NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

PC és Konzol

28 feliratkozó

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ahogy nézem olyasmi lehet mint a Deadlight. Az kifejezetten tetszett nekem

több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

Amikor JÁTÉKFEJLESZTŐK SZENVEDÉLYBŐL készítenek egy játékot, és nem egy marketinges csapat felügyel mindent, hogy honnan lehetne még több pénzt kisajtolni a vevőkből. Jó ötlet, jó kivitelezéssel, egy szimpatikus fejlesztőgárdától.
több mint 10 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Maddenben melyik csapatnál van olyan defense playbook amiben van egy olyan play,hogy az összes játékos zónázik?Online a pocket passerek ellen jó lehet,3. és hosszú szituknál,ellenem is sokszor szokták használni,de Kaepernickel ha kimozgok oldalra akkor összekeverednek a zónák és simán át lehet lőni.

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ha vki használt PS3 konzolt venne, van nálam eladó.
Paraméterek: Slim, 320 GB
Játékok: Fifa 15, Madden 15, Madden 25, GTA V, Battlefild 4 Premium, Battlefield 3 Premium, F1 2012, F1 2011, NHL 14, Assassin's creed 3, Nascar 2011, Split/Second Velocity, NCAA Football 13, NCAA Football 10
HDMI kábel, headset, 2 joy, eredeti doboz, eredeti papírjai

JT Daniels fan
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Vietnámba is eljutott az Age of Empires, tolják is onlány ázsiai módra:
 www.youtube.com/watch?v=QCORGzRa1R8

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Ingyen Metro 2033:  www.humblebundle.com/store
több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
nem tudtjátok, létezik nálunk vmi magyar xbox közösség?
sztem beruházok egy új xbox konzolra, csak kellene vmi magyar vélemény is a szememnek, hogy biztos legyek a döntésemben 😕Habi
Maradj a seggeden és vegyél PS4-et!gdavid
a spanok az xbox-ban látják az új generációt, alkalmazkodom hozzájuk. Plusz ott a Forza Horizon 2 ami eléggé jónak néz ki 😀 És még olcsóbbra is jövök kiHabi
Spanok nem értenek hozzá! Forza árkád sz@r! Marad a PS4!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
sztem beruházok egy új xbox konzolra, csak kellene vmi magyar vélemény is a szememnek, hogy biztos legyek a döntésemben 😕Habi
Maradj a seggeden és vegyél PS4-et!gdavid
a spanok az xbox-ban látják az új generációt, alkalmazkodom hozzájuk. Plusz ott a Forza Horizon 2 ami eléggé jónak néz ki 😀 És még olcsóbbra is jövök ki

JT Daniels fan
több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Maradj a seggeden és vegyél PS4-et!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Witcher 3-hoz 16 DLC fog jönni. Ingyen.
 www.gamestar.hu/cd-projekt-red-the-witcher-3-wild-hunt-minden-dlc-ingyenes.html

"Mindenki aki megveszi a játékot, ingyen megkapja majd azt a 16 letölthető tartalmat, amit készítettünk hozzá. Nem kell előrendelni, nem kell semmiféle különleges kiadást beszerezni. Ha megvan a játék, akkor mind a tiéd. Így köszönjük meg, hogy megvetted az alkotásunkat."

Lehet ezt így is csinálni.
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 824
Én ajánlanám a Mobilaréna/Prohardver/ITcafe/Gamepod xbox fórumait :

Xbox 360 :  mobilarena.hu/tema/xbox_360_no_warez_semmilyen_formaban_faq_es_valasz/friss.html

Xbox One :
 mobilarena.hu/tema/xbox_one/friss.html
több mint 10 éve
sztem beruházok egy új xbox konzolra, csak kellene vmi magyar vélemény is a szememnek, hogy biztos legyek a döntésemben 😕

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Megmernék esküdni, hogy CoD reklám volt az nfl.com háttere. 😓
több mint 10 éve
Egynek elmegy...

több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
box360-ra kiadjak a San Andreas grafikailag felhúzott változatt, SHIT CJ!
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Ja igen?Mert en vmi olyat olvastam regebben,hogy a III egy bizonyos eladott peldanyanak egy ujra kiadasa es csak a multi az extra benne.Meg meg 1-2 dolog...de akkor ez hulyeseg volt gondolom.Koszi
több mint 10 éve
Mi a kulonbseg a God of War III es a GoW Ascension kozott?
Mert az meg nem a IV.ZoliZoltán
Ascension az egész sorozat előzménye.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Mi a kulonbseg a God of War III es a GoW Ascension kozott?
Mert az meg nem a IV.
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
több mint 10 éve
Sziasztok!Xboxra van meg a madden 2015 és már a 14be és itt a 15be is nagyon idegesített,hogy lehetetlen védekezni benne! Zónázok,blitzelek,mindent csinálok,de akkor is 40-50 pontokat kapok,200yardokat futnak ellenem,és 90-95%al passzolna az irányítók,mit csináljak,hogy "reálisabb" legyen a gép tudása?Dezito88
Slidereken állítgass. Vannak jófélék fent a youtube-on például.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Sziasztok!Xboxra van meg a madden 2015 és már a 14be és itt a 15be is nagyon idegesített,hogy lehetetlen védekezni benne! Zónázok,blitzelek,mindent csinálok,de akkor is 40-50 pontokat kapok,200yardokat futnak ellenem,és 90-95%al passzolna az irányítók,mit csináljak,hogy "reálisabb" legyen a gép tudása?Dezito88
tanuld meg az irányítást. meg hogyan kell playeket hívni. nem árt, ha tudod olvasni a támadóalakzatokat.
több mint 10 éve
Dezito88 Dallas Cowboys 20
Sziasztok!Xboxra van meg a madden 2015 és már a 14be és itt a 15be is nagyon idegesített,hogy lehetetlen védekezni benne! Zónázok,blitzelek,mindent csinálok,de akkor is 40-50 pontokat kapok,200yardokat futnak ellenem,és 90-95%al passzolna az irányítók,mit csináljak,hogy "reálisabb" legyen a gép tudása?
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
FUT valaki pc-n?
Összedobhatnánk egy bajnokságot ha vagyunk elegen(ha jól láttam ez az egyik új funkció)

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Alien Isolation... Azt a mocskos o_o

több mint 10 éve
😀