Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Nekünk legjobb a purtugal eb arany. Mink hármat rugtunk nekik, mostanában senkisefog...majd megint mi a vb selejtezőkben
sutianap
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Nekünk legjobb a purtugal eb arany. Mink hármat rugtunk nekik, mostanában senkisefog...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Gundel véleménye Bödőcsen az EB-ről: Alapvetőeeen jóó!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
egy kurva percet sem láttam a meccsből elég volt az összefoglalókurva portugáloknak drukkolok ezer éve, folyamat csak szopják a faszt egyszer drukkolok ellenük egyből nyernek. döntőbe meg megint nekik és kapnak majd 3-at.
basszák meg, de tényleg...
Második gól les, első gólnál meg faszomért nem bale fogta cr-t ő legalább tud ugrani.
Cr meg megint király lett, pedig kurvára nincs egy szinten Bale-el.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Normális szakértő gárdát nem lehet összeszedni mert akik ott vannak azok totál idióták
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Kampman
28 290
mert az eb messze legszarabb meccse volt, ahol simán kettős leléptetéssel kellett volna kizárni mindkét társaságotLehet utálni a portugálokat, de őszintén Wales baromira nem érdemelte meg. Ők is úgy jártak mint mi és a belgák, mikor nem volt teljes a csapat, esett a játékuk minősége. Pedig Walesnek nem mostanában lesz ekkora esélye döntőt játszani. A portugálok olyanok voltak mint régen az olaszok. Egész tornán szarok sé a végére javulnak fel😊lehet szidni őket , de azt nem értem hogy az elég jó horvátok kiejtését pl
NB2
simán elfelejtik a kritikusok...
yooker
több mint 8 éve
Ezt a CR fényezéstől hányingerem van
Draft
több mint 8 éve
Lehet utálni a portugálokat, de őszintén Wales baromira nem érdemelte meg. Ők is úgy jártak mint mi és a belgák, mikor nem volt teljes a csapat, esett a játékuk minősége. Pedig Walesnek nem mostanában lesz ekkora esélye döntőt játszani. A portugálok olyanok voltak mint régen az olaszok. Egész tornán szarok sé a végére javulnak fel😊lehet szidni őket , de azt nem értem hogy az elég jó horvátok kiejtését pl
NB2
simán elfelejtik a kritikusok...
több mint 8 éve
szerintem ezt túltoltad egy kicsit.....Lehet utálni a portugálokat, de őszintén Wales baromira nem érdemelte meg. Ők is úgy jártak mint mi és a belgák, mikor nem volt teljes a csapat, esett a játékuk minősége. Pedig Walesnek nem mostanában lesz ekkora esélye döntőt játszani. A portugálok olyanok voltak mint régen az olaszok. Egész tornán szarok sé a végére javulnak fel😊Eddig sem javultak a béka segge alól max a béka seggéig
NB2
ThundersNFL
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Igazad lehet.Két éve a döntőben tudtam a németeknek drukkolni a mindenekalja argentinok ellen 😊Figyelj, nem olyan nehéz. Én 98-ben és 2006-ban is nekik szurkoltam, mikor már elegem volt a brazil hájpból. Mindkétszer bejött és csak egy kicsit volt fura élmény 😀. Plusz tavaly a Patsnek szurkoltam a Hawks ellen. Na jó ez már a bizarr kategória, de néha fura dolgokat hoz az élet.Nem feltétlen szeretném, de ez a megérzésem. Ki kell alakítanom valamiféle francia szimpátiát a '98 óta tartó utálat ellenéreInnen meg azt mondom megnyerik CéékHa a 2004-es csapatuk nem nyerte meg, nehogy már ezek Európa-bajnokok legyenek, te jó ég...
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Lehet utálni a portugálokat, de őszintén Wales baromira nem érdemelte meg. Ők is úgy jártak mint mi és a belgák, mikor nem volt teljes a csapat, esett a játékuk minősége. Pedig Walesnek nem mostanában lesz ekkora esélye döntőt játszani. A portugálok olyanok voltak mint régen az olaszok. Egész tornán szarok sé a végére javulnak fel😊Eddig sem javultak a béka segge alól max a béka seggéig
NB2
Draft
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Figyelj, nem olyan nehéz. Én 98-ben és 2006-ban is nekik szurkoltam, mikor már elegem volt a brazil hájpból. Mindkétszer bejött és csak egy kicsit volt fura élmény 😀. Plusz tavaly a Patsnek szurkoltam a Hawks ellen. Na jó ez már a bizarr kategória, de néha fura dolgokat hoz az élet.Nem feltétlen szeretném, de ez a megérzésem. Ki kell alakítanom valamiféle francia szimpátiát a '98 óta tartó utálat ellenéreInnen meg azt mondom megnyerik CéékHa a 2004-es csapatuk nem nyerte meg, nehogy már ezek Európa-bajnokok legyenek, te jó ég...
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
több mint 8 éve
ha rúgunk egy negyedik gólt, egyenlítettek volna megint, mindkét csapatnak túl jó volt az x
több mint 8 éve
Életemben egyszer szurkoltam a portugáloknak, a 2004es döntőn.A francia-német kettős egyértelműen jobb csapat.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Lehet utálni a portugálokat, de őszintén Wales baromira nem érdemelte meg. Ők is úgy jártak mint mi és a belgák, mikor nem volt teljes a csapat, esett a játékuk minősége. Pedig Walesnek nem mostanában lesz ekkora esélye döntőt játszani. A portugálok olyanok voltak mint régen az olaszok. Egész tornán szarok sé a végére javulnak fel😊
több mint 8 éve
Bakker majdnem hazavágtuk a picsába a későbbi döntőst 😊Ha nem cseszük el akkor ezek már otthon lennének
Gergőbácsi
Draft
több mint 8 éve
Nem feltétlen szeretném, de ez a megérzésem. Ki kell alakítanom valamiféle francia szimpátiát a '98 óta tartó utálat ellenéreInnen meg azt mondom megnyerik CéékHa a 2004-es csapatuk nem nyerte meg, nehogy már ezek Európa-bajnokok legyenek, te jó ég...
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Mondjuk ez igaz. Szar EB-hez szar győztes.Bakker felköpök és aláállok ha ez a portugál csapat nyer pedig rájuk tippeltem. De ezek megcsúfolják Figoékat...Szerintem, ha megnyerik az EB-t, akkor nem csúfolják meg.
Matthew99
csi77
több mint 8 éve
Azt a csapatot se bírtam, de Deco, Pauleta, Figo személyében volt legalább 1-2 ember akit kedveltem. Itt senki...Innen meg azt mondom megnyerik CéékHa a 2004-es csapatuk nem nyerte meg, nehogy már ezek Európa-bajnokok legyenek, te jó ég...
Gergőbácsi
Kampman
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Basszus lekéstem a tizikről?2:0 ! azért nem gondoltam volna hogy a walesiek mindet kihagyják! 😀
több mint 8 éve
Bakker majdnem hazavágtuk a picsába a későbbi döntőst 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Innen meg azt mondom megnyerik CéékHa a 2004-es csapatuk nem nyerte meg, nehogy már ezek Európa-bajnokok legyenek, te jó ég...
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Második gól bírói hiba... döntően befolyásolta a meccset...Hindi ne nyald már fényesre CR valagát
Draft
több mint 8 éve
Bakker felköpök és aláállok ha ez a portugál csapat nyer pedig rájuk tippeltem. De ezek megcsúfolják Figoékat...Szerintem, ha megnyerik az EB-t, akkor nem csúfolják meg. A másik, hogy ne hasonlítsd össze azzal a csapattal, zongorázni lehetne a különbséget...
Matthew99
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Innen meg azt mondom megnyerik Céék