PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Új Assasins Creedről vélemények?
Stez
egészen fantasztikus (bár én nagy AC fan vagyok)

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 369 — The Mathematician
mikor lesz már kedd?!
 www.youtube.com/watch?v=_9PIVYW8u20

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 786 — no es importante
xbox one tápegységet keresek, valakinek van tippje?
baggio
erre senki semmit? még a microsoftnál is rákérdeztem, tényleg nem lehet az egész országban kapni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
a probléma inkább AMDnél az hogy a videókártyákra elég fosul optimalizálnak mostanában - prociknál is olvastam már problémát steamen, redditen de azt fogadjuk szódával -
Negritis
A probléma sztem a hűtés. 😉
Greengo
Igen, ez volt, de ezzel a zen szériával elvileg nagyon jól kiküszöbölték ezt a túlfűtöttségi problémát. Ha minden igaz kevesebbet fogyaszt, mint az intel azonos teljesítményen. Ráadásul a gyári hűtő, amit kapsz hozzá is jobb, mint az intel esetében. Ezeket az infókat gyűjtöttem be. Jelen esetben ezért merném bevállalni gyári hűtővel a ryzen 1500x-et.
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
a probléma inkább AMDnél az hogy a videókártyákra elég fosul optimalizálnak mostanában - prociknál is olvastam már problémát steamen, redditen de azt fogadjuk szódával -
Negritis
A probléma sztem a hűtés. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 116 — Illegális gyakorló
A Ryzen alap hűtőjéről elég jókat hallottam, hangja elvileg nem sok, alap órajelre teljesen oké. Amúgy a proci 65W-ot eszik alapon, szóval nem egy kazán 😊
OC-hoz nem tudom, mennyire jó a gyári hűtő, annak azért nem árt utána olvasgatni picit.

több mint 8 éve
Még annyi, visszatérve a géphez, hogy többen mondták, több helyen olvastam, hogy ne AMD, hanem Intel legyen a proci. Csábító ez a Ryzen, főleg, hogy új széria, és elvileg ezzel már nincsenek olyan gondok, mint a régebbiekkel de ha mégsem ezt szeretném, melyik I5-ös darab tudná hozni a hasonló szintet, ami árban is ott van, ahol az alább látott? (50k kb.)
kristóf17
Kb az i5 7500. Az i5 pár százalékkal gyorsabb, de pár ezerrel drágább is. Az i5 7400 már a Ryzen alatt van teljesítményben.
Viszont az i5 7500 nem húzható, míg a Ryzen igen. És már borul is az előbbi 😊
Bálesz
Okés. Meg igazából remélem jól hallottam, hogy ez az új ryzen széria kiküszöbölte a túl nagy hőtermelést, ami miatt plusz hűtő kellett, illetve/vagy csökkent az élettartam. Valamint az alap hűtő, ami jár jobb, mint az intelek esetében. Szóval ezért is hajlok most az amd-re, míg előtte nem akartam volna csak intelt.
több mint 8 éve
Még annyi, visszatérve a géphez, hogy többen mondták, több helyen olvastam, hogy ne AMD, hanem Intel legyen a proci. Csábító ez a Ryzen, főleg, hogy új széria, és elvileg ezzel már nincsenek olyan gondok, mint a régebbiekkel de ha mégsem ezt szeretném, melyik I5-ös darab tudná hozni a hasonló szintet, ami árban is ott van, ahol az alább látott? (50k kb.)
kristóf17
Kb az i5 7500. Az i5 pár százalékkal gyorsabb, de pár ezerrel drágább is. Az i5 7400 már a Ryzen alatt van teljesítményben.
Viszont az i5 7500 nem húzható, míg a Ryzen igen. És már borul is az előbbi 😊

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 520 — Whoops, looks like something went wrong.
Új Assasins Creedről vélemények?

több mint 8 éve

Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 786 — no es importante
xbox one tápegységet keresek, valakinek van tippje?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
(közelítsetek rá böngészőben, akkor elvileg látszik faszán)
Na ezt sikerült kiötleni egy hozzáértő ismerősömmel végül ha érdekel bárkit is a sztori Tápon lehet spórolni, illetve ha nem kell valakinek 1 TB, akkor a merevlemezzel. SSD-t és egy másik 8 GB-os memóriát majd évek múlva simán lehet hozzá venni. Annak, amit a képen láttok annak 185k a vége összeszereléssel. Azért ebben szerintem lenne/lesz kraft jó pár évig ha sikerül megvalósítani.
kristóf17
OFF: Remélem sok mínuszod nincs a RuMiNy-ban 😥 .
Duff
Nagyot mentem hó végén, hogy rendbe szedjem a dolgokat 😀
több mint 8 éve
 www.pcgamer.com/bundle-stars-becomes-fanatical-launch-sale-now-live/

több mint 8 éve
nem feltétlen a harc a zseniális - bár sztem az is - de ahol tartok addig a karakterek nagyon adják
főleg Fane

több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Visszavonom a korábbi véleményem:
Most végre volt időm játszani a Divinity OS II -vel, ami nekem nem tetszik, és unalmas is.

A Pillarshoz képest habkönnyű, a Souls sériához képest ingerszegény.
Uninstall 44 eurom bánta
Várom fenti szériák folytatását.
TGA
sztem jobb mint a POE - az is jó - én legalábbis imádom
még csak 28 órát toltam és act2 közepén járok, de nekem nagyon bejön

mondjuk hogy mikor tudom befejezni fingom sincs
jelenleg az új mariot tolom ami zseniális
és 7.én jön a Nioh
Negritis
Nagyon adok a véleményedre, mert másképp látod, de relevánsak az indokaid. De most nagyon nem érzem ezt a jóságot.

De mondjuk Neked a Dark Souls 2 sem tetszett... én meg azt gondolom, hogy a Crown of the Sunken king, és különösen a Crown of the old Iron King egy külön kategória a szérián belül, akkora extázis, hogy a fal adja a másikat.
van ilyen

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Most végre volt időm játszani a Divinity OS II -vel, ami nekem nem tetszik, és unalmas is.

Uninstall 44 eurom bánta
TGA
sztem jobb mint a POE - az is jó - én legalábbis imádom
még csak 28 órát toltam és act2 közepén járok, de nekem nagyon bejön

mondjuk hogy mikor tudom befejezni fingom sincs
jelenleg az új mariot tolom ami zseniális
és 7.én jön a Nioh

több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 423
Na ezt sikerült kiötleni egy hozzáértő ismerősömmel végül ha érdekel bárkit is a sztori Tápon lehet spórolni, illetve ha nem kell valakinek 1 TB, akkor a merevlemezzel. SSD-t és egy másik 8 GB-os memóriát majd évek múlva simán lehet hozzá venni. Annak, amit a képen láttok annak 185k a vége összeszereléssel. Azért ebben szerintem lenne/lesz kraft jó pár évig ha sikerül megvalósítani.
kristóf17
OFF: Remélem sok mínuszod nincs a RuMiNy-ban 😥 .
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride

Uninstall 44 eurom bánta

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Tápon ennél jobban már ne spórolj.
Memóriából lehetne esetleg valami olcsóbbat, de ha belefér a keretbe, akkor nem gáz.
Bálesz
Ahh fene, nem raktam át. Ez a memória lett kiválasztva:

www.pcx.hu/crucial-ballistix-elite-8gb-ddr4-3000mhz-ble8g4d30aeea-memoria-811151

Ezzel picit olcsóbb.
több mint 8 éve
Tápon ennél jobban már ne spórolj.
Memóriából lehetne esetleg valami olcsóbbat, de ha belefér a keretbe, akkor nem gáz.

több mint 8 éve

Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
ha az újabb játékok is érdekelnek akkor sztem egy nvidia1060 vagy 1050ti köré valamit fel lehet annyiból építeni

mondjuk a hangfalat sztem vedd teljesen külön, és biztos kell neked dvd meghajtó 2017ben?

ipon.hu/site/builder_page2_mod/21/reset
elsőre vmi ilyesmit találtam, de nemtom a proci mire elég
és a sima 2gigás 1050, bár jó azért nem az igazi
Negritis
Ez elég sok sebből vérzik 😊
Ennyi pénzből, ha már i3, akkor 7100. Ugyanannyiba kerül, újabb, gyorsabb.
Alaplapból tuti nem 110-eset vennék.
Chieftec smart tápok felejtősek.
VGA-ból 1050Ti alá már nem mennék új gép építésénél 😊
Ja, 8 giga RAM alatt nem sok értelme van gépet építeni már. Tudom, hogy mocsok drága a DDR4, de 4 giga semmire nem elég.
Bálesz
Hazaérek és mutatom mi lett a (úgy tűnik) végső döntés nagyjából. i3 7100 volt porondon, de végül másra esett a választás.
több mint 8 éve
ha az újabb játékok is érdekelnek akkor sztem egy nvidia1060 vagy 1050ti köré valamit fel lehet annyiból építeni

mondjuk a hangfalat sztem vedd teljesen külön, és biztos kell neked dvd meghajtó 2017ben?

Negritis
Ez elég sok sebből vérzik 😊
Ennyi pénzből, ha már i3, akkor 7100. Ugyanannyiba kerül, újabb, gyorsabb.
Alaplapból tuti nem 110-eset vennék.
Chieftec smart tápok felejtősek.
VGA-ból 1050Ti alá már nem mennék új gép építésénél 😊
Ja, 8 giga RAM alatt nem sok értelme van gépet építeni már. Tudom, hogy mocsok drága a DDR4, de 4 giga semmire nem elég.

Szerkesztette: Bálesz

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 487 — Omar's Coming Yo!

Negritis
Én tuti 970-et vennék,nekem is az van és széthajthatatlan,prociból 2500k vagy 3570k még mindig rettentő jó pláne ha játékról van szó.