Darts

20 feliratkozó

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Nincs a Noiret-ben lent 600 fok meleg és 200%-os páratartalom?
De!
Sobri Jóska
Basszus, ez eszembe se jutott. 😕

Mindig jövőre
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
én forgatok egész héten, itthon is alig vagyok.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Nincs a Noiret-ben lent 600 fok meleg és 200%-os páratartalom?
De!

De én készen állok:

több mint 12 éve
Csütörtökön darts?Farky
részemről mehet, várjuk a többiek válaszát.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Csütörtökön darts?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Nekem ez a hét nagyon tele van.. jövő hétre viszont benne lennék egy kis dobálásban.Igor
rendben van, nekem már nagyon hiányom van.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Nekem ez a hét nagyon tele van.. jövő hétre viszont benne lennék egy kis dobálásban.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
na közben kapom a híreket aachenből, akadályban és maratonban a szokásos alázás (1. és 3. hely a 40-ből) , díjhajtásban viszont a szokásos lepontozás, így összetett 8. hely lett a vége Lázárnak. Csapatban sajnos Dobrovitzéknek továbbra is az arcuk a nagyobb mint a teljesítményük

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Na, kedves dartskülönítmény,
végre vége ennek a tetű vizsgaidőszaknak, ráérünk. Ki adna egy nagy dobálást egy tetszőleges napon?berger90
mikor?Farky
holnap vagy kedd, de holnap én csak kilenc után tudnék menni munka miatt. kedd tökéletes, utána én melózom minden este. A Főholló és a Főfalcon ölég nagy csendben vannak a kérdést illetően...berger90
nekem a holnap esélytelen sajnos

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
végre vége ennek a tetű vizsgaidőszaknak, ráérünk. Ki adna egy nagy dobálást egy tetszőleges napon?berger90
mikor?Farky
holnap vagy kedd, de holnap én csak kilenc után tudnék menni munka miatt. kedd tökéletes, utána én melózom minden este. A Főholló és a Főfalcon ölég nagy csendben vannak a kérdést illetően...

Mindig jövőre
több mint 12 éve
mikor?

több mint 12 éve
Ha a második helyért akartok csak játszani rajtam nem múlik... 😛

több mint 12 éve
végre vége ennek a tetű vizsgaidőszaknak, ráérünk. Ki adna egy nagy dobálást egy tetszőleges napon?

Mindig jövőre
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 810 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Holnap csapatbuli, úgyhogy én is kihagyom.. jövő hét esetlegesen játszik.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Részemről nincs akadálya.
De a veszteseknek vizsgaidőszak, így gondolom ezt is kihagyják.Sobri Jóska
A lelkekbe láttál, shawnka nevében ugyan nem tudok szólni, de én most nem tudok jönni. 😕

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Részemről nincs akadálya.
De a veszteseknek vizsgaidőszak, így gondolom ezt is kihagyják.

több mint 12 éve
A héten jön valaki dartsozni?

több mint 12 éve
vasárnap lesz amatőr Darts bajnokság a Pólus centerben. itt az ideje megmutatni hova fejlődtünk 😀shawnka
és persze h akkor van meccsem :/Farky
én melózom 😕

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Csapatbajnokság nincs?
Úgy mókásabb lenne, mint egyéniben erölködni.
Ezek szerint amatőröknek nincs.

Sobri Jóska
Amatőröknek nincs csapat.. a legutóbbi egyéni Biatorbágyon volt 501 SO rendszerben (tavaly még 501 DO volt a pesti, csak állítólag baromi sokáig tartott 😀)
 www.premieroutletcenter.hu/EventDetails.aspx?event_ID=70

több mint 12 éve
Csapatbajnokság nincs?
Úgy mókásabb lenne, mint egyéniben erölködni.
Ezek szerint amatőröknek nincs.

több mint 12 éve
vasárnap lesz amatőr Darts bajnokság a Pólus centerben. itt az ideje megmutatni hova fejlődtünk 😀shawnka
Nem nagyon találok infót róla, milyen rendszerben menne.. ha duplakiszállós pláne nem szívesen mennék el magam kiröhögtetni 😛 de az egyik semi-prot, Sobri v. te, lehet megnézném.

több mint 12 éve
és persze h akkor van meccsem :/

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
vasárnap lesz amatőr Darts bajnokság a Pólus centerben. itt az ideje megmutatni hova fejlődtünk 😀
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 810 — no es importante
ja el is felejtettem, tegnap volt a Preakness, a Kentucky Derby-győztes Orbot a triple crownra is esélyesnek tartották...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal