Darts
19 feliratkozó
több mint 6 éve
Azért Denny tippje zseniális volt..és az is lehet, hogy ő csak azt írta be, hogy kinek szurkol 😛
Grat!!
yooker
több mint 6 éve
álmomban nem gondoltam volna, hogy így felmossák Taylorral a padlótlátszik, hogy nincs motiválva, az igazi döntő 2 napja volt
pedig itt az 5. szettben megingott Cross, nem jöttek úgy a triplák, de Taylor feladta
több mint 6 éve
így legalább nem maradunk le a rose bowlról 😛
több mint 6 éve
Taylor már az előző meccseken is eljátszotta, hogy annyira bízik a tripláiban, hogy csomószor 169,168-ra tette le magát. Most se próbálta ki mi lenne ha 170 maradna...
több mint 6 éve
meg se próbálja b+
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Nem hogy Taylor, még a közönség is elengedte az egészet 😕
több mint 6 éve
Azert arra kíváncsi lennék hogy a vb elején mennyi volt az odds Rob Crossra mint bajnok.1:12,5
Coolearie
több mint 6 éve
Azert arra kíváncsi lennék hogy a vb elején mennyi volt az odds Rob Crossra mint bajnok.
több mint 6 éve
Persze, mert az egyik jól játszik nagyon , a másik viszont világklasszis gép módbanNem csak Taylor de a közönség is nagyon gyengus ma....Az átlagok ellenére szerintem nem egy jó meccs.
yooker
H_Marko
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Én is így érzem, de nehéz jól éreznie magát most a színpadon. Pedig tetszik az ő stílusában, hogy sokszor nem megy egyből oda dobni, hanem átgondolja/rákoncentrál.Nekem olyan érzésem van,hogy Taylor többet foglalkozik minden mással mint magával azzal hogy itt döntő van és játszani kellene...aztán lehet rosszul gondolom.Nem csak Taylor de a közönség is nagyon gyengus ma....Az átlagok ellenére szerintem nem egy jó meccs.
yooker
H_Marko
manuszka86
Elengedte ő ezt :/
több mint 6 éve
16 vagy 17 nem mindegy
több mint 6 éve
jaja,, elég simák a legek és a szettek isNem csak Taylor de a közönség is nagyon gyengus ma....Az átlagok ellenére szerintem nem egy jó meccs.
yooker
H_Marko
több mint 6 éve
Nekem olyan érzésem van,hogy Taylor többet foglalkozik minden mással mint magával azzal hogy itt döntő van és játszani kellene...aztán lehet rosszul gondolom.Nem csak Taylor de a közönség is nagyon gyengus ma....Az átlagok ellenére szerintem nem egy jó meccs.
yooker
H_Marko
több mint 6 éve
Nem csak Taylor de a közönség is nagyon gyengus ma....lefagytak
yooker
több mint 6 éve
Cross mekkorát játszik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Nem csak Taylor de a közönség is nagyon gyengus ma....Az átlagok ellenére szerintem nem egy jó meccs.
yooker
több mint 6 éve
Nem csak Taylor de a közönség is nagyon gyengus ma....lesokkolta őket Cross játéka
yooker
több mint 6 éve
Cross beszarás hogy kiszállózik azért nagyon durva 😀
több mint 6 éve
Nem csak Taylor de a közönség is nagyon gyengus ma....
több mint 6 éve
Ha Crossal nem történik valami magánéleti dolog, ami kizökkenti, nem lakik jól, nem ég ki, akkor asszem a következő 20 évre ellesznek van Gerwennel, hogy ki a nagyobb gép, és szépen belehúzhatják egymást brutális meccsekbe, átlagokba.És érdekesség, hogy Cross jelenleg 7(!), van Gerwen jelenleg 6 évvel fiatalabb, mint Taylor volt, amikor az első vébéjét nyerte.
több mint 6 éve
Ma Cross sajna verhetetlen 😕
több mint 6 éve
Kár a 9 nyilasért 😊Cross meg szinte nem is hibázik, ha duplára kell dobni, egyből bevágja. Nem ad esélyt Taylornak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
bazdmeg