NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem rossz ez az új CryEngine: http://www.youtube.com/watch?v=-TtgW20IEm0&feature=player_embedded :rolleyes:nem rossz, de ez az igazán durva:
Van aki vesz Gamestart és tudna nekem szkennelni/fényképezni pár oldalt ?süti
http://gamepod.hu/hir/a_titanic_korbejarasa_a_cryengine3-mal.html
besza-behu....
|
több mint 12 éve
Nem rossz ez az új CryEngine: http://www.youtube.com/watch?v=-TtgW20IEm0&feature=player_embedded :rolleyes: Van aki vesz Gamestart és tudna nekem szkennelni/fényképezni pár oldalt ?
több mint 12 éve
Na kijátszottam, hát pontosan ugyanez a véleményem... Viszont jónéhány dolgot nem vágok, úgyhogy kénytelen leszek újrajátszani.kész. hát faszom... :/briareosSPOILER:Hol tartasz most?Double B
hát ez a csak akkor segítek ha te is segítesz dolog ez megkerülhetetlen ebben a műfajban sajnos. Olyan szempontból nekem amúgy rohanósabbnak tűnik mint az 1 v 2, h pl mellékküldetések csak x ideig állnak rendelkezésre. Lesznek faszságok a sztoriban (nem tudom hol tartasz), de rengeteg apróság van ami hihetetlen sokat dob az élményen.
SPOILER:
Garrus és Vega "ki a faszább gyerek" párberszéde, vagy Joker Vadászat a Vörös Októberre ihletett beszólása. Szóval nekem eddig bejön, jobb mint amire számítottam, és vannak epic pillanatok bőven. KL, meg hozza azt a szintet amit a regények után elvár az emberbriareos
több mint 12 éve
Végre nekikezdtem a Mass Effect 3-nak.Még csak most vagyok először a Councilnál, de 2 dolgot azért megemlítenék( úgy hogy nem olvastam a topik tartalmát)
-a hardcore nehezebb lett
-cseszett jól van optimalizálva: a laptopomban csak egy geforce gt520-as videokártya van, és simán viszi a játékot 1366*768-ban(dinamikus árnyék nélkül) és még jól is néz ki.
Na folytatom, mert végre van 1 kis időm 😊
több mint 12 éve
Nem csak az ign dicséri. Nincs is olyan ismertebb portál vagy újság ahol 90% alatt teljesített volna. Az meg, hogy ebbe mennyi szerepe van egy kiadónak... végüli s az EA-nek telik rá, de amilyen zsidó banda nem hinném, hogy ilyenekre költenek.A játékkal én is így vagyok. Nem rossz, de úgy mégis valami nagyon nincs rendben...
Kösz a multis ismertetőt. Én így valószínűleg kihagyom. Marad a WoT multiba, és remélem jön hamarosan a WoWp is. :rolleyes:
több mint 12 éve
az, hogy az ign dicséri pl nem csoda hiszen chobot is szereplő. EA gondolom tömte a pénzt rendesen, meg szólt ha nincs áradozás bukó pár jövőbeni inside scoop.most nyomom a második playthroughmat, utána szerintem egy terjedelmesebb hsz-ben kiadom a verdiktembriareosAz a furcsa, hogy a szaksajtó nagyon dicséri és év játéka meg minden, de fórumokon azért nem ekkora a lelkesedés iránta.
Amúgy multi milyen a teljesben ?
Mondjuk ha a demo nem nyűgözött le ennek megvan rá az esélye ? Vagy csak több map, játékmód stb ?süti
a gáz az, hogy nem szar játék a ME3, egyáltalán nem... de kurvára nem erről volt szó... na pár nap és összegzek.
multi...
szenvedős😀 legalábbis nekem, nem vagyok egy nagy fps multiarc, de itt fun, néha akadozik, és 3 vadidegennel coop módban tolni nem szerencsés, de kellemes dara.
nyilván meg kell szokni, hogy a SP karid után kb mintha kihegyezett bottal mennél a reaperek ellen.
ja és: map sztem 6v7 van, 3 féle ellenfél (geth, cerberus, reaper(ez gigaszopó utálom a bansheekat), játékmód amennyire eddig lejött 1 azaz éld túl a 10+1 hullámot, néha aktiválva x dolgot, vagy kinyírva x bizonyos célpontot)
briareos99 aki gondolja vegyen fel
több mint 12 éve
Az fasza.. gondolom miután megbuheráljuk a fellegvárat lesz valami értelme a war mapnak is. Egyébként nem vágom, hogy miért kellett minden normálisabb szereplőt kinyírni.Double BJó, hogy kispolireztem mindent. 😀
Amúgy jogos. Engem is frusztrál. Főleg, hogy a 2-ben megmenthetted az egész legénységet, itt meg gyakorlatilag beleszólásod is alig van.
Ez még nagyon durva: http://www.turulchan.net/v/src/133148442552.jpg
Sok sok ME3 spoilerrel!
több mint 12 éve
Az fasza.. gondolom miután megbuheráljuk a fellegvárat lesz valami értelme a war mapnak is. Egyébként nem vágom, hogy miért kellett minden normálisabb szereplőt kinyírni.Az Illusive Man base és London ugye még nem a befejezése?Double Baz kb 95% completionbriareos
több mint 12 éve
most nyomom a második playthroughmat, utána szerintem egy terjedelmesebb hsz-ben kiadom a verdiktembriareosAz a furcsa, hogy a szaksajtó nagyon dicséri és év játéka meg minden, de fórumokon azért nem ekkora a lelkesedés iránta.
Amúgy multi milyen a teljesben ?
Mondjuk ha a demo nem nyűgözött le ennek megvan rá az esélye ? Vagy csak több map, játékmód stb ?
több mint 12 éve
Az Illusive Man base és London ugye még nem a befejezése?Double Baz kb 95% completion
több mint 12 éve
Az Illusive Man base és London ugye még nem a befejezése?
több mint 12 éve
most nyomom a második playthroughmat, utána szerintem egy terjedelmesebb hsz-ben kiadom a verdiktemhát nekem pont az utolsó 1 óra miatt van kicsit keserű szájízembriareosAmikor már csak a szkrínek mentek ? Nekem ott pont bejött a mondanivaló. Bár sose voltam nagy ME fan, így nem tudom, hogy amúgy milyen sületlenségek vannak benne, mint amiket mesélnek fórumon.
Annyiból felbaszott, hogy evil ending spoiler: Először próbálok jó oldalon végigjátszani valamit, de nem volt fullos a paragornon így a legvégén csak úgy élhettem túl ha lelövöm az illusive mant, így persze bukó a good ending... Legalább nem bántam, hogy megdöglött mindenki.
WoT-ben megvan a 80%-os hit ráta. :cool:
Big Bang új részében pedig SWTOR volt. 😉süti
több mint 12 éve
hát nekem pont az utolsó 1 óra miatt van kicsit keserű szájízembriareosAmikor már csak a szkrínek mentek ? Nekem ott pont bejött a mondanivaló. Bár sose voltam nagy ME fan, így nem tudom, hogy amúgy milyen sületlenségek vannak benne, mint amiket mesélnek fórumon.
Annyiból felbaszott, hogy evil ending spoiler: Először próbálok jó oldalon végigjátszani valamit, de nem volt fullos a paragornon így a legvégén csak úgy élhettem túl ha lelövöm az illusive mant, így persze bukó a good ending... Legalább nem bántam, hogy megdöglött mindenki.
WoT-ben megvan a 80%-os hit ráta. :cool:
Big Bang új részében pedig SWTOR volt. 😉
több mint 12 éve
A vége pedig jó.sütihát nekem pont az utolsó 1 óra miatt van kicsit keserű szájízem
több mint 12 éve
A vége pedig jó.
több mint 12 éve
Mass effect kijátszva. Első gondolatom a volt, hogy le a kalappal a sztori előtt, de valahogy ez az egész nem áll jól ebben a stílusban... Egész egyszerűen nem esett le az állam. Valami kis szarság mindig volt ami miatt annyira bele se tudtam magam élni. Olyan idegennek éreztem az egészet.
Mindenesetre kellemes lesz 5-kor kelni és majd az egész napot átmelózni... Hülye játék...
több mint 12 éve
classic me style.wow én még csak az aszári howördön rakom a rendet. melyik módba toltad? most azon gondolkozok hogy eksön után végigtolom role playbe isDouble BHol tartasz most?Double Bkész. hát faszom... :/briareos
komolyan mondom azóta már a második karimat tolom (szintén me1-me2 import) és még mindig nem tudom eldönteni h mi a végleges verdiktem a gameről
több mint 12 éve
wow én még csak az aszári howördön rakom a rendet. melyik módba toltad? most azon gondolkozok hogy eksön után végigtolom role playbe iskész. hát faszom... :/briareosSPOILER:Hol tartasz most?Double B
hát ez a csak akkor segítek ha te is segítesz dolog ez megkerülhetetlen ebben a műfajban sajnos. Olyan szempontból nekem amúgy rohanósabbnak tűnik mint az 1 v 2, h pl mellékküldetések csak x ideig állnak rendelkezésre. Lesznek faszságok a sztoriban (nem tudom hol tartasz), de rengeteg apróság van ami hihetetlen sokat dob az élményen.
SPOILER:
Garrus és Vega "ki a faszább gyerek" párberszéde, vagy Joker Vadászat a Vörös Októberre ihletett beszólása. Szóval nekem eddig bejön, jobb mint amire számítottam, és vannak epic pillanatok bőven. KL, meg hozza azt a szintet amit a regények után elvár az emberbriareos
több mint 12 éve
Á, a 107-esre megyek, a 152-es nekem dög lassú és csak közelre jó. Én meg szeretek messzire is pontosan lőni 😊78%-os a hit rátám a 152 mm-essel is. Azzal is lehet pontosan lőni. 😊 Nekem a 107-es bőven elég volt mikor a KV-3-mal játszottam. Persze játékstílus függő kinek mi jön be. Én vállalom, hogy töltsön tovább, de attól jobb érzést mikor magasabb tankokat lősz ki egy lövésből... :rolleyes:
A statot itt tudod megnézni, nagyon hasznos oldal: http://wot-dossier.appspot.com/
Minden statisztikádat megnézheted az összes tankra lebontva, amivel eddig játszottál 😉
Szerk:
ha jól tudom, az IS-4 és az IS-7 lesz T10-es, az IS-8 a T9-be jön.Bálesz
Köszi az oldalt. Innen látom, hogy a 33 lövéses sharpshooteremet az IS-3-mal 34-re emeltem. 😀
Az érdekes lenne ha az IS-8 csak T9-es lenne. :/ Bár végülis nekem tök mindegy, az IS-4 legyen mihamarabb T10-es és akkor nem kell még az IS-7-re is költeni. :cool:
több mint 12 éve
Á, a 107-esre megyek, a 152-es nekem dög lassú és csak közelre jó. Én meg szeretek messzire is pontosan lőni 😊Be ne tiltsák, most hajtok rá T-28-cal 😀152 mm-essel a KV a legjobb tank. 😉
Amúgy 1-2 hónap és kettészedik a KV-t két félére (KV1 és KV2), az erősebb (KV2) felkerül T6-ba, így azzal kevesebb kicsi találkozik majd.
Egyébként a statisztikám alapján a KV-ból lőttem ki az egyik legtöbbet a játék során, PzIV-el már az egyik kedvenc célpontom volt.Bálesz
Ez a miből mennyit lősz ki dolgot hol nézted meg ? Vagy ez a prémiumhoz járó plusz statok egyike ?
Az is-4-nek mi lesz a sorsa ? Mert elvileg abból lenne T10-es, de jön majd egy IS-8-as. Vált majd valamit vagy IS-7 és IS-8 lesz a két T10-es ?süti
A statot itt tudod megnézni, nagyon hasznos oldal: http://wot-dossier.appspot.com/
Minden statisztikádat megnézheted az összes tankra lebontva, amivel eddig játszottál 😉
Szerk:
ha jól tudom, az IS-4 és az IS-7 lesz T10-es, az IS-8 a T9-be jön.
több mint 12 éve
Be ne tiltsák, most hajtok rá T-28-cal 😀152 mm-essel a KV a legjobb tank. 😉
Amúgy 1-2 hónap és kettészedik a KV-t két félére (KV1 és KV2), az erősebb (KV2) felkerül T6-ba, így azzal kevesebb kicsi találkozik majd.
Egyébként a statisztikám alapján a KV-ból lőttem ki az egyik legtöbbet a játék során, PzIV-el már az egyik kedvenc célpontom volt.Bálesz
Ez a miből mennyit lősz ki dolgot hol nézted meg ? Vagy ez a prémiumhoz járó plusz statok egyike ?
Az is-4-nek mi lesz a sorsa ? Mert elvileg abból lenne T10-es, de jön majd egy IS-8-as. Vált majd valamit vagy IS-7 és IS-8 lesz a két T10-es ?
több mint 12 éve
köszi szépen
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 12 éve
Már csak az érdekelne hogyan is kell frissíteni a rostert mert már elfelejtettem....JUNIOR46főmenüben jobbra lenn Menu, aztán File, és ott betöltöd azt a rostert amit szeretnél