Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
hallod, egy fekete hajú svéd. Micsoda hamisítvány.Ibra is svéd, csak nem olyan ideáltipikus. 😊
gamerkr
több mint 8 éve
Német, Francia mindegy csak ne Ők.Annyira nem szeretitek itt a portugálokat, hogy a (volt) német hater-ségemmel egyedül maradtam...😊Én már nem kedvelem őket annyira, mint az ezredforduló környékén, de ha most Walest kivesszük, a maradék háromból messze ők a legkevésbé taszító csapat
csi77
Kampman
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Annyira nem szeretitek itt a portugálokat, hogy a (volt) német hater-ségemmel egyedül maradtam...😊Nem baj, az ember álljon ki az elvei mellett, akkor is, ha egyedül marad vele. 😊
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Cr kiállítanak de röhögnék
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
hallod, egy fekete hajú svéd. Micsoda hamisítvány.Van olyan svéd akinek a bőre is fekete😊
gamerkr
több mint 8 éve
Annyira nem szeretitek itt a portugálokat, hogy a (volt) német hater-ségemmel egyedül maradtam...😊Azzal sosem leszel egyedül
csi77
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
hallod, egy fekete hajú svéd. Micsoda hamisítvány.svaarte marcushoz senki sem hasonlítható
gamerkr
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kampman
28 290
hallod, egy fekete hajú svéd. Micsoda hamisítvány.Tegyem be megint az Obama képet?
gamerkr
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Annyira nem szeretitek itt a portugálokat, hogy a (volt) német hater-ségemmel egyedül maradtam...😊Én már nem kedvelem őket annyira, mint az ezredforduló környékén, de ha most Walest kivesszük, a maradék háromból messze ők a legkevésbé taszító csapat
csi77
több mint 8 éve
hallod, egy fekete hajú svéd. Micsoda hamisítvány.
több mint 8 éve
inkább csak a gólkirályi címet akarja2-0-nàl a faxé nem engedi àt egy ballàbasnak CR?mert ő az egyszemélyes csapat
NB2
gamerkr
több mint 8 éve
Annyira nem szeretitek itt a portugálokat, hogy a (volt) német hater-ségemmel egyedül maradtam...😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
most kell a velsziekre fogadni, a 2-0 a legveszélyesebb eredmény
több mint 8 éve
Igazad van, de nem is ezért írtam. Nyilván ez az egy esély vanElég gyors all inHát most mire várjanak? Ezek ellen úgyse fognak bemákolni kettőt ha azt játsszák amit eddig, akkor meg menni kell előre, aztán majd csak lesz valami.
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
10 perc alatt nem lesz Wales gól akkor vêge
Draft
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Szó szerint hányingerem van ettől a rinya bandátólMég soha nem volt ennyire igaz rájuk az "Európai braziljai" jelző
ThundersNFL
több mint 8 éve
Szó szerint hányingerem van ettől a rinya bandától
Draft
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Elég gyors all inHát most mire várjanak? Ezek ellen úgyse fognak bemákolni kettőt ha azt játsszák amit eddig, akkor meg menni kell előre, aztán majd csak lesz valami.
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Elég gyors all in
több mint 8 éve
na látod, megy ez 😊Tényleg, elfelejtettem: Hajrá németek!Szeretlek, na. 😊 😀Egy undorító csapat már biztos, hogy lesz a döntőben, de hogy ha holnap nem nyernek a németek, akkor kettő is..Ha nyernek, akkor is....
Kampman
csi77
Vrij6
csi77
több mint 8 éve
Tényleg, elfelejtettem: Hajrá németek!Szeretlek, na. 😊 😀Egy undorító csapat már biztos, hogy lesz a döntőben, de hogy ha holnap nem nyernek a németek, akkor kettő is..Ha nyernek, akkor is....
Kampman
csi77
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
2-0-nàl a faxé nem engedi àt egy ballàbasnak CR?mert ő az egyszemélyes csapat
NB2
több mint 8 éve
2-0-nàl a faxé nem engedi àt egy ballàbasnak CR?
több mint 8 éve
Ezt Zsuzsi beverte volna
több mint 8 éve
42 0