NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Assassin's Creed III: az első előzeteshiányzik a hidden blade 😕 a többi fegyver használata számomra ismeretlen 😀
http://gamers.hu/assassins-creed-iii-az-elso-elozetesHabi
több mint 12 éve
Assassin's Creed III: az első előzeteshttp://gamers.hu/assassins-creed-iii-az-elso-elozetes
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Az lett volna a kérdésem, h akkor van-e Madden Xboxos átirat. De látom h nincs... 😕Xbox átirat.Van ps átirat is elvileg,viszont a maddenes kérdésed nem értemJoeyPortervegyél hozzá egy joyt ha van rá kereted. Maddenhez is jó, plusz cselezni sztem tényleg nehéz/béna laptopon. Én is próbáltam, joystickhoz nem is mérhető...Habiegyébként az még érdekes, és ezt meg is kérdezném, hogy elvileg egy ilyen reloaded verziót vettem és látom az XBox-s gombokat (sárga Y, Piros P, Zöld A) szóval, hogy ez akkor az Xboxos alap rárakva PC-re? Most akkor ez van Madden 12-vel is?Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
AC3 fanoknak itt van pár ingame kép: http://www.gamestar.hu/assassins-creed-3-az-elso-in-game-kepek.htmlkurva jó lett...
Ezt még lehet én is kipróbálom.
ME3 OST igen erősen ajánlott mindenkinek aki szereti a minőségi zenét.süti
érdekes mennyire más már a 3 zenéje mint az 1-é, hol van már az a future electro, de nem mondom, hatalmas lett.
leaving earth-re WoT-ozni feeling
több mint 12 éve
Madden nincs pc-negyébként az még érdekes, és ezt meg is kérdezném, hogy elvileg egy ilyen reloaded verziót vettem és látom az XBox-s gombokat (sárga Y, Piros P, Zöld A) szóval, hogy ez akkor az Xboxos alap rárakva PC-re? Most akkor ez van Madden 12-vel is?Amadeus91laptop egész pontosan. egyszerűen nem találom a billentyűkiosztásban a cselezést. Tök gyökér a kamera is...nincs 1 napja, hogy megwettem, de már kiakasztott.Amadeus91vegyél hozzá egy joyt ha van rá kereted. Maddenhez is jó, plusz cselezni sztem tényleg nehéz/béna laptopon. Én is próbáltam, joystickhoz nem is mérhető...Habi
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Xbox átirat.Van ps átirat is elvileg,viszont a maddenes kérdésed nem értemegyébként az még érdekes, és ezt meg is kérdezném, hogy elvileg egy ilyen reloaded verziót vettem és látom az XBox-s gombokat (sárga Y, Piros P, Zöld A) szóval, hogy ez akkor az Xboxos alap rárakva PC-re? Most akkor ez van Madden 12-vel is?Amadeus91laptop egész pontosan. egyszerűen nem találom a billentyűkiosztásban a cselezést. Tök gyökér a kamera is...nincs 1 napja, hogy megwettem, de már kiakasztott.Amadeus91vegyél hozzá egy joyt ha van rá kereted. Maddenhez is jó, plusz cselezni sztem tényleg nehéz/béna laptopon. Én is próbáltam, joystickhoz nem is mérhető...Habi
több mint 12 éve
AC3 fanoknak itt van pár ingame kép: http://www.gamestar.hu/assassins-creed-3-az-elso-in-game-kepek.htmlEzt még lehet én is kipróbálom.
ME3 OST igen erősen ajánlott mindenkinek aki szereti a minőségi zenét.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
egyébként az még érdekes, és ezt meg is kérdezném, hogy elvileg egy ilyen reloaded verziót vettem és látom az XBox-s gombokat (sárga Y, Piros P, Zöld A) szóval, hogy ez akkor az Xboxos alap rárakva PC-re? Most akkor ez van Madden 12-vel is?vegyél hozzá egy joyt ha van rá kereted. Maddenhez is jó, plusz cselezni sztem tényleg nehéz/béna laptopon. Én is próbáltam, joystickhoz nem is mérhető...Habiplatform?laptop egész pontosan. egyszerűen nem találom a billentyűkiosztásban a cselezést. Tök gyökér a kamera is...nincs 1 napja, hogy megwettem, de már kiakasztott.Amadeus91
ha pc, akkor vegyél joyt, ennyit tudok tanácsolni 😀Habi
több mint 12 éve
vegyél hozzá egy joyt ha van rá kereted. Maddenhez is jó, plusz cselezni sztem tényleg nehéz/béna laptopon. Én is próbáltam, joystickhoz nem is mérhető...laptop egész pontosan. egyszerűen nem találom a billentyűkiosztásban a cselezést. Tök gyökér a kamera is...nincs 1 napja, hogy megwettem, de már kiakasztott.Amadeus91most én álltam rá nagyon a Maddenre vagy tényleg kezelhetetlen a Fifa12? Hogy lehet cselezni?Amadeus91platform?
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
laptop egész pontosan. egyszerűen nem találom a billentyűkiosztásban a cselezést. Tök gyökér a kamera is...nincs 1 napja, hogy megwettem, de már kiakasztott.most én álltam rá nagyon a Maddenre vagy tényleg kezelhetetlen a Fifa12? Hogy lehet cselezni?Amadeus91platform?
több mint 12 éve
most én álltam rá nagyon a Maddenre vagy tényleg kezelhetetlen a Fifa12? Hogy lehet cselezni?Amadeus91platform?
ha pc, akkor vegyél joyt, ennyit tudok tanácsolni 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
most én álltam rá nagyon a Maddenre vagy tényleg kezelhetetlen a Fifa12? Hogy lehet cselezni?
több mint 12 éve
ha ez tényleg így, amit a hitleres videóban 2:45-nél írnak, akkor búúúúús panda leszek
több mint 12 éve
vassadi
15 617
na majd ha beindult az egész móka, legalább lesz kivel hentelni multin, ahogy itt elnézembriareosSzingli után jövök én is, de nem fogom elsietni. 😊 Pont jól jön majd az ünnep miatti hosszú hétvége.
több mint 12 éve
na majd ha beindult az egész móka, legalább lesz kivel hentelni multin, ahogy itt elnézem
több mint 12 éve
mindig rá akarom venni magamat a Mass Effectre, de egyszerűen nem sikerül eljutnom odáig, hogy felrakjam. félek, hogy beszippantana legalább annyira, mint az Assassin's Creed, az meg ugye negatív a szociális életre.
több mint 12 éve
áá nem kell, gyűlölöm a spoilereket. De akkor remélem az ashley-sara bitchfight meg lesz tartva 😀 És nem olyan formában, hogy Sara enemy, mert akkor finoman szólva is mérges leszek.erre tudok adni választ ha érdekel, pmbenhááát. belefutottam ebbe-abba, elég keményen anyáztam meg wtf-oltam.engem még csak az zavar, hogy nem láttam még olyan videót, amiben benne van Legion, valamint az űrribancok leglegebbje, Mrs. Bartowski ( kurvás ashley nem menő 😀)Chevy
bioware fórumon mindenki "eznemlehetigaz"olbriareos
edit: amúgy femshep reinstated trailerben benn van mind a kettő egy egy villanásrabriareos
a videók meg 😀
amúgy most megyek a 2-ben az iff-hez, tali loyalty küldetését direkt meghagytam, szóval viszem legiont a quarianokhoz 😀
több mint 12 éve
erre tudok adni választ ha érdekel, pmbenengem még csak az zavar, hogy nem láttam még olyan videót, amiben benne van Legion, valamint az űrribancok leglegebbje, Mrs. Bartowski ( kurvás ashley nem menő 😀)ChevySzerintem warezzal nyomják, mert ma került fel torrentre az xboxos, és a videó is mai.hááát. belefutottam ebbe-abba, elég keményen anyáztam meg wtf-oltam.
DA2 effektus meg nem hiszem hogy lesz, csak nem tudják ezt is annyira elbaszni 😀Chevy
edit: amúgy femshep reinstated trailerben benn van mind a kettő egy egy villanásra
több mint 12 éve
két klasszikus 😂http://www.youtube.com/watch?v=kzqfdv_s2ZM&feature=g-vrec&context=G20aae3bRVAAAAAAAAAA
http://www.youtube.com/watch?v=Ye0Rl16elKo&feature=related
a második az vmi priceless 😀
több mint 12 éve
engem még csak az zavar, hogy nem láttam még olyan videót, amiben benne van Legion, valamint az űrribancok leglegebbje, Mrs. Bartowski ( kurvás ashley nem menő 😀)hááát. belefutottam ebbe-abba, elég keményen anyáztam meg wtf-oltam.space editiont tolják valszeg...Szerintem warezzal nyomják, mert ma került fel torrentre az xboxos, és a videó is mai.
elég "érdekes" dolgokat hallani, remélem nem lesz DA2 effektusbriareos
DA2 effektus meg nem hiszem hogy lesz, csak nem tudják ezt is annyira elbaszni 😀Chevy
több mint 12 éve
Ennek örömére én is leszedtem a Mass Effect 1-et, kiváncsi vagyok, hogy mennyire megalapozott a hype, amit kapott, de van egy olyan érzésem, hogy jóféle lesz. 😊
több mint 12 éve
hááát. belefutottam ebbe-abba, elég keményen anyáztam meg wtf-oltam.Szerintem warezzal nyomják, mert ma került fel torrentre az xboxos, és a videó is mai.Azért vicces, hogy már rakják fel a youtubera a végigjátszást 😀space editiont tolják valszeg...
Méghogy nincs warez konzolon 😀
Kár, hogy csak kb 2 hét múlva lesz időm vele játszaniChevy
bioware fórumon mindenki "eznemlehetigaz"ol
több mint 12 éve
Szerintem warezzal nyomják, mert ma került fel torrentre az xboxos, és a videó is mai.space editiont tolják valszeg...Azért ez a soundtrack nem kicsit basz oda:Azért vicces, hogy már rakják fel a youtubera a végigjátszást 😀
http://www.youtube.com/watch?v=ndENMzMBhWcsüti
DA2 effektus meg nem hiszem hogy lesz, csak nem tudják ezt is annyira elbaszni 😀
több mint 12 éve
space editiont tolják valszeg...Azért vicces, hogy már rakják fel a youtubera a végigjátszást 😀Mass Effect 3 Launch TrailervassadiAzért ez a soundtrack nem kicsit basz oda:
elég "érdekes" dolgokat hallani, remélem nem lesz DA2 effektus
több mint 12 éve
Azért vicces, hogy már rakják fel a youtubera a végigjátszást 😀Mass Effect 3 Launch TrailervassadiAzért ez a soundtrack nem kicsit basz oda:
Kár, hogy csak kb 2 hét múlva lesz időm vele játszani