NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
274
35
18:30-tól, ARENA4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 9 éve
Az Oddworld nagy kedvenc volt. A legnagyobb az lenne ha telefonra is kiadnák.!!!baggioNagyon nagy kedvenc, és a mai napig semmit sem vesztett az értékéből.
Ugyanúgy felér egy Walking Dead kalandjátékkal.
Másik ilyen nálam az Oddworld: www.youtube.com/watch?v=i_OHdZpx0_0
Február végén érkezik a felújított változat.
Itt meg érdemes megtekinteni mire képes az új Unreal motor: www.youtube.com/watch?v=rf045VYP3z4süti
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
The Black Mirror? Az volt ilyesmi.Bálesznem horror volt, hanem inkább poénos mint a Grim Fandango vagy a DoTT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
15 dollár steamenstore.steampowered.com/app/316790/
és érkezik hamarosan a Day of the Tentacle is! és akkor már egy kérdés, hátha: rémlik egy hasonló point-and-click kultjáték 2000 körül, ami egy szanatóriumban van valami hasonló helyen játszódott (vagy részben vagy egészében), de nem jut eszembe a címe...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
!!!baggioNagyon nagy kedvenc, és a mai napig semmit sem vesztett az értékéből.
Ugyanúgy felér egy Walking Dead kalandjátékkal.
Másik ilyen nálam az Oddworld: www.youtube.com/watch?v=i_OHdZpx0_0
Február végén érkezik a felújított változat.
Itt meg érdemes megtekinteni mire képes az új Unreal motor: www.youtube.com/watch?v=rf045VYP3z4
több mint 9 éve
!!!---
több mint 9 éve
Xbox Storejátszál inkább all madden szinten sztem és állítgass a slidereken. Nem hinném, hogy ilyen dominancia mellett sokáig lekötne a játék 😊Hello!
Én most hétvégén 12 dollárért vettem meg a madden 15-t One-ra és még 10 UT csomagot is kaptam hozzá mert Super Bowl Edition 😊Habi
Hol tudtad 12 dollárért megvenni?Leonidasz007
24 az ára, csak 1 profilt 2 ember is tud használni, így feleződik a költség
JT Daniels fan
több mint 9 éve
Patrik007
342
játszál inkább all madden szinten sztem és állítgass a slidereken. Nem hinném, hogy ilyen dominancia mellett sokáig lekötne a játék 😊Hello!
Én most hétvégén 12 dollárért vettem meg a madden 15-t One-ra és még 10 UT csomagot is kaptam hozzá mert Super Bowl Edition 😊Habi
Hol tudtad 12 dollárért megvenni?
több mint 9 éve
Maka
2 760
Két hete vásárolt, alig használt (összesen ha ötször be volt kapcsolva) Xbox 360 E (500 GB), kinecttel, kontrollerrel (szintén vadonatúj), dobozzal, garanciával eladó.Van hozzá egy rahedli játék is, szintén csak kipróbálás szinten voltak használva.
Érdeklődni privátban.
több mint 9 éve
játszál inkább all madden szinten sztem és állítgass a slidereken. Nem hinném, hogy ilyen dominancia mellett sokáig lekötne a játék 😊Én most hétvégén 12 dollárért vettem meg a madden 15-t One-ra és még 10 UT csomagot is kaptam hozzá mert Super Bowl Edition 😊
JT Daniels fan
több mint 9 éve
túl jó vagy, ultimate teamezz inkábbAzt nem bántottam, 50-esen van, eredeti állapotában.Madden 15, All-Pro, QB Karrier.. Nevet nem mutatok(az legyen titkos)mi történt, a CPU defense slidereit mindenhol nullára húztad?slowmotion
Eddig a legjobb elért eredményem.😀😀😀Coolearie
15 percesre van beállítva a negyed.Coolearie
több mint 9 éve
Azt nem bántottam, 50-esen van, eredeti állapotában.Madden 15, All-Pro, QB Karrier.. Nevet nem mutatok(az legyen titkos)mi történt, a CPU defense slidereit mindenhol nullára húztad?slowmotion
15 percesre van beállítva a negyed.
több mint 9 éve
Madden 15, All-Pro, QB Karrier.. Nevet nem mutatok(az legyen titkos)mi történt, a CPU defense slidereit mindenhol nullára húztad?
több mint 9 éve
Madden 15, All-Pro, QB Karrier.. Nevet nem mutatok(az legyen titkos)Eddig a legjobb elért eredményem.😀😀😀
több mint 9 éve
DA2-t érdemes Origin leárazáskor venni 2,5-5 euró között szokott futni olyankorg2a-val én is elégedett vagyok (főleg swtor gamecardot vettem ott)
és mostanában ukránoktól is veszek néha cuccot, mert ott jóval olcsóbb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Stopyt
180
Sziasztok. Valaki nyomja a madden 08-at PCn mostani frissitésekkel? Kéne egy kis help
több mint 9 éve
Ma mesélte egyik haverom, hogy pár napja Ő is így járt az instant-gamingel, vásárlás után kapta az infót, hogy küldjön képet a kártyáról, személyiről vagy jogsiról, mert csak úgy kapja meg a vásárolt terméket. Egyből vissza is mondta, neki azt írták, hogy 5 napon belül visszakapja a pénzt.Én meg szintén ezzel a netes adóval szoptam be végül (G2play is ugye Kinguinos azon meg már tényleg van ilyen és mily meglepő pont a Magyaroknál van a legnagyobb adó) úgy, hogy inkább megvettem G2A-n 10 és félért. Asszem ezentúl maradok is annál, meg steamnél, ezekben még 1x sem csalódtam.
több mint 9 éve
Sziasztok!Én pont most próbáltam így megvenni a Dragon Age 2-t.
Tapasztalatok:
-Kinguin: használtam is, tök jó, azonban már gondolom rajta van az új netes vásárlási adó (6 dollárért volt kiírva a DA2, majd minden szarral együtt 9.5 dollár lett a vége. hát nem vettem meg)
-Instant-Gaming: Megvettem, levette a pénz, azonban kiírta, hogy verifikálja magam, mert locked a vásárlásom. Jól felbasztam magam, mert a verifikálás az lett volna, hogy töltsem fel a személyimet (én meg nem vagyok hülye). Írtam a customer supportnak, 2 üzenetváltás után elvileg elkezdték visszautalni a pénzt, azt írták 3-4 nap (még nem kaptam meg).
több mint 9 éve
nem akarok turkálni a pénztárcádban,de inkább fizesd ki pluszban azt az 1000-1500 forintot,de megbízható helyről rendeld.Persze, ezzel Én is így vagyok, ezért is nem vettem meg a lentebb említett oldalakon ahol olcsóbb lenne.
Én is igy vettem az FM-et,vehettem volna nevenincs oldalról 3000-rel olcsóbban,de inkább olyan helyről vettem amiről csak jót olvastam,magyaroktól,külföldiektől egyaránt.Kenny
Itt tudod követni az árakat: www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-15-cd-key-compare-prices/Köszi, ez az allkeyshop egész jó kis oldal, van pár értékelés is az eladókról, így azért könnyebb választani. Bár az igaz, hogy csalóka, mert G2A-n nincs 26 euróért. (jó is lenne 😀) Viszont ez a G2playes már jónak tűnik, ahogy nézem Kinguin ajánlja Őket, tőlük meg már vettem 1-2 dolgot és még nem volt velük gond.
Néha csalóka, de érdemes átböngészni.
www.g2play.net/category/10006/fifa-15-origin-key/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
€28.19 + 70 centért pénzvisszafizetési garancia. De nincsenek tapasztalataim az oldallal kapcsolatban.süti
több mint 9 éve
Valaki nem tud egy oldalt ahol viszonylag olcsón belehet szerezni a Fifa 15-t PC-re? G2A-t nézem egy ideje, de ott 10-11 alá nem igen akar menni.Raven17Itt tudod követni az árakat: www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-15-cd-key-compare-prices/
Néha csalóka, de érdemes átböngészni.
www.g2play.net/category/10006/fifa-15-origin-key/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
€28.19 + 70 centért pénzvisszafizetési garancia. De nincsenek tapasztalataim az oldallal kapcsolatban.
több mint 9 éve
Valaki nem tud egy oldalt ahol viszonylag olcsón belehet szerezni a Fifa 15-t PC-re? G2A-t nézem egy ideje, de ott 10-11 alá nem igen akar menni.Raven17nem akarok turkálni a pénztárcádban,de inkább fizesd ki pluszban azt az 1000-1500 forintot,de megbízható helyről rendeld.
Én is igy vettem az FM-et,vehettem volna nevenincs oldalról 3000-rel olcsóbban,de inkább olyan helyről vettem amiről csak jót olvastam,magyaroktól,külföldiektől egyaránt.
több mint 9 éve
Tegnap néztem, de ott is hasonló körül mozog. Találtam 1-2 oldalt ahol "csak" 9 ezer, de ezeket meg nem ismerem. (instant gaming, gameecard)Valaki nem tud egy oldalt ahol viszonylag olcsón belehet szerezni a Fifa 15-t PC-re? G2A-t nézem egy ideje, de ott 10-11 alá nem igen akar menni.Raven17kinguin?Negritis
több mint 9 éve
Valaki nem tud egy oldalt ahol viszonylag olcsón belehet szerezni a Fifa 15-t PC-re? G2A-t nézem egy ideje, de ott 10-11 alá nem igen akar menni.Raven17kinguin?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Valaki nem tud egy oldalt ahol viszonylag olcsón belehet szerezni a Fifa 15-t PC-re? G2A-t nézem egy ideje, de ott 10-11 alá nem igen akar menni.
több mint 9 éve
Wáááá, 5 év után új gép 😀Én most végeztem az Inquisition-nel, igazából még nem tudom, hogy tetszett-e annyira, mint amennyire vártam...
Hasít rajta minden, de én nyilván a Dragon Ageket tolom végig, aztán jöhet az Inquisition 😊tenorx