PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 5 éve
hát szerintem beférszBe lehet szálni subnak? 😀 😀 😀Mehet felőlem is...bár én meg most kezdtem el a ranked meccseimet . 😊Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
shawnka
Ám TFT-t is lehet többen játszani..igaz ha kiesik vki akkor addig max. nézői mód van.
Runaterrát is telepítem hamarosan ..bár nem vagyok nagy kártyajátékos. 😊
Greengo
Brotesz
Greengo - jungle
Jómagam - mid
Tito - ADC
Igor - Sup
top üres, szóval van hely 😀
több mint 5 éve
Brotesz
123
Be lehet szálni subnak? 😀 😀 😀Mehet felőlem is...bár én meg most kezdtem el a ranked meccseimet . 😊Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
shawnka
Ám TFT-t is lehet többen játszani..igaz ha kiesik vki akkor addig max. nézői mód van.
Greengo
több mint 5 éve
johat felolem cszhezhetunk is😃Ma estére pont van egyéb elfoglaltságom, de holnaptól ráérek. Egyébként ahogy Greengo írta, TFT is mehet, sőt még az OW is (pedig abban ritka ügyetlen vagyok 😀 )mehet akár ma este is majd!Augusztusban lett meg ismét a Gold, de azóta szinte nem is toltam rangsoroltat. Btw ha kell, tudok wood divízió szintjén is játszani 😀hát én alumínium 2 vagyok, szóval még az seDe ugyebar iron/bronze only team?Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
shawnka
Igor
shawnka
Egyébként majdnem minden este ráérek, szóval rajtam nem múlik.
Tito05
amúgy Overwatch-t tolja még valaki? így 13 év után megvettem és most nagyon élvezem 😀
shawnka
Tito05
nagyon fun mmeket toltunk korabban😃
több mint 5 éve
Ma estére pont van egyéb elfoglaltságom, de holnaptól ráérek. Egyébként ahogy Greengo írta, TFT is mehet, sőt még az OW is (pedig abban ritka ügyetlen vagyok 😀 )mehet akár ma este is majd!Augusztusban lett meg ismét a Gold, de azóta szinte nem is toltam rangsoroltat. Btw ha kell, tudok wood divízió szintjén is játszani 😀hát én alumínium 2 vagyok, szóval még az seDe ugyebar iron/bronze only team?Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
shawnka
Igor
shawnka
Tito05
amúgy Overwatch-t tolja még valaki? így 13 év után megvettem és most nagyon élvezem 😀
shawnka
több mint 5 éve
Mehet felőlem is...bár én meg most kezdtem el a ranked meccseimet . 😊Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
shawnka
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
az valamikor mehet, csak már halott a játék az a baj 😀mehet akár ma este is majd!Augusztusban lett meg ismét a Gold, de azóta szinte nem is toltam rangsoroltat. Btw ha kell, tudok wood divízió szintjén is játszani 😀hát én alumínium 2 vagyok, szóval még az seDe ugyebar iron/bronze only team?Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
shawnka
Igor
shawnka
Tito05
shawnka
több mint 5 éve
mehet akár ma este is majd!Augusztusban lett meg ismét a Gold, de azóta szinte nem is toltam rangsoroltat. Btw ha kell, tudok wood divízió szintjén is játszani 😀hát én alumínium 2 vagyok, szóval még az seDe ugyebar iron/bronze only team?Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
shawnka
Igor
shawnka
Tito05
több mint 5 éve
Augusztusban lett meg ismét a Gold, de azóta szinte nem is toltam rangsoroltat. Btw ha kell, tudok wood divízió szintjén is játszani 😀hát én alumínium 2 vagyok, szóval még az seDe ugyebar iron/bronze only team?Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
shawnka
Igor
shawnka
több mint 5 éve
hát én alumínium 2 vagyok, szóval még az seDe ugyebar iron/bronze only team?Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
shawnka
Igor
több mint 5 éve
De ugyebar iron/bronze only team?Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
shawnka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊mikor rakjuk össze megint a bowlhu lol legendákat? 😀
Greengo
több mint 5 éve
youtu.be/PMJhD31js_MLenyűgöző Nemesis mennyire jól olvassa a játékot. Rookie FNC midlaners amirite?
több mint 5 éve
Azért bírnám ha legalább egyet nyernének Csacsiék. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
G2 - DMW 1-3SKT - SPY 3-0
IG - GRF 2-3
FPX - FNC 3-1
And Europe will go crazy...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
G2 - DMW 3-2SKT - SPY 3-1
IG - GRF 2-3
FPX - FNC 3-2
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Brotesz
123
G2-DAWÉn azért titkon remélem, hogy az fpx lekever egy jó nagy csicskalángost a fnaticnak, s kiejtik őket a francba.
Két napja sima G2-t írtam volna, a DAW most viszont annyira dominánsan játszott, hogy így hirtelen nem lettem annyira biztos. De 3-2 a tippem
SKT-SPY
Jó, hát szeretem Csacsiékat, de 3-0.
IG-GRF
Szerintem ez sokkal simább, lesz mint tűnik most, 3-1.
FNC-FPX
3-0, az FPX semmit nem mutatott, amiben a FNC ne tudna versenyezni velük, sőt.
Gyurma Pappa
Más. Hamarosan lesz ismét rendes urf, bár csak egy nagyon rövid ideig, jó lesz kicsit nosztalgiázni, az egyik legjobb váltakozó játékmód volt, rajta kívül csak a ofa-t szeretem. ( ha emlékeznék a pbe felhasználómra, akkor már most is játszhatnék 😕 )
több mint 5 éve
G2-DAWKét napja sima G2-t írtam volna, a DAW most viszont annyira dominánsan játszott, hogy így hirtelen nem lettem annyira biztos. De 3-2 a tippem
SKT-SPY
Jó, hát szeretem Csacsiékat, de 3-0.
IG-GRF
Szerintem ez sokkal simább, lesz mint tűnik most, 3-1.
FNC-FPX
3-0, az FPX semmit nem mutatott, amiben a FNC ne tudna versenyezni velük, sőt.
több mint 5 éve
G2-DAWLEC 3 - LCS 0És tényleg. Ezen igazán őszintén senki nem lepődhetne meg, bár a közvetítésben sosem fogják kimondani: szar az LCS. A TL-nek peche is volt ezzel a csoporttal, bár a Spylce csoportján kívül semelyik másikban sem mentek volna tovább szvsz. Doublelift mehet haza nyugodtan Rick & Morty premiert nézni (a döntő napján lesz, tweelet róla, hogy sajnos nem fogja látni, mert pont worlds döntőt játszik).
A TL-nek holnap lesz lehetősége javítani, de most bold prediction: kiesnek.
Gyurma Pappa
Kemény, hogy a 3 koreai csapat megnyerte a csoportját. A kínaiak játéka egyelőre takaréklángon megy szerintem, most az IG megmutatta, hogy mit is tudnak.
Nem lesz könnyű a negyeddöntőben egyik LEC csapatnak sem. BO5 nagyon más, mint egy BO1, az lehet a remény, hogy az európai csapatok jól adaptálódnak egy szérián belül. Na go LEC!
Gyurma Pappa
SKT-SPY
IG-GRF
FNC-FPX
G2-SKT
IG-FNC
G2-FNC
EZ4LEC
több mint 5 éve
LEC 3 - LCS 0És tényleg. Ezen igazán őszintén senki nem lepődhetne meg, bár a közvetítésben sosem fogják kimondani: szar az LCS. A TL-nek peche is volt ezzel a csoporttal, bár a Spylce csoportján kívül semelyik másikban sem mentek volna tovább szvsz. Doublelift mehet haza nyugodtan Rick & Morty premiert nézni (a döntő napján lesz, tweelet róla, hogy sajnos nem fogja látni, mert pont worlds döntőt játszik).
A TL-nek holnap lesz lehetősége javítani, de most bold prediction: kiesnek.
Gyurma Pappa
Kemény, hogy a 3 koreai csapat megnyerte a csoportját. A kínaiak játéka egyelőre takaréklángon megy szerintem, most az IG megmutatta, hogy mit is tudnak.
Nem lesz könnyű a negyeddöntőben egyik LEC csapatnak sem. BO5 nagyon más, mint egy BO1, az lehet a remény, hogy az európai csapatok jól adaptálódnak egy szérián belül. Na go LEC!
több mint 5 éve
Minden évben a GamerEvents rendezi és már az ideire is csináltak külön facebook eseményt még szeptember közepén. Való igaz, h jelenleg azon kevés infó van fent (vagy inkább még semmi), de tavaly is csak a group stage után/negyeddöntők magasságában kezdték el ténylegesen promózni, továbbá jelenleg még az őszi Mondocon szervezésére fókuszálnak.Honnan van az info? Nem tálalok róla semmitSrácok, lesz idén is Lurdys mozis döntő nézés?Igen, idén is lesz a Lurdyban és én nagyon adnám a közös meccsnézést.
Mennék szívesen, Igorral tavaly végigtoltuk és szórakoztató volt 😀 Mehetnénk többen is majd.
shawnka
Tito05
shawnka
Meg van pár "belsős" ismerősöm és ők is megerősítették, h lesz, nem kell aggódni 😀
btw amire kíváncsi leszek, h mivel csak angol közvetítés lesz, hogy ez az érdeklődést mennyire befolyásolja majd negatívan... bár ha a Splyce döntőt játszik 😊
Szerkesztette: Tito05
több mint 5 éve
Honnan van az info? Nem tálalok róla semmitSrácok, lesz idén is Lurdys mozis döntő nézés?Igen, idén is lesz a Lurdyban és én nagyon adnám a közös meccsnézést.
Mennék szívesen, Igorral tavaly végigtoltuk és szórakoztató volt 😀 Mehetnénk többen is majd.
shawnka
Tito05
több mint 5 éve
Lehet én isSrácok, lesz idén is Lurdys mozis döntő nézés?Igen, idén is lesz a Lurdyban és én nagyon adnám a közös meccsnézést.
shawnka
Tito05
több mint 5 éve
Srácok, lesz idén is Lurdys mozis döntő nézés?Igen, idén is lesz a Lurdyban és én nagyon adnám a közös meccsnézést.
shawnka
több mint 5 éve
LEC 3 - LCS 0A TL-nek holnap lesz lehetősége javítani, de most bold prediction: kiesnek.