már vagy két éves,Amikor a vastagított részt olvastam, arra gondoltam, na vajon melyik retrót hozod ide, aztán rögtön utána tovább siklott a szemem, és azt olvasva mosolyogtam egyet 😊 nem mai játék már vagy két éves...hah 😀 😀 😀
Helmut Zimmer