NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
89
19
18:30-tól, ARENA4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 10 éve
Ahogy nézem olyasmi lehet mint a Deadlight. Az kifejezetten tetszett nekem
több mint 10 éve
Amikor JÁTÉKFEJLESZTŐK SZENVEDÉLYBŐL készítenek egy játékot, és nem egy marketinges csapat felügyel mindent, hogy honnan lehetne még több pénzt kisajtolni a vevőkből. Jó ötlet, jó kivitelezéssel, egy szimpatikus fejlesztőgárdától.
több mint 10 éve
JoeyPorter
2 630
Maddenben melyik csapatnál van olyan defense playbook amiben van egy olyan play,hogy az összes játékos zónázik?Online a pocket passerek ellen jó lehet,3. és hosszú szituknál,ellenem is sokszor szokták használni,de Kaepernickel ha kimozgok oldalra akkor összekeverednek a zónák és simán át lehet lőni.
több mint 10 éve
ha vki használt PS3 konzolt venne, van nálam eladó.Paraméterek: Slim, 320 GB
Játékok: Fifa 15, Madden 15, Madden 25, GTA V, Battlefild 4 Premium, Battlefield 3 Premium, F1 2012, F1 2011, NHL 14, Assassin's creed 3, Nascar 2011, Split/Second Velocity, NCAA Football 13, NCAA Football 10
HDMI kábel, headset, 2 joy, eredeti doboz, eredeti papírjai
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Vietnámba is eljutott az Age of Empires, tolják is onlány ázsiai módra:www.youtube.com/watch?v=QCORGzRa1R8
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Spanok nem értenek hozzá! Forza árkád sz@r! Marad a PS4!a spanok az xbox-ban látják az új generációt, alkalmazkodom hozzájuk. Plusz ott a Forza Horizon 2 ami eléggé jónak néz ki 😀 És még olcsóbbra is jövök kiHabinem tudtjátok, létezik nálunk vmi magyar xbox közösség?Maradj a seggeden és vegyél PS4-et!gdavid
sztem beruházok egy új xbox konzolra, csak kellene vmi magyar vélemény is a szememnek, hogy biztos legyek a döntésemben 😕Habi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
a spanok az xbox-ban látják az új generációt, alkalmazkodom hozzájuk. Plusz ott a Forza Horizon 2 ami eléggé jónak néz ki 😀 És még olcsóbbra is jövök kinem tudtjátok, létezik nálunk vmi magyar xbox közösség?Maradj a seggeden és vegyél PS4-et!gdavid
sztem beruházok egy új xbox konzolra, csak kellene vmi magyar vélemény is a szememnek, hogy biztos legyek a döntésemben 😕Habi
JT Daniels fan
több mint 10 éve
nem tudtjátok, létezik nálunk vmi magyar xbox közösség?Maradj a seggeden és vegyél PS4-et!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Witcher 3-hoz 16 DLC fog jönni. Ingyen.www.gamestar.hu/cd-projekt-red-the-witcher-3-wild-hunt-minden-dlc-ingyenes.html
"Mindenki aki megveszi a játékot, ingyen megkapja majd azt a 16 letölthető tartalmat, amit készítettünk hozzá. Nem kell előrendelni, nem kell semmiféle különleges kiadást beszerezni. Ha megvan a játék, akkor mind a tiéd. Így köszönjük meg, hogy megvetted az alkotásunkat."
Lehet ezt így is csinálni.
több mint 10 éve
cartman023
824
nem tudtjátok, létezik nálunk vmi magyar xbox közösség?Én ajánlanám a Mobilaréna/Prohardver/ITcafe/Gamepod xbox fórumait :
Xbox 360 : mobilarena.hu/tema/xbox_360_no_warez_semmilyen_formaban_faq_es_valasz/friss.html
Xbox One :
mobilarena.hu/tema/xbox_one/friss.html
több mint 10 éve
nem tudtjátok, létezik nálunk vmi magyar xbox közösség?sztem beruházok egy új xbox konzolra, csak kellene vmi magyar vélemény is a szememnek, hogy biztos legyek a döntésemben 😕
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Megmernék esküdni, hogy CoD reklám volt az nfl.com háttere. 😓
több mint 10 éve
JéBé
7 035
box360-ra kiadjak a San Andreas grafikailag felhúzott változatt, SHIT CJ!
több mint 10 éve
Ja igen?Mert en vmi olyat olvastam regebben,hogy a III egy bizonyos eladott peldanyanak egy ujra kiadasa es csak a multi az extra benne.Meg meg 1-2 dolog...de akkor ez hulyeseg volt gondolom.Koszi
több mint 10 éve
Mi a kulonbseg a God of War III es a GoW Ascension kozott?Ascension az egész sorozat előzménye.
Mert az meg nem a IV.ZoliZoltán
több mint 10 éve
Mi a kulonbseg a God of War III es a GoW Ascension kozott?Mert az meg nem a IV.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Sziasztok!Xboxra van meg a madden 2015 és már a 14be és itt a 15be is nagyon idegesített,hogy lehetetlen védekezni benne! Zónázok,blitzelek,mindent csinálok,de akkor is 40-50 pontokat kapok,200yardokat futnak ellenem,és 90-95%al passzolna az irányítók,mit csináljak,hogy "reálisabb" legyen a gép tudása?Dezito88Slidereken állítgass. Vannak jófélék fent a youtube-on például.
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Sziasztok!Xboxra van meg a madden 2015 és már a 14be és itt a 15be is nagyon idegesített,hogy lehetetlen védekezni benne! Zónázok,blitzelek,mindent csinálok,de akkor is 40-50 pontokat kapok,200yardokat futnak ellenem,és 90-95%al passzolna az irányítók,mit csináljak,hogy "reálisabb" legyen a gép tudása?Dezito88tanuld meg az irányítást. meg hogyan kell playeket hívni. nem árt, ha tudod olvasni a támadóalakzatokat.
több mint 10 éve
Dezito88
20
Sziasztok!Xboxra van meg a madden 2015 és már a 14be és itt a 15be is nagyon idegesített,hogy lehetetlen védekezni benne! Zónázok,blitzelek,mindent csinálok,de akkor is 40-50 pontokat kapok,200yardokat futnak ellenem,és 90-95%al passzolna az irányítók,mit csináljak,hogy "reálisabb" legyen a gép tudása?
több mint 10 éve
FUT valaki pc-n?Összedobhatnánk egy bajnokságot ha vagyunk elegen(ha jól láttam ez az egyik új funkció)
több mint 10 éve
Alien Isolation... Azt a mocskos o_o