Darts
19 feliratkozó
több mint 6 éve
most már igen, rápihent inkább😊Cross most kezd megremegniEz nem tudom mikor történt 😀
NB2
Max fejben rápihent a saját setjére
Chargers LT
viszont, hogy a szakkommentátornak a döntő szett felét miért kellett átdumálni azzal a hülye világranglista helyezéssel, miközben most lesz rá majd negyed órája azt nem értem...
több mint 6 éve
Hihetetlen ugyanakkor Káprázatos. Gratula Crossnak remélem okosan terelgeti ezekután a jövőjét!
több mint 6 éve
Irgalmatlan volt a srác, ezek a 100+ kiszállók nagyon demoralizálóak volt csóri Taylornak
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Danny
1 726
Es ott van, Cross a vilagbajnok!
több mint 6 éve
Cross a bajnok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Cross most kezd megremegniEz nem tudom mikor történt 😀
NB2
Max fejben rápihent a saját setjére
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Amikor Fischer agyonverte Szpaszkijt 1972-ben, akkor a szovjet sportvezetők megvádolták Szpaszkijt, hogy nem adott bele apait-anyait. Ő váltig állította, hogy de, csak tényleg ilyen kibaszott erős Fischer.két napja lehetett látni, ha az A-játékát hozza Cross, még van Gerwent is veri.
Hát most azt hozza.
Én egyáltalán nem hibáztatom Taylort, és nem érzem, hogy ne sportemberként viselkedne, küzdene.
több mint 6 éve
Cross azért eddig emberfeletti mód nyomta, de vajon megremeg a kéz itt a végén?Ha következő setet tudná hozni Taylor....
több mint 6 éve
Sokat bohóckodik Taylor, de a táblánál próbálja a legjobbat kihozni magából. Jól is játszik.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
pedig vehetné komolyabban, szorosabb lenne
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Jughead
5 214
Feladta, mi? Ha van esélye, megnyeri. Ezen a meccsen eddig nem sűrűn volt.
több mint 6 éve
Úgy kellene mint egy sportember.Vagyis úgy viselkedik, mint egy ... normális ember? 😊De. Feladta. Igazad van, hogy nem hagynak neki esélyt, de nem próbálkozik, nem foglalkozik mire kerekít le, nem koncentrál rá, közönségnek grimaszol.álmomban nem gondoltam volna, hogy így felmossák Taylorral a padlótDehogy adta fel. Egyszerűen van az, hogy a másik mindent jól, szinte hibátlanul csinál.
látszik, hogy nincs motiválva, az igazi döntő 2 napja volt
pedig itt az 5. szettben megingott Cross, nem jöttek úgy a triplák, de Taylor feladta
NB2
Széllel szemben nem lehet...
Sobri Jóska
H_Marko
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Cross most kezd megremegni
több mint 6 éve
Vagyis úgy viselkedik, mint egy ... normális ember? 😊De. Feladta. Igazad van, hogy nem hagynak neki esélyt, de nem próbálkozik, nem foglalkozik mire kerekít le, nem koncentrál rá, közönségnek grimaszol.álmomban nem gondoltam volna, hogy így felmossák Taylorral a padlótDehogy adta fel. Egyszerűen van az, hogy a másik mindent jól, szinte hibátlanul csinál.
pedig itt az 5. szettben megingott Cross, nem jöttek úgy a triplák, de Taylor feladta
NB2
Sobri Jóska
H_Marko
több mint 6 éve
Ja.Az elején próbálta de látta mit nyom a srác és inkább lelazulja...álmomban nem gondoltam volna, hogy így felmossák Taylorral a padlótDehogy adta fel. Egyszerűen van az, hogy a másik mindent jól, szinte hibátlanul csinál.
NB2
Sobri Jóska
yooker
Most mit lehet tenni, ha a másik top3-as VB-döntő átlaggal nyomja?
Próbálkozik, dehát 57 évesen én örülök, ha nem áll be a derekam ennyi dobálástól, ő meg olyan átlaggal veszít, amivel a döntők felén nyerni lehetett volna.
több mint 6 éve
De. Feladta. Igazad van, hogy nem hagynak neki esélyt, de nem próbálkozik, nem foglalkozik mire kerekít le, nem koncentrál rá, közönségnek grimaszol.álmomban nem gondoltam volna, hogy így felmossák Taylorral a padlótDehogy adta fel. Egyszerűen van az, hogy a másik mindent jól, szinte hibátlanul csinál.
NB2
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Danny
1 726
Alapbol Barney a kedvenc, Cross megerzes volt, de azt hiszem uj kedvenc lesz Barney mellettAzért Denny tippje zseniális volt..és az is lehet, hogy ő csak azt írta be, hogy kinek szurkol 😛
Grat!!
yooker
Löfli
több mint 6 éve
na legyen egy kis izgalom, hajrá Taylor, de azért nyerje meg Cross 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Azért ne rosszaljuk szerintem, hogy az öreg ezt "elengedte", mert jól nyomja, azért próbálkozik. Mert Crossal senki nem tudna mit kezdeni, folyamatosan elsőre dobja a dupláját. Ráadásul Taylornál sem az van, hogy szarul dob, hanem jól!És, ha valaki, akkor ő nagyon is érzi, ha valaki épp verhetetlen.
Cross meg úgy tolja, mint az öreg 10-15 éve 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
mikortól fog divatdrukkerkedésnek számítani a Crossnak szurkolás? 😀 mondjuk nálam továbbra is Gary a kedvenc 😊
több mint 6 éve
Az elején próbálta de látta mit nyom a srác és inkább lelazulja...álmomban nem gondoltam volna, hogy így felmossák Taylorral a padlótDehogy adta fel. Egyszerűen van az, hogy a másik mindent jól, szinte hibátlanul csinál.
NB2
Sobri Jóska
több mint 6 éve
álmomban nem gondoltam volna, hogy így felmossák Taylorral a padlótDehogy adta fel. Egyszerűen van az, hogy a másik mindent jól, szinte hibátlanul csinál.
NB2
több mint 6 éve
Hátsópályás győzelmek: Cross 6/12, Taylor: 1/13. A vb-címhez elég legalább 3 break még kell Taylornak...
több mint 6 éve
Jughead
5 214
Hát igen akkor mostmár biztos, hogy az elődöntőben láttuk a jövőt. Szép lesz úgy néz ki. 😀