Darts
20 feliratkozó
25 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#17 Peter Wright: Mikey
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
Menetrend:
Hétfő délután:
1. meccs : #31 Krzysztof Ratajski vs Alexis Toylo
2. meccs : #21 Andrew Gilding vs Martin Lukeman
3. meccs : #18 Josh Rock vs Rhys Griffin
4. meccs : #7 Jonny Clayton vs Mickey Mansell
Hétfő este:
1. meccs : #28 Gian van Veen vs Ricardo Pietreczko
2. meccs : #26 Daryl Gurney vs Florian Hempel
3. meccs : #6 Dave Chisnall vs Ricky Evans
4. meccs : #5 Rob Cross vs Scott Williams
Szerkesztette: Heisman nádor
46 perce
na akkor egy Dimitri, Asp kiesés és meg is vagyunk 😀Miert akarod Dumbot, hogy kiessen? Hogy lehet ő unszimpi barkinek is? 😀
petey
12 órája
Proxyi
110
Gerwennek így ki van kövezve az útja az elődöntőig.Akkor én készülök is a Humphries-Littler, Van Gerwen-Price elődöntőkre.Annyira egyértelműnek tűnik, de ugyanakkor annyi meglepetés volt már most is, hogy szerintem a 4-ből talán kettő jut be.
Őszentsége Sobri Jóska
De majd meglátjuk.
Kampman
Littlernek kb szintén, Humphries is simán favorit még, de ott azért bőven képes lehet Bunting, Heta egy jobb napján, vagy Wright feltámadott szelleme esetleg.
Price meg olyan szétesésekre képes, hogy bárkitől ki tud kapni, és elég sok potens versenyző van még ott.
12 órája
Ezek mind üzembiztos, stabil játékosok. És a 3 settes meccseket (ahol könnyebben születhetnek nagyobb meglepetések) már túlélték. Minél több set, annál több papírforma.Akkor én készülök is a Humphries-Littler, Van Gerwen-Price elődöntőkre.Annyira egyértelműnek tűnik, de ugyanakkor annyi meglepetés volt már most is, hogy szerintem a 4-ből talán kettő jut be.
Őszentsége Sobri Jóska
De majd meglátjuk.
Kampman
12 órája
Na basszus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
12 órája
Kampman
28 490
Akkor én készülök is a Humphries-Littler, Van Gerwen-Price elődöntőkre.Annyira egyértelműnek tűnik, de ugyanakkor annyi meglepetés volt már most is, hogy szerintem a 4-ből talán kettő jut be.
Őszentsége Sobri Jóska
De majd meglátjuk.
12 órája
Végén a de Graaf -2,5 is jött 1.91-ért
12 órája
Akkor én készülök is a Humphries-Littler, Van Gerwen-Price elődöntőkre.
12 órája
Nem-kiemelt játékosok ma simáznak 3-0-ra az esti szakaszban 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
12 órája
Proxyi
110
Na ez a vb meglepetése. Eddig. 😀
12 órája
potyognak a kiemeltek
12 órája
Kampman
28 490
micsoda csillaghullás
12 órája
Második szett 0-2 után beszálltam a svédbe 1.72es oddson. Aji.hát ilyen kiszállózással ingyenpénz
zacknorb
12 órája
Második szett 0-2 után beszálltam a svédbe 1.72es oddson. Aji.
12 órája
Proxyi
110
Na ez azért csúnya lesz, ha Gary is kiesik...Felső ágon a Luke-bowl után akkor vb győztest is hirdethetünk...
12 órája
Gyerünk G!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
12 órája
Proxyi
110
Inkább titkolnod kellett volna.Ross Smithtől se sajnálnám ha kiesne 😀nekem titkos favoritom, de ma extra szar
Heisman nádor
petey
Az a helyzet, hogy egész évben szar volt a top 40-nek a 90%-a. Luke-ék, Anderson az, akik stabilak voltak az évet tekintve, mindenki másnak max 1-2 hónapja volt, de a legtöbbnek annyi se.
A vb-re sem sikerült ezeknek a játékosoknak a formát helyrerakni, és látszik is most.
13 órája
hű ez a Nebrida nagyon lassú 😀Lassan dob, de penge, fejben nagyon ott volt.
Löfli
Úgy verte Smitht 3-0-ra, hogy mindhárom set 3-2, 3 db 100 pluszos kiszálló, és brutális 11/9-es kiszállózás. (Smith 26/6.)
Kimaxolta a képességeit és a lehetőségeit.
A VB eddigi legnagyobb upsetje.
13 órája
Nebrida szettet nem engedett 😍
13 órája
Kampman
28 490
A közönségnek kb. 5 dala van, amit repetitív módon kántálnak nagyjából 10-15 éve.Nyomasztó.
13 órája
Ross Smithtől se sajnálnám ha kiesne 😀nekem titkos favoritom, de ma extra szar
Heisman nádor
13 órája
Ross Smithtől se sajnálnám ha kiesne 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
13 órája
hű ez a Nebrida nagyon lassú 😀
14 órája
Ez meglepett, hogy a kis filippínó Manowarra vonult be. Lehet őt is.
14 órája
Pontosan.Tavaly írtam, hogy nekem pl. Steve Beaton sztoikus stílusa nagyon bejött mindig is, de ő még a maga csendes, introvertált játékával is karakteresebb volt, volt mint a fenti 2 úriember együtt.16 VB-győzelemmel a tarsolyban már nem akkora a dilemma.Ez az Edhouse-White meccs kb. annyira volt izgalmas és annyi érzelmet indukált az egyszeri nézőnek, mintha egy random essexi öregek otthona délutáni tea előtti dartsozgatásába kukkantottunk volna bele. Csak itt jobbak voltak az átlagok.Phil Taylor kétségtelenül jobban érezte, hogy mikor kell visszavonulni.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Egyébként a két férfiú jellegtelenségére akartam leginkább utalni, nem a képességeikre.
Azon gondolkodtam a meccsüket nézve, hogy családtagokon, iskolatársakon, barátokon kívül kit érinthet meg Edhouse vagy White stílusa, karaktere, ki választja őket kedvencnek, mert se a játékuk nem lehengerlő, se a megnyilvánulásaikban, megjelenésükben, jelenlétükben nincs semmi, ami nem egy átlagos nyilakat dobáló családapára vagy egy meló után dartsozgató gazdálkodóra emlékeztetne.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Beaton is jó karakter, meg a dartsosok nagyrészében is van valami szerethető, egyedi, jellegzetes.
Az a ritka, amikor összejön két ilyen jellegtelen figura. És most ez megtörtént.