Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Mikor elküldtem már beugrott, hogy ez szét lesz trollkodva. 😀Nincs még megszokva, hogy világeseményen kinn vagyunk.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Remélem sírni fog megint....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Szabadrúgás nagy tornán: Dzsudzsák > CR7
több mint 8 éve
Kampman
28 290
az olasz csendőrség vitte el, mert dicsekedett, hogy kapcsolatban állt a szingapúri tippmix-maffiávalDrukkoltam az Angoloknak. A Horvátoknak. A Lengyeleknek. Az Olaszoknak. Walesnek. A torna végére megint elfogyott az összes csapatom. 😕németeknek ne drukkolj 😀, ha már nincs itt jinxtriad, helyettesíted, őt ugyanis elvitte a szingapúri bunda maffia
alatriste
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Mert így, hogy nem jutott be brit csapat valszeg az angol fogyatékos kapja a döntőt.Viszont így valszeg kasszai is beszoptam, ellenben clattenburg tuti tesz róla, hogy emlékezetes döntő legyen...miért szopta be?
peach
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Nyominger
Draft
több mint 8 éve
Ez semmi Bale meg sàrga.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Viszont így valszeg kasszai is beszoptam, ellenben clattenburg tuti tesz róla, hogy emlékezetes döntő legyen...miért szopta be?
peach
több mint 8 éve
Nyugi, ha franciák döntőznek otthon behúzzák, meg azért jobbak is, a németek az elmúlt 3 tornán megverték a portugálokat, nem fognak nyerni...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
francia, német, portugál, nem lehet elintézni, hogy egyik se nyerjen? 😀
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Viszont így valszeg kasszai is beszoptam, ellenben clattenburg tuti tesz róla, hogy emlékezetes döntő legyen...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ramsey nagyon hiányzott
Draft
több mint 8 éve
Drukkoltam az Angoloknak. A Horvátoknak. A Lengyeleknek. Az Olaszoknak. Walesnek. A torna végére megint elfogyott az összes csapatom. 😕németeknek ne drukkolj 😀, ha már nincs itt jinxtriad, helyettesíted, őt ugyanis elvitte a szingapúri bunda maffia
alatriste
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Bakker felköpök és aláállok ha ez a portugál csapat nyer pedig rájuk tippeltem. De ezek megcsúfolják Figoékat...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Erikson egy fasz mámegintonce a fasz, forever a fasz
ThundersNFL
úgy látszik, a briteket utálja.
több mint 8 éve
Elérték nálam ugyanazt mint a brazilok 2014-benJön a csövesÚgy tűnik, te nem drukkolsz a portugáloknak, állandóan elmarasztalod őket.
ThundersNFL
csi77
Draft
több mint 8 éve
Drukkoltam az Angoloknak. A Horvátoknak. A Lengyeleknek. Az Olaszoknak. Walesnek. A torna végére megint elfogyott az összes csapatom. 😕Én csak a magyaroknak. Mióta kiestünk az a legnagyobb izgalmam hogy kitart-e a sósmogyoró meg a sör az aktuális meccs végéig. 😊
alatriste
több mint 8 éve
Drukkoltam az Angoloknak. A Horvátoknak. A Lengyeleknek. Az Olaszoknak. Walesnek. A torna végére megint elfogyott az összes csapatom. 😕Csak nekünk ne szurkoltál volna 😉
alatriste
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
Kampman
28 290
El nem tudom képzelni, hogy ki képes ennek a csapatnak szurkolni, leszámítva a nőket és a Madrid-szurkolókat (és ők is csak C miatt)Jön a csövesÚgy tűnik, te nem drukkolsz a portugáloknak, állandóan elmarasztalod őket.
ThundersNFL
csi77
több mint 8 éve
Cedric szaladt bele....
Draft
több mint 8 éve
Drukkoltam az Angoloknak. A Horvátoknak. A Lengyeleknek. Az Olaszoknak. Walesnek. A torna végére megint elfogyott az összes csapatom. 😕Drukkolhatsz még Kásszájnak
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Jön a csövesÚgy tűnik, te nem drukkolsz a portugáloknak, állandóan elmarasztalod őket.
ThundersNFL
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Wales ezt elcseszte
Draft
több mint 8 éve
Drukkoltam az Angoloknak. A Horvátoknak. A Lengyeleknek. Az Olaszoknak. Walesnek. A torna végére megint elfogyott az összes csapatom. 😕
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ééés itt van, Kerezzzsmaa
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.