NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Már csak az érdekelne hogyan is kell frissíteni a rostert mert már elfelejtettem....
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 12 éve
köszi szépenNem tudjátok hogy a madden 08-hoz van e már 2012-es roster frissités?JUNIOR46van
www.footballidiot.com/forum/download/file.php?id=429lol
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
jó, csak ha már megdolgoztam vele, akkor szeretném élvezni is. 😀 Tegnap nem is WoT-ztam... szerintem ma sem fogok, ma jön ki az utolsó darabja a Jem'Hadar setnek STO-ban. 😀Nekem 5 a legtöbb eddig. Néha totál kiakaszt. Megyek előre. Megsebzem, leviszem 5%ra, erre valaki elősunnyog mögülem és kilövi...de ezt vagy eljátszuk minden meccsen... aztán meg ki alól lövik ki 1 lövéssel a tankot? Naná, hogy alólam... A KV tankokat meg bekéne tiltani. Esküszöm, ha lesz 1szer normális tankom akkor csak KV-ra fogok vadászni...Amadeus91Be ne tiltsák, most hajtok rá T-28-cal 😀
Amúgy 1-2 hónap és kettészedik a KV-t két félére (KV1 és KV2), az erősebb (KV2) felkerül T6-ba, így azzal kevesebb kicsi találkozik majd.
Egyébként a statisztikám alapján a KV-ból lőttem ki az egyik legtöbbet a játék során, PzIV-el már az egyik kedvenc célpontom volt.
Amúgy ugye tudod, hogy pénzt és xp-t nem igazán a killekért kapsz, hanem főleg a sebzésért? így cseszheti az a valaki, aki kiszedi előled a pár %-os ellent, ha előtte Te bontottad le 100-ról 😊Bálesz
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Nekem 5 a legtöbb eddig. Néha totál kiakaszt. Megyek előre. Megsebzem, leviszem 5%ra, erre valaki elősunnyog mögülem és kilövi...de ezt vagy eljátszuk minden meccsen... aztán meg ki alól lövik ki 1 lövéssel a tankot? Naná, hogy alólam... A KV tankokat meg bekéne tiltani. Esküszöm, ha lesz 1szer normális tankom akkor csak KV-ra fogok vadászni...Amadeus91Be ne tiltsák, most hajtok rá T-28-cal 😀
Amúgy 1-2 hónap és kettészedik a KV-t két félére (KV1 és KV2), az erősebb (KV2) felkerül T6-ba, így azzal kevesebb kicsi találkozik majd.
Egyébként a statisztikám alapján a KV-ból lőttem ki az egyik legtöbbet a játék során, PzIV-el már az egyik kedvenc célpontom volt.
Amúgy ugye tudod, hogy pénzt és xp-t nem igazán a killekért kapsz, hanem főleg a sebzésért? így cseszheti az a valaki, aki kiszedi előled a pár %-os ellent, ha előtte Te bontottad le 100-ról 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
WoT-ban 1000 csata alatt 6 kill volt a legtöbb, amit egy csata alatt szereztem, már kezdtem aggódni, hogy valami gond van velem (a történethez hozzátartozik, hogy a csaták nagy része stock, vagy majdnem stock tankkal történt, elég sokat kipróbáltam). Erre tegnap fél óra alatt futottam egy 10 és egy 8 frages kanyart. 😊BáleszNekem 5 a legtöbb eddig. Néha totál kiakaszt. Megyek előre. Megsebzem, leviszem 5%ra, erre valaki elősunnyog mögülem és kilövi...de ezt vagy eljátszuk minden meccsen... aztán meg ki alól lövik ki 1 lövéssel a tankot? Naná, hogy alólam... A KV tankokat meg bekéne tiltani. Esküszöm, ha lesz 1szer normális tankom akkor csak KV-ra fogok vadászni...
több mint 12 éve
Nem tudjátok hogy a madden 08-hoz van e már 2012-es roster frissités?JUNIOR46van
www.footballidiot.com/forum/download/file.php?id=429
több mint 12 éve
Nem tudjátok hogy a madden 08-hoz van e már 2012-es roster frissités?
több mint 12 éve
WoT-ban 1000 csata alatt 6 kill volt a legtöbb, amit egy csata alatt szereztem, már kezdtem aggódni, hogy valami gond van velem (a történethez hozzátartozik, hogy a csaták nagy része stock, vagy majdnem stock tankkal történt, elég sokat kipróbáltam). Erre tegnap fél óra alatt futottam egy 10 és egy 8 frages kanyart. 😊
több mint 12 éve
kész. hát faszom... :/Hol tartasz most?Double BKezdem én is megszeretni lassan, de ettől a sztoritól már most falra mászok...SPOILER:
SPOILER: Menjek egyedül keressek szövetségeseket megmenteni a földet. Persze senki sem jön csak, úgy ezért mindenkinek meg kell csinálni valami. Ez csak akkor jön ha az segít nekik, de az meg csak akkor segít ha én segítek neki... Természetesen ismét a már ismert fajokból álló krút egyesével szedjük fel, miközben a föld meg pusztul. Nekem rohadtul hiányzik az atmoszféra. Semmi rohanás vagy stressz...
Turian bolygó mondjuk szép látvány volt a holdjáról.
süti
hát ez a csak akkor segítek ha te is segítesz dolog ez megkerülhetetlen ebben a műfajban sajnos. Olyan szempontból nekem amúgy rohanósabbnak tűnik mint az 1 v 2, h pl mellékküldetések csak x ideig állnak rendelkezésre. Lesznek faszságok a sztoriban (nem tudom hol tartasz), de rengeteg apróság van ami hihetetlen sokat dob az élményen.
SPOILER:
Garrus és Vega "ki a faszább gyerek" párberszéde, vagy Joker Vadászat a Vörös Októberre ihletett beszólása. Szóval nekem eddig bejön, jobb mint amire számítottam, és vannak epic pillanatok bőven. KL, meg hozza azt a szintet amit a regények után elvár az emberbriareos
több mint 12 éve
Hol tartasz most?SPOILER:hát.. kedd este átvettem a me3ce editiont. nyilván nem birtam kivárni péntekig és feltoltem egy virágboltos verziót, tegnap este, most hagytam abba mert készülődni kell munkába.Kezdem én is megszeretni lassan, de ettől a sztoritól már most falra mászok...
besza-behu.briareos
SPOILER: Menjek egyedül keressek szövetségeseket megmenteni a földet. Persze senki sem jön csak, úgy ezért mindenkinek meg kell csinálni valami. Ez csak akkor jön ha az segít nekik, de az meg csak akkor segít ha én segítek neki... Természetesen ismét a már ismert fajokból álló krút egyesével szedjük fel, miközben a föld meg pusztul. Nekem rohadtul hiányzik az atmoszféra. Semmi rohanás vagy stressz...
süti
hát ez a csak akkor segítek ha te is segítesz dolog ez megkerülhetetlen ebben a műfajban sajnos. Olyan szempontból nekem amúgy rohanósabbnak tűnik mint az 1 v 2, h pl mellékküldetések csak x ideig állnak rendelkezésre. Lesznek faszságok a sztoriban (nem tudom hol tartasz), de rengeteg apróság van ami hihetetlen sokat dob az élményen.
SPOILER:
Garrus és Vega "ki a faszább gyerek" párberszéde, vagy Joker Vadászat a Vörös Októberre ihletett beszólása. Szóval nekem eddig bejön, jobb mint amire számítottam, és vannak epic pillanatok bőven. KL, meg hozza azt a szintet amit a regények után elvár az emberbriareos
több mint 12 éve
SPOILER:hát.. kedd este átvettem a me3ce editiont. nyilván nem birtam kivárni péntekig és feltoltem egy virágboltos verziót, tegnap este, most hagytam abba mert készülődni kell munkába.Kezdem én is megszeretni lassan, de ettől a sztoritól már most falra mászok...
besza-behu.briareos
süti
SPOILER:
Garrus és Vega "ki a faszább gyerek" párberszéde, vagy Joker Vadászat a Vörös Októberre ihletett beszólása. Szóval nekem eddig bejön, jobb mint amire számítottam, és vannak epic pillanatok bőven. KL, meg hozza azt a szintet amit a regények után elvár az ember
több mint 12 éve
Egyébként abból mi igaz, amit a német Gamestarban írtak, hogy a Blizzard új játékot fejleszt amely 2013ban átveheti a WoW helyét?Amadeus91Annyit lehet róla tudni, hogy Titan...
Mivel Blizz fejleszti - szintén MMORPG csak sci-fi környezetben - arra mondják, hogy majd leváltja a WoW-ot.
Kezd a BW belerázódni az MMO-k világába: http://www.youtube.com/watch?v=zdTpIfDWyr4&feature=player_embedded#!
több mint 12 éve
Passz. A Blizzard inkább adja ki végre a D3-at, aztán felőlem azon dolgoznak, amin akarnak 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Nem tudom, nekem nagyon bejön a DNF, esztelen lövöldözés, tökös duma, csajok, pont az amit vártam tőle.Az STO nagyon jó... több mint 50 küldetés sztori módban, csillaghajó...amit akarsz. Ha fogékony vagy a Star Trek világra akkor feltétlen! A LotrO sem rossz, de ha WoW-ztál akkor lehet csalódás lesz.Csípem a ST-et, bár a rajongástól messze vagyok 😊 Na mindegy, kipróbálom, aztán ha megfog, akkor uccu neki 😊
Nem F2P, de Duke Nukem Forever? 😀 Imádom.Amadeus91
Régen wowoztam, ezért tartok a lotro-tól (pedig annak a világnak tényleg rajongója vagyok)
DNF-et ki sem próbáltam. TizenX évig vártam, ment a "majd jövőre", mintha újpestiek fejlesztették volna, aztán mire végre kijött, már nem érdekelt 😀Bálesz
Ja, a LotrO-t én is inkább erőltetem, de semmi xtra a WoW-hoz képest, max annyi, hogy ha bika a géped akkor max graffon azért már kinéz valahogy. Egyébként abból mi igaz, amit a német Gamestarban írtak, hogy a Blizzard új játékot fejleszt amely 2013ban átveheti a WoW helyét?
több mint 12 éve
Az STO nagyon jó... több mint 50 küldetés sztori módban, csillaghajó...amit akarsz. Ha fogékony vagy a Star Trek világra akkor feltétlen! A LotrO sem rossz, de ha WoW-ztál akkor lehet csalódás lesz.Csípem a ST-et, bár a rajongástól messze vagyok 😊 Na mindegy, kipróbálom, aztán ha megfog, akkor uccu neki 😊
Nem F2P, de Duke Nukem Forever? 😀 Imádom.Amadeus91
Régen wowoztam, ezért tartok a lotro-tól (pedig annak a világnak tényleg rajongója vagyok)
DNF-et ki sem próbáltam. TizenX évig vártam, ment a "majd jövőre", mintha újpestiek fejlesztették volna, aztán mire végre kijött, már nem érdekelt 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Azt gondoltam, hogy a mai kezdés után nem váltottál egyből premium tagságot 😊Az STO nagyon jó... több mint 50 küldetés sztori módban, csillaghajó...amit akarsz. Ha fogékony vagy a Star Trek világra akkor feltétlen! A LotrO sem rossz, de ha WoW-ztál akkor lehet csalódás lesz.
Alacsony tierekben sok szerepe még nincs is, én is a tigris kifarmolásakor váltottam premiumra. Még 11 napom van a végéig és plusz egy hónapra való arany az accomon, de szerintem várok a következő aktiválással.
szerk: a STO-t én is gondoltam, hogy kipróbálom. A LotRO telepítője is itt rohad a gépen, de még nem jutottam el odáig, hogy lefuttassam 😊
A WoT óta a Skyrim is pihen, egyedül az Alan Wake-ben érzek annyit, hogy kirángasson előle 😊Bálesz
Nem F2P, de Duke Nukem Forever? 😀 Imádom.
több mint 12 éve
hát.. kedd este átvettem a me3ce editiont. nyilván nem birtam kivárni péntekig és feltoltem egy virágboltos verziót, tegnap este, most hagytam abba mert készülődni kell munkába.Kezdem én is megszeretni lassan, de ettől a sztoritól már most falra mászok...
besza-behu.briareos
Viszont én meg megkaptam az AW CE-t. Igaz kicsit csalódás volt, hogy nincs meg az xboxos könyv forma és az AW file is olyan mint a kézikönyv.
Ellenben a játékot még mindig nem tudom megunni. Most kezdtem el harmadszor és ugyanúgy lebilincsel, mint legelőször. Nagyon szar unalmas játéknak tűnhet külsősként nézve, de aki elmerül a sztoriban és tényleg meghallgatja a rádiókat, nézi benne a night springset és olvassa a manualscripteket annak vége...
Úgyhogy most megyek is lopok egy xboxot, de hogy én American Nightmare-ezni fogok az k*rva élet. 'Cause really I'm a psycho: http://www.youtube.com/watch?v=Y-VN7YubqDk
több mint 12 éve
hát.. kedd este átvettem a me3ce editiont. nyilván nem birtam kivárni péntekig és feltoltem egy virágboltos verziót, tegnap este, most hagytam abba mert készülődni kell munkába.besza-behu.
több mint 12 éve
Azt gondoltam, hogy a mai kezdés után nem váltottál egyből premium tagságot 😊Alacsony tierekben sok szerepe még nincs is, én is a tigris kifarmolásakor váltottam premiumra. Még 11 napom van a végéig és plusz egy hónapra való arany az accomon, de szerintem várok a következő aktiválással.
szerk: a STO-t én is gondoltam, hogy kipróbálom. A LotRO telepítője is itt rohad a gépen, de még nem jutottam el odáig, hogy lefuttassam 😊
A WoT óta a Skyrim is pihen, egyedül az Alan Wake-ben érzek annyit, hogy kirángasson előle 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Több dologtól függ.nincs semmi premium...sima f2p. (free 2 play) Az STO is sima F2P..bele se merek gondolni, hogy mennyi lett volna az premium cuccokkal...
Mennyit szánsz rá naponta? Premiummal, vagy anélkül? Hogy játszol? 😊
Premiummal 50%-al több xp és credit esik be, szépen felgyorsítja a fejlődést.
Minél jobban játszol, annál többet kaszálhatsz a csaták után.
De még premiummal, kurva jó játékosként is egy örökkévalóság lehet eljutni a legmagasabb tierekig (a t10-es gépek 6millió credit felett+a többi alkatrész) 😊
Nemtom mennyi, mert én T7-nél leálltam és rohadt messze vagyok még csak a jó játékos szinttől is, amolyan tipikus casual-szinten űzöm 😊
Ráadásul most több ágat is húzok, szóval viszi a creditet szépen.Bálesz
am kicsit más téma, de milyen jó F2P játékok vannak már... LotrO, WoT, STO....
több mint 12 éve
Több dologtól függ.Mennyit szánsz rá naponta? Premiummal, vagy anélkül? Hogy játszol? 😊
Premiummal 50%-al több xp és credit esik be, szépen felgyorsítja a fejlődést.
Minél jobban játszol, annál többet kaszálhatsz a csaták után.
De még premiummal, kurva jó játékosként is egy örökkévalóság lehet eljutni a legmagasabb tierekig (a t10-es gépek 6millió credit felett+a többi alkatrész) 😊
Nemtom mennyi, mert én T7-nél leálltam és rohadt messze vagyok még csak a jó játékos szinttől is, amolyan tipikus casual-szinten űzöm 😊
Ráadásul most több ágat is húzok, szóval viszi a creditet szépen.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
amúgy itt mennyi idő a fejlődés? WoW sebesség vagy inkább Star Trek Online? Utóbbinál a max szint - kényelmes - tempóval 2-3 hét (elit szettek beszerzése még 2hét..)Nem akkora leányálom, ne aggódj. Rendszeresen a legnagyobbak közé kerül, azok pedig megeszik reggelire sajnos. Még a Tiger P-met is csak az nem lövi keresztül a T9-10 csatákban, aki nem akarja, pedig duplája a front páncél a sima Tigrishez képest 😕BáleszBár már válaszoltak, de mindenképp +1 a PzIII Ausf. A.-ra.á, Tigrisre gyúrok. 😀Amadeus91
A Luchs ága fejlesztési zsákutca, onnan semerre nem tudsz továbbmenni T5 után. Arra csak akkor indulj, ha a felderítős játékstílus jön be 😊Bálesz
több mint 12 éve
Nem akkora leányálom, ne aggódj. Rendszeresen a legnagyobbak közé kerül, azok pedig megeszik reggelire sajnos. Még a Tiger P-met is csak az nem lövi keresztül a T9-10 csatákban, aki nem akarja, pedig duplája a front páncél a sima Tigrishez képest 😕á, Tigrisre gyúrok. 😀Amadeus91és szerinted a következő a Luchs vagy a PZIII legyen?Amadeus91Bár már válaszoltak, de mindenképp +1 a PzIII Ausf. A.-ra.
A Luchs ága fejlesztési zsákutca, onnan semerre nem tudsz továbbmenni T5 után. Arra csak akkor indulj, ha a felderítős játékstílus jön be 😊Bálesz
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
á, Tigrisre gyúrok. 😀és szerinted a következő a Luchs vagy a PZIII legyen?Amadeus91Bár már válaszoltak, de mindenképp +1 a PzIII Ausf. A.-ra.
több mint 12 éve
és szerinted a következő a Luchs vagy a PZIII legyen?Amadeus91Bár már válaszoltak, de mindenképp +1 a PzIII Ausf. A.-ra.
A Luchs ága fejlesztési zsákutca, onnan semerre nem tudsz továbbmenni T5 után. Arra csak akkor indulj, ha a felderítős játékstílus jön be 😊