NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
vége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
1v1ben simán megverte az emberét -> gundi szerint senki nem figyelt rá, egyedül hagyták.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Na bazze fejbelőttékPortugàlokban jobban benne van a gól...Többre mennének ha mindenki lőhetne gólt nempedig arra gyúrnának, hogy valahogy találják már cr-t fejbe a labdával...
NB2
peach
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
a faszom
Draft
több mint 8 éve
noooooo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Ott is van.
több mint 8 éve
Portugàlokban jobban benne van a gól...Többre mennének ha mindenki lőhetne gólt nempedig arra gyúrnának, hogy valahogy találják már cr-t fejbe a labdával...
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Portugàlokban jobban benne van a gól...Matadjon is bennük 😊
NB2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Portugàlokban jobban benne van a gól...Remélem bennük is marad.
NB2
több mint 8 éve
Portugàlokban jobban benne van a gól...
több mint 8 éve
Eldzsudzsizta
Draft
több mint 8 éve
A bajorok biztos tudják. Szvsz megnézték mire adnak ennyit, mégiscsak németek.Ráadásul azt se tudják igazából hány éves.cask szerintem kiba mód túlhájpolt Renátó Száncsez?A lengyel meccs után valaki fenoménnak nevezte. Ha nem rúgja azt a megpattanós gólt nekem fel sem tűnt volna. Ma jó megmozdulása még nem.volt
petey
tüsi91kb ja. a mennyeibe se tűnne ki 😀cask szerintem kiba mód túlhájpolt Renátó Száncsez?Én az EB-ig azt se tudtam. hogy van
petey
Kampman
petey
Hanni
több mint 8 éve
Portugál szörpöt iszik 😀Ráadásul azt se tudják igazából hány éves.cask szerintem kiba mód túlhájpolt Renátó Száncsez?A lengyel meccs után valaki fenoménnak nevezte. Ha nem rúgja azt a megpattanós gólt nekem fel sem tűnt volna. Ma jó megmozdulása még nem.volt
petey
tüsi91kb ja. a mennyeibe se tűnne ki 😀cask szerintem kiba mód túlhájpolt Renátó Száncsez?Én az EB-ig azt se tudtam. hogy van
petey
Kampman
petey
Hanni
Draft
több mint 8 éve
Ugy sem nàcultunk még ma😊
több mint 8 éve
Nem én találtam ki, indexen olvastam : DRáadásul azt se tudják igazából hány éves.CSAK MERT SZÍNESBŐRŰ??!!!!!
Hanni
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ráadásul azt se tudják igazából hány éves.CSAK MERT SZÍNESBŐRŰ??!!!!!
Hanni
több mint 8 éve
Ráadásul azt se tudják igazából hány éves.cask szerintem kiba mód túlhájpolt Renátó Száncsez?A lengyel meccs után valaki fenoménnak nevezte. Ha nem rúgja azt a megpattanós gólt nekem fel sem tűnt volna. Ma jó megmozdulása még nem.volt
petey
petey
Kampman
petey
több mint 8 éve
cask szerintem kiba mód túlhájpolt Renátó Száncsez?A lengyel meccs után valaki fenoménnak nevezte. Ha nem rúgja azt a megpattanós gólt nekem fel sem tűnt volna. Ma jó megmozdulása még nem.volt
petey
tüsi91
kb ja. a mennyeibe se tűnne ki 😀cask szerintem kiba mód túlhájpolt Renátó Száncsez?Én az EB-ig azt se tudtam. hogy van
petey
Kampman
több mint 8 éve
inkább egy gyors, mint előtte 90+30Sőt még egy gyors oràl is belefér😊mondjuk ha 11-re húzod az órát, akkor a büntetők előtt még belefér a pisi, meg még a sört is nyugodtan elő tudod venni a hűtőbőlazt befalják 2 perc alatt! 😉11-re kell kb húzni az órát a tizikhez? 😊dehogyis. kb 22:50-re lesz vége a rendes játékidőnek, és tizik előtt még van 2x15 perec is
yooker
slowmotion
yooker
slowmotion
NB2
több mint 8 éve
Sőt még egy gyors oràl is belefér😊mondjuk ha 11-re húzod az órát, akkor a büntetők előtt még belefér a pisi, meg még a sört is nyugodtan elő tudod venni a hűtőbőlazt befalják 2 perc alatt! 😉11-re kell kb húzni az órát a tizikhez? 😊dehogyis. kb 22:50-re lesz vége a rendes játékidőnek, és tizik előtt még van 2x15 perec is
yooker
slowmotion
yooker
slowmotion
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
cask szerintem kiba mód túlhájpolt Renátó Száncsez?A lengyel meccs után valaki fenoménnak nevezte. Ha nem rúgja azt a megpattanós gólt nekem fel sem tűnt volna. Ma jó megmozdulása még nem.volt
petey
több mint 8 éve
mondjuk ha 11-re húzod az órát, akkor a büntetők előtt még belefér a pisi, meg még a sört is nyugodtan elő tudod venni a hűtőbőlazt befalják 2 perc alatt! 😉11-re kell kb húzni az órát a tizikhez? 😊dehogyis. kb 22:50-re lesz vége a rendes játékidőnek, és tizik előtt még van 2x15 perec is
yooker
slowmotion
yooker
több mint 8 éve
Kampman
28 290
cask szerintem kiba mód túlhájpolt Renátó Száncsez?Én az EB-ig azt se tudtam. hogy van
petey
több mint 8 éve
Véleményem szerint a továbbjutó válogatott csapatban ott lesz a Real Madrid sztárjátékosa.Aki méghozzá a támadó felfogású játékos lesz.
Vrij6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.