Sakk
3 feliratkozó
több mint 5 éve
Lichess nicknév:Bébé: balazs9013
csebi: csebi
eaglesmcnabb: herremans79
Eazzy: gjanos89
ervinator: ervinator
Gergőbácsi: packerrider
Gyurma Pappa: gyurmapappa1
Igor: IgorRuzskin
Jakehomer: objectively_speaking
Medvepapa: Golyabacsi
Negritis: Negritis
shawnka: PandoBorris
Sobri Jóska: Predicant
Lichess Team:
Bowlponthu Chess Team
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
53 perce
Demchenko ellen már játszik rapport
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 órája
Tisztában vagyok az olimpia lebonyolításával, de ha Fabi, Prag, Sindarov meg Nodirbek és minden más top játékos képes játszani a második körben (ahogy ez a szokás, első partit kihagyják, valamint ha olyan matchup van, akkor még egyet menet közben valamikor), akkor arra gondolok, hogy Ricsivel valami gond van.Megint nem állunk jól, Rapporttal mi van, lehet tudni?Ezek tuti biztos győzelmek (csapatpont számít, nem a játszmaarány), így ő egyrészt pihen, mert nélküle is sima liba, másrészt Dudin tapasztalata is nőhet ezáltal.
Jakehomer
Őszentsége Sobri Jóska
Tepper takarodj!
17 órája
azért az a tuti biztos annyira nem volt tutibiztosMegint nem állunk jól, Rapporttal mi van, lehet tudni?Ezek tuti biztos győzelmek (csapatpont számít, nem a játszmaarány), így ő egyrészt pihen, mert nélküle is sima liba, másrészt Dudin tapasztalata is nőhet ezáltal.
Jakehomer
Őszentsége Sobri Jóska
Benjinek mázlija is volt hogy tudott nyerni
17 órája
Megint nem állunk jól, Rapporttal mi van, lehet tudni?Ezek tuti biztos győzelmek (csapatpont számít, nem a játszmaarány), így ő egyrészt pihen, mert nélküle is sima liba, másrészt Dudin tapasztalata is nőhet ezáltal.
Jakehomer
17 órája
Megint nem állunk jól, Rapporttal mi van, lehet tudni?nemtom de aszittem aohgy Zsóka is játszott a csajoknál ma ő is fog
Jakehomer
18 órája
Megint nem állunk jól, Rapporttal mi van, lehet tudni?
Tepper takarodj!
1 napja
Arjun vereségét nem láttam jönni
1 napja
nah banusz remijével megvan a málta elleni, függetlenül a gledura eredménytőla csajok 4-0ra nyertek
1 napja
Gledura meccsel mi van?kb 1 órája semmi nem látszik ott
1 napja
kozben Colin Pácsé (igen, igy kell ejteni) nyomott egy hatalmas blundert, ezt mar Dubin is be kell hogy huzza.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
Mizzi fel is adta.Leko vszeg behuzza mar.ciki lenni akár csak az X összesítve
Dudin is jol all, de a magyar-magyar parharc (Banusz vs Novak) eleg reminek tunik jelenleg.
csebi
nem látom gledura hogy menti ezt remire és akkor Dubinon a világ szeme
Negritis, a vajda
Gledura sztem is buko mar, de Dubin egesz jol all tovabbra is.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
Leko vszeg behuzza mar.ciki lenni akár csak az X összesítve
Dudin is jol all, de a magyar-magyar parharc (Banusz vs Novak) eleg reminek tunik jelenleg.
csebi
nem látom gledura hogy menti ezt remire és akkor Dubinon a világ szeme
1 napja
Leko vszeg behuzza mar.jah láttam, nem is örülök mer Gledurát pont kedvelem a csapatbólitt elo vagyok, igen. de sosem mondanam azt, hogy magyarok ellen jatszunk, mint maltaiak 😉én nem zártalak ki 😊Rapport egyből pihen @Csebiék ellennem is tudtam, hogy mar nem szamitok magyarnak 😕
chess.hu/csapathirdetes-a-2026-os-sakkolimpiara/
Negritis, a vajda
ahogy nezem Leko eleg jo helyzetben van, Mizzinel van egy huszar, amit nem tud semmire sem hasznalni, ami raadasul blokkol egy bastyat is a mozgasban.
tobbi parti viszonylag szorosnak bar idoelonyt ugy nez ki, hogy tudtak mar kiepiteni a nemCsebiek.
csebi
de te szoktál helyiként hivatkozni magadra
szal most megy a Csebi Chowl (chess bowl 😊 )
Negritis, a vajda
amugy kozben Gledura benezett egy lepest, idohatranyba is kerult, lehet Portelli elsopri ...
csebi
Negritis, a vajda
1 napja
jah láttam, nem is örülök mer Gledurát pont kedvelem a csapatbólitt elo vagyok, igen. de sosem mondanam azt, hogy magyarok ellen jatszunk, mint maltaiak 😉én nem zártalak ki 😊Rapport egyből pihen @Csebiék ellennem is tudtam, hogy mar nem szamitok magyarnak 😕
Negritis, a vajda
ahogy nezem Leko eleg jo helyzetben van, Mizzinel van egy huszar, amit nem tud semmire sem hasznalni, ami raadasul blokkol egy bastyat is a mozgasban.
tobbi parti viszonylag szorosnak bar idoelonyt ugy nez ki, hogy tudtak mar kiepiteni a nemCsebiek.
csebi
Negritis, a vajda
amugy kozben Gledura benezett egy lepest, idohatranyba is kerult, lehet Portelli elsopri ...
csebi
1 napja
itt elo vagyok, igen. de sosem mondanam azt, hogy magyarok ellen jatszunk, mint maltaiak 😉én nem zártalak ki 😊Rapport egyből pihen @Csebiék ellennem is tudtam, hogy mar nem szamitok magyarnak 😕
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
1 napja
én nem zártalak ki 😊Rapport egyből pihen @Csebiék ellennem is tudtam, hogy mar nem szamitok magyarnak 😕
Negritis, a vajda
csebi
1 napja
Az első pár forduló komolytalan. Röpködnek majd a 4:0-k, meg 3:1-ek, de valójában a csapatpont számít elsődlegesen, nem a játszmaarány.A máltaiaknál még FM sincs, a "legerősebbjük" is vagy 400 élőponttal gyengébb mindegyik magyarnál, erős amatőrök szintje.
1 napja
Rapport egyből pihen @Csebiék ellennem is tudtam, hogy mar nem szamitok magyarnak 😕
Negritis, a vajda
1 napja
Rapport egyből pihen @Csebiék ellenchess.hu/csapathirdetes-a-2026-os-sakkolimpiara/
6 napja
www.fide.com/salesforces-agentforce-360-powers-the-future-of-chess-with-fide/
8 napja
Fun fact:Az a közismert infó, hogy Lékó az egyetlen magyar, aki világbajnoki párosmérkőzésig jutott, holott Gunsberg Izidor 1880/81-ben Steinitz ellen játszott a címért. És bár akkor már Angliában élt, de csak húsz évvel később lett brit állampolgár.
hu.wikipedia.org/wiki/Gunsberg_Izidor
2 hónapja
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Magnusnak nagyon szar versenye vanA végére belejött.
Negritis, a vajda
Egyébként a Norway Chesst Praggnanandha nyerte So Wesley és Firouzja előtt, Carlsen lett a negyedik, Keymer az ötödik, Gukesh az utolsó.
A 10 meccsből Pragg a rendes játékidőben 5-t megnyert, de ami durvább, hogy Keymer nyolcszor remizett, és mind a nyolc armageddont elveszítette.
3 hónapja
Magnusnak nagyon szar versenye van
4 hónapja
Csak érdekesség, semmi nem következik belőle.Ma volt a lengyel rapid+blitz bajnokságon egy Sindarov-Gukesh rapid parti, amit Gukesh sötéttel megnyert.