NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

PC és Konzol

28 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
nem is tudom, hogy a Watch Dogs vagy a Shadow of Mordor sztorija volt-e a nagyobb csalódás... Pedig maga a játék alapból mindkettőnél remek lehetne, de a hozzájuk írt történet egy önismétlésbe fulladó katasztrófa, elképesztően buta AI-val

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Shadow of Mordor eleje. EXPOZÍCIÓHEGYEK

nagyon próbál rejtelmes lenni, eddig nagyon nem áll jól neki. játékmechanikailag meg egyazegyben Arkham Origins.
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
fifa 15-t tolja valaki?Asbee
én nyomom, de egyelőre csak az UT-t

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
megjött a Shadow of Mordor. viszlát élet.shawnka
Azért majd szakíts rá időt, hogy megírod tényleg olyan jó-e. 😊
Főleg a LotR hangulat érdekel, vagy csak free flow verekedés orkok ellen.süti
bizony bizony én is kíváncsi vagyok. Leghamarabb szombat délután tudom kézben tartani

több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
megjött a Shadow of Mordor. viszlát élet.shawnka
Azért majd szakíts rá időt, hogy megírod tényleg olyan jó-e. 😊
Főleg a LotR hangulat érdekel, vagy csak free flow verekedés orkok ellen.
több mint 10 éve
megjött a Shadow of Mordor. viszlát élet.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
fifa 15-t tolja valaki?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hiába illetik AC és Batman "klónnak", nagyon úgy fest, hogy végre kapunk egy jó LotR játékot:
 www.ign.com/articles/2014/09/26/middle-earth-shadow-of-mordor-reviewsüti
eleinte fintorogtam meg legyintettem rá, de az utóbbi hetekbe engem is rendesen lázba hozott

amit még várok nagyon az a The Crew. Utoljára a forza horizonal játszottam ami kocsis játék az tetszett is de azóta semmi. Az eddig látottak és hallottak alapján viszont ez rendesen bejön 😊

több mint 10 éve
Hiába illetik AC és Batman "klónnak", nagyon úgy fest, hogy végre kapunk egy jó LotR játékot:
 www.ign.com/articles/2014/09/26/middle-earth-shadow-of-mordor-review
több mint 10 éve
Whoohoo:

Kiegészítőben már kipróbálhattuk, most teljesen új játékként foglalhatjuk el Rómát a hunokkal.
Mondjuk vannak kétségeim, hogy teljes játékként megéri-e majd az árát, de most a Rome 2 úgyis kimaradt.
Gameplay:  www.youtube.com/watch?v=HnfhE9CBJqg#t=14
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
problémám van a call of duty 4 multiplayer-ében.

szóval a játék eredeti. ugyanabban a szobában lakok, mint tavaly és most fel szerettem volna telepíteni a játékot, de csak 114 szervert talál.
(a játék inditásakor kiirta, hogy hiányzik egy dll fájl. letöltöttem a szükségeset és bemásoltam a játék könyvtárába. de tudtommal, ez nem befolyásolna semmit, de azért leírtam.)

mi lehet a gond? beütöttem goodle-ba, kiadott egy külföldi fórumot, ahol feltették ezt a kérdést, de senki nem válaszolt rá, így nincs jelenleg ötletem. nektek esetleg?

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Nem tudjátok esetleg hogy a Madden15-ben scouting-nál a development-ben mi az erősorrend? (fast, avg, star)Proxi
Leggyorsabban a star fejlődik,utána a fast és végül a avgJoeyPorter
Köszönöm!
😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 10 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Nem tudjátok esetleg hogy a Madden15-ben scouting-nál a development-ben mi az erősorrend? (fast, avg, star)Proxi
Leggyorsabban a star fejlődik,utána a fast és végül a avg

több mint 10 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Nem tudjátok esetleg hogy a Madden15-ben scouting-nál a development-ben mi az erősorrend? (fast, avg, star)

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
nekem a szokásos bundás csapathoz igazából kaptam 3 jó játékost: Zieler, Jung, Harnik. Rajtuk kívül igazából Carvalho még jó, Poli meg Paloschi.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
bjarte90 New England Patriots 32
Akkor hasonló mintára aki Xbox One-n Madden 15-özne, írjon. Ugyanitt Destiny játékosok is jelentkezhetnek. 😊
több mint 10 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
jövök majd én isshawnka
Okés. Gyertek csak. Remélem idővel megleszünk. Haverokat lehet majd szépen behívni. 😊

@KJuraszik
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
En kaptam 5 csomagot.a legjobb ronaldinho es osman volt😀

több mint 10 éve
jövök majd én is
több mint 10 éve
dr0725 New England Patriots 482
Jó lenne összehozni egy ps4-es madden 15 online magyar franchise ligát. gyertek, jelentkezzetek.

playstationcommunity.hu/blog/32539Mad
Beléptem 😊
több mint 10 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Jó lenne összehozni egy ps4-es madden 15 online magyar franchise ligát. gyertek, jelentkezzetek.

playstationcommunity.hu/blog/32539

@KJuraszik
több mint 10 éve
EA meg megint hozta formáját 😀 tegnapra beígérték fifa 15-höz fut web appot, reggel néztem még akkor sem ment 😀Asbee
vhogy reggel tájt indult el, nagyon csicska csapatot kaptam 😀 nulla normális játékos 😕Habi
Én szerencsére kaptam +3 csomagot eddigi ténykedésem miatt😀Asbee
én is 3 ajándék csomaggal nyitottam, csak értelmes játékos nem volt bennük (minő meglepetés 😀 )

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
EA meg megint hozta formáját 😀 tegnapra beígérték fifa 15-höz fut web appot, reggel néztem még akkor sem ment 😀Asbee
vhogy reggel tájt indult el, nagyon csicska csapatot kaptam 😀 nulla normális játékos 😕Habi
Én szerencsére kaptam +3 csomagot eddigi ténykedésem miatt😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
vhogy reggel tájt indult el, nagyon csicska csapatot kaptam 😀 nulla normális játékos 😕

JT Daniels fan
több mint 10 éve
10 éves a Dawn of War:  www.pcgamer.com/2014/09/19/dawn-of-war-retrospective-ten-years-of-war-in-the-41st-millennium/