PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 12 éve
wot-osok már jelentkezhetnek wow alpha testernekbriareosHa válaszolok nekik XFire és Overwolf programokat érintő kérdésekre ? 😂
Egyébként GW2 bétára is lehet már jelentkezni.
ME3 Demo pedig csak Orginen játszható.
több mint 12 éve
ME 3 demó is csak originnel játszható?Double Basszem ja
több mint 12 éve
wot-osok már jelentkezhetnek wow alpha testernek
több mint 12 éve
ME 3 demó is csak originnel játszható?
több mint 12 éve
Milyen néven vagy a ROR-ban?A WoTos nagyágyúkhoz lenne egy kérdésem. Szeretnék végre én is egy klánba kerülni. Ezelőtt egy csatában, egy magyar klán toborzott, de hozzájuk én nagyon kisfiú vagyok 😀 Vannak kisebb klánok, ahova megéri belépni, vagy még gyúrjak kicsit és majd akkor menjek egy nagyobba?visi_bÉn már nem nagyon vagyok aktív, de tegnap éppen felnéztem mivan. A RoR-ban vagyok, de este nem tudtak 15-t embert összeszedni CW-re, szóval szerintem most mindenütt örülnek az aktív embereknek. 😊s.gergo
Csak nem raylewis91_HUN?
több mint 12 éve
Nah akkor majd körülnézek. Most épp a Tigris a legnagyobb tankom, igaz az már teljesen fel van fejlesztve és most indult a gyűjtés a Királytigrisre.A WoTos nagyágyúkhoz lenne egy kérdésem. Szeretnék végre én is egy klánba kerülni. Ezelőtt egy csatában, egy magyar klán toborzott, de hozzájuk én nagyon kisfiú vagyok 😀 Vannak kisebb klánok, ahova megéri belépni, vagy még gyúrjak kicsit és majd akkor menjek egy nagyobba?visi_bIgaz klánba még nem vagyok, de igen, vannak kisebbek is. Esetleg egy nagyobb, nevesebb klán indít külön akadémiát ahova a még kisebbeket toborozzák. Kisebb tankokkal Clan Warsozni biztos nem fognak engedni, de platoonban mennek a gyakorlások.
Engem a HTO keresett meg és csak IS-nél tartok, de ahogy néztem vannak benne még kisebbek is. Szóval mindenképpen találhatsz már kisebb szinten is magadnak klánt.süti
több mint 12 éve
marketing 😀a Gyáróriások műsorban holnap az EA-t mutatják be a Fifa sorozat miatt. Start 22:00A világ legfantasztikusabb videójátéka ? 😀
bemutató link:
http://natgeotv.com/hu/fifa/videok/beharangozoHabi
Amúgy köszi. 😊 Szeretem a sorozatot, remélem nem csak a FIFA-ra, hanem inkább az EA-re koncentrálnak majd.süti
én úgy tudom, hogy nagyon a Fifa sorozatra lesz kihegyezve a dolog, bár tény hogy az EA-ről én is megnéznék egy átfogó bemutató filmet, de valszeg nem holnap fog erre sor kerülni
JT Daniels fan
több mint 12 éve
A WoTos nagyágyúkhoz lenne egy kérdésem. Szeretnék végre én is egy klánba kerülni. Ezelőtt egy csatában, egy magyar klán toborzott, de hozzájuk én nagyon kisfiú vagyok 😀 Vannak kisebb klánok, ahova megéri belépni, vagy még gyúrjak kicsit és majd akkor menjek egy nagyobba?visi_bIgaz klánba még nem vagyok, de igen, vannak kisebbek is. Esetleg egy nagyobb, nevesebb klán indít külön akadémiát ahova a még kisebbeket toborozzák. Kisebb tankokkal Clan Warsozni biztos nem fognak engedni, de platoonban mennek a gyakorlások.
Engem a HTO keresett meg és csak IS-nél tartok, de ahogy néztem vannak benne még kisebbek is. Szóval mindenképpen találhatsz már kisebb szinten is magadnak klánt.
több mint 12 éve
A WoTos nagyágyúkhoz lenne egy kérdésem. Szeretnék végre én is egy klánba kerülni. Ezelőtt egy csatában, egy magyar klán toborzott, de hozzájuk én nagyon kisfiú vagyok 😀 Vannak kisebb klánok, ahova megéri belépni, vagy még gyúrjak kicsit és majd akkor menjek egy nagyobba?visi_bÉn már nem nagyon vagyok aktív, de tegnap éppen felnéztem mivan. A RoR-ban vagyok, de este nem tudtak 15-t embert összeszedni CW-re, szóval szerintem most mindenütt örülnek az aktív embereknek. 😊
több mint 12 éve
a Gyáróriások műsorban holnap az EA-t mutatják be a Fifa sorozat miatt. Start 22:00A világ legfantasztikusabb videójátéka ? 😀
bemutató link:
http://natgeotv.com/hu/fifa/videok/beharangozoHabi
Amúgy köszi. 😊 Szeretem a sorozatot, remélem nem csak a FIFA-ra, hanem inkább az EA-re koncentrálnak majd.
több mint 12 éve
A WoTos nagyágyúkhoz lenne egy kérdésem. Szeretnék végre én is egy klánba kerülni. Ezelőtt egy csatában, egy magyar klán toborzott, de hozzájuk én nagyon kisfiú vagyok 😀 Vannak kisebb klánok, ahova megéri belépni, vagy még gyúrjak kicsit és majd akkor menjek egy nagyobba?
több mint 12 éve
a Gyáróriások műsorban holnap az EA-t mutatják be a Fifa sorozat miatt. Start 22:00bemutató link:
http://natgeotv.com/hu/fifa/videok/beharangozo
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Egyébként Jumurdzsákkal ki játszott?DenyTyúú, ez az amikor a filmből kivágott jeleneteken haladtál amolyan Szibéria szerűen ? 😀
Mert akkor nekem volt szerencsém hozzá 10 percre. 😐 Még nagyon régen adták a lemezt valamihez és kipróbáltam, de akkor még nem nagyon kötötte le a figyelmemet.
Én az előbb rendeltem meg. 😊vassadiNekem is tuti vétel lesz, de majd ha csak lejjebb megy az ára. Esetleg hátha kiadják a trilógiát összecsomagolva is. A sok extra miatt ugyanannyi pénzért (steamen még 3 ezerrel olcsóbban is) nekem nagyobb előnyt jelentett az AW számára. 😊 Csak lenne már másodika. 😕
több mint 12 éve
Egyébként Jumurdzsákkal ki játszott?DenyHát Bárdy György!
http://www.google.hu/imgres?q=jumurdzs%C3%A1k&hl=hu&biw=1680&bih=883&tbm=isch&tbnid=M6PaDbjWM9NjqM:&imgrefurl=http://www.port.hu/pls/pe/person.person%3Fi_pers_id%3D2595&docid=6j-eWZogYoSNwM&imgurl=http://media.port-network.com/picture/instance_2/106232_2.jpg&w=172&h=250&ei=3LNDT5XtCM3Q4QSXo9i4CA&zoom=1&iact=hc&vpx=853&vpy=198&dur=1222&hovh=200&hovw=137&tx=96&ty=143&sig=101163541858988634510&page=1&tbnh=165&tbnw=114&start=0&ndsp=33&ved=0CFIQrQMwBA
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Kijött a teljes is: http://www.youtube.com/watch?v=huS0KauGzbw&feature=player_embeddedÉn az előbb rendeltem meg. 😊
Magyarok készítették. :cool:
Viszont amennyire lázban égtem a 2-nél, most annyira nem izgat a 3. :/süti
több mint 12 éve
Elvileg hétvégé felé neki esek én is Alan Wakenek, sokat várok tőle, Jumurdzsák Gyűrűje óta az összes kaland játék csalódást okozott. Egyedül az AGON Toledos része tetszett, de azért ebben a kategóriában a Jumurdzsák gyűrűje vitte a pálmát. Bát tudom, AW kicsit azért sokkal másabb, de mégis 😊Egyébként Jumurdzsákkal ki játszott?
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Vs7kix6_8KsKijött a teljes is: http://www.youtube.com/watch?v=huS0KauGzbw&feature=player_embedded
Már vágom a centit...vassadi
Magyarok készítették. :cool:
Viszont amennyire lázban égtem a 2-nél, most annyira nem izgat a 3. :/
Abban csak hárman vannak. Nem inkább a HTO-ra gondoltál?Dede, csak ahogy írtam a WoT automatikusan írtam tovább. 😊
Egyébként: haromt HHR
Én(csagataj):RORvadibandi
Tegnap onnan írt rám egy srác, hogy kell-e klán. Azt mondta nem probléma ha még csak IS-em van (új acc miatt kezdhettem elölről...) meg különösen HC játékos se vagyok. Viszont ma még nem láttam fent azt aki betud venni. Csak kíváncsi voltam innen lenne-e benne ismerős.
több mint 12 éve
Abban csak hárman vannak. Nem inkább a HTO-ra gondoltál?shogun total war 2. 😛ulpianusEz könnyű volt. 😀 Következő félév le is van tudva. 😀
Hasonló stílusú (ugyanolyan) játék a magyar fejlesztésű King Arthur is. Több sztorival, mitológiával és RPG elemekkel. Érdemes azzal is egy próbát tenni.
WoT berkein belül van-é valaki a HoT nevezetű klánban ?süti
Egyébként: haromt HHR
Én(csagataj):ROR
több mint 12 éve
Most itt nagyon akciós az Empire és Napoleon TW is.Nem tudja valaki véletlenül, hogy az utóbbi 1-2 évben kijött-e jó stratégiai játék?shogun total war 2. 😛ulpianus
Főleg Medieval, Shogun és Rome: TW-os vagyok...
KösziJC6
Meg is venném, ha nem lenne már meg.
http://cdgalaxis.hu/lista?kategoria=PCG&tipus=strat%E9gia&tipusa=&jel=2&oldal=3
több mint 12 éve
nekem maradt anno az a megoldás, ami a GTA4-nél, Mafia2-nél és a Skyrimnál is, hogy youtube-on megnéztem a végigjátszást 😀 de egyértelműen az Alan Wake a beszt, bár a mafia2 játékélménye hiányzik a legjobban...Hány napodat vette el mire végignézted a GTA4-et és a Skyrimet ? 😀 Bár ha jól tudom a Skyrim fő szálát valami 10 perc alatt is le lehet tudni, mint anno a Morrowindnél. 😐
ipadre most akciósan letöltöttem a settlerst és a tiger woods2012-t, ezekkel azért el lehet ütni az időtjjncaa
Alan Wake-et meg tényleg érdemes akár megnézni tecsőn vagy amazonon van könyvben is. Tényleg sok SK könyvön túl vagyok már de ez... ahh.
Neked meg erősen tudom ajánlani az Alan Wake Filest, ha még nem volt hozzá szerencséd. Rengeteg érdekesség és háttér információ van benne. Pedig éppen csak belekukkantottam a pdf-es verzióban, most meg mazochistásat játszok, mert inkább a nyomtatott verziót szeretném végiglapozni. :rolleyes:
Jó kis mafiózós játék nekem is hiányzik. Egyik kedvenc időszakom a 40-es, 50-es évek. Viszont a Mafia 2... Minden idők legnagyobb csalódása. Viszont az 1-et kiadhatnák újra HD textúrákkal. Az úgyis megunhatatlan.
több mint 12 éve
nekem maradt anno az a megoldás, ami a GTA4-nél, Mafia2-nél és a Skyrimnál is, hogy youtube-on megnéztem a végigjátszást 😀 de egyértelműen az Alan Wake a beszt, bár a mafia2 játékélménye hiányzik a legjobban...Alan Wake a legjobb játék amivel életemben eddig játszottam. Ettől jobb sztorit maga Stephen King se írhatott volna. Az atmoszféra gyakorlatilag a menütől magával ragad. Semmi üres járat, igaz borzasztó egyszerű játékmenet mégis élvezetes. Grafikát rendesen felturbózták. Filmzene gyönyörű. Első epizód végén Orbison... Csak az end of episode 1 felirat villogott a képernyőn és kérte h skippeljem, de muszáj voltam újra végighallgatni. Mondták, hogy nagyon fasza játék így is álltam neki, de hogy ennyire arra nem voltam felkészülve. Minden tiszteletem a Remedyé... CE edition berendelve.sütiKijátszottam. Simán pc év játéka. Egész egyszerűen így KELL játékot fejleszteni.
Ahogy már írtam alapból zseniális a játék, de hogy minden egyes fejezetben előtudtak rukkolni valami újjal. Az meg, hogy hozza az egyik kedvenc sorozatom, a Twin Peaks hangulatát... a játékban fellelhető Night Springs műsor meg a másik kedvencem a Twilight Zone-ra hajaz. Ráadásul belecsempészték a viking kultúrát és a rockot is még plusz piros pont. Egész egyszerűen tényleg bele se lehet kötni.
2 nap alatt pedig vissza is hozta a portolás árát, úgyhogy remélem ezt látva nem kell majd megint 2 évet várni, hogy PC-re is kiadják az American's Nightmare-t. Az Alan Wake 2 pedig kijöhetne a konzolos verzióval egyetemben PC-re is. :rolleyes:süti
ipadre most akciósan letöltöttem a settlerst és a tiger woods2012-t, ezekkel azért el lehet ütni az időt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
shogun total war 2. 😛ulpianusEz könnyű volt. 😀 Következő félév le is van tudva. 😀
Hasonló stílusú (ugyanolyan) játék a magyar fejlesztésű King Arthur is. Több sztorival, mitológiával és RPG elemekkel. Érdemes azzal is egy próbát tenni.
WoT berkein belül van-é valaki a HoT nevezetű klánban ?
több mint 12 éve
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az utóbbi 1-2 évben kijött-e jó stratégiai játék?shogun total war 2. 😛
Főleg Medieval, Shogun és Rome: TW-os vagyok...
KösziJC6
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az utóbbi 1-2 évben kijött-e jó stratégiai játék?Főleg Medieval, Shogun és Rome: TW-os vagyok...
Köszi
több mint 12 éve
Alan Wake a legjobb játék amivel életemben eddig játszottam. Ettől jobb sztorit maga Stephen King se írhatott volna. Az atmoszféra gyakorlatilag a menütől magával ragad. Semmi üres járat, igaz borzasztó egyszerű játékmenet mégis élvezetes. Grafikát rendesen felturbózták. Filmzene gyönyörű. Első epizód végén Orbison... Csak az end of episode 1 felirat villogott a képernyőn és kérte h skippeljem, de muszáj voltam újra végighallgatni. Mondták, hogy nagyon fasza játék így is álltam neki, de hogy ennyire arra nem voltam felkészülve. Minden tiszteletem a Remedyé... CE edition berendelve.sütiKijátszottam. Simán pc év játéka. Egész egyszerűen így KELL játékot fejleszteni.
Ahogy már írtam alapból zseniális a játék, de hogy minden egyes fejezetben előtudtak rukkolni valami újjal. Az meg, hogy hozza az egyik kedvenc sorozatom, a Twin Peaks hangulatát... a játékban fellelhető Night Springs műsor meg a másik kedvencem a Twilight Zone-ra hajaz. Ráadásul belecsempészték a viking kultúrát és a rockot is még plusz piros pont. Egész egyszerűen tényleg bele se lehet kötni.
2 nap alatt pedig vissza is hozta a portolás árát, úgyhogy remélem ezt látva nem kell majd megint 2 évet várni, hogy PC-re is kiadják az American's Nightmare-t. Az Alan Wake 2 pedig kijöhetne a konzolos verzióval egyetemben PC-re is. :rolleyes: