PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 6 éve
Tejesember
256
Mikor kijött talán Early Accesbe emlékszem sokan tolták ezt a TemTemet Twitchen, rá 2 hónapra megnéztem, összesen 30 -35 néző volt 3 streamre. Félek ez is koppanni fog és nem lesz sikeres, pedig jó lenne, ha végre valaki ténylegesen megszorongatná már a Nintendo-t.
több mint 6 éve
not nintendo pokemonwww.youtube.com/watch?v=kHtQ8_PR5mU&feature=emb_title
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Feladtam. Azóta megoldottam amit kellett vele.sikerült?linux on próbáld meg esetlegNem, egyszerűen nem férek hozzá a képekhez és videókhoz a laptopon ha párosítom, minden más megvan.Ha valaki tudja hogy lehetne USB kapcson keresztül a fájljaimat rászabatínai a laptomomra, az legyen drága jelezze. Ha Pécsre jönne behajtható minőségi sörrel hálálnám meg, de momentán vergődök, mint néger a jégen. PM ér.asztali HDD vinyóból szeretnél USB-s külsőt csinálni?_
gyeek
Negritis
gyeek
Negritis
Negritis
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
sikerült?linux on próbáld meg esetlegNem, egyszerűen nem férek hozzá a képekhez és videókhoz a laptopon ha párosítom, minden más megvan.Ha valaki tudja hogy lehetne USB kapcson keresztül a fájljaimat rászabatínai a laptomomra, az legyen drága jelezze. Ha Pécsre jönne behajtható minőségi sörrel hálálnám meg, de momentán vergődök, mint néger a jégen. PM ér.asztali HDD vinyóból szeretnél USB-s külsőt csinálni?_
gyeek
Negritis
gyeek
Negritis
több mint 6 éve
Eh, Civből a 3 meg az első volt az igazán jó, persze lehet csak vén f*sz vagyok 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Teljesen egyetértek, mondjuk nálam a Beyond the Sword volt a kedvenc, de emlékszem, hogy mennyi őrületes rock and roll volt "városállam módban". Sikoltozva röhögtünk.nekem úgy teljesen az egész 6-os sorozat nem jött be, az 5 nálam abszolút favorit, összességében minden néppel végigpörgettem emperorban, barátnőm örült is neki a karanténban 😀 .Egyszerűen teljesen ki vagyok borulva, annyira szar ez a játék, hogy döbbenet. Hétvégén lenyomtunk egy partit haverokkal balance modeban, se vasam, se nitrogénem, se olajam, se uránom. Tiny képernyőn 6-an 8 várossal, fél kontinenst elfoglaltam, Tehát ezek a cuccok a fél kontinensen nem voltak!!!!!!!az az alapállás, hogy folyamatosan vannak katasztrófák, ezért folyamatosan újjáépítesz, és folyamatosak az aid versenyek. így aztán epic módban a 350. kör tályán diplomatic wintCIV VI apokalipszis mód egy fárasztó faszság!kifejted lsz? még nem volt szerencsém hozzá
Helmut Zimmer
briareos
lehet elérn king módban, emperorban 420 körül. a bibi csak az hogy a gép együtt szavaz, tehát siman győzelembe szavaznak olyat a gépi ellenfelek, aki amúgy ellenségük.
amúgy egy idő után nagyon sújtó, fárasztó a monoton folyamatos újjáépítés.
Helmut Zimmer
Ja tundrán kezdtem. Gép két településsel kezdett... azonnal betámadott, mire levertem elment a party. Nagyon érdekes 6 óra várt rám.... 😕
Helmut Zimmer
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Az alap 6-tal játszottam viszonylag sokat, Immortalon is nagyon evidens volt sajnos a játék, de a kieggekkel nettó 1 órát sem toltam. Az 5-t konkrétan sikerült megunnom 😊próbálom nézni Krippnél rendesen, de valahogy nem akar berántani. pedig Mátyással leigáznám a világot rendesen 😀
Ki fogom próbálni most már a 6-t, minden kiegestül, de időm sajnos bekorlátoz... Most a gyerekkel kell Minecraftozni... Ő boldog, szóval én is, de... továbbra is értem, hogy miért nem játszottam vele magamtól sosem 😊
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Az alap 6-tal játszottam viszonylag sokat, Immortalon is nagyon evidens volt sajnos a játék, de a kieggekkel nettó 1 órát sem toltam. Az 5-t konkrétan sikerült megunnom 😊Ki fogom próbálni most már a 6-t, minden kiegestül, de időm sajnos bekorlátoz... Most a gyerekkel kell Minecraftozni... Ő boldog, szóval én is, de... továbbra is értem, hogy miért nem játszottam vele magamtól sosem 😊

több mint 6 éve
nekem úgy teljesen az egész 6-os sorozat nem jött be, az 5 nálam abszolút favorit, összességében minden néppel végigpörgettem emperorban, barátnőm örült is neki a karanténban 😀 .Egyszerűen teljesen ki vagyok borulva, annyira szar ez a játék, hogy döbbenet. Hétvégén lenyomtunk egy partit haverokkal balance modeban, se vasam, se nitrogénem, se olajam, se uránom. Tiny képernyőn 6-an 8 várossal, fél kontinenst elfoglaltam, Tehát ezek a cuccok a fél kontinensen nem voltak!!!!!!!az az alapállás, hogy folyamatosan vannak katasztrófák, ezért folyamatosan újjáépítesz, és folyamatosak az aid versenyek. így aztán epic módban a 350. kör tályán diplomatic wintCIV VI apokalipszis mód egy fárasztó faszság!kifejted lsz? még nem volt szerencsém hozzá
Helmut Zimmer
briareos
lehet elérn king módban, emperorban 420 körül. a bibi csak az hogy a gép együtt szavaz, tehát siman győzelembe szavaznak olyat a gépi ellenfelek, aki amúgy ellenségük.
Helmut Zimmer
Ja tundrán kezdtem. Gép két településsel kezdett... azonnal betámadott, mire levertem elment a party. Nagyon érdekes 6 óra várt rám.... 😕
Helmut Zimmer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Egyszerűen teljesen ki vagyok borulva, annyira szar ez a játék, hogy döbbenet. Hétvégén lenyomtunk egy partit haverokkal balance modeban, se vasam, se nitrogénem, se olajam, se uránom. Tiny képernyőn 6-an 8 várossal, fél kontinenst elfoglaltam, Tehát ezek a cuccok a fél kontinensen nem voltak!!!!!!!az az alapállás, hogy folyamatosan vannak katasztrófák, ezért folyamatosan újjáépítesz, és folyamatosak az aid versenyek. így aztán epic módban a 350. kör tályán diplomatic wintCIV VI apokalipszis mód egy fárasztó faszság!kifejted lsz? még nem volt szerencsém hozzá
Helmut Zimmer
briareos
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
NBA 2K20 guruk.nem palánk alatt játszol, hanem trojkákat dobálsz és betörsz
Hol tudom beállítani, hogy kiírja dobás után hogy milyen volt a release illetve hogy a playeknél mutassa az elzárásokat is?
illetve akiknek viszonylag jól megy adhatnanak pár használható tippet, hogy hogy az Istenbe kell játszani ezt a játékot (Tudom, gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni).
Felbasz, hogy maddenben all-maddenen leszopatom a gépet 10-ből 10-szer, de még PES-ben is partiban vagyok top playeren, itt viszont mihelyst emelek egy szintet a rookie-n, akkor rögtön bucira ver a gép.
Megnéztem egy rakat videót neten, beállítottam a kedvenc playeimet, sokat nem dobott a teljesítményemen.
fantasy draftot toltam, szerintem kurvajó a csapatotm, (embiid-steven adams-igoudala-smart-vanvleet, 6. ember ibaka, de a cserék sem teljesen szarok), elvileg szarrá kéne dominálnom a palánk alatti területet... Elvileg...
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
NBA 2K20 guruk. Hol tudom beállítani, hogy kiírja dobás után hogy milyen volt a release illetve hogy a playeknél mutassa az elzárásokat is?
illetve akiknek viszonylag jól megy adhatnanak pár használható tippet, hogy hogy az Istenbe kell játszani ezt a játékot (Tudom, gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni).
Felbasz, hogy maddenben all-maddenen leszopatom a gépet 10-ből 10-szer, de még PES-ben is partiban vagyok top playeren, itt viszont mihelyst emelek egy szintet a rookie-n, akkor rögtön bucira ver a gép.
Megnéztem egy rakat videót neten, beállítottam a kedvenc playeimet, sokat nem dobott a teljesítményemen.
fantasy draftot toltam, szerintem kurvajó a csapatotm, (embiid-steven adams-igoudala-smart-vanvleet, 6. ember ibaka, de a cserék sem teljesen szarok), elvileg szarrá kéne dominálnom a palánk alatti területet... Elvileg...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nagyon ajánlom az alábbi videót, annak akit érdekel a Twitch kevésbé egyértelmű oldala, az IRL streaming. Alapos munkát végzett Slush, aki a Reckful videót is csinálta. youtu.be/V6Ku58sWJlw

több mint 6 éve
linux on próbáld meg esetlegNem, egyszerűen nem férek hozzá a képekhez és videókhoz a laptopon ha párosítom, minden más megvan.Ha valaki tudja hogy lehetne USB kapcson keresztül a fájljaimat rászabatínai a laptomomra, az legyen drága jelezze. Ha Pécsre jönne behajtható minőségi sörrel hálálnám meg, de momentán vergődök, mint néger a jégen. PM ér.asztali HDD vinyóból szeretnél USB-s külsőt csinálni?_
gyeek
Negritis
gyeek
több mint 6 éve
Nem, egyszerűen nem férek hozzá a képekhez és videókhoz a laptopon ha párosítom, minden más megvan.Ha valaki tudja hogy lehetne USB kapcson keresztül a fájljaimat rászabatínai a laptomomra, az legyen drága jelezze. Ha Pécsre jönne behajtható minőségi sörrel hálálnám meg, de momentán vergődök, mint néger a jégen. PM ér.asztali HDD vinyóból szeretnél USB-s külsőt csinálni?_
gyeek
Negritis
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
Ha valaki tudja hogy lehetne USB kapcson keresztül a fájljaimat rászabatínai a laptomomra, az legyen drága jelezze. Ha Pécsre jönne behajtható minőségi sörrel hálálnám meg, de momentán vergődök, mint néger a jégen. PM ér.asztali HDD vinyóból szeretnél USB-s külsőt csinálni?_
gyeek
több mint 6 éve
Ha valaki tudja hogy lehetne USB kapcson keresztül a fájljaimat rászabatínai a laptomomra, az legyen drága jelezze. Ha Pécsre jönne behajtható minőségi sörrel hálálnám meg, de momentán vergődök, mint néger a jégen. PM ér.
több mint 6 éve
Tejesember
256
Tudom, hogy Aaron tesója a tulaj. Arra akartam utalni, hogy ezek akkor is már-már kisregénybe illő fordulatok.- Aaron-t kirakják a Salamanderből, mert a többiek szerint nem elég jó játékosAaron tesója tulajdonolja a Salamander brandet.
- Flashék ezután fogják és inkább elmennek másik csapatba
- A Salamander indít női csapatot, aminek Aaron lesz az edzője
Tényleg az élet írja a legjobb forgatókönyveket. 😀
Tejesember
Ő fizette a csapatot.
Kenny
több mint 6 éve
az az alapállás, hogy folyamatosan vannak katasztrófák, ezért folyamatosan újjáépítesz, és folyamatosak az aid versenyek. így aztán epic módban a 350. kör tályán diplomatic wintCIV VI apokalipszis mód egy fárasztó faszság!kifejted lsz? még nem volt szerencsém hozzá
Helmut Zimmer
briareos
több mint 6 éve
Bárki bármit mond az állandó magamutogatás és színpadon éles megváltoztatja az embert és előbb utóbb kicsinálja. Jobb esetben a személyiségét és önképét, rosszabb esetben az életét.Ez így túlzott általánosítás. Nem az összes színész/tv-s személyiség, sportoló lesz bolond, csak a bolondokat jobban észrevesszük.
És mint olyan már rég korlátozni és szabályozni kellett volna ezt, de ugye a szólásszabadsag, pénz, szabad internet stb. miatt ez lehetetlen kb.
FLZOLI
Reckful bipoláris zavarban szenvedő, mániás depressziós volt. Nála a megjelenési forma a streamlés volt. Voltak nagyon jó napjai, és voltak kevésbé jó napjai. Félelmetesen tehetséges volt, és a legtöbb bipoláristól eltérően az extrém terveit meg tudta valósítani (pl. egy nap alatt lett HS-ben rank 25-ről legend, csak viccből váltott warriorra WoW arénában, aztán azzal is rank 1 lett, megcsinálta a twitch első utazós IRL stream csatornáját stb.), aztán volt ami nem sikerült neki (30 napos LoL challange nagyon rosszul sült el, ugye a híresen toxikus LoL community nem sokat használt), és volt ami tragikus következményekkel járt (hogy csak a végsőt említsem: a saját maga és a chatje által fejlesztett Everland játék hiába tetszik mindenkinek, a COVID körül kialakult financiális bizonytalanság egyre jobban feszítette, és az őt ismerők között az a vélemény, hogy ebbe zuhant bele végül).
Nem minden stream bipoláris, sőt nagyrészük teljesen kiegyensúlyozott ember. Érdemes nézni egy Krippariant vagy a Hafu-Dog párost, Zizariant, RaizQT-t, hogy csak azokat mondjam akit én követek. Mind "profik", ebből élnek, és hiába vannak túl egy-egy szarabb időszakon (mindenkinek vannak), alapvetően végig profin viselkednek, és vidáman keresnek évi 6-7 jegyű pénzeket dollárban.

több mint 6 éve
CIV VI apokalipszis mód egy fárasztó faszság!kifejted lsz? még nem volt szerencsém hozzá
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
CIV VI apokalipszis mód egy fárasztó faszság!
több mint 6 éve
- Aaron-t kirakják a Salamanderből, mert a többiek szerint nem elég jó játékosAaron tesója tulajdonolja a Salamander brandet.
- Flashék ezután fogják és inkább elmennek másik csapatba
- A Salamander indít női csapatot, aminek Aaron lesz az edzője
Tényleg az élet írja a legjobb forgatókönyveket. 😀
Tejesember
Ő fizette a csapatot.