Politika

65 feliratkozó

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 158 — je suis poloska
btw a Jobbik most megszűnik?
gyakorlatilag a Mi Hazánk elvitte a szavazóikat, legalábbis egy komoly részét
a törzsbázist, a fanatikus jobbot elvesztették, 4 év múlva ki fog rájuk szavazni?
sapka
Le lett sajnálva a mihazánk itt is, de okosban behúzták az oltáselleneseket is, kibaszott sok ember van ebben az országban akinek a gyomr nem veszi be az oltást, én is ismerek olyan balost akit ezzel húztak be, gondolom nem ő az egyetlen, simán lehet hogy azzal nyerték be magukat a parlamentbe.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
 azonnali.hu/cikk/20220403_jambor-andras-el-kell-kezdeni-politizalni-oly-modon-hogy-nemcsak-az-atv-be-megyunk-be?fbclid=IwAR1W_BGaSLLbKvb7HhHzEGlaH8yGeHOmlLWQoVRWt5DO1UyriNr1_vBCF8k

Talán ha lett volna még 30-40 ilyen jelölt amúgy …
csebi
partizánon volt egy videó amiben a cigányságról volt szó hogy milyen kurvára senki nem járt vidékre hozzájuk ..
Negritis
Pedig bmeik ellenzéki képviselő nyilatkozott az előválasztás sikere után akkor ez volt h le kell menni vidékre, falvakba. Látjuk mennyire sikerült.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 405
jajj gfodort még nem is láttam a hírtv-n

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 997
úgy néz ki 2/3 megint. vicc
Heisman
Akkor Magyarország elköszönhet az összes pénztől és lehetőségtől, itt bakker kiszerveznek mindent az állam alól és innentől kezdve marad Orbán amíg meg nem pusztul, utána meg a Fidesz lesz, mert az eddig is bevált.

Legalábbis ameddig a mostani szavazóbázisuk él...valszeg én meg addig nem élek, hogy változást lássak...

De lehet, hogy az lenne a legjobb számomra, hogyha elengedném ezt az országot végleg.
Ezekkel az emberekkel én nem akarok közösséget vállalni, akár tetszik, akár nem.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 619 — zászló zászló szív
Ja és Gyurma jön az új közvélemény kutatói kifejezés: a rejtőzködő fideszes? 😊
csebi
Dehogy. Kurva egyszerű, mutatom:
Egyszerűen alul mérik a falvakat. Ezt du. négykor megmondtam havernak Viberen. Még azon beszélgettünk, hogy nézzük meg mire elég az ellenzéki mozgósítás, hát megláttuk 😂

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 868 — The Mathematician
 azonnali.hu/cikk/20220403_jambor-andras-el-kell-kezdeni-politizalni-oly-modon-hogy-nemcsak-az-atv-be-megyunk-be?fbclid=IwAR1W_BGaSLLbKvb7HhHzEGlaH8yGeHOmlLWQoVRWt5DO1UyriNr1_vBCF8k

csebi
partizánon volt egy videó amiben a cigányságról volt szó hogy milyen kurvára senki nem járt vidékre hozzájuk ..

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Akik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.
Egyik se az a klasszik karrlengető arc.
atapapa
Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
Solymi
semmivel se távolabb mint a kutyák az összefogástól
atapapa
Nem is tudtam h az összefogás pénzeli meg plakát helyekkel látja el a kutyákat. Már ezért megérte ma ide feljönni h ezt megtanulta az ember

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
btw a Jobbik most megszűnik?
gyakorlatilag a Mi Hazánk elvitte a szavazóikat, legalábbis egy komoly részét
a törzsbázist, a fanatikus jobbot elvesztették, 4 év múlva ki fog rájuk szavazni?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 408 — #neverpunt
Akik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.
atapapa
Solymi
semmivel se távolabb mint a kutyák az összefogástól

több mint 3 éve
más: ez a szőke elemző csaj ki a partizánon? eléggé szétbassza az ideg
briareos
nemtom eldönteni hogy most már zavarja hogy még mindig itt van és nem tudja a fidesz seggét nyalni

vagy ténylegesen most robban fel benne az a düh amit érez az összefogás töketlenkedése miatt

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
Hú, Lázárból most kurva sok agresszivitás jön ki.

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 997
atapapa
több mint 3 éve
Fogjon kezet minden vásárhelyi minden vásárhelyivel!!!

Szerkesztette: Kampman

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
mi ez a beszéd?
vesztettél, köszönd meg ülj le többet úgyse kerül gólhelyzetbe
briareos
ez a kövi 4 évnek szólt
Negritis
Szerintem kurva jó beszéd volt
Wester
csapongó, összevissza volt nekem és legfőképp mivel tartok tőle h hacsak nem gründol saját pártot, többet nem látod MZP-t a porondon
briareos
És mit er azzal? Tudom majd szavaznak rá a kiábrándult fideszesek …
csebi
nyilván semmit de ezt mondom h ha nagyon ragaszkodik ehhez csinál vmi szart, ellaviroz 5-7 százalék körül, és csá, ez a fejezet lezárult. Itt most igérgetni hangoztatni h marad meg harcol meg faszomtudja szép de kit érdekel nem lesz már nála a labda.

más: ez a szőke elemző csaj ki a partizánon? eléggé szétbassza az ideg

több mint 3 éve
mi ez a beszéd?
briareos
ez a kövi 4 évnek szólt
Negritis
Wester
csapongó, összevissza volt nekem és legfőképp mivel tartok tőle h hacsak nem gründol saját pártot, többet nem látod MZP-t a porondon
briareos
sztem se volt összeszedett, de nem volt rossz beszéd
és ezzel tud majd építeni valamit sztem

az ex fideszesekre és a szolidabb jobbikosokból

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
úgy néz ki 2/3 megint. vicc

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Na, hát ez csodás éjszaka volt. Megyek aludni, mert így megint dolgozni kell 4 évet. Mondjuk amúgy is kellett volna, de akkor is! 😁
Szokol
ez nagyon Török Gáborosra sikeredett
Tactful Cactus
Akkor stílusos lett a vége!
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 405
Na, hát ez csodás éjszaka volt. Megyek aludni, mert így megint dolgozni kell 4 évet. Mondjuk amúgy is kellett volna, de akkor is! 😁
Szokol
ez nagyon Török Gáborosra sikeredett

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
mi ez a beszéd?
briareos
ez a kövi 4 évnek szólt
Negritis
Wester
briareos
És mit er azzal? Tudom majd szavaznak rá a kiábrándult fideszesek …

több mint 3 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 408 — #neverpunt
atapapa
100x inkább a kutyák mint a nácik
Negritis
Ők a belpesti értelmiség menekülőpártja, a másik meg a vidéké.

több mint 3 éve
atapapa
100x inkább a kutyák mint a nácik
Negritis
Ja mindig van lehetőség mas döntésre.

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
mi ez a beszéd?
briareos
ez a kövi 4 évnek szólt
Negritis
Wester

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
több mint 3 éve
Ha már vki Honeybeast jegyeket ajánlott, szerintem ez itt most perfeckt:

youtu.be/YBRUNMaqwi0
dande
Én 4 éve is ezt raktam be a követőbe