Politika

64 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én ismerem Fannit, jó fej 😛 Hihetetlen belső tulajdonságokkal van megáldva és egyáltalán nem veszed észre rajta, hogy fogyatékkal élő. Respect neki.
több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...Amadeus91
$$$Asbee
Azért fiatal, naiv leányzó még, a TV-ben szerepelni mindenki előtt nyilván komoly lehetőség megmutatni magát, nem nagyon gondolkodott szerintem politikai vonalakban, miért is tenné. Egyébként mikor megláttam a képet nekem az Áder fel se tűnt, nyami.

Egyébként ideális lenne kormányszóvivőnek, szívesen nézegetném a csinos pofiját, és hülyeséget egészen biztos nem fog mondani, pont 2x annyit tudna mint a mostaniak.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...Amadeus91
$$$

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Dzsokijuing
A lényeget elrejtették a jelbeszédben 😀Kori
tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 245 — Saturday Night Lights
Hosszú, de megéri:  atlatszo.hu/2013/01/03/csucsragadozo-a-paranoiadzsungelben-i-a-nagy-oszodi-konteo/?doing_wp_cron=1357210000.5524699687957763671875

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Dzsokijuing
A lényeget elrejtették a jelbeszédben 😀

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 245 — Saturday Night Lights
Az első munkanap, "remek", új hírek.diverdoc

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Az első munkanap, "remek", új hírek.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
 index.hu/gazdasag/2012/12/27/soha_nem_volt_meg_ennyi_csod/

Soha annyi cég nem szűnt még meg egyetlen hónap leforgása alatt az építőiparban, mint most novemberben – közölte az Opten csütörtökön. A céginformációs szolgáltató által működtetett adatbázis szerint az elmúlt hónapban 707 céget töröltek a hatóságok, holott korábban az ötszázat sem érte el soha a megszűnések száma. Ez azt jelenti, hogy naponta átlagosan 23,7 társaság szűnt meg, vagyis óránként átlag egy.

Amadeus91
No jó, hát ennyi áldozatot csak lehet vállalni a sok remek átalakítás miatt.

De végre idén már növekedni fog jelentősen a fogyasztás. Esetleg jelentősen fogyni fogunk, de az majdnem ugyanaz.

több mint 13 éve
 orulunkvincent.blog.hu/2012/12/31/statarium_mas_jo_otlet_lenkovics_barnabas_szerint_rosszul_jartunk_a_jogallammal

BUÉK
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan

😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Lesz még párszáz közmunkás. Foglalkoztatottság nem csökken.
Nincs itt semmi baj.

több mint 13 éve
 index.hu/gazdasag/2012/12/27/soha_nem_volt_meg_ennyi_csod/

Soha annyi cég nem szűnt még meg egyetlen hónap leforgása alatt az építőiparban, mint most novemberben – közölte az Opten csütörtökön. A céginformációs szolgáltató által működtetett adatbázis szerint az elmúlt hónapban 707 céget töröltek a hatóságok, holott korábban az ötszázat sem érte el soha a megszűnések száma. Ez azt jelenti, hogy naponta átlagosan 23,7 társaság szűnt meg, vagyis óránként átlag egy.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Az utca átnevezésről hallottál? Az se volt semmi... 😀 😀apeszos
Ez a Marx-Wass Albert dolog? Azt csak felületesen olvastm, mert nem vagyok éríntett. Nem lep meg ez a kultuszépítés dolog.
zinedine5
Nem, a Frankel Leo-t nevezték át Pákolicz Istvánra. Állítólag az itt lakók kérték. Az itt lakók 70%-a cigány, 20%-a nyugdíjas. És senki sem tud róla, hogy kérte volna. Azt se tudják ki volt Frankel, azt meg pláne, hogy milyen süti az a Pákolicz. De 30 napom volt rá ( a családal együtt) hogy az iratokat lecseréltessem. Ellenkező esetben megbüntetnek. A Pécsi okmányirodában? 😀 😀apeszos
Ezt nem hallottam. Mi lett volna a bünti? Legalább soron kívúl megcsinálták?zinedine5
Közigazgatási bírság 50e. Csinálták a faszt. Időpontot kértem neten, mikor bementem és mutattam az őrnek a papírt, csak röhögött.. Mutatta a tömeget: itt mindenkinek időpontja van.. 😀 Ja, és persze munkaidőben. Az időponthoz képest harmadik napra sikerült.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 422 — Ajmo Vatreni
Ez a Marx-Wass Albert dolog? Azt csak felületesen olvastm, mert nem vagyok éríntett. Nem lep meg ez a kultuszépítés dolog.
zinedine5
Nem, a Frankel Leo-t nevezték át Pákolicz Istvánra. Állítólag az itt lakók kérték. Az itt lakók 70%-a cigány, 20%-a nyugdíjas. És senki sem tud róla, hogy kérte volna. Azt se tudják ki volt Frankel, azt meg pláne, hogy milyen süti az a Pákolicz. De 30 napom volt rá ( a családal együtt) hogy az iratokat lecseréltessem. Ellenkező esetben megbüntetnek. A Pécsi okmányirodában? 😀 😀apeszos
Ezt nem hallottam. Mi lett volna a bünti? Legalább soron kívúl megcsinálták?
több mint 13 éve
zinedine5
Nem, a Frankel Leo-t nevezték át Pákolicz Istvánra. Állítólag az itt lakók kérték. Az itt lakók 70%-a cigány, 20%-a nyugdíjas. És senki sem tud róla, hogy kérte volna. Azt se tudják ki volt Frankel, azt meg pláne, hogy milyen süti az a Pákolicz. De 30 napom volt rá ( a családal együtt) hogy az iratokat lecseréltessem. Ellenkező esetben megbüntetnek. A Pécsi okmányirodában? 😀 😀
több mint 13 éve
Mivel rám reagáltál, enyhén félreérthető volt 😊atapapa
Megint pongyola voltam, biztos a bejgli. 😊
több mint 13 éve
Neked apeszos külön, de másnak is a figyelmébe ajánlom.

www.bama.hu/baranya/kozelet/tagadjak-hogy-buszt-berelnenek-477451

És közben a videó:

www.youtube.com/watch?v=guIjORrmsc0&feature=share&noredirect=1

Ehhez a nyilatkozathoz mennyire kell hülyének lenni?zinedine5
Köszönöm én túl vagyok ezen, 31essel járok.. 😀 Ha megkérdezed megmondom.. Ma is ilyennel mentem. 😛 És semmin sem csodálkozom. Sikeresen megduplázták a Toller adósságot (jó nem, csak megnövelték kissé) még úgy is, hogy Viktor karácsonyi ajándék milliárdokat adott. A Páva Töke-busz be fog halni. Pedig jó irányba indultak el. Az utca átnevezésről hallottál? Az se volt semmi... 😀 😀
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 389 — #neverpunt
Neked ebben mi a reflexszerű?zinedine5
Hogy védtem volna a védhetetlent, miközben rád reagálva a Fidesz kétarcú magatartására is utaltam a linkelt cikkel. atapapa
Az Rajnának ment, az eredeti vita miatt. zinedine5
Mivel rám reagáltál, enyhén félreérthető volt 😊

több mint 13 éve
Hogy védtem volna a védhetetlent, miközben rád reagálva a Fidesz kétarcú magatartására is utaltam a linkelt cikkel. atapapa
Az Rajnának ment, az eredeti vita miatt.
több mint 13 éve
Hogy védtem volna a védhetetlent, miközben rád reagálva a Fidesz kétarcú magatartására is utaltam a linkelt cikkel.

több mint 13 éve
A többi megszállt szervezett úgy táncol, ahogy Viktor fütyül. Jó példa erre az MNB tagok felduzzasztása, a kamatcsökkentés érdekében.
zinedine5
Ez tényleg jó példa 😊
 hvg.hu/gazdasag/20050111monetaris
atapapa
Ha ezt (ti is) ugyanígy látják és ugyanaz lesz a sorsa Viktornak mint Ferinek, akkor rendben van a link, de a védhetetlent nem kötelező védeni.zinedine5
Nehezen szabadulsz a reflexektől, szándékosan olyan cikket linkeltem a témáról, amelyben a fidesz ugyanazért ekézi Gyurcsányt, amiért most szidod őket.

BTW vigyázz mit kívánsz, ez 2004-2005-ben történt, Gyurcsány ezután még nyert egy választást. atapapa
Remélem ugyanúgy elzavarják a halál f...ra Viktort mint ahogy, (bár csak 2010-ben, kétségtelen) elzavarták Ferit. Neked ebben mi a reflexszerű?

Az sem volt jó, ez sem az. Ez szerintem kerek.
több mint 13 éve
A többi megszállt szervezett úgy táncol, ahogy Viktor fütyül. Jó példa erre az MNB tagok felduzzasztása, a kamatcsökkentés érdekében.
zinedine5
Ez tényleg jó példa 😊
atapapa
Ha ezt (ti is) ugyanígy látják és ugyanaz lesz a sorsa Viktornak mint Ferinek, akkor rendben van a link, de a védhetetlent nem kötelező védeni.zinedine5
Nehezen szabadulsz a reflexektől, szándékosan olyan cikket linkeltem a témáról, amelyben a fidesz ugyanazért ekézi Gyurcsányt, amiért most szidod őket.

BTW vigyázz mit kívánsz, ez 2004-2005-ben történt, Gyurcsány ezután még nyert egy választást.

több mint 13 éve
Neked apeszos külön, de másnak is a figyelmébe ajánlom.

www.bama.hu/baranya/kozelet/tagadjak-hogy-buszt-berelnenek-477451

És közben a videó:

www.youtube.com/watch?v=guIjORrmsc0&feature=share&noredirect=1

Ehhez a nyilatkozathoz mennyire kell hülyének lenni?
több mint 13 éve
zinedine5
Ez tényleg jó példa 😊
atapapa
Most nem ellenzékben vannak ember. Most lehet más a politika.