NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
wales már rég vezetne bármelllik ellen.úgyérted bale vezetne.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
wales már rég vezetne bármelllik ellen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Pontosan.És? Ez jogos volna, ha a magyarok nem rombolnának, de éppenséggel ugyanúgy rombolnak, csak nem abban a minőségben, mint az északírekUgyanez az északír csapat nyerte viszonylag simán a csoportunkat. Ránk nézve egyelőre nem vet ez túl jó fényt...Ez egyrészt igaz, másrészt rombolni mindig könnyebb, mint építkezni.Ez áll a defense wins championship bölcsessége mögött is.
iktriad
Kampman
Stez
több mint 8 éve
És? Ez jogos volna, ha a magyarok nem rombolnának, de éppenséggel ugyanúgy rombolnak, csak nem abban a minőségben, mint az északírekUgyanez az északír csapat nyerte viszonylag simán a csoportunkat. Ránk nézve egyelőre nem vet ez túl jó fényt...Ez egyrészt igaz, másrészt rombolni mindig könnyebb, mint építkezni.Ez áll a defense wins championship bölcsessége mögött is.
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Ugyanez az északír csapat nyerte viszonylag simán a csoportunkat. Ránk nézve egyelőre nem vet ez túl jó fényt...Ez egyrészt igaz, másrészt rombolni mindig könnyebb, mint építkezni.Ez áll a defense wins championship bölcsessége mögött is.
iktriad
több mint 8 éve
Addig nem is lesz kreativitás amig Zielinski meg Linetty a padon ül.Mindi
Kenny
Addig nem is lesz kreativitás amig Zielinski meg Linetty a padon ül.Mindig az a legnagyobb király, aki épp nem játszik. Meg persze Pisont István! 😊
Kenny
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Addig nem is lesz kreativitás amig Zielinski meg Linetty a padon ül.
több mint 8 éve
Ugyanez az északír csapat nyerte viszonylag simán a csoportunkat. Ránk nézve egyelőre nem vet ez túl jó fényt...
több mint 8 éve
nem gondolják, de nincs ész a csapatban, aki földön kiossza azokat a forintos lasztikat (a'la Anglia, csókolom), így bíznak abban, hogy Lewa egyszer villannem is értem a lengyeleket, miből gondolják, hogy a levegőben megverik az észak-íreketeddig azért egyik meccsen sem borult így fel a pályacsak kreativitás semmi, mindent beívelgetnek a lengyelek, azzal sokra nem mennek
NB2
Stez
NB2
több mint 8 éve
itt is van, végre a földön tili-tolizták ki őket, látszik iscsak ez a béna kihagyta
több mint 8 éve
Egyszer lemaradnak Lewáról.nem is értem a lengyeleket, miből gondolják, hogy a levegőben megverik az észak-íreketeddig azért egyik meccsen sem borult így fel a pályacsak kreativitás semmi, mindent beívelgetnek a lengyelek, azzal sokra nem mennek
NB2
Stez
NB2
több mint 8 éve
nem is értem a lengyeleket, miből gondolják, hogy a levegőben megverik az észak-íreketeddig azért egyik meccsen sem borult így fel a pályacsak kreativitás semmi, mindent beívelgetnek a lengyelek, azzal sokra nem mennek
NB2
Stez
több mint 8 éve
eddig azért egyik meccsen sem borult így fel a pályacsak kreativitás semmi, mindent beívelgetnek a lengyelek, azzal sokra nem mennek
NB2
több mint 8 éve
Azt hittem őt is honosították az oroszok, mint Neustädtert.olisadebe ménem kezd, sérült?Kifehéredett, úgyhogy visszament Nigériába
eaglesmcnabb
Kampman
több mint 8 éve
eddig azért egyik meccsen sem borult így fel a pálya
több mint 8 éve
Nem zárják ki, az UEFA nem szól bele, csak ha a stadionban van cirkusz.Csak nehogy a te hátsódból is sündisznó ólálkodjon ki. Megérdemelnéd pedig. 8'-(Még nincs veszve semmi a tieidnek, csak ki ne zárják őket az okos drukkereik miatt. Amúgy szerintem angol-magyar nyolcaddöntő lesz, és Király kivédi Vardyék szemét a tizenegyeseknél!
Stez
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 326
olisadebe ménem kezd, sérült?Kifehéredett, úgyhogy visszament Nigériába
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Csak nehogy a te hátsódból is sündisznó ólálkodjon ki. Megérdemelnéd pedig. 8'-(Még nincs veszve semmi a tieidnek, csak ki ne zárják őket az okos drukkereik miatt. Amúgy szerintem angol-magyar nyolcaddöntő lesz, és Király kivédi Vardyék szemét a tizenegyeseknél!
Stez
több mint 8 éve
olisadebe ménem kezd, sérült?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Csak nehogy a te hátsódból is sündisznó ólálkodjon ki. Megérdemelnéd pedig. 8'-(elég gáz ez a lengyel csapat, 32 másodperce megy a meccs, és még 0–0A tegnapi angol meccsből megtanulták, hogy az a fontos, hogy a legvégén ők vezessenek
ennyit az esélyekről
Stez
iktriad
több mint 8 éve
elég gáz ez a lengyel csapat, 32 másodperce megy a meccs, és még 0–0A tegnapi angol meccsből megtanulták, hogy az a fontos, hogy a legvégén ők vezessenek
ennyit az esélyekről
Stez
több mint 8 éve
elég gáz ez a lengyel csapat, 32 másodperce megy a meccs, és még 0–0ennyit az esélyekről
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Én a lengyelektől várok egy 2004-es görög teljesítményt, csak szebb játékkal
több mint 8 éve
Egyébként most fog pályára lépni a későbbi EB-győztesÉn azt hittem, hogy csak ma este fog. 😊
Kampman