PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 8 éve
nem, ez már rég megszűnt az új generációra. én rendre vásárolok amerikai boltokban játékokat, amik gond nélkül mennek a Magyarországon vásárolt gépemen.Szerintem elviszi, akkor lenne gáz ha amerika vagy japán lenne az import.Európán belül asszem csak PAL jelszabvány van. (De azért nézz még utána ez csak az én tippem)Hali Srácok!Valaki? Vagy ennyire hülyeséget kérdezek?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha itt angliában veszek játékot PS4-re, azt tudom e majd használni otthon a "Magyar" konzolon?
Lehet hogy hülyeség, de mintha régen lett volna ilyen, hogy a külföldön vett játékok itthon nem mennek(itthon vásárolt konzolon egészen pontosan).
Cowboykarcsi90
Cowboykarcsi90
Drip
több mint 8 éve
amit találtam info:community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/List-of-Region-Codes-for-PS4-Games/td-p/45356141
és elvileg maguk a játékok region free-k, viszont a DLC-k már nem biztos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
En vettem Yakuza jatekot, ami siman futott... de valoban vannak kivetelek
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
azért a japán játékok esetében ebben nem lennék biztosmármint az tudom hogy vannak különbségek a western és japanase kiadások között
egyik általam ismert ilyen az a Demons Souls
több mint 8 éve
Ez mar a PS3-nal se volt gond.. sot JPN/USA se gond. Tudomasom szerint szinte az osszes jatek region free (ez alapjan guglizhato a kerdes, region free/region locked), talan 1-2 kivetel akad, ezert en rakeresnek a jatekra biztos ami biztos, de az esetek 99.9%-ban nincs ilyen gond...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
KösziSzerintem elviszi, akkor lenne gáz ha amerika vagy japán lenne az import.Európán belül asszem csak PAL jelszabvány van. (De azért nézz még utána ez csak az én tippem)Hali Srácok!Valaki? Vagy ennyire hülyeséget kérdezek?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha itt angliában veszek játékot PS4-re, azt tudom e majd használni otthon a "Magyar" konzolon?
Lehet hogy hülyeség, de mintha régen lett volna ilyen, hogy a külföldön vett játékok itthon nem mennek(itthon vásárolt konzolon egészen pontosan).
Cowboykarcsi90
Cowboykarcsi90
Drip
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Szerintem elviszi, akkor lenne gáz ha amerika vagy japán lenne az import.Európán belül asszem csak PAL jelszabvány van. (De azért nézz még utána ez csak az én tippem)Hali Srácok!Valaki? Vagy ennyire hülyeséget kérdezek?
Cowboykarcsi90
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Hali Srácok!Valaki? Vagy ennyire hülyeséget kérdezek?
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Hali Srácok!Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha itt angliában veszek játékot PS4-re, azt tudom e majd használni otthon a "Magyar" konzolon?
több mint 8 éve
amúgy ha a Surge jól sül el, simán el tudom képzelni hogy lesz vmi WH40k theme-d soulsgame
több mint 8 éve
Igaz igazmaga a games workshop sztem nem dolgozik rajtra 😀nemtom it hány fan van, de3régi perverzióm 😊 Annyira japán, annyira beteg!
www.youtube.com/watch?v=0Hyw2h7VX8Y
Negritis
Állítólag a Games Workshop dolgozik egy Bloodborne stílusú játékon ....
TGA
ők elvileg csak ki licencelik, esetleg megbíznak fejlesztőt vele
Negritis
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
maga a games workshop sztem nem dolgozik rajtra 😀nemtom it hány fan van, de3régi perverzióm 😊 Annyira japán, annyira beteg!
Negritis
TGA
ők elvileg csak ki licencelik, esetleg megbíznak fejlesztőt vele
több mint 8 éve
nemtom it hány fan van, de3régi perverzióm 😊 Annyira japán, annyira beteg!
Negritis
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
nemtom it hány fan van, de3www.youtube.com/watch?v=0Hyw2h7VX8Y
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 491
Igen, tudom, hogy nem adnak ki ps2-re tobb jatekot. Talan a pes2014 volt az utolso. Ezt a platformot nyuzom, mivel az igenyeimet kiszolgalja.Birja ameddig birja. Par ora miatt nem ruhaznek be egy uj konzolra attol fuggetlenul, hogy csabitoak az altalam kedvelt (sport)jatekok. Foleg az espn nfl 2k az ami eleg nehezen felulmulhatatlan ennyi ev tavlatabol is.bizonyára ezért keresett haszált játékot.14 éves vagyok, de muter szerint egy hónapot röhögve letagadhatnék. Díjaznám, ha nem fiatalítanál.Stez, hany eves vagy?12?..vagy 10?Van vkinek- hasznalt- NBA 2K jateka..ps2-re? 😊Commodore 64-re nem jó? Arra nekem van.
ZoliMP
Stez
Sok mas user elolvasta az irasomat es ennyi.Neked kotelezo volt negativan megnyilvanulni😊
Fasza gyerek vagy😉
ZoliMP
Kihagyhatatlan volt a válasz, mivel PS2-re tudtommal már egy ideje nemigen adnak ki NBA-t, igazából alig-alig valamit, ezek már PS3-ra is igen limitált példányszámban jönnek ki, úgyhogy elég extrém volt a kérdésed. 8-)
Stez
írhatott volna Madden NFL-t PC-re is, oda is elsütötted volna a C64-es viccet, merthogy 2007 óta nem jött ki PC-s változat?
slowmotion
Szoval akinek van elfekvevoben 1 nba 2k kiadas annak orulnek, persze penzert.Termeszetesen a netet is bongeszem.
u.i.
Stez.
Sajna fotot nem lattam rolad. Az irasod alapjan tippeltem a 12 😕
Bocsi.
Szeritem ezt tultargyaltuk!😊
több mint 8 éve
bizonyára ezért keresett haszált játékot.14 éves vagyok, de muter szerint egy hónapot röhögve letagadhatnék. Díjaznám, ha nem fiatalítanál.Stez, hany eves vagy?12?..vagy 10?Van vkinek- hasznalt- NBA 2K jateka..ps2-re? 😊Commodore 64-re nem jó? Arra nekem van.
ZoliMP
Stez
Sok mas user elolvasta az irasomat es ennyi.Neked kotelezo volt negativan megnyilvanulni😊
Fasza gyerek vagy😉
ZoliMP
Kihagyhatatlan volt a válasz, mivel PS2-re tudtommal már egy ideje nemigen adnak ki NBA-t, igazából alig-alig valamit, ezek már PS3-ra is igen limitált példányszámban jönnek ki, úgyhogy elég extrém volt a kérdésed. 8-)
Stez
írhatott volna Madden NFL-t PC-re is, oda is elsütötted volna a C64-es viccet, merthogy 2007 óta nem jött ki PC-s változat?
több mint 8 éve
14 éves vagyok, de muter szerint egy hónapot röhögve letagadhatnék. Díjaznám, ha nem fiatalítanál.Stez, hany eves vagy?12?..vagy 10?Van vkinek- hasznalt- NBA 2K jateka..ps2-re? 😊Commodore 64-re nem jó? Arra nekem van.
ZoliMP
Stez
Fasza gyerek vagy😉
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 491
Stez, hany eves vagy?12?..vagy 10?Van vkinek- hasznalt- NBA 2K jateka..ps2-re? 😊Commodore 64-re nem jó? Arra nekem van.
ZoliMP
Stez
Fasza gyerek vagy😉
több mint 8 éve
Van vkinek- hasznalt- NBA 2K jateka..ps2-re? 😊Commodore 64-re nem jó? Arra nekem van.
ZoliMP
több mint 8 éve
Van itt olyan aki Xbox360-on játszik vagy meg van neki a PES 2017? Mert ha igen akkor olyan gondom van hogy amióta kijött az új update rámegyek hogy letöltse végez a letöltéssel aztán újból és újból le akarja tölteni, ha meg nem töltöm le vele akkor a játék elindul de ha edzést vagy matchet indítok akkor lefagy a betöltő képernyő után. Valaki ötlet esetleg?
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 491
Van vkinek- hasznalt- NBA 2K jateka..ps2-re? 😊
több mint 8 éve
azt ugye mindig le kell majd töltened, ha letörölted, de legalább nem kell keresgélni 😊Le kellett töltenem újra de no problem, attól fostam hogy azt sem engedi majd ( PES 2017 copat.... x360)Olyan kérdésem van hogy ha az xbox storeból (online letöltött) játékot letörlöm van e lehetőségem újra telepíteni ?igen, a ready to install helyre kerülnek be és nem kell keresgetni utána store-ban.
Jack Zoltán
Habi
Jack Zoltán

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Le kellett töltenem újra de no problem, attól fostam hogy azt sem engedi majd ( PES 2017 copat.... x360)Olyan kérdésem van hogy ha az xbox storeból (online letöltött) játékot letörlöm van e lehetőségem újra telepíteni ?igen, a ready to install helyre kerülnek be és nem kell keresgetni utána store-ban.
Jack Zoltán
Habi
több mint 8 éve
Olyan kérdésem van hogy ha az xbox storeból (online letöltött) játékot letörlöm van e lehetőségem újra telepíteni ?igen, a ready to install helyre kerülnek be és nem kell keresgetni utána store-ban.
Jack Zoltán

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Olyan kérdésem van hogy ha az xbox storeból (online letöltött) játékot letörlöm van e lehetőségem újra telepíteni ?