Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
wales már rég vezetne bármelllik ellen.úgyérted bale vezetne.
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
wales már rég vezetne bármelllik ellen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Pontosan.És? Ez jogos volna, ha a magyarok nem rombolnának, de éppenséggel ugyanúgy rombolnak, csak nem abban a minőségben, mint az északírekUgyanez az északír csapat nyerte viszonylag simán a csoportunkat. Ránk nézve egyelőre nem vet ez túl jó fényt...Ez egyrészt igaz, másrészt rombolni mindig könnyebb, mint építkezni.Ez áll a defense wins championship bölcsessége mögött is.
iktriad
Kampman
Stez
több mint 10 éve
És? Ez jogos volna, ha a magyarok nem rombolnának, de éppenséggel ugyanúgy rombolnak, csak nem abban a minőségben, mint az északírekUgyanez az északír csapat nyerte viszonylag simán a csoportunkat. Ránk nézve egyelőre nem vet ez túl jó fényt...Ez egyrészt igaz, másrészt rombolni mindig könnyebb, mint építkezni.Ez áll a defense wins championship bölcsessége mögött is.
iktriad
Kampman
több mint 10 éve
Ugyanez az északír csapat nyerte viszonylag simán a csoportunkat. Ránk nézve egyelőre nem vet ez túl jó fényt...Ez egyrészt igaz, másrészt rombolni mindig könnyebb, mint építkezni.Ez áll a defense wins championship bölcsessége mögött is.
iktriad
több mint 10 éve
Addig nem is lesz kreativitás amig Zielinski meg Linetty a padon ül.Mindi
Kenny
Addig nem is lesz kreativitás amig Zielinski meg Linetty a padon ül.Mindig az a legnagyobb király, aki épp nem játszik. Meg persze Pisont István! 😊
Kenny
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Addig nem is lesz kreativitás amig Zielinski meg Linetty a padon ül.
több mint 10 éve
Ugyanez az északír csapat nyerte viszonylag simán a csoportunkat. Ránk nézve egyelőre nem vet ez túl jó fényt...
több mint 10 éve
nem gondolják, de nincs ész a csapatban, aki földön kiossza azokat a forintos lasztikat (a'la Anglia, csókolom), így bíznak abban, hogy Lewa egyszer villannem is értem a lengyeleket, miből gondolják, hogy a levegőben megverik az észak-íreketeddig azért egyik meccsen sem borult így fel a pályacsak kreativitás semmi, mindent beívelgetnek a lengyelek, azzal sokra nem mennek
NB2
Stez
NB2
több mint 10 éve
itt is van, végre a földön tili-tolizták ki őket, látszik iscsak ez a béna kihagyta
több mint 10 éve
Egyszer lemaradnak Lewáról.nem is értem a lengyeleket, miből gondolják, hogy a levegőben megverik az észak-íreketeddig azért egyik meccsen sem borult így fel a pályacsak kreativitás semmi, mindent beívelgetnek a lengyelek, azzal sokra nem mennek
NB2
Stez
NB2
több mint 10 éve
nem is értem a lengyeleket, miből gondolják, hogy a levegőben megverik az észak-íreketeddig azért egyik meccsen sem borult így fel a pályacsak kreativitás semmi, mindent beívelgetnek a lengyelek, azzal sokra nem mennek
NB2
Stez
több mint 10 éve
eddig azért egyik meccsen sem borult így fel a pályacsak kreativitás semmi, mindent beívelgetnek a lengyelek, azzal sokra nem mennek
NB2
több mint 10 éve
Azt hittem őt is honosították az oroszok, mint Neustädtert.olisadebe ménem kezd, sérült?Kifehéredett, úgyhogy visszament Nigériába
eaglesmcnabb
Kampman
több mint 10 éve
eddig azért egyik meccsen sem borult így fel a pálya
több mint 10 éve
Nem zárják ki, az UEFA nem szól bele, csak ha a stadionban van cirkusz.Csak nehogy a te hátsódból is sündisznó ólálkodjon ki. Megérdemelnéd pedig. 8'-(Még nincs veszve semmi a tieidnek, csak ki ne zárják őket az okos drukkereik miatt. Amúgy szerintem angol-magyar nyolcaddöntő lesz, és Király kivédi Vardyék szemét a tizenegyeseknél!
Stez
iktriad
több mint 10 éve
olisadebe ménem kezd, sérült?Kifehéredett, úgyhogy visszament Nigériába
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Csak nehogy a te hátsódból is sündisznó ólálkodjon ki. Megérdemelnéd pedig. 8'-(Még nincs veszve semmi a tieidnek, csak ki ne zárják őket az okos drukkereik miatt. Amúgy szerintem angol-magyar nyolcaddöntő lesz, és Király kivédi Vardyék szemét a tizenegyeseknél!
Stez
több mint 10 éve
olisadebe ménem kezd, sérült?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Csak nehogy a te hátsódból is sündisznó ólálkodjon ki. Megérdemelnéd pedig. 8'-(elég gáz ez a lengyel csapat, 32 másodperce megy a meccs, és még 0–0A tegnapi angol meccsből megtanulták, hogy az a fontos, hogy a legvégén ők vezessenek
ennyit az esélyekről
Stez
iktriad
több mint 10 éve
elég gáz ez a lengyel csapat, 32 másodperce megy a meccs, és még 0–0A tegnapi angol meccsből megtanulták, hogy az a fontos, hogy a legvégén ők vezessenek
ennyit az esélyekről
Stez
több mint 10 éve
elég gáz ez a lengyel csapat, 32 másodperce megy a meccs, és még 0–0ennyit az esélyekről
több mint 10 éve
Én a lengyelektől várok egy 2004-es görög teljesítményt, csak szebb játékkal
több mint 10 éve
Egyébként most fog pályára lépni a későbbi EB-győztesÉn azt hittem, hogy csak ma este fog. 😊
Kampman