NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
226
33
18:30-tól, ARENA4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 9 éve
Elvileg meg lehet mókolni úgy az androidos verziót, hogy menjen 6" alatti kijelzőn is, bár én még nem próbáltam. 4,7"-on kétlem, hogy élvezhető lenne, azért az egy pakliért meg nem szenvedek annyit 😊
több mint 9 éve
Hearthstone emberek! Megérkeztem a játékba, vegyetek fel lelkesen. Heelshawnka a battletagem.shawnkaKell a szám is a battletagből, hogy feltudjalak venni. 😊
több mint 9 éve
Mindjárt kezdünk a heti raiddel, de holnap felrakom vhogy 😉nembaj, gyerünk! 😀shawnkamegy az asztalidon is.shawnkaAz asztalin van már MMO-m, kettő sok lenne 😀gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
nembaj, gyerünk! 😀megy az asztalidon is.shawnkaAz asztalin van már MMO-m, kettő sok lenne 😀gdavid
több mint 9 éve
megy az asztalidon is.shawnkaAz asztalin van már MMO-m, kettő sok lenne 😀
több mint 9 éve
megy az asztalidon is.Sonkám! Értsd már meg, hogy 6" kell neki 😀ez az androidos 😀"Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval"öööHearthstone emberek! Megérkeztem a játékba, vegyetek fel lelkesen. Heelshawnka a battletagem.shawnkaHa kijön végre androidra, akkor elgyepállak 😉gdavid
play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wtcg.hearthstoneshawnka
???
szerk.: tablet kell neki.gdavid
ha szeretnéd belinkelem a macedre is 😀shawnka
2015 Q1-re van ígérve a mobilos verzió (iOS-re ugyanez áll).gdavid
több mint 9 éve
elvileg az Acer Iconia A100nak megvan ami kell, mégse engedi rajtatrükközni meg nem volt kedvem vele 😀
mondjuk, ha az S4 Mini se lesz jó a telefonos verziónak akkor biztos falnak megyek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Sonkám! Értsd már meg, hogy 6" kell neki 😀ez az androidos 😀"Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval"öööHearthstone emberek! Megérkeztem a játékba, vegyetek fel lelkesen. Heelshawnka a battletagem.shawnkaHa kijön végre androidra, akkor elgyepállak 😉gdavid
???
ha szeretnéd belinkelem a macedre is 😀shawnka
2015 Q1-re van ígérve a mobilos verzió (iOS-re ugyanez áll).
több mint 9 éve
aki szereti a Star Wars játékokat:www.humblebundle.com/
több mint 9 éve
Hearthstone emberek! Megérkeztem a játékba, vegyetek fel lelkesen. Heelshawnka a battletagem.shawnkahehe, én béta közepe óta tolom
nagyon jó, de megvannak a korlátai
több mint 9 éve
Hearthstone emberek! Megérkeztem a játékba, vegyetek fel lelkesen. Heelshawnka a battletagem.shawnkaneeeee az előző félévben minden előadáson ez ment 😀😀 vizsgaidőszakba leálltam vele 😀
több mint 9 éve
Transistor ! Most kezdtem bele, de azonnal magával ragadott a játék. Ajánlom mindenkinek !és a soundtrack is nagyon el lett találva : www.youtube.com/watch?v=-zA1jRmAYfU
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
ez az androidos 😀"Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval"öööHearthstone emberek! Megérkeztem a játékba, vegyetek fel lelkesen. Heelshawnka a battletagem.shawnkaHa kijön végre androidra, akkor elgyepállak 😉gdavid
???
ha szeretnéd belinkelem a macedre is 😀
több mint 9 éve
"Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval"öööHearthstone emberek! Megérkeztem a játékba, vegyetek fel lelkesen. Heelshawnka a battletagem.shawnkaHa kijön végre androidra, akkor elgyepállak 😉gdavid
???
szerk.: tablet kell neki.
több mint 9 éve
öööHearthstone emberek! Megérkeztem a játékba, vegyetek fel lelkesen. Heelshawnka a battletagem.shawnkaHa kijön végre androidra, akkor elgyepállak 😉gdavid
play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wtcg.hearthstone
több mint 9 éve
Hearthstone emberek! Megérkeztem a játékba, vegyetek fel lelkesen. Heelshawnka a battletagem.shawnkaHa kijön végre androidra, akkor elgyepállak 😉
több mint 9 éve
Hearthstone emberek! Megérkeztem a játékba, vegyetek fel lelkesen. Heelshawnka a battletagem.
több mint 9 éve
www.ufl.hu/forums/upload/és ebbe hogy tudok jelentkezni,meg mikor ?Dezito88Sziasztok!Vannak még online Madden 08-as ligák?Érdekelne,vagy indíthatnánk egyet,így a szezon végén úgy is nagy hiányunk lesz NFL-ből! 😊Dezito88red.ufl.hu/
én ebben vagyok, nem tudok, hogy lenne még másik aktívBorbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Dezito88
20
és ebbe hogy tudok jelentkezni,meg mikor ?Sziasztok!Vannak még online Madden 08-as ligák?Érdekelne,vagy indíthatnánk egyet,így a szezon végén úgy is nagy hiányunk lesz NFL-ből! 😊Dezito88red.ufl.hu/
én ebben vagyok, nem tudok, hogy lenne még másik aktívBorbinho
több mint 9 éve
Sziasztok!Vannak még online Madden 08-as ligák?Érdekelne,vagy indíthatnánk egyet,így a szezon végén úgy is nagy hiányunk lesz NFL-ből! 😊Dezito88red.ufl.hu/
én ebben vagyok, nem tudok, hogy lenne még másik aktív
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Dezito88
20
Sziasztok!Vannak még online Madden 08-as ligák?Érdekelne,vagy indíthatnánk egyet,így a szezon végén úgy is nagy hiányunk lesz NFL-ből! 😊
több mint 9 éve
Ha mar emlitette suti, Walking Dead Season 1/2 is elerheto a Steamen, 6 dollarert..GO FOR IT
Bar a zombulas nem epp a kedvenc mufajom, ennyiert lehet teszek vele probat, megnezni mit tud a Telltale, es mire szamitsak GoT fronton.Igor
nem fogod megbánni, remek 10 epizód.
több mint 9 éve
Ha mar emlitette suti, Walking Dead Season 1/2 is elerheto a Steamen, 6 dollarert..Bar a zombulas nem epp a kedvenc mufajom, ennyiert lehet teszek vele probat, megnezni mit tud a Telltale, es mire szamitsak GoT fronton.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
madden nfl 08-ban lehet edzőt(stábot) cserélni a csapatnál?gaborikoffseason-ben igen
több mint 9 éve
gaborik
514
madden nfl 08-ban lehet edzőt(stábot) cserélni a csapatnál?
| nincs itt semmi beszoptad |